מנהל פורום ספרות, אדם, עלה לפקחות!
תגידו לו מזל טוב אנשים!
Printable View
מנהל פורום ספרות, אדם, עלה לפקחות!
תגידו לו מזל טוב אנשים!
אדם מושלם ועכשיו גם בירוק! 3>
מזל טוב אדם
ירוק זה איכות.
(הסביבה, אבל שיהיה P=)
מזל טוב אדם ובהצלחה בתפקידך החדש-ישן =]
מזל טוב!
[QUOTE=Mr.Pizza;1377717]ירוק זה איכות.
(הסביבה, אבל שיהיה P=)
מזל טוב אדם ובהצלחה בתפקידך החדש-ישן =][/QUOTE]
!!! גיל! :(
מזל טוב ובהצלחה.
אני בטוח שתהיה פקח טוב.
לא מסכים עם ההחלטה אבל שיהיה..
מזל טוב אדם! (:
[QUOTE=llan;1377726]לא מסכים עם ההחלטה אבל שיהיה..[/QUOTE]
אתה יודע את מה זה מעניין לי...
ותודה לכולם.
עומר תפסיק להספים!!! אתה תחטוף באן!
[quote=ヒトカゲ;1377729]אתה יודע את מה זה מעניין לי...
ותודה לכולם.
עומר תפסיק להספים!!! אתה תחטוף באן![/quote]
אני?מה ספאם בזה שאני אומר לך 'מזל טוב'?אלא אם כן אתה מתכוון ל-RK
ותודה לכולם.
רק בגלל זה לא מגיע לך להיות פקח..
למה שמו את אדם שוב כפקח.. אנשים לא לומדים מטעויות?!?
מזל טוב
מזל טוב!!
ברכות אדם אני יודע שתעשה את זה על הצד הטוב ביותר.
מזל טוב אדם , תעשה עבודה מעולה!
Xd באתי לפתוח היום נושא במשוב על כל הנו"דים ושצריך פקח חדש שיטפל באי סדר
אדם באמת מושלם לתפקיד, הוא גם יודע את העבודה.. יש לו ניסיון.
בהצלחה אדם (:
ותודה לכולם.
תסתכל אייך אתה מדבר פה לאחרים לא פלא שלא מגיע לך להיות בתפקיד הזה
אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל אני מסכים עם אילן
שאתה מנהל פורום או שאתה פקח או שאתה חלק מהנהלה אתה צריך לכבד ולדבר יפה לאחרים אבל אותי זה לא מפתיע שהעלו אותך כי גם ככה הפורום הזה מתרסק מיום ליום אין פה את רותם אין פה את אלכס שעזב גם היטמן עזב אפילו ניצן עזבה זה לא יחזור להיות מה שהיה פעם
[QUOTE=word_ life;1377858]תסתכל אייך אתה מדבר פה לאחרים לא פלא שלא מגיע לך להיות בתפקיד הזה
אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל אני מסכים עם אילן
שאתה מנהל פורום או שאתה פקח או שאתה חלק מהנהלה אתה צריך לכבד ולדבר יפה לאחרים אבל אותי זה לא מפתיע שהעלו אותך כי גם ככה הפורום הזה מתרסק מיום ליום אין פה את רותם אין פה את אלכס שעזב גם היטמן עזב אפילו ניצן עזבה זה לא יחזור להיות מה שהיה פעם[/QUOTE]
כבר נושא שני שאני אומר לך, [B]זאת הייתה בדיחה![/B] חסר חוש הומור..
מזל טוב אדם.. :]
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1377860]כבר נושא שני שאני אומר לך, [B]זאת הייתה בדיחה![/B] חסר חוש הומור..
מזל טוב אדם.. :][/QUOTE]
מה בדיחה שהוא אמר לאילן שאתה יודע מה זה מעניין לי ?ממש לא ניראה כמו בדיחה אגב אילן הגיב לו על זה סתכל בעמוד הקודם
[QUOTE=word_ life;1377864]מה בדיחה שהוא אמר לאילן שאתה יודע מה זה מעניין לי ?ממש לא ניראה כמו בדיחה אגב אילן הגיב לו על זה סתכל בעמוד הקודם[/QUOTE]
חשבתי שאתה מתכוון לעומר אתה תחטוף באן..
אסור לך לכתוב ספרים מהיום כי אתה ירוק, ואסור לך לבזבז נייר :(
חחחחחח סתם... מזלטוב אדם, חיכיתי לרגע הזה שתעלה שוב הרבה מאוד זמן P:
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1377866]חשבתי שאתה מתכוון לעומר אתה תחטוף באן..[/QUOTE]
אז עכשיו הבנת למה התכוונתי:)
הוא בא וכתב בנושא שמבשר על עלייתי "לא מסכים עם ההחלטה"
אני עניתי "לא מעניין אותי"
לא קיללתי, לא ביזיתי לא רימיתי.
ופה אני מפסיק להגיב על זה, כי מבחינתי זה עבר.
[QUOTE=The Charmander;1377932]הוא בא וכתב בנושא שמבשר על עלייתי "לא מסכים עם ההחלטה"
אני עניתי "לא מעניין אותי"
לא קיללתי, לא ביזיתי לא רימיתי.
ופה אני מפסיק להגיב על זה, כי מבחינתי זה עבר.[/QUOTE]
סורי אם אמרתי משהו שפגע בך לא אמרתי שקללת או רימית רק לדבר יפה לאחרים כבוד מביא כבוד :)
[QUOTE=The Charmander;1377729]אתה יודע את מה זה מעניין לי...
ותודה לכולם.
עומר תפסיק להספים!!! אתה תחטוף באן![/QUOTE]
בדיוק הסיבה למה אני לא עם מסכים ההחלטה D:
אריסטו פעם כתב - "כל אחד יכול להתרגז - אין קל מזה. אך להתרגז על האדם הנכון, במידה הנכונה, בעיתוי הנכון, למטרה נכונה ובדרך נכונה - אין זה דבר קל כלל ועיקר". אני ממליץ לפקח החדש להפנים את הפתגם הזה. בהזדמנות הזו אברך אותך על המינוי.
שיהיה המון מזל טוב, ודרך צלחה בתפקיד החדש.. :)
אריסטו היה מרבה להרחיב על נימוס ועל דרך ארץ. פעם אחת גדולי התורה ראו אותו אוכל ארנבת בגסות עם הידיים והיא היתה מדממת או חיה. שאלו אותו... "אריסטו! מה אתה עושה?! נאמת ונאמת על אנושיות וזה מה שאתה עושה?!"
אריסטו ענה להם. "כרגע אני אוכל. כשאני אוכל אני לא אריסטו. אריסטו אמר מה שאמר..."
בכל אופן, אני בן אדם. באשר טעיתי אני מצטער. בעיקר כי אני לא הייתי רוצה שידברו אליי בצורה כזאת. אבל אני לא אריסטו. שמתיפייף ומאחורי הגב עושה כרצונו. אני בן אדם שטועה. ואולי התגובה שלי לא היתה במקום כל כך.
אדם אתה יכול להיות משורר עם השפה העשירה בכתיבה שלך חחח
אתה מעיד על עצמך כבן אדם שעושה טעויות, נכון? אני מכיר עוד אחד שעשה טעות, נדב שמו. טענת שיש פה פתח לדף חדש, טענת שכל מה שנעשה עד כה הוא עניין מן העבר. השאלה שלי - למה לא משחררים אותו? או שזה רק מס שפתיים?
היטמן לך דבר עם נדב על מה שאמרת עכשיו.
קצת מופתע ממך האמת...
אין לי על מה לדבר איתו. אני יודע מה עמדתו. לי הובטחו הבטחות על קהילה של אנשים שעושים את הפורום ולא ההפך. העניין כל כך חשוב בעיני שאני מוכן לקחת את נדב כערבון אישי. במידה והוא יחזור לפורום ויעשה טעות אחת נוספת, אדרוש שהעונש שיוטל עליו - יוענק לי. עד כדי כך אני מאמין בו.
[QUOTE=Hit Man;1378003]אין לי על מה לדבר איתו. אני יודע מה עמדתו. לי הובטחו הבטחות על קהילה של אנשים שעושים את הפורום ולא ההפך. העניין כל כך חשוב בעיני שאני מוכן לקחת את נדב כערבון אישי. במידה והוא יחזור לפורום ויעשה טעות אחת נוספת, אדרוש שהעונש שיוטל עליו - יוענק לי. עד כדי כך אני מאמין בו.[/QUOTE]
אהבה פורחת בניכם:)בצחוק
לא הבנתי מה נדב עשה
אמרתי לך לדבר איתו, כי אני כבר הצעתי לו את כל מה שאמרת, רק בצורה מעט שונה. ופניתי אליו ביוזמתי.
סבבה. מאחר ושנינו רואים את הפוטנציאל שטמון בו, מן הראוי שתקח את המילים הללו ותהפוך אותן למעשים. תודה.
מי זה נדב מה המשתמש שלו
בהצלחה אדם, אני מאוד עמוס בתקופה האחרונה... עובד ומנסה להנות מהשבועות האזרחיים האחרונים שלי בזמן הקרוב. אשתדל להיכנס יותר שלא כל העומס יהיה עליך. תודה שלקחת על עצמך את התפקיד בגלל החוסר פעילות שלי.
היטמן גם אני חושב שנדב אחלה, ואני חושב שהוא יכול לתרום המון לפורום ועשה זאת בעבר.
הבעיה שהוא התחיל לזלזל בחוקים, לקלל ולריב עם כל אחד, עד לנקודה מסוימת שבה לא יכולתי להבליג מתוקף התפקיד שלי פה כפקח, ואני משתדל מאוד להבליג.
אני לא בא בטענות לאף אחד. אני פשוט מציין בפני אדם שאנחנו נמצאים כבר במוצאי שבת והדלת אותה "אני מנסה לפרוץ" עדיין נעולה. בהזדמנות הזו אציין שלא אקבל תירוץ אחד נוסף בנושא.