עליי master yi וxin zaho. בהתחלה יותר שנאתי מאסטר אי, כי כולם פשוט שיחקו בו מלא ושנאתי שהיה איתי (מלא KS) ונגדי הוא סתם עצבן..
אחרי זה הבנתי שסין זאהו זה מאסטר אי רק משופר, ואני שונא אותו S:
Printable View
עליי master yi וxin zaho. בהתחלה יותר שנאתי מאסטר אי, כי כולם פשוט שיחקו בו מלא ושנאתי שהיה איתי (מלא KS) ונגדי הוא סתם עצבן..
אחרי זה הבנתי שסין זאהו זה מאסטר אי רק משופר, ואני שונא אותו S:
הענק עם החביות יין.
חחח גראגאס, ישלי אותו, הוא דווקא מצחיק :d
לא סובל אותו..
מכל הסרטונים שראיתי אותו משחק הוא כזה... נייח. זז לאט ומעצבן. אבל המשפטים שלו גדולים.
שנאת דמים את דאריוס , עד שפשוט יראו שהאולט שלו Op מדי ואז הוא יהפוך לשחקן רגיל ולא משוחק.
בת'כלס אני שונא דיאנה ופופי!
גם עזריאל הזה(ezreal) מציק לי... לאדע למה, אבל מתלהבים ממנו יותר מדיי.
כל דמות שאלון משחק איתה, זיגס, אהרי, גארגאס וכו'. הם כל הזמן גונבים לי ת'קיליים בצורה מכוערת.
אני שונא את דאריוס וקסין זאהו...
rengar
שאתה משחק באמצע הלילה והוא קופץ עלייך עם הסקין שלו את כזה HOLY SHIT!
דאריוססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס
דריוס, מן הסתם.. האולטי המזורגג שלו op buff.. לא יודע עם עשו לו אי פעם באף, אבל נארף חייבים לעשות לו.
אבל איך אומרים, דריוס בלי Op shit זה כמו מאסטר יי בלי ks
[QUOTE=Joey Tribbiani;1402852]גם עזריאל הזה(ezreal) מציק לי... לאדע למה, אבל מתלהבים ממנו יותר מדיי.[/QUOTE]
אפחד לא מתלהב ממנו..
אםכבר אולי מהסקין הזה שלו..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לא מבין אותכם אני מת על גראגס.. אלון דווקא אחלה איתו
(חחח never feed grages)
שונא את:
דאריווווווווווווווווווווווווווווווס
ואת כל הדמויות op המפגרות שבונות לאוף טאנק ואם מאכילים אותם אתה לא יכול לשרוד (אלא אם כן אתה לוקח טימו ושם עליו כמה חפצי הישרדות) כמו WW
אני שונא:
master yi-קייסן ברמות.
חחחח דור.. אני אתחיל לשחק עם דמויות שאתה אוהב כדי שתשנא אותן.
[quote=SeXy_DeViL;1402900]
אפחד לא מתלהב ממנו..
אםכבר אולי מהסקין הזה שלו..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לא מבין אותכם אני מת על גראגס.. אלון דווקא אחלה איתו
(חחח never feed grages)[/quote]
opa gragas style
hey sexi lady
D:
[QUOTE=Ahri;1402909]חחחח דור.. אני אתחיל לשחק עם דמויות שאתה אוהב כדי שתשנא אותן.
opa gragas style
hey sexi lady
D:[/QUOTE]
sexi sona
[url]http://www.youtube.com/watch?v=SJNAxIuHWjI[/url]
שונא את קטארינהההההההההה
כל הזמן היא קופצת עליי ולא משנה מה אני עושה אני מת
ואל תגידו לי שקטארינה ממש טובה כי אני יודע את זה: עד שלא תהיה לי הזדמנות להיות קטא אני שונא אותה P:
[quote=Joey Tribbiani;1402852]גם עזריאל הזה(ezreal) מציק לי... לאדע למה, אבל מתלהבים ממנו יותר מדיי.[/quote]
הכל אולט :D
[QUOTE=PizzaBlaster;1402902]שונא את:
דאריווווווווווווווווווווווווווווווס
ואת כל הדמויות op המפגרות שבונות לאוף טאנק ואם מאכילים אותם אתה לא יכול לשרוד (אלא אם כן אתה לוקח טימו ושם עליו כמה חפצי הישרדות) כמו WW[/QUOTE]
מה שונא Warwick , הוא אחד השחקנים הכי טובים לג׳אנגל ואם הבעיה שלך זה שאתה מאכיל אותו אז תשתדל להישאר ליד הטורט כי אם הוא יעשה לך שאתה בתוך הטורט את האולטי אז הוא ימות ואתה לא....
אבל קארטוס הוא בין השחקנים הכי מעצבנים שיש בגלל האולטי שלו!!!!!!
[url]http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F%3Fhl%3Diw%26tab%3Dw1%26gl%3DIL&hl=iw&tab=w1&gl=IL#/watch?v=9vqmCgoJUms[/url]
[QUOTE=warwick;1403863]אבל קארטוס הוא בין השחקנים הכי מעצבנים שיש בגלל האולטי שלו!!!!!!
[url]http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F%3Fhl%3Diw%26tab%3Dw1%26gl%3DIL&hl=iw&tab=w1&gl=IL#/watch?v=9vqmCgoJUms[/url][/QUOTE]
קח סיביר