-
אזהרה ממנהל שלא מנהל
פעם שנייה כבר שזה קורה לי בפורום הזה
קיבלתי אזהרה משחר (Ezreal), מנהל פורום LOL על העלבת משתמש בפורום דיבורים.
עכשיו, זה לא משנה אם האזהרה עצמה כאזהרה מוצדקת או לא, עצם העובדה שהוא נותן אזהרה שבתחום שאינו באחריותו - זה לא מוצדק. אם מגיעה לי אזהרה - אני אקבל אותה ממי שאמור לתת לי אותה, לא ממישהו שבכלל לא קשור וזה לא תחום השיפוט שלו.
לטיפולכם.
-
אזהרה, או אזהרה בע"פ?
וכן. אני זוכר מדיונים קודמים, שאסור..
-
כל עוד נמצא באפשרותי לתת לך אזהרה על תגובות בוטות כמו שרשמת בפורום שלא קשור לסמכותי אז כן נתתי אזהרה.
ד"א היכולת היחידה שלי מחוץ לפורום בוא אני מנהל זה לתת אזהרות
-
[QUOTE=~BrAnD~;1410971]אזהרה, או אזהרה בע"פ?
וכן. אני זוכר מדיונים קודמים, שאסור..[/QUOTE]
אזהרה.
atest Infractions Received
שלח תאריך תפוגה נקודות סיבה נשלח על ידי
ג'סטין ביבר וסלינה גומז... 11-15-2012
11:52 PM 12-15-2012
11:52 PM 0 העלבה / פגיעה במשתמש אחר Ezreal
[QUOTE=Ezreal;1410972]כל עוד נמצא באפשרותי לתת לך אזהרה על תגובות בוטות כמו שרשמת בפורום שלא קשור לסמכותי אז כן נתתי אזהרה.
ד"א היכולת היחידה שלי מחוץ לפורום בוא אני מנהל זה לתת אזהרות[/QUOTE]
לא, זה לא בסמכותך. תפקידך הוא לנהל את פורום LOL ותו לאו, אחרת היית מפקח או מנהל פורום דיבורים, אבל אתה לא. פורום דיבורים זה לא תחום השיפוט שלך וזה ממש לא מתפקידך לתת לי אזהרות על מה שהולך שם. יש את אדם, רותם, ניצן ועומר בשביל זה.
-
להוריד את שחר מניהול! הוא כרגע הוכיח כמה שהוא לא מתאים לתפקיד ולא מספיק בוגר!!
-
זה אפשרי לעשות את זה, גם לי כתוב שאני יכול לתת לך אזהרות חוץ לפורום שלי.
-
[QUOTE=DragonPlatypus;1410975]זה אפשרי לעשות את זה, גם לי כתוב שאני יכול לתת לך אזהרות חוץ לפורום שלי.[/QUOTE]
זה שזה אפשרי לא הופך את זה למותר
-
זה הדבר היחיד שאני יכול לבצע מחוץ לפורום שבוא אני מנהל.
כרגע ביטלתי לך את האזהרה אבל אתן אכוון את רותם להסתכל על הודעת הבוטה והלגיב בהתאם.
-
שרותם יתן אזהרה אם הוא רואה את זה לנכון. שוב, לא באתי להתווכח אם האזהרה עצמה כאזהרה מוצדקת או לא, אלא על זה שאתה לא בעל הסמכות לשפוט את זה.
-
אני גם לא באתי להתווכח , אם אני מנהל פורום Lol ובאמצעותי לנהל רק שם את הפורום אבל עדיין אני יכול לתת אזהרות בכל רחבי הפורום כנראה שזה בסמכות שלי לעשות זאת.
אז שוב רותם יגיב לך על זה וזהו.
-
נדיו מה אתה חש את עצמך אתה קיבלת אזהרה על הודעה הנוסח "הכוס שלך ישןןןןןןןןןןןןןןןן" ועכשיו אתה חש תעצמך עם שפה גבוהה ))))))):
-
[QUOTE=Ezreal;1410985]אני גם לא באתי להתווכח , אם אני מנהל פורום Lol ובאמצעותי לנהל רק שם את הפורום אבל עדיין אני יכול לתת אזהרות בכל רחבי הפורום כנראה שזה בסמכות שלי לעשות זאת.
אז שוב רותם יגיב לך על זה וזהו.[/QUOTE]
לא, זאת כבר לא פעם ראשונה שמנהל עושה משהו מחוץ לתחום הניהול שלו.
הנה לדוגמא [url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=24737[/url]
אזהרה שקיבלתי מאביב שניהל אז את חת"מ על נושא בציור ממוחשב. אתה מוזמן לבדוק בעצמך איך זה נגמר. מיותר לציין שהאזהרה ירדה, כן?
עוד מקרה, קצת יותר מוזר:
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=36431[/url]
אזהרה ממנהל פורום מכוניות על "חוק צער בעליי חיים" (שזה אפילו לא חוק קיים באף מובן שהוא בפורום)
"האזהרה מDark Boy באמת לא הייתה נכונה מכיוון שהוא צריך לפקח רק על הפורום שלו וזה יטופל
בכל מקרה"
"דארקבוי,למה בכלל הבאת אזהרה לא בפורום שלך?!
שזה יהיה הפעם האחרונה וזו אזהרה בע"פ בשבילך דארקבוי!
אתה צריך לדעת את החוקים של המנהלים!
אסור להביא אזהרה שלא בפורום שלך!"
אז כן.
אפשרי, אבל אסור.
[QUOTE=Iker;1410986]נדיו מה אתה חש את עצמך אתה קיבלת אזהרה על הודעה הנוסח "הכוס שלך ישןןןןןןןןןןןןןןןן" ועכשיו אתה חש תעצמך עם שפה גבוהה ))))))):[/QUOTE]
אני מצטער אבל אוצר המילים שלי מסתכם ב"כוס" עד שזה מגיע לפורום משוב ))))))))):
-
מגיעה לך אזרה. לא משחר, אבל אזהרה
דרך אגב, המעט ששחר יכול לעשות מחוץ לפורום שהוא מנהל זה לדווח בפורום מנהלים או לתת אזהרה בע"פ.
-
תפקיד מנהלי הפורומים לנהל ולתת אזהרות [B][COLOR="black"]רק בפורום בו הם מנהלים.[/COLOR][/B]
במידה ומנהל רואה משהו שעובר על החוקים מחוץ לפורום שאותו הוא מנהל שידווח למפקח \ מנהל ראשי.
במקרה הזה,
אם הורידו לך אז הורידו, אם לא, אז היא תשאר כי ככל הנראה זה הגיע לך.
-
[QUOTE=~BrAnD~;1410994]מגיעה לך אזרה. לא משחר, אבל אזהרה
דרך אגב, המעט ששחר יכול לעשות מחוץ לפורום שהוא מנהל זה לדווח בפורום מנהלים או לתת אזהרה בע"פ.[/QUOTE]
"עכשיו, זה לא משנה אם האזהרה עצמה כאזהרה מוצדקת או לא, עצם העובדה שהוא נותן אזהרה שבתחום שאינו באחריותו - זה לא מוצדק. אם מגיעה לי אזהרה - אני אקבל אותה ממי שאמור לתת לי אותה, לא ממישהו שבכלל לא קשור וזה לא תחום השיפוט שלו."
לא אמרתי שלא מגיעה לי אזהרה, אמרתי רק שהיא לא מגיעה ממנו.
-
[quote=Saber;1410996]"עכשיו, זה לא משנה אם האזהרה עצמה כאזהרה מוצדקת או לא, עצם העובדה שהוא נותן אזהרה שבתחום שאינו באחריותו - זה לא מוצדק. אם מגיעה לי אזהרה - אני אקבל אותה ממי שאמור לתת לי אותה, לא ממישהו שבכלל לא קשור וזה לא תחום השיפוט שלו."
לא אמרתי שלא מגיעה לי אזהרה, אמרתי רק שהיא לא מגיעה ממנו.[/quote]
ואני לא אמרתי שלא אמרת, הצדקתי את מה שאמרת..
בכל מקרה, רותם הגיב ונראהלי שאין מה לדון יותר בזה, האזהרה לא הייתה במקום.
-
כמו שאמרתי בהודעה הקודמת שלי + נעול.
הנושא יובהר למנהלים.