-
Pokemon Medieval Ages
יש אישור, ולראיה:
[quote=asuna;1412585]אני טל (asuna) מנהלת פורום חת''מ מאשרת לlordabizi להחיות את המשחק medieval ages[/quote]
[CENTER][B][U]Pokemon – Medieval Ages[/U][/B][/CENTER]
[RIGHT]פוקימון ימי הביניים.
נכון להיום, יש 0 מקום(ות). 0 בקוטור, 0 בג'וטרמו. [/RIGHT]
המשחק הזה, בגלגולו הקודם, קיבל ציון 8.4 [URL="http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=847590&postcount=22"][COLOR=#01428b]בנושא הביקורות של חת"ם.[/COLOR][/URL]
מילות פתיחה:
שלום, אני לורד אביזי המטורף. פתחתי את המשחק הזה פעם אבל משום מה השחקנים שלו התנדפו וחבל. אני אישית מעדיף את המשחק הזה בהרבה מהמשחק הראשון שלי. אז בבקשה, הרשמו ותנו לי להרגיש את המשחק הזה!
שימו לב שאני חייל עכשיו, ככה שאני אהיה בבית רק בשעות הערב. עוד לא ברור לי במדוייק ממתי, אבל אני מעריך שמ-1800 אוכל להיות פעיל. לכן גם כמות התגובות שלי במשחק היא מצומצמת, ופרוש הדבר הוא שאין לכם יותר מדי סיבה לא להיות פעילים במשחק. אני מאמין שכולכם יכולים למצוא זמן להגיב תגובה או שתיים ביום. לא נראה לי שיהיה צורך ברמת פעילות גבוהה בהרבה מזו.
[U][COLOR=#339966]עלילה[/COLOR][/U]
[COLOR=#339966]זוהי המאה ה-14.[/COLOR]
[COLOR=#339966]עד כלפני 50 שנה, אם הייתם כאן, הייתם בעיצומה של מלחמה בין הממלכות השכנות קוטור וג'וטרמו. המצב השתנה כאשר הגיעו שבטים דרומיים בעלי צי חזק – הווארנדים. הווארנדים השתלטו במהרה על הערים ציאנוטוודום בג'טרמו, ואת האי סנטובדר בקוטור. כמו כן האוורנדים כבשו את גם את איי המערבולת ואת איי סורפום.[/COLOR]
[COLOR=#339966]מהסיבות האלו, נפגשו המלך אינדיגו [/COLOR][COLOR=#339966]IV[/COLOR][COLOR=#339966] של קוטור, והמלך קרטוס [/COLOR][COLOR=#339966]II[/COLOR][COLOR=#339966] של ג'וטרמו על הר סילבר, הגבול של הממלכות. המלכים חתמו ביניהם על הברית האינדיגו-קרטוסית, שמטרתה להפסיק זמנית את הלחימה ביניהם ולכבוש חזרה את אדמותיהם מהאוורנדים.[/COLOR]
[COLOR=#339966]ואתם?[/COLOR]
[RIGHT][COLOR=#339966]אתם נערים ונערות פטריוטיים הגרים באחת משני ממלכות אלו, או בקוטור או בג'וטרמו. אם אתם גרים בקוטור, אתם תתחיל בעיר פלטיום. אם אתם בג'וטרמו, תתחילו בעיר בארק. היום אתם הולכים לקבל פוקימון, בקנטו מהמכשף אוקוס, ובג'וטרמו מהמכשף אלבוס. אתם הולכים לטייל ברחבי הממלכות, במטרה להגיע לתחרות המאמנים השנתית, שמאז החתימה על הברית, נערכת בהר סילבר. בנוסף אתם תהיו מוכנים לסייע לצבא בכל פעם שתתקלו באויבים מהאוורנט.[/COLOR]
[COLOR=#339966]צוותים רעים?[/COLOR]
[COLOR=#339966]בכל חתך של האוכלסייה יש פושעים, כולל חתך האוכלסייה שנמצא בדימיון שלי. מי הם אותם פושעים? תגלו.[/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][U]מפת המשחק[/U][/RIGHT]
[IMG]http://www.myforum.co.il/images/statusicon/wol_error.gif[/IMG]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 768x388 and weights 19KB.[IMG]http://img52.imageshack.us/img52/8571/12267805.png[/IMG]
הסבר על המפה:
הקו החום מסמל את הגבול שהיה בין הממלכות לפני חתימת הברית
הנקודה התכלת במפה היא הר סילבר.
שטח כחול מקווקוו מסמל שטחים שנמצאים כעת תחת השליטה של הווארנדים.
[RIGHT]בכל נקודה במפה בה יש מספר יש כישופייה, משבאה ואכסנייה (לפעמים השניים האחרונים באים ביחד)[/RIGHT]
המושג כישופייה יוסבר בהמשך.
[LIST][*][COLOR=#333399]1. פלטיום[/COLOR][/LIST][COLOR=#333399][COLOR=#333399]בעיר זו, אם בחרתם לשחק בקוטור, תתחילו כאן את המשחק. בעיר הזו יש כישופייה מרכזית, והיא של המכשף אוקוס. [/COLOR]
[LIST][*]2. וירדיוס-אנטום[/LIST][COLOR=#333399]בעיר זו יש את מכון האדמה. כמו כן מהעיר הזו ניתן להגיע ליער וירידיאן.[/COLOR]
[LIST][*]3. פיטיאר
[COLOR=#333399]עיר זו נמצאית ביציאה מיער וירידיאן. בעיר זו נמצא מכון האבן, ואם יוצאים מהעיר הזו מזרחה מגיעים להר הירח.[/COLOR][*]4. סרטונלייר[/LIST][COLOR=#333399]עיר זו נמצאית על יד נהר לייר, ומהצד השני של הר הירח. בעיר זו נמצא מכון המים.[/COLOR]
[LIST][*]5. ורמיס-דליון[/LIST].[COLOR=#333399]עיר זו היא עיר נמל מרכזית, כמו העיר פאיוש. בעיר זו נמצא מכון הלוחם (והסיבה שזה לא מכון החשמל תובהר בהמשך)[/COLOR]
[LIST][*]6. לאבאנצ'ום[/LIST][COLOR=#333399]בעיר זו נמצא בית הקברות המלכותי, בו קבורים אישים ממשפחת המלוכה עד לחמישה דורות אחורה. כמו כן יש גם את הכנסייה המרכזית של קוטור.[/COLOR]
[LIST][*]7. סולודר[/LIST][COLOR=#333399]בעיר זו נמצא מכון העשב, ובעיר זו יש שוק די גדול.[/COLOR]
[LIST][*]23. [COLOR=#333399]סובפרם [/COLOR][/LIST][COLOR=#333399]זוהי עיר הבירה של קוטור. כאן נמצא ארמון המלך אינידיגו [/COLOR][COLOR=#333399]IV[/COLOR][COLOR=#333399], וכאן נמצא מכון העל חושי.(שחכתי למספר את העיר הזו ולכן היא 23 למרות שהיא אמורה להיות 8, ^^)[/COLOR]
[LIST][*]8. נוקדאורון
[COLOR=#333399]זוהי עיר קטנה בדרך מלאבאנצ'וס לפאיוש, שבה נמצא המכון החילופי למכון האש (מכון האש באי סנטובדר נכבש בידי הווארנדים, ומנהיג המכון, ביילר מוחזק שבוי)[/COLOR][*]9. פאיוש
[COLOR=#333399]עיר נמל גדולה ועשירה. לאחרונה יש חשש שמה משם הווארנדים יתקפו, בגלל קירבתה לים. בעיר זו נמצא מכון הרעל.[/COLOR][*]10. האי סנטובדר
[COLOR=#333399]על אי זה יש עיר בודדת, סנטובדר, אבל כעת היא נמצאית תחת השליטה של הווארנדים. כל תושבי העיר הם שבויים של הווארנדים.[/COLOR][*]11. רמת ג'וטרמו[/LIST][COLOR=#333399]במקום זה נמצא מבצר גדול, שהוא קרוב מאוד לגבול עם ג'וטרמו. הרמה נקראית כך בגלל קירבתה לג'וטרמו. בעבר תחרויות המאמנים השנתית נהגו להתקיים כאן, אבל בגלל החתימה על ההסכם בין ג'טרמו לקוטור, הסכימו המלכים שתחרויות המאמנים, ייתקיימו ביחד על הר סילבר.[/COLOR]
[/COLOR][COLOR=#99cc00]
[LIST][*]12. בארק[/LIST][/COLOR][COLOR=#99cc00][RIGHT][COLOR=#99cc00]בעיר זו, אם בחרתם להיות בג'וטרמו, תתחילו את המשחק. בעיר זו יש כישופייה מרכזית, והיא של המכשף אלבוס.[/COLOR][/RIGHT]
[LIST][*]13. צ'רולגם[/LIST][RIGHT][COLOR=#99cc00]זוהי עיר קטנה, שיש בה נמל קטן, אבל בגלל החשש מפלישה של הווארנדים, הנמל הזה כמעט ולא מתפקד.[/COLOR][/RIGHT]
[LIST][*]14. פאולטום (שימו לב, מבטאים את ה"פ" כאן כמו F)[/LIST][RIGHT][COLOR=#99cc00]בעיר זו יש את מגדל הספראוט, מגדל המכיל בלספראוטים ומקודש במידת מה לתושבים המקומיים. כמו כן בעיר יש את מכון המעופף.[/COLOR][/RIGHT]
[LIST][*]15. אזליה[/LIST][RIGHT][COLOR=#99cc00]השם של העיר הזו לא השתנה גם ב700 שנה הקרובות. יש בעיר הזו באר שמצויים בה סלופוקים. בעיר זו נמצא מכון החרק. מחוץ לעיר נמצא יער אילקס.[/COLOR][/RIGHT]
[LIST][*]16. אורומגאפר[/LIST][RIGHT][COLOR=#99cc00]עיר גדולה ומשגשגת שנמצאית מחוץ ליער אילקס. בעיר זו יש שוק גדול, ואת מכון הנורמל.[/COLOR][/RIGHT]
[LIST][*]17. אקרוס-טיום[/LIST][RIGHT][COLOR=#99cc00]עיר בעלת שני מקומות שהיו קדושים במידת מה, המגדל השרוף ומגדל הפעמון. זוהי עיר הבירה של ג'טרמו ומצוי בה ארמון המלוכה[/COLOR][COLOR=#99cc00]של קרטוס [/COLOR][COLOR=#99cc00]II[/COLOR][COLOR=#99cc00]. בעיר זו יש את מכון הרוח.[/COLOR][/RIGHT]
[LIST][*]18. העיר ציאנטוודום[/LIST][RIGHT][COLOR=#99cc00]עיר זו נמצאית תחת השליטה של הווארנדים. בעבר היה בה מכון הלוחם, אבל כיום כל התושבים נמצאים שבויים בידי הווארנדים, אם כי מנהיג המכון, לא היה באותו זמן בעיר ולכן הוא עדיין מנהיג מכון הלוחם, אבל בעיר אחרת.[/COLOR][/RIGHT]
[LIST][*]19. אולימריין[/LIST][RIGHT][COLOR=#99cc00]זוהי עיר נמל גדולה וחשובה בג'וטרמו, אם כי בגלל האיום של פלישת הווארנדים הנמל נהיה פחות פעיל. בעיר זו נמצא מכון הברזל.[/COLOR][/RIGHT]
[LIST][*]20. מאהגוטיום[/LIST][RIGHT][COLOR=#99cc00]עיר קטנה בצפון. יש בה מכון הקרח, וביציאה המזרחית מהעיר נמצא מעבר הקרח.[/COLOR][/RIGHT]
[LIST][*]21. פלירנזיה[/LIST][RIGHT][COLOR=#99cc00]עיר עוד יותר צפונית שנמצאית בהר. ליד עיר הזו נמצא אגם הזעם, אגם מאוד משונה. בעיר זו נמצא מכון הלחימה החלופי, במקום זה שבציאנטוודום.[/COLOR][/RIGHT]
[LIST][*]22. נגרופיום[/LIST][RIGHT][COLOR=#99cc00]עיר זו נמצאית מחוץ למעבר הקרח וזוהי עיר שנמצאית על הר. בעיר זו יש את מכון הדרקון ואת אגם הדרקונים.[/COLOR][/RIGHT]
[/COLOR]
[RIGHT](הבדל הצבעים נועד רק כדי להבדיל בין המחוזות קלות)
[U]מאמני המכון[/U]
כל מנהיגי המכון במחוז מסויים נבחרו על ידי המלך של המחוז, והם בעלי תפקידים מנהליים בארמון המלוכה, ולכן יש כמה ימים בשבוע בהם לא ניתן להלחם במנהיג מכון מסויים, כי הם עובדים. הנה פירוט המידע על מנהיגי המכון, אם לא מצוין אחרת, את המנהיג אני ערכתי, ואני לא מתיימר לדעת לערוך מאמנים, אז אם זה נראה כמו זבל, זה הגיוני.[/RIGHT]
כל מנהיג יוצג ברגע ששחקן אחד לפחות יפגוש אותו. (רק השם והתמונה, את הפוקימונים אני לא אכתוב כאן).
[RIGHT][COLOR=#ff6600][U][COLOR=#ff6600]שינויים מהותיים ממשחקי פוקימון שגרתיים:[/COLOR][/U][/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#ff6600]1. פוכדור – הפוכדור הוא מכשיר טכנולוגי משוכלל ביותר, וככזה הוא עדיין לא קיים בתקופה של משחק שלי. במקומו תשתמשו בפוכדור פרימיטיבי – פוקרשת. הפוקרשת בנויה כמו ספר תורה, רק קצת קטן יותר. יש שני מקלות ורשת ביניהם. על מקל אחד יש להב, שניתן לנעוץ במקל השני וככה סוגרים את הפוקרשת. כדי ללכוד פוקימון בפוקרשת, יש תחילה לפתוח אותה (על ידי הזזת הלהב שסוגר), למשוך את המקלות ובכך לפרוש את הרשת, לרוץ אל הפוקימון, לעטוף אותו ברשת ואז לסגור את הלהב. ברגע זה, הקסם של הפוקרשת יופעל והיא תנסה לכווץ את הפוקימון. אם הפוקימון יצליח להתשחרר הוא ישבור את הפוקרשת ולא יהיה ניתן להשתמש בה שוב. דרך פוקרשת ניתן לראות מי הפוקימון שבפנים להלן איור סכמטי של פוקירשת:[/COLOR]
[RIGHT][COLOR=#ff6600][COLOR=#ff6600][IMG]http://img828.imageshack.us/img828/5428/pokenet.jpg[/IMG][/COLOR][/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=#ff6600]2. מרכזי פוקימונים – המכונה שמרפאת פוקימונים אף היא טכנולוגיה מתקדמת, שלא קיימת בעבר, ולכן קוסמים ירפאו את הפוקימונים שלכם, בכישופיה. [/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#ff6600]3. פוקדע – הפוקדע הוא גם מכשיר טכנולוגי משוכלל, ולכן הוא לא קיים במשחק. יכולתי לתת לכם מגילה ארוכה שבה כתוב המידע על כל הפוקימונים, אבל אתם לא יודעים לקרוא כמו רוב האנשים בימי הביניים, ולכן בכישופיה יהיה קוסם, שאם תניחו פוקימון מסויים בעמדה שלו, אז העמדה הזו תגרום לפוקימון לספר לכם את המידע שידוע עליו. [/COLOR]
[COLOR=#ff6600]4. כישופיה – בכל עיר יש כישופיה. כישופיה זה מקום שבו יש שני קוסמים לפחות. קוסם אחד מרפא וקוסם שני שמגלה מידע על פוקימונים. לכן אין מרכז פוקימונים, ובמקומו יש כישופיה, משבאה ואכסנייה. בכישופיה מרפאים פוקימונים, במשבאה אוכלים ומדברים עם אנשים, באכנסייה ישנים. [/COLOR]
[COLOR=#ff6600]5. קסם באופן כללי – אני מניח שלאחר שקראתם את סעיף 4, רובכם חושבים על משהו בסגנון Whazza Fux?!, ובצדק, שכן קסם ופוקימון הם מושגים שבדרך כלל לא מסתדרים. אבל כידוע "כל טכנולוגיה מתוחכמת דיה אינה ניתנת להבדלה מקסם", ולכן כל הטכנולוגיה המשוכללת של ההווה הפכה לקסם בימי הביניים. [/COLOR]
[COLOR=#ff6600]6. סוג החשמל – בתקופה של המשחק שלי עדיין תומאס אדיסון לא קיים. לכן אין פוקימונים מסוג חשמל. תופעות הטבע הקשורות לחשמל קיימות, ולכן יש מתקפות מסוג חשמל. פוקימונים אגדיים מסוג חשמל קיימים גם כן, אבל הסבירות שתתקלו באחד מהם אפסית [/COLOR]
[COLOR=#ff6600]7. דור שלישי ורביעי וחמישי – בתקופה הזו עדיין לא גילו את הפוקימונים האלה, כלומר ידוע קצת על הדור השלישי כי הווארנדים משתמשים בהם, אבל לא יותר מדי. אם תפגשו איפשהו פוקימון מדור שלוש, ארבע או חמש, תצטרכו להמציא לגביו פרטים, כי אף אחד אחר בעולם הזה לא יודע אותם. שימו לב שבמקרה של דור חמש אני לא אכליל את כל הפוקימונים, אלא רק אלה שאני מכיר מספיק טוב. [/COLOR]
[COLOR=#ff6600]שימו לב שבקוטור ובג'וטרמו יהיו בעיקר פוקימונים מהדור המתאים, אך אם יש פוקימון לא מהדור הזה שאיזשהי צורה שלו היא כן בדור הזה, ייתכן שגם הוא יהיה שם. (למשל, עלולים להיות פיצ'ואיים בקוטור, ועלולים להיות ויינאטים בג'וטרמו), אך הם די נדירים. [/COLOR]
[COLOR=#ff6600]8. דת – בימי הביניים כל האנשים היו דתיים. לכן גם בעולם שלי האנשים דתיים, השאלה היא רק "באיזו דת?". והם מאמינים כמובן, ב"מיתולוגיה הפוקימונית" שלכל מחוז יש מיתולוגיה לשלו. בקוטור מקובל להאמין שמיו הוא בורא כל, והוא מינה לעצמו שלושה שומרים, מולטרס ארטיקונו וזפדוס. ([B]כמובן[/B] שמיוטו לא קיים, הסרט הראשון של פוקימון עדיין לא קרה) כמו כן הפוקימונים ארקניין ודרגונייט נחשבים נעלים יותר מרוב הפוקימונים, ובמקומות מסויימים סוגדים להם. בג'וטרמו מקובל להאמין בכך שלוגיה והו-הו הם שני פוקימונים אלוהיים, המחלקים ביניהם את השליטה בעולם. כמו כן, המיתולוגיה טוענת שלפני זמן רב, הם נאבקו והו-הו השמיד ללוגיה מקום פולחן, ובתוכו הרג שלושה פוקימונים חסרי שם. הו-הו יצר מחדש את הפוקימונים האלו, וקרא להם סויקון, אנטיי, וראיקו. שלושת פוקימונים אלה נחשבים מגינים של ג'וטרמו. סלבי בג'וטרמו נחשב לעוד סוג של אל, הנמצא ביערות ושולט בזמן. (כשאנשים מתלוננים על כך שאין להם הרבה זמן, הם לפעמים אומרים שסלבי מתנקל להם). טרייאניטר נחשב פוקימון שטני מרושע מעט, אם כי הצורות הפחות מפותחות שלו – אינן. להווארנדים דת משלהם, אך אין מן הנמצא מידע מפורט עליה. כמובן שאני, כמנהל המשחק, הוא האל הגדול ביותר ואני גורם לכל הדברים להתקיים, אבל זה בגדר בדיחה בלבד. זו הדת. לקיים את הדת מכיל בתוכו כמה דברים. בכל עיר המבנה המרכזי ביותר הוא בית פולחן ("כנסייה") בה יש כוהני דת שבהם ניתן להתייעץ. מומלץ מדי פעם לעבור בבית פולחן שכזה ולמסור לאלים תודה שהם מחזיקים אותכם בחיים. פרט לזה, אנשים לפעמים מערבבים בלשונים ביטויים המתייחסים לתפקידים של האלים, למשל אם חם מאוד ומישהו בקוטור מבקש הקלה בחום, אז הוא אומר משהו בסגנון "אם רק ארטיקונו היה יכול לחלוף כאן". אם מדי פעם תזכרו בסעיף הזה ותשלבו חלק מהדברים הדתיים האלה במשחק שלכם, זה יגרום לי לחייך ולדעת שאני לא סתם כותב דברים. (מה שכמובן עוזר לכם, כי כל מה שטוב לי בסופו של דבר גם טוב לכם) [/COLOR]
[RIGHT][COLOR=#ff6600][U][COLOR=#3366ff]הערות[/COLOR][/U][/COLOR]
[COLOR=#3366ff]-יש 6 מקומות[/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=#3366ff]-פוקימונים לרוב לא ילמדו מתקפות לבד. כל פוקימון יודע מתקפות טריוויאליות, מתקפות המקיימות שלושה תנאים: אופן ביצוע ההתקפה ברור מהשם, יש איבר מתאים לביצוע ההתקפה, ולא צריך תחכום רב כדי לבצע את ההתקפה. פוקימונים פראיים, ייתכן ויכירו עוד מתקפות לא טריוויאלית.[/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=#3366ff]כל מתקפה אחרת היא מתקפה לא טריוויאלית ויש ללמד אותה. לימוד התקפה מורכב משלושה חלקים: הסבר התהליך שמייצר את ההתקפה, פירוט האיברים המשתתפים בהתקפה, ונתינת שם להתקפה. אם אתם מתקשים בלמצוא הסבר לביצוע ההתקפה, אימרו לי ואני אסדר את זה בדרכי שלי.[/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=#3366ff]-אתם מוזמנים לחשוב ביצירתיות במשחק ולנסות לקדם את העלילה לכיוונים שלא חשבתי עליהם, ובלבד שהמעשים שאתם עושים הם הגיוניים. אם מכון מסויים נעול, ונגיד אני רוצה שאתם תשאלו מישהו שנמצא ליד המכון למה הוא נעול וככה תתקדמו, אתם יכולים לנסות לשבור את דלת המכון ולחפש את המנהיג בכח. אני לא אקבל במצב זה המשך דוגמת "אני מנצל את הכוחות העל טבעיים שמן הסתם יש לי, ומזמן מולי את מנהיג המכון!"[/COLOR]
[COLOR=#3366ff]-השתדלו שלא לכתוב הודעות "ריקות מתוכן", כלומר הודעות בהם אתם לא באמת גורמים למצב במשחק להשתנות. אני מבין שלפעמים יש מצבים בהם או שתהיה תגובה ריקה מתוכן, או שאתם תכתבו יותר מדי וקשה למצוא משהו באמצע, אבל תשתדלו לא לכתוב דברים כאלה.[/COLOR]
[COLOR=#3366ff]-אם אתם רוצים למסור לי, כמנהל המשחק, מידע שאתם לא רוצים למסור לי, כשחקן במשחק, השתמשו במחשבה, ובלבד שיהיה ברור שזו באמת מחשבה.[/COLOR]
[COLOR=#3366ff]-אם נראה לכם שכמות המידע שנתתי בתגובה אינו מספיק לרוחכם היצירתית, אתם מוזמנים לבקש ממני עוד. אני אכתוב רק את מה שאני רואה כהכרחי, אבל כמובן שאני בן אדם מעוות מאוד, ואתם מוזמנים לתקן אותי.[/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=#3366ff]-אני אנסה ליישם כסף במשחק הזה, והשיטה תלך ככה, יש מטבעות ברונזה כסף וזהב, כשמטבע כסף שקול לעשרה מטבעות ברונזה, ומטבע זהב שקול לעשרה מטבעות כסף. אם אני אראה שהשיטה הזו מסתדרת ואני מצליח לקבוע מכירים כמו שצריך, אז אני אמשיך, אם לא, אז אני אבטל את כל העסק. [/COLOR]
[COLOR=#3366ff]-להרוויח כסף ניתן בכמה דרכים סטנדרטיות: למצוא חפצים ולמכור אותם בשוק, או לספק למישהו שרות מסויים שתמורתו הוא ישלם לכם. ניתן גם להמר על כסף בקרבות עם מאמנים, אבל אם תהמרו על סכום כסף גדול מדי, לא בטוח שהם יסכימו.[/COLOR]
[COLOR=#3366ff]-עליכם לאכול במשחק. בפונדקים בערים תוכלו לקנות אוכל לאכילה במקום, או לקנות צידה. עוד דרך היא כמובן למצוא אוכל בדרך, אבל כאן יש בעיה כי לא אמורים להיות בעלי חיים כל כך... אבל לצורך העניין, אם מסיבה כלשהי תרצו למצוא אוכל על ידי ציד אני אמציא בעלי חיים שנמצאים שם, אבל אז אתם צריכים לדאוג שיש לכם פוקימונים שיכולים להרוג את בעל החיים הזה, ואת היכולת להכין ממנו גם אוכל. לכן הייתי מעדיף שתמנעו מלנסות לצוד חיות, זה יסבך אותי.[/COLOR]
[COLOR=#3366ff]-כל בעיה, שאלה, פרדוקס בתוך המשחק, הזמנת רצח וכד' מתקבלת בברכה אצלי בפרטי.[/COLOR]
[COLOR=#3366ff]-שחקו.[/COLOR]
[U][COLOR=red]חוקים[/COLOR][/U][/RIGHT]
[COLOR=red]-כל החוקים שמעליי תקפים כמובן.[/COLOR]
[RIGHT][COLOR=red]-השתדלו לדבר בחוצפה סבירה / נימוס + במשחק. אין לפנות בצורה מעליבה כלפיי או כלפי שחקנים אחרים במשחק. עם זאת, מותר, במידה והמצב במשחק מאפשר זאת, לפנות בצורה שכזו אל דמויות בתוך המשחק. [/COLOR]
[COLOR=red]-אל תגיבו הודעות לא רצויות, אם לא התקבלתם ואתם רוצים להתווכח עכשיו על הסיבה שבגללה לא קיבלתי אתכם, תיבת ההודעות הפרטיות שלי מחכה לכם. אם לא המשכתי לכם, אתם יכולים לשלוח לי הודעה פרטית, או לחכות לפעם הבאה אני אמשיך, ואם גם בה אני לא ממשיך לכם אתם יכולים להגיב במשחק. (מה גם שיש חוק כזה בחוקי חת"ם)[/COLOR]
[COLOR=red]-בקרבות מותר לכם להתנות מהלכים שלכם. "תשתמש בזה, אם זה פוגע תנסה לעשות גם את זה, אם לא, תברח מהר הצידה". אתם יכולים גם כמובן לא להתנות, אבל כשאין תנאי יש סיכוי גדול יותר לטעויות "תשתמש בזה ואז מיד תן לו בובמה לפנים", יכול לגרום לי לתת לפוקימון שלכם 'בומבה לפנים'.[/COLOR]
[COLOR=red]- שימו לב, מותר ואף רצוי להתווכח איתי, על כל החלטה שלי שנראית שגויה בעיניכם. אני מוכן לשמוע את הטענות שלכם ובלבד שיש בהם טיעון אמיתי ונימוקים בגדר ההגיון הסביר. התווכחות איתי ניתן לעשות בהערות בתוך ההמשך עצמו, או בהודעות פרטיות.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]- יש לקרוא את [B]כל[/B] הכתוב כאן. אני בדרך כלל איני מוסיף מילים סתם, אז כל מילה חשובה. [/COLOR][/RIGHT]
[U]טופס הרשמה:[/U]
[RIGHT]צורת פנייה: (איך אתם רוצים שאני אקרא לכם, יכול להיות שם פרטי, כינוי וכד', צורת הפנייה לא תעלה על שלוש מילים)
שם במשחק: (איך אתם רוצים שדמויות במשחק יפנו אליכם, מומלץ שם מימי הביניים)[/RIGHT]
[RIGHT]גיל: (16-40, יותר מ16 כי אחרת אף אחד לא יספור אותכם, מתחת ל40 כי אנשים לא חיים בדרך כלל מעל הגיל הזה)
אופי: (לא חובה, לא בעל סתירה פנימית, לא מושלם, ולא אנטימושלם)
מחוז: קוטור/ג'טרמו (יש לכל היותר שלושה אנשים בכל מחוז. תמחקו את ה"/" ואת מה שלא בחרתם)
רקע: (לא אכפת לי לא מאיכות ולא מכמות. מצידי זה יהיה חמש מילים. אני לא רוצה לראות ברקע פרטים שאין להם שימוש במסגרת הרקע. רקעים ארוכים מדי יגרמו לי לכאב ראש וייתכן ויקח לי יומיים לבדוק אותו, ראו הוזהרתם. הדבר היחיד זה, שזה יעזור לי (ולכם) אם הרקע שלכם יענה על השאלה "למה?". אגב, אסור לכם להיות אצילים מסוג כלשהו, אתם אנשים פשוטים של ימי הביניים)
פוקימון התחלתי: (פוקימון בעל שלוש צורות התפתחות עוקבות שצורתו הראשונה היא מהמחוז שלכם. הפוקימון חייב להיות בצורה הראשונה מבין השלוש. בצורות עוקבות אני מתכוון מצבים עם שרשת התפתחויות, אולי גם יש פיצול, כלומר פוליוואג ופיצ'ו (למרות שהוא בכלל פוקימון חשמל ולכן לא קיים) הם בסדר, אבל איווי לא, כי אין לו שלוש צורות עוקבות. אם לפוקימון התפתחות מדור שלישי או רביעי, מותר לכם לבחור אותו, אם כי יכול להיות שהוא יתקשה להתפתח לצורה מהדור הגבוה.)
תמונה: (לא חובה, רצוי ספרייט)
בקשות/הערות/הארות: (השמיים הם הגבול, אני יכול לקיים הרבה פחות מזה)
-את החלק למטה מלאו רק אם אתם רוצים שתהיה דמות שתפגוש אותכם לעיתים קרובות במשחק-
שם הדמות: (אותן הערות כמו ב"שם במשחק")
מחוז: קוטור/ג'וטרמו (מאיפה הדמות באה, אותן הנחיות כמו למעלה, אם הדמות לא מהמחוז שלכם, ייתכן והפגישות יהיו נדירות יותר)
קורות חיים: (כמו רקע, רק שפה מעניין אותי מאוד, מי אתם רוצים שהדמות הזו תהיה, ומה אתם מצפים מהמדמות הזו. גם לדמות זו אסור להיות אציל מסוג כלשהו. כל מידע שלא תפרטו אשלים עם דמיוני הפרוע והתוצאות עלולות לאכזב.)
פוקימונים: (אילו פוקימונים אתם רוצים שיהיה לו. הוא לא יתחיל עם כולם, אבל הוא לאט לאט יתקרב לזה)
תמונה: (כמו למעלה)
אתם מתבקשים להעתיק את טופס ההרשמה המוכן מראש למטה, כאשר את הטקסט כותבים מחוץ לחלק המודגש, כלומר כותרת השדה בטופס מודגשת, ורק היא. אל תגרמו לי לעבוד קשה מדי[/RIGHT]
[RIGHT][B]צורת פנייה:[/B] [/RIGHT]
[B]שם במשחק:[/B]
[RIGHT][B]מין:[/B] נ/ז
[B]גיל:[/B]
[B]אופי:[/B]
[B]מחוז:[/B] קוטור/ג'טרמו
[B]רקע:[/B]
[B]פוקימון התחלתי:[/B]
[B]תמונה:[/B]
[B]בקשות/הערות/הארות:[/B]
----------------------
[B]שם הדמות:[/B]
[B]מין:[/B] נ/ז
[B]מחוז:[/B] קוטור/ג'טרמו
[B]קורות חיים:[/B]
[B]פוקימונים:[/B][/RIGHT]
-
[U]רשומים קוטור[/U]
[B]1.[/B]
[B]צורת פנייה[/B]: בר
[B]שם במשחק[/B]: היינס
[B]מין[/B]: ז
[B]גיל[/B]: 20
[B]אופי[/B]: הרפתקן,לפעמים ילדותי אך במידת הצורך יכול להיות רציני,ביישן מול בנות,לפעמיים מעדיף לעשות חצי עבודה ולסיים עם זה כמה שיותר מהר ודי נחמד כשמכירים אותו.
[B]מחוז[/B]: קוטור
[B]רקע[/B]: היינס נולד למשפחה ממוצאת בעיר פלטיום .
הוא היה נוהג לבלות בעזרה לאחים שלו כנגד בריונים שהיו מצקים להם, עוד מעולם ל היה לו חברה לצערו למרות שהוא רוצה אחת.
בתור נער הוא היה אדיש מאוד ולא התעניין בהרבה והיה די שקט.
כיום הוא יוצא למסע שלו בעקבות כך שהורי מתו ולהשאר בבית מציף אותו ברגשות מעורבים ומעציב אותו.
[B]פוקימונים[/B]: פידג'י
[B]ציוד:[/B]
5 פוקרשתות.
2 מטבעות כסף, 4 ארד.
[B]תמונה[/B]: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr105.png[/IMG] רק במקום החליפה של הלוחם הוא לובש בדגים פשוטים וחומים.
[B]בקשות/הערות/הארות[/B]: אבל להצתרף לצבא או משהו?
[B]2.[/B]
[B]צורת פנייה[/B]: עידו
[B]שם במשחק[/B]: ג'יים
[B]גיל[/B]: 18
[B]אופי[/B]: חכם, תמיד חושב שהוא יותר טוב מאנשים אחרים, ולכן הוא בדרך כלל בודד
[B]רקע[/B]: לג'יים תמיד היה קשה להתחבר לאנשים, אפילו עם המשפחה שלו. הילדות שלו היתה סיוט שחוזר על עצמו שבכל בוקר הוא היה בורח מהבית בשביל קצת שקט וכדי להתחבר עם הפוקימונים הפראיים שהוא העדיף חברותם הרבה יותר על פני בני אדם, ואז בערב הוא חזר לבית בשביל לאכול שם מג'יקארפ צלוי. כשהוא התבגר לאט לאט הוא הבין שהוא לא יוכל תמיד להישאר בבית שלו ולצאת לראות את העולם ולהתחבר לעוד פוקימונים. ולכן הוא החליט באותו יום לצאת למסע, לפגוש עוד פוקימונים ולהראות לעולם שזה שהוא בודד לא אומר שהוא לא יוכל לנצח בתחרות המאמנים השנתית.
[B]ציוד[/B]:
4 פוקרשתות ריקות.
2 מטבעות כסף, 4 מטבעות ארד.
[B]פוקימונים[/B]:
[B]1.[/B] דרטיני
[B]2.[/B] ספירו
[B]תמונה[/B]: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/95/Spr_HGSS_Silver.png[/IMG]
[B]בקשות/הערות/הארות[/B]: אין
----------------------
[B]שם הדמות[/B]: ג'ון
[B]קורות חיים[/B]: האח הגדול של ג'יים. מאז שג'יים היה תינוק לג'ון היה קשר מיוחד לג'יים והוא תמיד דאג לו וניסה לעזור לו בכל דבר שהוא יכול, אפילו שג'יים בכלל לא שם לב לזה. כשג'יים התחיל לברוח מהבית ג'ון תמיד עקב אחריו בלי ידיעתו כדי לשמור עליו שלא יקרה לא משהו רע. כשאחיו יצא למסע ג'ון עקב אחריו, בהתחלה כדי לשמור עליו ולאחר מכן התחיל לפתח שאיפות לניצחון בתחרות המאמנים השנתית. ג'ון הוא בן אדם אדוק מאוד ותמיד מודה לאלים על כל דבר, טוב או רע שקורה לו..
[B]פוקימונים[/B]: צ'אריזארד, אלקאזם, גרידוס ואיווי
[B]תמונה[/B]: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/b8/Spr_DP_Volkner.png[/IMG]
[B]3.[/B]
[B]צורת פנייה:[/B] מתן
[B]שם במשחק :[/B] אייס
[B]מין:[/B] ז
[B]גיל:[/B] 16
[B]מחוז:[/B] קוטור
[B]רקע:[/B] אייס נולד בעיר פלטיום , יש לו אחות תאומה , אבל הוא גדול מימנה בדקה כך שהם לא מחשיבים את זה שהוא גדול מימנה . מגיל 5 אביו היה מאמן אימן אותו ואת אחותו רוני בעזרת הפוקימונים שלו עד שהוא ורוני היו בני 15 ואז הם הפסיקו להתאמן.
כשהוא ורוני היו בני 10 הם יצאו לטיול באחו כשלפתע כמה אנשים תקפו אותם , הם הוציאו כמה עכברים מהפוקרשתות שתקפו אותו ואת רוני , כעבור כמה דקות הוא ורוני היו פצועים עד שאביהם הבריח את האנשים האלה , ומאז הוא מעריץ את אביו .
[B]פוקימון התחלתי:[/B] צ'ארמנדר
[B]תמונה:[/B] [IMG]http://wiki.pokemonpl.net/images/e/ef/Ash_bw_v2_by_j3010-d2zkin4-1-.gif[/IMG]
[B]בקשות/הערות/הארות:[/B] לפרס ומאצ'ופ
------------------------------------
[B]שם הדמות:[/B] רוני
[B]מין:[/B] נ
[B]גיל:[/B] 16
[B]מחוז:[/B] קוטור
[B]קורות חיים:[/B] רוני היא האחות הקטנה של אייס , היא והוא תאומים ואייס גדול מימנה בדקה .
יש לה חיבה לפוקימוני עשב .
מגיל 5 אביה היה מאמן אימן אותה ואת אחיה אייס בעזרת הפוקימונים שלו עד שהיא ואייס היו בני 15 ואז הם הפסיקו להתאמן.
כשהיא ואייס היו בני 10 הם יצאו לטיול באחו כשלפתע כמה אנשים תקפו אותם , הם הוציאו כמה עכברים מהפוקרשתות שתקפו אותה ואת אייס , כעבור כמה דקות היא ואייס היו פצועים עד שאביהם הבריח את האנשים האלה .
היא יצאה למסע שלה יומיים לפני אייס .
[B]פוקימונים:[/B] וינאזור (התחלתי) , ארקניין , פירו , גולם , סיקינג וויקטריבל/מגנזון (יתפתח ממגנטון) .
[B]תמונה:[/B] [IMG]http://img188.imageshack.us/img188/6513/izik13.png[/IMG]
[U]רשומים ג'וטרמו[/U]
[B]1.[/B]
[B]צורת פנייה[/B]: איתמר
[B]שם במשחק[/B]: לוגא'ן סטרייקר
[B]גיל[/B]: 21
[B]אופי[/B]: אסטרטג, ילדותי, מעדיף לישון מאשר לעשות באמת משו.
[B]מחוז[/B]: ג'טרמו
[B]רקע[/B]: באתי ממשפחה למעמד השלישי, היה לנו חיים סבירים. אמא שלי מתה בלידה של אחי הקטן וזה לא ממש שינה לי כי בכל מקרה אחי הגדול טיפל בי. אחי הקטן ממש ממש מעצבן אז הלכתי למסע כדי להיפטר ממנו. ולעשות עולם שבו כולם יכולים לישון הרבה בלי דאגות.
[B]ציוד[/B]:
4 פוקרשתות ריקות.
3 מטבעות כסף.
[B]פוקימונים[/B]:
[B]1.[/B] סינדאקויל
[B]2. [/B]הופיפ
[B]תמונה[/B]:
[IMG]http://www.anime-planet.com/images/characters/ryner_lute_11358.jpg[/IMG]
[B]בקשות/הערות/הארות[/B]: the sky the limit? I gess you haven't met me yet.
וקינגלר
[B]2.[/B]
[B]צורת פנייה[/B]: יאשה
[B]שם במשחק[/B]: הרליוס בלק
[B]גיל[/B]: 18
[B]אופי[/B]: חברותי, אוהב, לפעמים מציק. חושב קדימה.
[B]רקע[/B]: נולד בג'טרמו למשפחה עמידה בעיר בארק. מגיל צעיר אהב פוקימוני מים, דרקון וקרח ובעיקר התחבר לקינגדרה של אביו.
מאז שהיה קטן רצה גם הוא את קינגדרה.
כאשר פגש את אדוארד הבין שהוא האדם המתאים לצאת איתו למסע.
[B]ציוד[/B]:
3 פוקרשתות ריקות.
2 כסף, 5 ארד.
[B]פוקימונים[/B]:
[B]1.[/B] הורסי
[B]2. [/B]סנטרט
[B]תמונה:[/B] [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up355.siz.co.il/up1/m2yewazmzt2n.png[/IMG][/URL]
[B]בקשות/הערות/הארות:[/B] משחק מאוד מעניין. אני אוכל לתפוס סקארמורי גליגר וסניזל וכמובן לפתח אותם?
----------------------
[B]שם הדמות[/B]: אדוארד לום
[B]קורות חיים:[/B] נולד בג'טרמו למשפחה עשירה אבל ברח מהבית בגיל צעיר. עבר למשפחה שאימצא אותו ושם הוא חיי עד גיל 16. אחרי זה הוא יצא למסע לתפוס כמה שיותר פוקימונים. לאחר כשני חודשים הגיע לעיר בארק. באותו זמן הלך הרליוס ברחוב כדי להגיע לשוק הקרוב. הרליוס בטעות פגע בכתף של אדוארד ואז ביקש סליחה. הם דיברו ואז אדוארד סיפר להרליוס מה רצונו בעתיד והרליוס רצה להצתרף לאדואקד. מאז שניהם חברים טובים.
[B]פוקימונים[/B]: מאריל, סיזור וסודווודו.
[B]תמונה[/B]:[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up357.siz.co.il/up1/jzmyd5oymygc.png[/IMG][/URL]
[B]3.[/B]
[RIGHT][B]צורת פנייה: [/B]רועי [/RIGHT]
[B]שם במשחק:[/B]פיסטר בק (pister bek)
[B]גיל:[/B] 19
[B]אופי:[/B] קר רוח, בעל ביטחון עצמי, מתבודד, חשדן, פיקח
[B]מחוז:[/B] ג'טרמו
[B]רקע:[/B] פיסטר חיי עם שני הוריו בג'טרמו בעיר בארק, הוא בן יחיד אבל הוריו אינם מתיחסים אליו באופן מיוחד והם לא מתענינים בו. הוא מאוד בודד ואין לו חברים בכלל. הוא מסתובב לבדו ומעדיף להישאר בביתו רוב הזמן, לפיסטר יש בן דוד בשם גיים דול מצד אימו. גיים קרוב אל פיסטר מאוד. הוא היה האדם היחיד שפיסטר בטח בו. הוא תמיד חיכה לביקורים שלו כי ידע שהם יסתובבו ביחד ויתרחקו מכל אחד אחר. בן דודו של פיסטר גר בעיר אולימריין ובגלל איום הפלישה משפחתו ממעטת לעזוב את העיר שלו ומרגישה בטוחה יותר בין חומות העיר
[B]ציוד:[/B]
4 פוקרשתות ריקות.
2 כסף, 6 ארד.
[B]פוקימונים:[/B]
[B]1.[/B] פוליוואג
[B]2. [/B]טדיאורסה
[RIGHT][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up356.siz.co.il/up2/rnz2y4ge5otj.jpg[/IMG][/URL] [/RIGHT]
[RIGHT][B]בקשות/הערות/הארות:[/B] מורקרו גרידוס ולהתקבל
----------------------
[B]שם הדמות:[/B]גיים דול
[B]קורות חיים:[/B] חיי באולימריין יחד עם משפחתו- אביו, אימו, ואחותו הגדולה. הוא גדול מפיסטר בשנה.
[B]פוקימונים:[/B]מאצ'ופ, סטאריו ונאמל
[B]תמונה:[/B] [IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSxZs3XpwIUD_psqqz66qzrKBObUUX0DPUrEVPsgN0646BCmglO[/IMG] [/RIGHT]
-
[RIGHT][U]ריכוז מידע על דמויות חשובות[/U][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=#6600ff]המכשף אוקוס[/COLOR]
[COLOR=#6600ff]מכשף חשוב מאוד בקוטור. הוא ראש הכישופיה בעיר פלטיום, ואם אתם מתחילים לשחק בקוטור הוא יתן לכם פוקימון התחלתי.[/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=navy]המכשף אלבוס[/COLOR]
[COLOR=navy]מכשף חשוב מאוד בג'וטרמו. הוא ראש הכישופיה בעיר בארק, ואתם אתם מתחילים לשחק ג'וטרמו, הוא יתן לכם פוקימון התחלתי.[/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=#993300]סר אלריך לאנס[/COLOR]
[COLOR=#993300]ניצח לפני שלוש שנים בתחרות המאמנים על הר סילבר, וכתוצאה מכך קיבל את התואר "סר". הפוקימונים שלו הם בעיקר דרקונים, אבל לא רק.[/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=gray]סטיבן[/COLOR]
[COLOR=gray]תלמיד ועוזר של סר לאנס. גם הוא מאמן פוקימונים חזק מאוד, אם כי הוא עדיין לא ניסה להשתתף בתחרות המאמנים על הר סילבר. הפוקימונים שלו הם בעיקר פוקימוני מתכת ואבן.[/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=5]מידע שהדמות שלכם כדמות במשחק צריכה לדעת, אך אתם כשחקנים אולי לא יודעים:[/SIZE]
[SIZE=5][SIZE=2]בסעיף זה אפרט כל מיני דברים שהדמות שלכם, כדמות שחיה בעולם המשחק שלי יודעת, אך אתם לא ממש יודעים כי אתם לא יכולים להכנס לתוך הראש שלי.[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=5][SIZE=5][U][SIZE=4]חוקים[/SIZE][/U][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=5][SIZE=5][SIZE=4][SIZE=2]יש כל מיני חוקים שהם לא כל כך ברורים מאליהם בג'וטרמו וקוטור, וכל פעם שאני אמציא אחד מהם אני אכתוב אותו כאן. בינתיים אני זוכר את החוק הבא:[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=5]
[SIZE=2]1. אין לערוך קרבות פוקימונים בתוך עיר מחוץ לבית מגורים, אלא בתוך אזור המסומן על ידי הסימבול "אזור קרב", או "מכון".[/SIZE]
[SIZE=2]2. אין להיכנס למתחם המסומל על ידי "סמל הכישוף" ללא ליווי של מכשף. זאת משום שהכישופייה מכילה סודות שנועדו אך ורק לעיניהם של המכשפים, ואסור לבני אדם מן השורה לעסוק בהם.[/SIZE]
[I][SIZE=2]עוד בהמשך.[/SIZE][/I][/RIGHT]
[SIZE=4][SIZE=5][RIGHT][SIZE=4][SIZE=4][U]סמלים[/U][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=2]ניווט בערים מתבצע על ידי הליכה לכיכר העיר, ובדיקה שם היכן נמצא מקום שיש לו סמל שמתאים לאן שאתם רוצים (למשל, הגעתם לעיר חדשה ואתם רוצים לברר אם יש בה מכון. תלכו לכיכר המרכזית, ותחפשו את הסמל של 'מכון', ואם יש סמל כזה תוכלו לדעת איפה המכון). כאן אני אפרט את הסמלים שיכולים להיות. אם סמל מסויים לא נמצא בעיר, סימן שאין את המקום הזה בעיר הזו.[/SIZE]
[SIZE=2]1. סמל הכישוף - שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני. בדרך כלל הסמל הזה מייצג כישופייה.[/SIZE]
[SIZE=2]2. יציאה מהעיר - קוי מתאר של בית מחוקים על ידי קו אלכוסני. הסמל מייצג יציאה מן העיר.[/SIZE]
[SIZE=2]3. כניסה אל עיר - קוי מתאר של בית. הסמל הזה נמצא בכניסה לעיר כדי שהאדם הנכנס ידע שהוא נמצא כעת בתוך עיר.[/SIZE]
[SIZE=2]4. מסבאה - סכין ומזגל מוצלבים + איזשהו סמל אחר. הסמל האחר בדרך כלל מייצג את שם המסבאה ומטרתו להבדיל בין המסבאות השונות. למשל אם למסבאה קוראים "הפורט (הפוקימון המדור השני) השיכור", אז הסמל שלה יהיה פנים של פורט סמוקות עם עיניים דומעות.[/SIZE]
[SIZE=2]5. פונדק - מיטה. מציין מקום בו ניתן ללון. לפעמים הסמל הזה יכול לבוא יחד עם הסמל "מסבאה".[/SIZE]
[SIZE=2]6. אזור קרב - פוקרשת נוטת הצידה. הסמל מסמן מקום בו ניתן לערוך קרבות פוקימונים. [/SIZE]
[SIZE=2]7. מכון - שני פוקרשתות מוצלבות. הסמל מייצג את אחד מהמכונות הרשמיים.[/SIZE]
[SIZE=2]8. מקום פולחן - בקוטור: מיו, בג'וטרמו: סלבי. לשניהם יהיה אור לבן מאחוריהם. הסמל מייצג מקום דת אליו אפשר ללכת, בהתאם לכתוב בסעיף "דת" בהערות המשחק.[/SIZE]
[SIZE=2]9. בית אציל - כתר. הסמל הזה מצביע לכיוון מקום בו גר אחד האצילים בממלכה. בדרך כלל לא יתנו לכם להכנס אליו, כי אתם סתם כפריים מלוכלכים.[/SIZE]
[SIZE=2]10. ארמון המלך - שלושה כתרים. יופיע רק בעיר הבירה בה נמצא המלך.[/SIZE]
[SIZE=2]11. המשמר המקומי - פוקרשת בתוך מגן. זה בערך משטרה. רק שזה לא היה כל כך מופרד בתקופה ההיא, המשטרה עושה מה שהיא רוצה לפי חוקי העיר, ואם הפשע חמור, אז האציל המקומי שופט אותך. אם המשטרה יכולה להכריע בעצמה מה לעשות לך, היא תעשה זאת. אפשר גם, כמובן, לפנות למשמר המקומי כדי להתלונן על משהו. בדרך כלל גם אפשר למצוא אנשי המשמר המקומי ליד חומות העיר.[/SIZE]
[SIZE=2]12. שוק - כמה מטבעות. ככל שיש יותר מטבעות מצויירים על השלט, השוק גדול יותר. השוק בדרך כלל נמצא בכיכר המרכזית, והשלט בדרך כלל יצביע למטה - כלומר, "פה".[/SIZE]
[SIZE=2]13. נמל - כמה סירות. ככל שיש יותר סירות, הנמל גדול יותר.[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[/RIGHT]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][/SIZE]
[RIGHT][COLOR=gray][COLOR=black]מידע נוסף בנוגע למשחק שלא פורט בשום מקום אחר:[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=gray][COLOR=#000000]1. [U]משימות[/U][/COLOR][/COLOR]
נניח והגעתם לעיר ומנהיג המכון לא נמצא, או שסתם אתם רוצים להתאמן ולא בדרך השגרתית. המשחק הזה מציע לכם דרך להעביר זמן בצורה הרבה יותר מהירה ויעילה. לדרך זו קוראים ביצוע משימות. התהליך הוא כזה: אתם הולכים לפונדק/משבאה, ושם תדברו עם אנשים, ואם יתמזל מזלכם אולי תקבל משימה. אם תבצעו את המשימה תקבלו תגמול כלשהו, שהערך והמהות שלו יכולים לנוע בין כסף לביצת פוקימון. אתם כמובן לא יכולים לכתוב "אני הולך לעשות משימה" אלא אתם הולכים לפונדק לדבר עם אנשים. אתם גם לא תדעו מתי זה באמת משימה ומתי זה סתם דיבורים, למרות שנראה לי שזה יהיה די ברור. מקווה שתשתמשו באופציה הזו.[/RIGHT]
קרדיטים לגורמים מסייעים במשחק:
[LIST][*]סרבי על המפה שלקוחה מPokearth[*]לחבר שלי על כמה מהאיורים הגרפיים (עדיין אין, יופיעו בהמשך)[*]לאתרים רנדומליים בגוגל ופוקימון אליט 2000 על הספרייטים (לאותם ספרייטים שעדיין אין)[*]לימי הביניים על כך שהתקיימו[/LIST][RIGHT]כל הדמויות והמקומות במשחק הזה כמעט ובדיוניות לחלוטין, וכל דימיון ביניהם לדמות אמיתית (חיה או מתה) או מקום אמיתי הוא מקרי בהחלט (או שאולי לא?...)[/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=7]כעת אני מתיר לכם במפורש להרשם למשחק. [/SIZE][/RIGHT]
-
צורת פנייה: יאשה
שם במשחק: הרליוס בלק
אופי: חברותי, אוהב, לפעמים מציק. חושב קדימה.
מחוז: ג'טרמו
רקע: נולד בג'טרמו למשפחה עמידה בעיר בארק. מגיל צעיר אהב פוקימוני מים, דרקון וקרח ובעיקר התחבר לקינגדרה של אביו.
מאז שהיה קטן רצה גם הוא את קינגדרה.
כאשר פגש את אדוארד הבין שהוא האדם המתאים לצאת איתו למסע.
פוקימון התחלתי: הורסי (אני יודע שהוא גור ראשון אבח ההתפתחות האחרונה היא מדור שני. תוכל בכל זאת לתת לי אותו?)
תמונה: [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up355.siz.co.il/up1/m2yewazmzt2n.png[/IMG][/URL]
בקשות/הערות/הארות: משחק מאוד מעניין. אני אוכל לתפוס סקארמורי גליגר וסניזל וכמובן לפתח אותם?
----------------------
שם הדמות: אדוארד לום
קורות חיים: נולד בג'טרמו למשפחה עשירה אבל ברח מהבית בגיל צעיר. עבר למשפחה שאימצא אותו ושם הוא חיי עד גיל 16. אחרי זה הוא יצא למסע לתפוס כמה שיותר פוקימונים. לאחר כשני חודשים הגיע לעיר בארק. באותו זמן הלך הרליוס ברחוב כדי להגיע לשוק הקרוב. הרליוס בטעות פגע בכתף של אדוארד ואז ביקש סליחה. הם דיברו ואז אדוארד סיפר להרליוס מה רצונו בעתיד והרליוס רצה להצתרף לאדואקד. מאז שניהם חברים טובים.
פוקימונים: מאריל, סיזור וסודווודו.
תמונה:[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up357.siz.co.il/up1/jzmyd5oymygc.png[/IMG][/URL]
-
צורת פנייה: איתמר
שם במשחק: לוגא'ן סטרייקר
אופי: אסטרטג, ילדותי, מעדיף לישון מאשר לעשות באמת משו.
רקע: באתי ממשפחה למעמד השלישי, היה לנו חיים סבירים. אמא שלי מתה בלידה של אחי הקטן וזה לא ממש שינה לי כי בכל מקרה אחי הגדול טיפל בי. אחי הקטן ממש ממש מעצבן אז הלכתי למסע כדי להיפטר ממנו. ולעשות עולם שבו כולם יכולים לישון הרבה בלי דאגות.
פוקימון התחלתי: סינדאקויל
תמונה:
[IMG]http://www.anime-planet.com/images/characters/ryner_lute_11358.jpg[/IMG]
בקשות/הערות/הארות: the sky the limit? I gess you haven't met me yet.
וקינגלר
-
[RIGHT][B]צורת פנייה: [/B]רועי [/RIGHT]
[B]שם במשחק:[/B]פיסטר בק (pister bek)
[RIGHT][B]מין:[/B] ז
[B]גיל:[/B] 19
[B]אופי:[/B] קר רוח, בעל ביטחון עצמי, מתבודד, חשדן, פיקח
[B]רקע:[/B] פיסטר חיי עם שני הוריו בג'טרמו בעיר בארק, הוא בן יחיד אבל הוריו אינם מתיחסים אליו באופן מיוחד והם לא מתענינים בו. הוא מאוד בודד ואין לו חברים בכלל. הוא מסתובב לבדו ומעדיף להישאר בביתו רוב הזמן, לפיסטר יש בן דוד בשם גיים דול מצד אימו. גיים קרוב אל פיסטר מאוד. הוא היה האדם היחיד שפיסטר בטח בו. הוא תמיד חיכה לביקורים שלו כי ידע שהם יסתובבו ביחד ויתרחקו מכל אחד אחר. בן דודו של פיסטר גר בעיר אולימריין ובגלל איום הפלישה משפחתו ממעטת לעזוב את העיר שלו ומרגישה בטוחה יותר בין חומות העיר
[B]פוקימון התחלתי:[/B] פוליוואג
[B]תמונה:[/B] [spoiler][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up356.siz.co.il/up2/rnz2y4ge5otj.jpg[/IMG][/URL][/spoiler]
[B]בקשות/הערות/הארות:[/B] מורקרו גרידוס ולהתקבל
----------------------
[B]שם הדמות:[/B]גיים דול
[B]קורות חיים:[/B] חיי באולימריין יחד עם משפחתו- אביו, אימו, ואחותו הגדולה. הוא גדול מפיסטר בשנה.
[B]פוקימונים:[/B]מאצ'ופ, סטאריו ונאמל
[B]תמונה:[/B][spoiler][IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSxZs3XpwIUD_psqqz66qzrKBObUUX0DPUrEVPsgN0646BCmglO[/IMG][/spoiler] [/RIGHT]
-
צורת פנייה: עידו
שם במשחק: ג'יים
אופי: חכם, תמיד חושב שהוא יותר טוב מאנשים אחרים, ולכן הוא בדרך כלל בודד
מחוז: קוטור
רקע: לג'יים תמיד היה קשה להתחבר לאנשים, אפילו עם המשפחה שלו. הילדות שלו היתה סיוט שחוזר על עצמו שבכל בוקר הוא היה בורח מהבית בשביל קצת שקט וכדי להתחבר עם הפוקימונים הפראיים שהוא העדיף חברותם הרבה יותר על פני בני אדם, ואז בערב הוא חזר לבית בשביל לאכול שם מג'יקארפ צלוי. כשהוא התבגר לאט לאט הוא הבין שהוא לא יוכל תמיד להישאר בבית שלו ולצאת לראות את העולם ולהתחבר לעוד פוקימונים. ולכן הוא החליט באותו יום לצאת למסע, לפגוש עוד פוקימונים ולהראות לעולם שזה שהוא בודד לא אומר שהוא לא יוכל לנצח בתחרות המאמנים השנתית.
פוקימון התחלתי: דרטיני
תמונה: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/95/Spr_HGSS_Silver.png[/IMG]
בקשות/הערות/הארות: אין
----------------------
שם הדמות: ג'ון
קורות חיים: האח הגדול של ג'יים. מאז שג'יים היה תינוק לג'ון היה קשר מיוחד לג'יים והוא תמיד דאג לו וניסה לעזור לו בכל דבר שהוא יכול, אפילו שג'יים בכלל לא שם לב לזה. כשג'יים התחיל לברוח מהבית ג'ון תמיד עקב אחריו בלי ידיעתו כדי לשמור עליו שלא יקרה לא משהו רע. כשאחיו יצא למסע ג'ון עקב אחריו, בהתחלה כדי לשמור עליו ולאחר מכן התחיל לפתח שאיפות לניצחון בתחרות המאמנים השנתית. ג'ון הוא בן אדם אדוק מאוד ותמיד מודה לאלים על כל דבר, טוב או רע שקורה לו..
פוקימונים: צ'אריזארד, אלקאזם, גרידוס ואיווי
תמונה: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/b8/Spr_DP_Volkner.png[/IMG]
-
צורת פנייה: טל:)
שם במשחק: ג'יין קארטר
אופי: חמומת מח, טובת לב, חכמה, יהירה, לא חושבת לפני שפועלת אבל שכן היא אסטרטגית טובה, נאמנה אך רוכשת נאמנות די בקלות (דבר רע עם רעים ינסו והליך אותה שולל)
רקע: ג'יין נולדה למשפחה ממוצעת לימי הביניים היו ימי עושר והיו ימי מחסור.
כמו כל משפחה ממוצעת הוריה של ג'יין יצאו כל יום לעבודה-אמה למפעל ואביה לעבודות בשדה וג'יין נותרה בביתה לשמור על ארבעת אחיה הקטנה: מארק, מארקוס, ג'ולי וג'ני.
יום אחד בזמן שלקחה ג'יין את אחיה ואחיותיה אל עבר גינה ציבורית מוזנחת בכדי שיוכלו לנשום מעט אוויר צח היא שמעה קול בכי מר, היא ראתה את חברה מיילין שלא ראתה מזה שבועות רבים עקב העובדה שטיילה ביבשת בוכה ''מה קרה מיילין?'' שאלה ג'יין בדאגה מיילין סיפרה לג'יין כי ביום אחד נאלצו היא ואחיה הקטן ג'ונתן לעבור בכפר בשליטת האוורנט, הם התחילו לחצות בזהירות שלפתע היא שמעה ''ווש'' שחתך האוויר, לא עברה שנייה וג'ונתן, אחיה נפל על הרצפה,מגבו מתנוסס חץ ושלולית דם נקוותה תחתיו.
מיילין סובבה את פניה כל מה שהספיקה לראות הוא איש בעל שיער חום וצלקת גדולה לאורך פניו בעל זוג יניים קטנות-האחת כתומה והשנייה כחולה, בידו הוא נשא קשת, חיוך נבזי התפשט על פניו, הוא הסתובב ועל גבו התנוסס סמל האוורנט.
מאותו יום ג'יין נשבעה לנקום את נקמת חברת- לנצח או אפילו להרוג כל האוורנט שתראה, בעיקר את האדם ההוא אשר אותו נשבעה להרוג, יום יום התאמנה ג'יין בקרבות ותמיד נשאה איתה שרשרת זהובה קטנה עם איור בד שלה של חברתה ושל ג'ונתן כתזכורת להבטחה
פוקימון התחלתי: צ'ארמנדר
תמונה: [IMG]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT5Ue_BSrSPX3Qbh0fgMdoLnHroASvVtlJq17q4vdriowPD_eNAdQ[/IMG]
בקשות/הערות/הארות: בא לי גלידהD=
קורות חיים: קוטור חיי באותה השכונה יחד עם ג'יין, הוא היה נוכח באותו יום בו ג'יין שמעה את סיפורה של מיילין, שהייתה גם חברה טוה שלו, הוא מעולם לא סיפר לג'יין ששמע את כל המקרה אך חיבב מאוד את ג'יין (הוא היה מאוהב בא) ומיילין וכמו כן גם את כל אחיותיהם ואחיהם, מייקל זעם על מותו של ג'ונתן ונשבע להרוג את אותו האיש ובכלל את כל אנשיו, מייקל נשבע לעצמו שביום שבו ימות אותו האיש הוא יספר לג'יין את האמת על רגשותיו כלפיה.
פוקימונים: באלבאזור, סינדקוויל
תמונה:[IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQbGovv6bjdW7TlqMfA0Pe2846L-hBBJ6zwFiOTjznwqH2k2kGt[/IMG]
-
צורת פנייה:תומר
שם במשחק: ג׳ייסון(אין שם משפחה)
אופי:קצת חסר סבלנות אך יודע מתי לשתוק,יודע לנצל הזדמנויות,קשוח,ערמומי,יודע איך להתחמק מצרות אך יכול להגן על עצמו
רקע: ג׳ייסון היה יתום הוא גודל על ידי זקנה משוגעת אחרי שהוא הפך לבן 6 הזקנה מתה והוא נאלץ לדאוג לעצמו ולכן הוא נאלץ לגנוב למחייתו הוא הצטרף לחבורה של מיאו ואיתם הוא למד כיצד לגנוב יום אחד הוא מצא שרשרת פנינים ברחוב הוא היה כל כך מאושר השרשרת הזאת תסדר להם אוכל לשבוע אך הוא אמור לדעת שלכל דבר טוב יש סוף ובאמת הסוף בא מאוד מהר ברגע שהוא נכנס לשוק כדי למכור את השרשרת שומרים עצרו אותו כי זאת הייתה השרשרת של הגבירה של העיר למזלו היא ריחמה עליו וגזרה עליו להפוך למשרת למשך ושם הוא למד נימוסים ואת כישרונו הגדול ביותר החנופה מהר מאוד הוא הפך למשרת האישי של הבת של הגבירה ובסופו של דבר כאשר הגיע לגיל 20 הגבירה שמה לב לקשר המיוחד שלו עם הפוקימונים באחוזה ולכן החליטה לתת לו לצאת למסע הפוקימון שלו כאשר ג׳ייסון שמע על כך הוא נענה למטלה מיד וסוף סוף יצא מאחוזת הפוצים הזאת
פוקימון התחלתי: מאצ׳ופ
תמונה: אין
בקשות/הערות/הארות: אני יודע שיצא רקע גרוע אבל זאת הנקודה החלשה שלי
-
טוב, רובכם לא שמתם לב שההתחלתי אמור להיות מהמחוז שלכם, אבל אני אגדיר עכשיו חוק חדש בנוגע לזה (שנראה לי שגם כתבתי בגוף המשחק, אבל אני מדגיש אותו עכשיו) : בכל מחוז ניתן למצוא כל פוקימון שאחת הצורות שלו שייכת לדור הזה. לכן בג'וטרמו אפשר למצוא הורסי אבל לא מאצ'ופ. תתקנו את ההתחלתיים בהתאם מי שצריך, ועכשיו להערות יותר קונקרטיות.
אגב, ארבעה מכם נרשמו לג'טרמו, ורק שניים לקוטור. אז או שאחד מכם מרצון ישנה את זה לקוטור (זה גם יכול לפתור את בעיית ההתאמה של התחלתי למחוז), ואם אף אחד לא ישנה, אז אני אאלץ מישהו מכם לשנות את המקור שלו.
יאשה
הרקע לא כל כך מרשים (למרות שאמרתי שאני לא מחפש אורך), ומה שבעיקר מפריע לי זה מה הקשר בין הדמות שלך לבין אדוארד לום.
איתמר
"ליצור עולם שבו כולם יכולים לישון בלי הרבה דאגות"? זה לא נשמע כמו משהו שמישהו בתקופה הזו היה חושב אבל זה לא משנה. רשום. (על פי אחד מחוקי חת"ם עליי להמתין לשלושה רשומים כדי להתחיל במשחק ולכן אני עדיין לא אתחיל)
רועי
אני מצטער, אבל הרקע הזה דל מדי. תעשיר אותו מעט.
עידו
אני לא באמת רוצה שהרקע יהיה כתוב כ"אני יוצא למסע כי...". הרקע צריך לי קודם כל לספר על הדמות שלך כדי שלא תהיה מבחינתי "דף ריק". אחר כך מומלץ שהוא יכלול סיבה.
טל
הכל טוב ויפה, רק שהאוורנדים לא מסתובבים חופשי ומתחבאים עם קשתות בערים שהם לא כבשו... בינתיים להאוורנדים יש אחיזה מבוססת בערים שכתבתי שהם כבשו, ועדיין לא היה שום עימות צבאי איתם ביבשת הראשית... הם עדיין בכלל לא התקדמו לאזור הזה. לכן לא כל כך הגיוני שפתאום יופיע בעיר מישהו משם וירה חץ באח שלך.
תומר
יצא לך יותר טוב ממה שחשבת. הבעיה היא רק בהתחלתי.
-
ערכתי וברצוני להישאר בג'וטמרו.
-
-
טוב שינית לקוטור ותאמת גם אותי זה הפתיע זה שיצא לי כלכך טוב פשוט ממש נכנסתי לזה
-
יאשה
רשום
רועי
אי התאמת מחוז-פוקימון התחלתי.
עידו
אצל ג'ון ראה את מה שכתבתי לטל ממקודם: הווארנדים לא סתם מסתובבים להם בשטחים שהם לא כבשו. ובנוסף, לא ברור לי מה הקשר בינו לבינך.
טל
השינוי ברקע לא עקבי עם קורות החיים של מייקל. (ושאני בכלל לא אתחיל לדבר על המראה שלו, אבל המראה ממש לא רלוונטי אז אני באמת לא אתחיל לדבר על זה כי זה יהיה בזבוז זמן מצידי)
תומר
רשום.
ההתחלה לכל אלו שעד כה רשמתי אותם:
זוהי שעת בוקר בעיר שבה אתם נוכחים, השמש רק יצאה, עוד נמוכה בשמים. אתם בדיוק מתעוררים או התעוררתם לפני כמה רגעים, כל אחד והשריטה שלו.
יש עוד מקום בג'טרמו ושניים בקוטור.
-
[QUOTE=LordAbizi;1412934]יאשה
עידו
אצל ג'ון ראה את מה שכתבתי לטל ממקודם: הווארנדים לא סתם מסתובבים להם בשטחים שהם לא כבשו. ובנוסף, לא ברור לי מה הקשר בינו לבינך.
[/QUOTE]
ערכתי ושיניתי לגמרי את הכל. זה בסדר שהוא יהיה אח שלי?
-
-
צורת פנייה: בר
שם במשחק: היינס
אופי: הרפתקן,לפעמים ילדותי אך במידת הצורך יכול להיות רציני,ביישן מול בנות,לפעמיים מעדיף לעשות חצי עבודה ולסיים עם זה כמה שיותר מהר
רקע: היינס נולד למשפחה ממוצאת בעיר פלטייום,הילדות שלו הייתה די משעממת, בתור ילד ממשפחה מרובאת ילדים היינס נהג להילחם להנעתו באחיו ובילדים מהשכונה ולאחר שהורי מתו הוא החליט לעזוב את הבית ולהתחיל לטייל בין הממלכות.
פוקימון התחלתי: פידג'י
תמונה: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr105.png[/IMG] רק במקום החליפה של הלוחם הוא לובש בדגים פשוטים וחומים.
בקשות/הערות/הארות: אבל להצתרף לצבא או משהו?
-
[quote=LordAbizi;1412934]
רועי
אי התאמת מחוז-פוקימון התחלתי.
[/quote]
איזה פוקימונים אפשר?
אם אפשר אז אברה או פוליווג(לפי הסדר הזה)
-
[QUOTE=LordAbizi;1412934]
זוהי שעת בוקר בעיר שבה אתם נוכחים, השמש רק יצאה, עוד נמוכה בשמים. אתם בדיוק מתעוררים או התעוררתם לפני כמה רגעים, כל אחד והשריטה שלו.
[/QUOTE]
"אני חייב לקום?" אני שואל בעצלנות ומנסה להירדם שוב. "חשבתי שאתה רוצה להיפטר מאח המעצבן שלך, אתה לא יכול לעשות את זה בלי לקום בבוקר" אמר קול במורד המדרגות, זיהיתי שזה אחי הגדול. "בשביל זה אני מוכן לעשות הכל" אני מחזיר לו ומתחיל להתארגן ללכת.
-
[/QUOTE]
אני קם :sleep: וממלמל לעצמי "למה סלבי לא נתן לי עוד זמן לישון" ואז אלך לשפוך על עצמי דלי כדי להתעורר.
אני יוצא לנשון את האוויר "הצח" שברחוב המטונף יחסית שבו אני גר ויוצא עם תיק המסע שהכנתי יום קודם לכיוון בינין הקוסם אלבוס.
-
רועי
הפוקימון ההתחלתי צריך להיות כזה שאיזשהי צורה שלו נמצאת במחוז שבו אתה מתחיל. אתה מתחיל בג'וטרמו (= ג'וטו). פוליוואג אפשרי, כי הצורה שלו פוליטוד שייכת לדור השני.
עידו
רשום. הגב להתחלה שכתבתי בהודעה הקודמת.
טל
רשומה. הצטרפי להתחלה.
בר
כבר אין מקום בקוטור.
איתמר
רק בבקשה, אל תפעיל אף דמות שהיא לא אתה, גם בדברים חסרי תועלת כמו אלו.
--
במהירות אתה מתארגן ויוצא מביתך. כפי שאתה אמור לדעת ממה שקראת בדף הראשון, עליך להגיע לכישופייה של אלבוס. העזר במה שכתוב בהודעה השלישית כדי להגיע לשם.
יאשה
ברשותך, אני אניח שלא שפכת על עצמך דלי מים כי לנתח את הפעולה הזו מעכב אותי.
--
אתה מתעורר, מסתובב מעט בסביבה ונושם אוויר, ולאחר מכן לוקח את התיק שלך ומוכן לצאת לדרך. העזר במה שכתוב בהודעה השלישית של המשחק כדי להבין איך להגיע לכישופייה של אלבוס.
-
[QUOTE=LordAbizi;1413196]
איתמר
רק בבקשה, אל תפעיל אף דמות שהיא לא אתה, גם בדברים חסרי תועלת כמו אלו.
--
במהירות אתה מתארגן ויוצא מביתך. כפי שאתה אמור לדעת ממה שקראת בדף הראשון, עליך להגיע לכישופייה של אלבוס. העזר במה שכתוב בהודעה השלישית כדי להגיע לשם.
[/QUOTE]
אופס אני רגיל מהשרשור :)
---------------------------------------------
אני אוכל ארוחת בוקר (כי תמיד יש זמן לזה) לוקח את התיק שהכנתי יוצא מהבית ומתחיל ללכת לכיוון הכישופיה בעיר 'ככל שנתחיל מוקדם יותר נסיים מוקדם יותר' אני חושב בדרכי לשם
-
[/QUOTE]
אני קם לאט מהמיטה,לא באמת רוצה להתעורר. אבל אין בררה, אני חושב לעצמי, כי היום אני סוף סוף עוזב את הבית והפעם באמת!
אני הולך לסלון,לוקח תיק והולך לבית של המכשף.
-
יש עוד מקום בג'טרמו ושניים בקוטור.[/QUOTE]
אחרי ההשכמה ה״חמימה״ שקיבלתי מרטטה אני שוטף את הפנים ויוצא ממגורי המשרתים מלווה במבטים ספק שונאים ספק מקנאים משאר המשרתים וחושב ׳הגיע הזמן שאצא מהחורבה הזו׳ והולך להיפרד מבת הגבירה אחרי שנפרדתי ממנה היא נתנה לי שקיק המכיל חמישה מטבעות זהב עשרים מטבעות כסף ועשרים ארד והתחלתי ללכת לכיוון הכשפיה כדי לקבל את הפוקימון והפוקרשתות שלי
-
צורת פנייה: בר
שם במשחק: היינס
אופי: הרפתקן,לפעמים ילדותי אך במידת הצורך יכול להיות רציני,ביישן מול בנות,לפעמיים מעדיף לעשות חצי עבודה ולסיים עם זה כמה שיותר מהר
רקע: היינס נולד בארק, הילדות שלו הייתה די משעממת, בתור ילד ממשפחה מרובאת ילדים היינס נהג להילחם להנעתו באחיו ובילדים מהשכונה ולאחר שהורי מתו הוא החליט לעזוב את הבית ולהתחיל לטייל בין הממלכות.
פוקימון התחלתי:ציקוריטה
תמונה: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr105.png[/IMG] רק במקום החליפה של הלוחם הוא לובש בדגים פשוטים וחומים.
בקשות/הערות/הארות: אבל להצתרף לצבא או משהו?
ערכתי
-
[QUOTE=LordAbizi;1412934]יאשה
רשום.
יש עוד מקום בג'טרמו ושניים בקוטור.[/QUOTE]
אני אקום בפיהוק גדול בלי חשק ממש לקום ואז אזכר שהיום מסע הפוקימונים שלי מתחיל!
אני אקום בעדינות מהמיטה שלי ואלך על המטבח אני יאכל פרוסת לחם שאמא שלי הכינה לי בזמן שעוד הייתה בבית-עכשיו היא במפעל ואבא שלי כבר מזמן במכרות הפחם.
רצתי במהרה מחוץ לבית שלי שפרוסת הלחם עוד בפי לכיוון מקום קבלת הפוקימון הראשון שלי והפוקירשת
-
רועי
רשום, תצטרף להתחלה שכבר פרסמתי.
בר
מצטער, לא התקבלת. אם יתפנה מקום אודיע לך.
איתמר
אוקיי, רק למה שהתכוונתי קודם זה שאתה לא יכול סתם לכתוב "אני הולך ל-x", למרות שבעיר הזו ספיציפית אפשר כי זו העיר שאתה גר בה ולכן אתה מכיר אותה טוב. אני התכוונתי שתכתוב משהו בסגנון "הולך לכיכר העיר ומחפש את הסמל של הכישוף", אבל את זה תעשה בפעמים הבאות, כשאתה בעיר לא מוכרת.
--
אתה מנווט בקלות בין רחובות העיר המוכרים, וכעבור זמן לא רב אתה מוצא את עצמך מול הכישופייה, עליה יש את סמל הכישוף. שים לב, שגם כאן מידע מהודעה שלוש עלול להיות מועיל.
עידו
רק שים לב שזה לא הבית שלו, אלא 'הכישופייה', ושכפי שהסברתי בהודעה השלישית, כדי להגיע למקום מסויים בעיר (בכל עיר שהיא לא זו שבה התחלת כי אותה מן הסתם אתה מכיר טוב) אתה קודם צריך ללכת לכיכר העיר ומשם ללכת לפי השלטים.
--
אתה לוקח את הציוד שלך, ויוצא לדרכך. אתה יוצא מן הבית, והולך ברחובות העיר המוכרים, עד שאתה מגיע אל הכישופייה, עליה מצוייר סמל הכישוף. שים לב למידע מהודעה שלוש שעלול להועיל לך כאן.
תומר
אתה לא זה שתקבע מה היא נותנת לך. אל תבצע פעולות בשם אף דמות, פרט אליך. כשתקבל פוקימון אני גם אטרח להוסיף סעיף ציוד, ואז תדע מה בדיוק יש לך. וכמו שכתבתי לאחרים, תקרא את ההסבר בהודעה שלוש, שם תגלה שכדי ללכת ממקום למקום בעיר לא מוכרת, עליך קודם להגיע לכיכר העיר ומשם להעזר בשילוט. עשה זאת להבא.
--
אתה עוזב את בית הגבירה, והולך ברחובות המוכרים לך של העיר עד שאתה מגיע לכישופייה, עליה יש את סמל הכישוף. וכמו שכתבתי כבר, שים לב שמידע בהודעה שלוש עלול להועיל לך כאן.
טל
וגם כאן, תקראי את ההסבר בנוגע לסמלים בהודעה השלישית. מנווטים בעיר לא מוכרת באמצעות סמלים ושלטים. לא כל כך רלוונטי כאן כי זו עיר מוכרת, אבל שיהיה לתשומת לבך.
--
ובפעם המי יודע כמה בשלוש הדקות האחרונות, את עוברת ברחובות המוכרים לך של העיר בקלות עד שאת מוצאת את עצמך מול הכישופייה שעליה יש את סמל הכישוף. שימי לב למידע בהודעה השלישית שעלול לחסוך אי נעימות כאן.
-
[quote=LordAbizi;1412934]
[/quote]
"אההההה" אפהק ואשכב במיטה שלי עוד כמה רגעים. אחר כך אצא מהמיטה ואתארגן. לאחר מיכן אלך למטבח ואשאל את אימי, בקול משועמם, "אמא מה יש לאכול היום?" ואחכה לתשובתה
-
טל
וגם כאן, תקראי את ההסבר בנוגע לסמלים בהודעה השלישית. מנווטים בעיר לא מוכרת באמצעות סמלים ושלטים. לא כל כך רלוונטי כאן כי זו עיר מוכרת, אבל שיהיה לתשומת לבך.
--
ובפעם המי יודע כמה בשלוש הדקות האחרונות, את עוברת ברחובות המוכרים לך של העיר בקלות עד שאת מוצאת את עצמך מול הכישופייה שעליה יש את סמל הכישוף. שימי לב למידע בהודעה השלישית שעלול לחסוך אי נעימות כאן.[/quote]
אין להיכנס ללא מכשףd=
וואו... בכל המשחקים שלי עד כה לא ראיתי מידה כזו של עצלנות (של הדמות בתוך המשחק) בתגובת הפתיחה. "אני מפהק ומנסה לישון עוד קצת"...
רועי
אני אציין שאין לי כח בדרך כלל לחשוב על פרטים מאוד ספיציפיים. לכן אין שמות לסוגי האוכל במשחק שלי. פשוט זה שולי מדי מכדי שאני אחשוב על זה.
--
אמא שלך מציינת את סוג האוכל שהיא מכינה. היא מסיימת להכין אותו ואתה אוכל אותו, ואתה מסיים להתארגן לקראת היציאה שלך. לפני התגובה הבאה שלך הייתי ממליץ לך לקרוא את ההודעה השלישית.
טל
את דופקת על הדלת ופותח אותה איש שלבוש בגלימות סגולות לכל גופו. אתה מזהה שאלו בגדים של מכשפים בקוטור. את אומרת את מה שרצית לאמר.
"פוקימון התחלתי? תקבלי אותו מרב-המכשפים אוקוס. אוביל אותך אליו. עקבי אחריי והשתדלי לא לשים לב יותר מדי למה שקורה סביבך." אומר המכשף, מסתובב, ומתחיל ללכת אל תוך הכישופייה.
-
[quote=LordAbizi;1413353]וואו... בכל המשחקים שלי עד כה לא ראיתי מידה כזו של עצלנות (של הדמות בתוך המשחק) בתגובת הפתיחה. "אני מפהק ומנסה לישון עוד קצת"...
רועי
אני אציין שאין לי כח בדרך כלל לחשוב על פרטים מאוד ספיציפיים. לכן אין שמות לסוגי האוכל במשחק שלי. פשוט זה שולי מדי מכדי שאני אחשוב על זה.
--
אמא שלך מציינת את סוג האוכל שהיא מכינה. היא מסיימת להכין אותו ואתה אוכל אותו, ואתה מסיים להתארגן לקראת היציאה שלך. לפני התגובה הבאה שלך הייתי ממליץ לך לקרוא את ההודעה השלישית.
[/quote]
בסדר מצידי
-----------------------
לאחר הארוחה אצא המבית ואתחיל ללכת לכיוון הכישופיה בעיר כדי לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי, שוקל אם כדאי להזכיר את היציאה למסע בפני הורי ומחליט שלא צריך, הם ממילא לא יסימו לב ואם כן הם יצטרכו להיזכר בזה בעצמם, אחשוב בזמן אמשיך ללכת
-
טל
את דופקת על הדלת ופותח אותה איש שלבוש בגלימות סגולות לכל גופו. אתה מזהה שאלו בגדים של מכשפים בקוטור. את אומרת את מה שרצית לאמר.
"פוקימון התחלתי? תקבלי אותו מרב-המכשפים אוקוס. אוביל אותך אליו. עקבי אחריי והשתדלי לא לשים לב יותר מדי למה שקורה סביבך." אומר המכשף, מסתובב, ומתחיל ללכת אל תוך הכישופייה.[/quote]
אני אלך אחרי המכשף עם ראש מורם מבלי להסתכל לצדדים אבל אשתדל להקשיב באוזניים פתוחות כמה שיותר.
אלך אחרי המכשף עד שהוא ייקח אותי אל רב- המכשפים אוקוס שהגיע אליו אומר ''אמ..שלום אני ג'יין באתי לקבל את הפוקימון ההתחלתי'' אומר ואקוד קידה קלה בתקווה שזה מה שאני אמורה לעשות
-
[QUOTE=LordAbizi;1413196]
יאשה
ברשותך, אני אניח שלא שפכת על עצמך דלי מים כי לנתח את הפעולה הזו מעכב אותי.
--
אתה מתעורר, מסתובב מעט בסביבה ונושם אוויר, ולאחר מכן לוקח את התיק שלך ומוכן לצאת לדרך. העזר במה שכתוב בהודעה השלישית של המשחק כדי להבין איך להגיע לכישופייה של אלבוס.[/QUOTE]
אני אלך לכיכר העיר ואחפש את סמל הכישופיה. אחרי שאמצע אותו אלך לכיוונו וכשעגי אדפוק על הדלת
-
רועי
מה שרציתי שתשים לב אליו בהודעה השלישית זה הדרך שבה אתה מסביר איך אתה מגיע ממקום למקום במשחק. אמנם בעיר ההתחלתית שלך זה פחות קריטי, כי את העיר ההתחלתית שלך אתה מכיר היטב, אבל בערים אחרות תפעל לפי מה שכתוב שם.
--
אתה יוצא מהבית, ומתחיל ללכת ברחובות העיר אותם אתה מכיר היטב, ומהרהר במחשבות שתארת, עד שאתה מגיע אל מול הכישופייה, עליה מצוייר סמל הכישוף. שים לב גם כאן למידע בהודעה השלישית שעלול לחסוך אי נעימות מסויימת.
טל
הכישופייה חשוכה, ומוארת מעט בקירות עם לפידים. את שומרת על המבט שלך ישר, אך לפעמים יש הבזקי אור שגורמים לך להסיט את המבט לרגע (זו לא פעולה רצונית). בכל מקרה, קשה להבחין מה קורה כל כך מסביב בגלל החושך. מדי פעם את שומעת איזשהו מכשף ממלמל משהו שאת לא מבינה בצד. בכל מקרה, המכשף מוביל אותך אל רב המכשפים אוקוס. רב המכשפים יושב על כסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. גם הוא לבוש בגדים סגולים, אך ברדס גם מכסה את רוב פניו.
"אדון, הנערה הזו רוצה פוקימון התחלתי." מסביר המכשף לאוקוס.
"זה הגיוני..." הוא אומר, "אמרי לי, איזה פוקימון תרצי?"
יאשה
נכון. שים לב שבבארק, מכיוון שזו העיר שאתה גר בה, אתה לא חייב לנווט ככה, כי אתה מכיר את העיר. בערים אחרות עשה כמו שעשית עכשיו.
--
אתה הולך לכיכר, מוצא שם את סמל הכישוף, עוקב אחרי השילוט ואתה מוצא את עצמך מול הכישופייה של בארק, עליה מצוייר סמל הכישוף. מידע מסויים בהודעה השלישית יכול לחסוך אי נעימות מסויימת כאן.
-
[quote]טל
הכישופייה חשוכה, ומוארת מעט בקירות עם לפידים. את שומרת על המבט שלך ישר, אך לפעמים יש הבזקי אור שגורמים לך להסיט את המבט לרגע (זו לא פעולה רצונית). בכל מקרה, קשה להבחין מה קורה כל כך מסביב בגלל החושך. מדי פעם את שומעת איזשהו מכשף ממלמל משהו שאת לא מבינה בצד. בכל מקרה, המכשף מוביל אותך אל רב המכשפים אוקוס. רב המכשפים יושב על כסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. גם הוא לבוש בגדים סגולים, אך ברדס גם מכסה את רוב פניו.
"אדון, הנערה הזו רוצה פוקימון התחלתי." מסביר המכשף לאוקוס.
"זה הגיוני..." הוא אומר, "אמרי לי, איזה פוקימון תרצי?"
[/quote]
''אמ...אני..אמ..צ'ארמנדר!'' אומר בהחלטיות לאחר מעט התלבטות.
אביט ברב הקוסמים בביישנות בתקווה שההסמקה שלי לא בולטת מידי
אני אקווה לסיים את העניין כמה שיותר זריז שכבר אוכל לצאת מכאן עם הפוקימון ההתחלתי החדש שלי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1413457]ר
יאשה
נכון. שים לב שבבארק, מכיוון שזו העיר שאתה גר בה, אתה לא חייב לנווט ככה, כי אתה מכיר את העיר. בערים אחרות עשה כמו שעשית עכשיו.
--
אתה הולך לכיכר, מוצא שם את סמל הכישוף, עוקב אחרי השילוט ואתה מוצא את עצמך מול הכישופייה של בארק, עליה מצוייר סמל הכישוף. מידע מסויים בהודעה השלישית יכול לחסוך אי נעימות מסויימת כאן.[/QUOTE]
אני אחכה קצת עד שיגיע מכשף כלשהו ואומר לו שבאתי לקבל פוקימון בכישופיה אך איני יכל להיכנס כך שאני אצתרך את עזרתו. אני אשאל אותו אם אני יכול לבוא איתו.
-
[quote=LordAbizi;1413457]רועי
מה שרציתי שתשים לב אליו בהודעה השלישית זה הדרך שבה אתה מסביר איך אתה מגיע ממקום למקום במשחק. אמנם בעיר ההתחלתית שלך זה פחות קריטי, כי את העיר ההתחלתית שלך אתה מכיר היטב, אבל בערים אחרות תפעל לפי מה שכתוב שם.
--
אתה יוצא מהבית, ומתחיל ללכת ברחובות העיר אותם אתה מכיר היטב, ומהרהר במחשבות שתארת, עד שאתה מגיע אל מול הכישופייה, עליה מצוייר סמל הכישוף. שים לב גם כאן למידע בהודעה השלישית שעלול לחסוך אי נעימות מסויימת.
[/quote]
אני אדפוק בדלת ואחכה שיענו לי ואז אומר למי שיפתח את הדלת "שלום, אני פיסטר ואני כאן כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי".
-
טל
"צ'ארמנדר זה פוקימון שאני יכול לספק." עונה רב המכשפים ומניף את אחת מידיו. ממדף שנמצא באחד הצדדים מתחילה להתרומם פוקירשת, ולאחר מכן היא עפה לכיוונך, ומתחילה להסתובב סביבך. את רואה בתוך הפוקרשת צ'ארמנדר (שהוא מוקטן בגלל האפקט של הפוקרשת) "כנראה גם תזדקקי לפוקרשתות ריקות, כדי ללכוד פוקימונים." הוא מוסיף, וחמש פוקרשתות נוספות עפות מהמדף ומתחילות לסבוב סביבך, ואת רואה שכולן ריקות. "קחי את אלו, ועשי בהם שימוש טוב." לאחר מכן הוא פונה אל המכשף שליווה אותך. "לווה אותה אל היציאה."
יאשה
יכולת גם לדפוק על הדלת.
--
אתה מחכה זמן מה מחוץ לכישופייה, ובמקרה יוצא מהכישופייה אדם לבוש גלימות ירוקות, שאתה מזהה לפי הבגדים שזה מכשף מג'וטרמו. אתה מסביר לו את הבעיה שלך.
"אוקיי, אני צריך ללכת לאנשהו, אבל אני אקרא למישהו שילווה אותך." הוא אומר, וקורא למישהו ממתוך הכישופייה. המכשף לו הוא קרא מגיע אליך, והמכשף שפתח את הדלת הולך.
"הבנתי שאתה רוצה פוקימון התחלתי. רב המכשפים אלבוס יספק לך אותו. עקוב אחרי והשתדל להתעלם ממה שקורה בתוך הכישופייה." הוא מסתובב ומתחיל ללכת פנימה לכישופייה.
רועי
את דופק על הדלת, ופותח אותה איש לבוש גלימות ירוקות, שאתה מזהה שזהו מכשף מג'וטרמו. אתה מסביר לו שאתה רוצה פוקימון התחלתי.
"רב המכשפים אלבוס יטפל בזה. אוביל אותך אליו. עקוב אחריי והשתדל להתעלם ממה שיקרה בתוך הכישופייה." הוא אומר לך, מסתובב ומתחיל ללכת אל תוך הכישופייה.
-
[quote=LordAbizi;1413476]ט
רועי
את דופק על הדלת, ופותח אותה איש לבוש גלימות ירוקות, שאתה מזהה שזהו מכשף מג'וטרמו. אתה מסביר לו שאתה רוצה פוקימון התחלתי.
"רב המכשפים אלבוס יטפל בזה. אוביל אותך אליו. עקוב אחריי והשתדל להתעלם ממה שיקרה בתוך הכישופייה." הוא אומר לך, מסתובב ומתחיל ללכת אל תוך הכישופייה.[/quote]
'להתעלם? ממה? למה?' אחשוב ואציץ מסביבי בזמן שאני צועד אחרי המכשף עם הגלימות הירוקות, מנסה לא להחמיץ אף פרט כאשר מגיעים למכשף אלבוס אגיד לו "שלום, אני פסטר ואני רוצה לקבל פוקימון התחלתי. פוליוואג אם יש לך" אוסיף בנימוס
-
[QUOTE=LordAbizi;1413476]טל
"
יאשה
יכולת גם לדפוק על הדלת.
--
אתה מחכה זמן מה מחוץ לכישופייה, ובמקרה יוצא מהכישופייה אדם לבוש גלימות ירוקות, שאתה מזהה לפי הבגדים שזה מכשף מג'וטרמו. אתה מסביר לו את הבעיה שלך.
"אוקיי, אני צריך ללכת לאנשהו, אבל אני אקרא למישהו שילווה אותך." הוא אומר, וקורא למישהו ממתוך הכישופייה. המכשף לו הוא קרא מגיע אליך, והמכשף שפתח את הדלת הולך.
"הבנתי שאתה רוצה פוקימון התחלתי. רב המכשפים אלבוס יספק לך אותו. עקוב אחרי והשתדל להתעלם ממה שקורה בתוך הכישופייה." הוא מסתובב ומתחיל ללכת פנימה לכישופייה.
[/QUOTE]
יהיו פרסים על פתיחת עמודים?
אני נכנס אחריו כדי לקחת את הפוקימון מהמכשף ומנסה להתעלם למרות שהמקום מעניין אותי.כאשר אני מגיע לפרופסור אני אומר לו כי באתי לקבל פוקימון ושאני רוצה את הורסי.