Wrath Of The Gods |מקום פנוי.
[QUOTE=asuna]
*הקטע האהוב עליי*
אני טל(Asuna) מנהלת חת''מ מאשרת בזאת לFlupy לפתוח את משחק התפקידים Wrath The Gods[/QUOTE]
[CENTER][COLOR="DarkRed"][U][B][SIZE="6"]Wrath Of The Gods[/SIZE][/B][/U][/COLOR][/CENTER]
[SIZE="4"][U][B]מילות השה''מ:[/B][/U][/SIZE]
שלום, המשחק האחרון שניהלתי היה לפני כמה שנים וגם הוא לא היה מושקע במיוחד, אבל יש לי ניסיון במשחקי תפקידים ואני הולך להשתמש בו.
בניגוד להרבה שה''מים אחרים אני שם לב לדברים בשיחה. ראיתי דבר שחוזר על עצמו הרבה פעמים במשחקים אחרים. ברוב המקרים שאתה מדבר עם דמות זה לא הגיוני שאתה מציף אותה בשאלות. לפני שאתם מגיבים תחשבו רגע אם זה נשמע לכם הגיוני שאתם אומרים משהו ולפני שהוא מגיב אתם אומרים עוד משהו ואז עוד משהו. אולי אתם מצפים שאני אקטע אותכם באמצע אבל זה לא הולך ככה. אני מציע לכם לחשוב לשאול שאלה ואם יש לכם עוד שאלה תחכו קודם לתשובה של הדמות.
[SIZE="4"][COLOR="SeaGreen"][U][B]רקע:[/B][/U][/SIZE]
על פי האמונה מסביב לעולם ישנן שתיים עשרה אדמות קדושות, על כל אחת מהאדמות משגיחה רוח, בני האדם נתנו להן את התואר 'אל'.נאמר שכל אחד מהאלים מסוגל להרוס את העולם והדבר היחיד שעוצר אותם מלפעול הוא שאר האלים. בגלל הניטרליות של האלים בני האדם הצליחו להתחזק ואף העזו לפקפק בכוחם של האלים. כטבעם של בני האדם המצב הנוכחי לא הספיק והחמדנות גברה על ההיגיון, בני האדם יצאו במלחמה כנגד אחד מהאלים,האל התשיעי, ארס. במחנה האלים נוצר פיצול, כשישה אלים ניסו לשכנע את שאר האלים לסלוח ולוותר לבני האדם בעוד שאר האלים רצו להכחידם. כך החלה המלחמה הקדושה. לאחר מלחמה שנמשכה כעשור בני האדם הצליחו להתנקש בחייו של ארס. על מנת לשמור על השלום נוצר ארגון, הטריפיס.
[/COLOR]
[SIZE="4"][COLOR="Blue"][U][B]הסבר על המשחק:[/B][/U][/SIZE]
המשחק מתרחש במאה ה-22, כחמישים שנה לאחר המלחמה הקדושה. עקב המלחמה רוב הטכנולוגיה הקיימת נהרסה כך שלא כדאי לצפות למטוסים ומכוניות למרות זאת קסם קיים והוא אפילו חלק חשוב מהמשחק.
אתם משחקים נערים צעירים שמצטרפים לטריפיס ומטרתם היא להגיע לפסגת הדירוג הפנימי של הארגון. כל אחד עם הסיבות שלו.[/COLOR]
[SIZE="4"][COLOR="Red"][U][B]מושגים:[/B][/U][/SIZE]
Spirit-נשמה:
כאשר בעל חיים מת הוא הופך לנשמה זהו המצב הבסיסי ביותר ומעטים עד בכלל הנשמות שנשארות במצב זה יותר מכמה ימים ולרוב יתפוגגו.
Demon-שד:
נשמה אשר החזיקה ברגשות שלילים לפני מותה עלולה להפוך לשד, שדים בדרגה גבוהה בדרך כלל כפופים לאל מסוים.
God-אל:
הדרגה הגבוה ביותר אליה יכולה להגיע נשמה, מעטות הנשמות אשר הצליחו להגיע למעמד זה, רוב האלים יחפשו חלקת אדמה על מנת להמשיך להתקיים.
Land-אדמה:
ברחבי העולם ישנם אדמות מיוחדות אשר באופן טבעי מפיצות מאנה, לשלוט על חלקה כזאת היינה מטרתו של כל אל.
Holy Land-אדמה קדושה:
גם בין האדמות ישנם שתיים עשרה אדמות מיוחדות אשר מפיצות יותר מאנה מהאדמות הרגילות.
Mana-מאנה:
מאנה הוא כוח החיים במשחק, זהו הכוח שמפעיל דברים וזהו הכוח שנותן לכם לחיות. לכל יצור יש מאנה. אבל לאחר המוות מעטות הנשמות השומרות על היכולת לייצר מאנה באופן טבעי ולרוב יחפשו אדמה בשביל לטעון את עצמן.
TriPeace-טריפיס:
הארגון נוצר על מנת לשמור על השלום והאיזון בין האלים, הארגון גם משמש מגן על האנושות כנגד השדים החופשיים.
בארגון משתמשים בשיטת הדירוג, ככל שהמספר נמוך יותר כך המעמד גבוה יותר.
[/COLOR]
[SIZE="4"][COLOR="Navy"][U][B]שיטת הדירוג:[/B][/U][/SIZE]
בטריפיס משתמשים בשיטה מיוחדת על מנת לקבוע את שרשרת הפיקוד, שיטת הדירוג בשיטה הזאת החזק שורד.
בתור מצטרפים חדשים אתם תעברו מבחן כניסה על מנת להכניס אותכם באופן ראשוני לדירוג הסיכוי שתצליחו להיכנס למיקום של מספר שלוש ספרתי הוא קלוש למרות זאת זה אפשרי. חוץ מהמבחן הראשוני ישנם עוד שתי דרכים לעלות בדירוג:
*ביצוע משימות: כל משימה שתבצעו,תביא לכם מספר נקודות:
D-10
C-50
B-100
A-500
S-2000
למרות הניקוד הרב שמקבלים ממשימות קשות לרוב מבצעים את המשימה בקבוצה ובסוף הניקוד מתחלק.
*דו קרב: במהלך המשחק אתם תוכלו לאתגר דמויות אשר בדירוג גבוה ממכם לקרב. במקרה שתנצחו את הדמות הדירוג שלכם יתחלף.
שימו לב במקרה שתפסידו לא תוכלו לעשות דו קרב נוסף עד שלא תבצעו שלוש משימות.
אחת המטרות שלכם במשחק הוא להצליח להתברג לפסגה של הדירוג.
[/COLOR]
[B][U][SIZE="4"]כסף:
[/SIZE][/U][/B]
הכסף במשחק מתחלק לשלושה מטבעות: נחושת כסף וזהב.
לכל אחד מהמטבעות ערך שונה:
מטבע זהב(G) שווה ערך לעשרה מטבעות כסף(S).
מטבע כסף(S) שווה ערך למאה מטבעות נחושת (C).
[SIZE="5"][COLOR="red"]לא להגיב![/COLOR][/SIZE]