-
[CENTER]
[QUOTE=Alice;1427822]
אני Alice, טל מנהלת פורום חידות תחרויות ומשחקים מאשרת לך, EZ-S ktyle להחיות את משחק התפקידים !Naruto-Way of the shinobi[/QUOTE]
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up368.siz.co.il/up3/nf5mmzzikqzm.jpg[/IMG][/URL]
[B][SIZE="3"]דברי המנהל:[/SIZE][/B]
מה קורה?, אחלה.
המ"ת הזה יהיה בנושא של נארוטו.
משחק לשישה בלבד.
המשחק דיי ילך בסאגות כמו בנארוטו.
אתם תתחילו כנינג'ות צעירות שבדיוק סיימו את מבחני הקבלה ומקבצים אתכם לקבוצות.
אני אשמח אם לא תהיו יבשים ושחלקכם ייעשו בעצמם צעדים משמעותיים במשחק ;-)
קרדיט לוויקפידיה של נארוטו ולאתר נארוטו XXX(גיליתי שזה אתר מתחרה) ולמשחק תפקידים שנקרא Naruto-will of Iron על נתינת רעיון ג'וטסו פיצוץ אלמנט.
[B][SIZE="3"]רקע:[/SIZE][/B]
כפר העלה הנסתר 10 שנים לפני תחילת הסדרה.
אתם נינג'ות צעירות שהגיע זמנן להיקרא שינובי מן השורה.
אך יש גם תככים וריבים בעולם.
האקטסוקי תמיד בפעולה ללכוד את הג'ינצ'וריקים הנותרים.
אבל אתם צריכים להראות את דרך השינובי ולהילחם!
[SIZE="3"][B]הסבר:[/B][/SIZE]
[B]כללי-[/B]
גנין-דרגה ראשונה לנינג'ה,הדרגה הבאה היא צ'ונין בשביל להיות צ'ונין, תצטרכו לעבור את מבחני הצ'ונינים.
צ'ונין-אדם אשר עבר לפחות 3 משימות יוכל להגיע לשלבי מבחני הצ'ונין ואם ייעבור אותם יהפוך לצ'ונין.
כאשר האדם הוא צ'ונין הוא עוזב את קבוצתו שהייתה איתו שהיה גנין ונהיה נינג'ה עצמאי.
ג'ונין-דיי לא ידוע איך אפשר להפוך לג'ונין, אבל לג'ונינים יש ידע,כוח וכישרון עצום. רוב הג'ונינים הם מנהיגי קבוצת גנינים שסיימו את האקדמייה.הג'ונינים שולטים לרוב ב-2 אלמנטים וגם בנינג'וטסו,גנג'וטסו,טאיג'וטסו בצורה כמעט מושלמת.
[B]שונות-[/B]
שאתם עושים ג'וטסו עם חותמות ידיים נא להגיד את שם הג'וטסו, ויש גם לציין שאתם מבצעים את חותמות הידיים (אך אינכם חייבים לפרט אותם)
ביג'ו-מפלצת עם כוח עצום. יש 9 ביג'ויים ככל שמס' הזנבות יותר יותר גדול כך הביג'ו יותר חזק. החזק מביניהם הוא בעל ה-9 זנבות וזהו הקיובי.
ג'ינצ'וריקים-אנשים שחתומים הם איזשהו ביג'ו בעזרת חותם כלשהו.
אקטסוקי-ארגון שפועל לתפוס ג'ינצ'וריקים וללכוד את הביג'ו שבתוכם.
תוספת כוח ולמידת ג'וטסויים שונים-
בשביל שנינג'ה תוכל להתחזק יותר וללמוד ג'וטסויים ברמות גבוהות יותר. יהיו לה משימות ושתעבור אותם ותהפכו ליותר ויותר חזקים אז יתווספו לשינובי כח, סיבולת, טכניקות ושליטה בנשקים של השינובי.
[B][SIZE="3"]ג'וטסויים:[/SIZE][/B]
הג'וטסויים מתחלקים ל-3 חלקים:נינג'וטסו,גנג'וטסו,טאיג'וסטו.
נינג'וטסו-ג'וטסויים מיוחדים,שבדרך כלל צורכים חותמות ידיים.
גנג'וטסו-ג'וטסויים אשר יוצרים אשליה אצל היריב בכדי לבלבל אותו ויש אף אשר גורמים לנזק נפשי.
טאיג'וטסו- אלו טכניקות אשר צורכות מאמץ פיזי מאשר שאר הטכניקות ולרוב לא דורש צ'אקרה.
טכניקות מיוחדות-
נינג'ות מיוחדות אלו נינג'ות אשר הטכניקה שלהם מבוססת על כוח מיוחד שלמדו אותו.
לדוגמא כוח שליטה מרובה על הנשקים של טןטן עם הנשקים שלה, כוח שליטת הבובות של קאנקורו עם הבובות שלו, כוח הרוח של טמארי עם המניפה שלה.
[SIZE="3"][B]קקאי גנקאי:[/B][/SIZE]
קקאי גנקאיי זו היא יכולת תורשתית אשר עוברת בתורשה ובדרך כלל נמצאת בשבט אחד.
[B]1)[/B]השארינגן הוא היכולת שמאפיינת את שבט האוצ'יהא.
[SPOILER][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up368.siz.co.il/up1/kgc4my5znlto.jpg[/IMG][/URL][/SPOILER]
השרינגן יכול להעתיק מתקפות מן היריב בין אם זה טאיג'וטסו,נינג'וטסו וגנג'וטסו.
השארינגן מופיע לראשונה כאשר אדם משבט האוצ'יהא נתקל בקרב קשה מאוד, לאחר ההופעה הראשונה המשתמש יוכל להשתמש בשארינגן כל זמן שיירצה.
לשארינגן יש כמה שלבים:
אדם שרק התחיל את שימושו בשארינגן-2 עיגולים בעיניו.
אדם אשר שולט בצורה מושלמת בשארינגן-3 עיגולים בעיניו.
בכדי להשיג את עיני המנגאקיו שארינגן-תצטרך להרוג אדם קרוב אליך נפשית.
המשתמש יכול להעתיק את המתקפות וכך להשלות את היריב שהמשתמש יודע מה הצעד הבא שלו ויכול לעצור אותו.
החולשה העיקרית של השארינגן היא מתקפות טאיג'וטסו מהירות, השרינגן יכול להעתיק את המתקפות אבל הגוף לא יוכל להגיב מהר כל-כך למתקפות.
היתרון של השארינגן הוא שנגד השארינגן טכניקות נינג'וטסו לרוב לא יעילות והוא יכול להעתיק אותן ולהשתמש בהן כנגד היריב.
[B]טכניקות מיוחדות לשבט זה:[/B]
סופושסן נו טאצ'י - להבים נשלטי שארינגאן-בטכניקה זאת האדם משתמש בשארינגן כדיי לזהות את המקום המדוייק להנחת חוטים שמחוברים אליהם שוריקנים גדולים וכך הוא תופס את היריב.
מאגן: קיוטן צ'יטן-זוהי טכניקה אשר בעל השארינגן יכול להחזיר כל גנג'וטסו שהופעל עליו חזרה ליריבו.
Katon: Goukakyuu no Jutsu - שחרור אש: טכניקת כדור אש-טכניקה זו מאפיינת את שבט אוצ'יהא וכל בוגר בשבט חייב לשלוט בטכניקה זאת. המשתמש אוגר צ'אקרה בפיו ויורה אש מפיו לעבר יריביו.
[B]2)[/B]ביאקוגן הוא היכולת שמאפיינת את שבט ההיוגה.
[SPOILER][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up369.siz.co.il/up1/zwkyjye0wmnh.jpg[/IMG][/URL][/SPOILER]
הביאקוגן יכול לראות דרך דברים ואנשים ואף הוא יכול לראות גם למרחקים גדולים.
הביאקוגן יכול לראות את מרכז העברת הצ'אקרה בגוף וכך המשתמש יוכל לפגוע בו ולנטרל את יריבו.
הביאקוגן יכול גם לראות את כל מה שקורה 359 מעלות מסביבו וכך קשה לפגוע בו.
אך לא סתם זה רק 359 מעלות. יש נקודה מדוייקת מאחורי ראשו שהוא לא יכול לראות אותה, זוהי גם החולשה של הביאקוגן שמתקפה מדוייקת מרחוק יכולה לעשות את העבודה ולפגוע בבעל הביאקוגן.
[B]טכניקות מיוחדות לשבט זה:[/B]
ג'יוקאן - אגרוף עדין:בעזרת טכניקת טאיג'וטסו זאת המשתמש יכול לפגוע בנקודות צ'אקרה אשר קרובות לאיבריו הפנימיים של היריב ולרוב לשתק אותו.
האקה רוקוג'ובונשו - תחום 64 המכות-טכניקה אשר המשתמש יכול בשניות לפגוע ב-64 נקודות חיוניות בגוף ולשתק אותן וכך בעצם לשתק את היריב.
[B]3)[/B]היכולת שמאפיינת את השבט הנוסף שבט האקימיצ'י היא שע"י ג'וטסויים מסויימים שבט האקימיצ'י יכול להגדיל את גופו בצורה משמעותית וכך להיות יותר חזקים, אבל יש מחיר שהוא מחיר גופני שע"י ג'וטסיים אלו אנשי שבט האקימיצ'י יכולים להזיק לגופם.
[SPOILER][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up368.siz.co.il/up1/nyzxyutwmazt.jpg[/IMG][/URL][/SPOILER]
לשבט יש גם מעין 3 כדורים אשר יכולתם להגדיל את הגודל,הכוח והצ'אקרה בהרבה וכך להוסיף כוח למשתמש.
[B]טכניקות מיוחדות לשבט זה:[/B]
באיקה נו ג'וטסו - הגדלת גוף:המשתמש יכול להגדיל את הגוף שלו והוא מקבל יותר כוח.
ג'וטסו יכול לשמש גם כבולם ממכות.
הארי סנשה - טנק בשר: המשתמש נהיה ככדור,והוא מתגלגל במהירות למחוץ את היריב.
בובאן באיקה נו ג'וטסו - הגדלת חלק מהגוף:המשתמש יכול להגדיל חלק בגופו כגון:יד,רגל. וזה להגדיל את הכוח של המכה והטווח שלה.
[B]4)[/B]שבט נוסף הוא שבט יאמנקה.
לשבט יאמנקה יש יכולת מיוחדת שהיא שליטה בגוף היריב ע"י ג'וטסו למס' דקות.
[SPOILER][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up368.siz.co.il/up3/iyjzlmdmkzbn.png[/IMG][/URL][/SPOILER]
אינו השתמשה בטכניקה זאת מס' פעמים,מקום מובהק הוא זמן מבחני הצ'ונין שאינו חדרה לגופה של סאקורה בכדיי להעתיק ממנה במבחן הצ'ונין.
[B]טכניקות מיוחדות לשבט זה:[/B]
שינטנשן נו ג'וטסו-טכניקת ההחלפה:בטכניקה זאת המשתמש עוזב את הגוף שלו ועובר להשתלט על הגוף של יריבו למס' דקות.
אם המשתמש יפספס את היריב שלו אז יהיה לו קשה מאוד לחזור חזרה לגופו.
בזמן שהמשתמש נמצא בגופו של יריבו כל כאב שנגרם לו נגרם גם לגופו המקורי.
Shinranshin No Jutsu - טכניקת בלבול תודעה וגוף-טכניקה אשר המשתמש גורם לבלבול אצל יריבו בכדיי שייתקוף את חבריו לקרב.
[B]5)[/B]לשבט אבורמה יש יכולת מיוחדת במינה יש להם את היכולת לשלוט בחרקים אנשי שבט אבורמה כביכול משאילים את גופם לחרקים והחרקים עושים את כל אשר מבקש מהם המשתמש.
[SPOILER][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up365.siz.co.il/up3/mn2yjz0nqjv2.jpg[/IMG][/URL][/SPOILER]
[B]טכניקות מיוחדות לשבט זה:[/B]
קיקאי באנשין נו ג'וטסו - כפיל חרקים:
האדם משתמש בכפיל שיוצר מחרקים וכך מתחמק מהיריב.
טכניקת שאיבת צ'אקרה:
האדם משתמש בחרקים בכדיי שיישאבו ליריב צ'אקרה והוא ייעשה יותר ויותר חלש.
[B]6)[/B]שבט נוסף אחר הוא שבט נארה.
לשבט נארה יש יכולת להשתמש בצל שלהם ולעשות בו כרצונו להזיז אותו לצדדים ולהיכן שיירצו אבל למרחק מוגבל.
[SPOILER][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up369.siz.co.il/up1/zmjv1dzn2jkm.jpg[/IMG][/URL][/SPOILER]
אם המשתמש מצליח לתפוס את צל יריבו בעזרת הצל שלו הוא יכול לגרום ליריב שלו להיות משותק.
[B]טכניקות מיוחדות לשבט זה:[/B]
קאגה מאנה נו ג'וטסו - טכניקת העתקת צל:
אם המשתמש תופס את יריבו בעזרת ג'וטסו זה הוא יכול לשלוט בו למשך 5 דקות ושהיריב ייעשה כרצונו אך היריב גם יכול להתנגד תלוי בכוחו של היריב.
קאגה קיובישיברי נו ג'וטסו - חניקת צוואר צללים:
טכניקה זאת באה אחרי טכניקת הקאגהמאנה,בזמן שיריבו משותק מטכניקת הקאגהמאנה יוצא צל מהצל שלך וחונק את היריב או שובר לו את הצוואר.
[B]7)[/B]לשבט האינוזוקה יש קשרים מיוחדים עם כלבים וזאבים וכיוצא בהם.ולכל נינג'ה בשבט זה יש חיה:כלב או זאב אשר עוזרים להם בקרבות שלהם.
לאנשי השבט יש גם יכולת שבה הם יכולים להתנהג ממש כמו חיית פרא ובמצב זה המשתמש הופך להילחם במצב ארבע הרגליים בצורה פראית.
[SPOILER][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up365.siz.co.il/up1/wjnztn5emyqw.jpg[/IMG][/URL][/SPOILER]
[B]טכניקות מיוחדות לשבט זה:[/B]
ג'וג'ין באנשין - כפיל חיה-המשתמש חייב "כדור חייל" וחיה כדיי לבצע את הג'וטסו הזה.החיה של המשתמש הופכת לצורת בן אדם על ארבעה רגליים והחיה והמשתמש שלה מתקיפים בעוצמה את היריב שלהם.
גטסוגה - מערבולת-טכניקת טאיג'וטסו, אשר המשתמש והכלב שלו ששניהם במצב בן אדם מסתובבים באוויר כמו סופה, ועפים במהירות אל עבר היריב שלהם.
[SIZE="3"][B]אלמנטים:[/B][/SIZE]
רוב טכניקות הנינג'וטסו הן בעלות אלמנטים:אש(קאטון),מים(סויטון),אדמה(דוטון),רוח(פוטו ן),ברק(ראיטון).
בדרך כלל לשינובי צעיר יש אלמנט אחד שהוא שולט בו, גם לרוב בשבטים מסויימים יש אלמנט שמייחס אותם.
דוגמא לשינובי בעל אלמנט: נארוטו-רוח, קאקאשי-ברק, אדמה.
דוגמא לשבט בעל אלמנט מייחס: אוצ'יהא-אש
[SIZE="3"][B]ג'וטסויים בסיסיים:[/B][/SIZE]
Bunshin no jutsu - טכניקת כפילים-טכניקה בסיסית המשמשת להתחמקות או לפתיון.
Henge No Jutsu - טכניקת שינוי גוף- המשתמש יכול לשנות את צורת גופו לכל דבר שייתחשק לו בכדיי לתמרן את יריבו.
Kage Shuriken No Jutsu - טכניקת צל שוריקאן-בטכניקה זאת המשתמש זורק 2 שוריקנים אבל אחד מהם מוסווה על ידי הראשון.
Kawarimi No Jutsu - טכניקת החלפת הגוף-המשתמש יוכל להחליף את עצמו במהירות רבה לעץ או משהו אחר בכדיי להתחמק.
Nawanuke No Jutsu - טכניקת בריחת חבל-המשתמש יוכל לשחרר עצמו אם נקשר לחבל.
Kai-שיחורר-בטכניקה זאת המשתמש יוכל להשתחרר מכל גנג'וטסו שהופעל עליו.
טכניקת יריית פיצוץ אלמנט-המשתמש אוגר צ'אקרה בפיו ויורה ירייה של האלמנט שלו.
[B][SIZE="3"]פרסים:[/SIZE][/B]
# כל הפותח את עמ' 5 מקבל ג'וטסו נוסף על בחירתי לפי האלמנט שלו.
השיג: [COLOR="Navy"]Madara Uchiha[/COLOR]-[COLOR="Blue"]Jigles Po[/COLOR]
# כל הפותח את עמ' 10 מקבל פיתוח משמעותי לקקאי גנקאיי או לאלמנט שלו.
השיג: אף אחד.
# כל הפותח את עמ' 15 מקבל 3 ג'וטסויים על בחירתי לפי האלמנט שלו.
השיג: אף אחד.
# כל הפותח את עמ' 20 מקבל טכניקת זימון אחת לבחירתו.
השיג: אף אחד.
# כל הפותח את עמ' 25 מקבל אלמנט נוסף.
השיג: אף אחד.
# כל הפותח את עמ' 30 מקבל קקאיי גנקאיי נוסף.
השיג: אף אחד.
# כל הפותח את עמ' 40 מקבל רינגן.
השיג: אף אחד.
# כל הפותח את עמ' 50 מקבל להיות הג'ינצ'וריקי של אחד מ-9 הביג'ויים.
השיג: אף אחד.
[B][SIZE="3"]הישגים:[/SIZE][/B]
# אדם שיכתוב תגובה באמת מושקעת יקבל ג'וטסו אחד על בחירתי לפי האלמנט שלו.
השיג: Madara Uchiha
# אדם שיעבור את שהמשימה הראשונה שלו יקבל תוספת כוח, הגנה ומהירות התגובה שלו.
השיג: אף אחד.
# אדם שינצח בקרב מול אדם יקבל ג'וטסו נוסף לקקאי גנקאיי שלו (אם אין לו אז לאלמנט שלו).
השיג: אף אחד.
# שמור להמשך.
[B][SIZE="3"]נשקים:[/SIZE][/B]
שוריקן רגיל-נועד לזריקה על היריב.
קונאי-סכין קטנה בעלת חוד בשוליה נועדה גם לקרב וגם לזריקה.
2 הסוגים הם בלי הגבלה.
[B][SIZE="3"]חוקים:[/SIZE][/B]
# החוקיים הגלובאליים חלים גם פה.
# להשקיע בתגובות.
# להנות.
# שחקן שלא יגיב 3 ימים ברציפות מבלי סיבה מוצדקת, לא ימשיך.
[B][SIZE="3"]טופס הרשמה:[/SIZE][/B]
שם משתמש: השם משתמש..
שם במשחק: השם שבו אפנה אליכם במשחק..
גיל: בין 6~13
אלמנט: אחד מן האלמנטים: ראיטון, קאטון, סויטון, דאטון, פוטון.
שבט: אחד מן השבטים אשר מוזכרים למעלה. (אחד שלא מוזכר גם יתקבל בברכה)
רקע: 4-5 שורות,
אופי: המאפיינים של הדמות.
מראה\תיאור: מראה- תמונה, תיאור- הסבר.
הערות\הארות: מה שתרצו :)
[COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="4"]לא להגיב[/SIZE][/COLOR][/CENTER]
-
[CENTER][SIZE="4"][COLOR="DeepSkyBlue"]רשומים ~ (5~1)[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE="3"]Jigles Po[/SIZE][/B]
[SPOILER]שם משתמש: jigels po
[B]שם במשחק:[/B] היוגה שין
[B]גיל:[/B] 12.
[B]שבט:[/B] היוגה.
[B]אלמנט:[/B] פוטון.
[B]קקאי גנקאיי:[/B] ביאקוגן.
[B]רקע:[/B]
שין הוא מהמשפחה הסעיפית בשבט היוגה, גדל בצל אחיו הגדול ג'ירובו מאז שנולד, הוריו אהבו תמיד את ג'ירובו, אך לשין לא היה אכפת, הוא הסתובב עם הבת השנייה מהמשפחה הראשית יוקי , הם היו חברים טובים, זה היה הקשר הכי גדול במשפחת היוגה מאז ומעולם בין המשפחה הראשית לסעיפית , אך אף אחד מהם לא רצה להיות בן/בת זוג עם האחר/ה, כי זה היה קצת מוגזם.
בגיל 4 אביה של יוקי שם לשין את החותם המקולל של משפחת היוגה, מרוב כאב שין התעלף וחזר להכרה לאחר מספר שעות, אפילו שאביו חשב שבגלל החותם הזה זה לא הזיז לא.
בגיל 6 הוא נרשם לאקדמיה לנינג'ות יחד עם יוקי ומאז הם התחילו להתאמן יחד, לפעמים בג'וקן לפעמים בטכניקות אחרות של היוגה לפעמים בטכניקות בסיסיות ולפעמים בשליטה בצ'אקרה.
בגיל 10, לא בטוח איך, אבל שין עשה את המתקפה המיוחדת של המשפחה הראשית ,האקשו קאיטן, דבר שהפתיע מאוד את שין ואת אביה של יוקי (ששמו הוא ג'וני), אך מאז לא הצליח להשתמש בו, אך הוא מנסה ומנסה לנסות להשתמש בו שוב.
[B]צוות:[/B]-יאהיקו האיהטה, שין היוגה וסיליקה אוצ'יהא.
[B]אופי:[/B]-
[B]מראה\תיאור:[/B] [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up366.siz.co.il/up2/0mjzqydqzdy1.png[/IMG][/URL]
[B]ג'וטסויים:[/B]
Bunshin no jutsu - טכניקת כפילים-טכניקה בסיסית המשמשת להתחמקות או לפתיון.
Henge No Jutsu - טכניקת שינוי גוף- המשתמש יכול לשנות את צורת גופו לכל דבר שייתחשק לו בכדיי לתמרן את יריבו.
Kage Shuriken No Jutsu - טכניקת צל שוריקאן-בטכניקה זאת המשתמש זורק 2 שוריקנים אבל אחד מהם מוסווה על ידי הראשון.
Kawarimi No Jutsu - טכניקת החלפת הגוף-המשתמש יוכל להחליף את עצמו במהירות רבה לעץ או משהו אחר בכדיי להתחמק.
Nawanuke No Jutsu - טכניקת בריחת חבל-המשתמש יוכל לשחרר עצמו אם נקשר לחבל.
Kai-שיחורר-בטכניקה זאת המשתמש יוכל להשתחרר מכל גנג'וטסו שהופעל עליו.
טכניקת יריית פיצוץ אלמנט-המשתמש אוגר צ'אקרה בפיו ויורה ירייה של האלמנט שלו.
ג'יוקאן - אגרוף עדין:בעזרת טכניקת טאיג'וטסו זאת המשתמש יכול לפגוע בנקודות צ'אקרה אשר קרובות לאיבריו הפנימיים של היריב ולרוב לשתק אותו.
האקה רוקוג'ובונשו - תחום 64 המכות-טכניקה אשר המשתמש יכול בשניות לפגוע ב-64 נקודות חיוניות בגוף ולשתק אותן וכך בעצם לשתק את היריב.
האקה קוהקישו- הטכניקה הזאת נעשית הרוב ע"י שני משתמשים, כמו האקה קושו הטכניקה הזאת מצריכה שימוש באגרוף עדין (ג'יוקאן) בטכניקה זאת המשתמש שולח הדף צ'אקרה משני ידיו מה שגורם לטכניקה להיות הרבה יותר חזק מהאקה קושו ויותר אפקטיבית.
[/SPOILER]
[B][SIZE="3"]Shikamaru[/SIZE][/B]
[SPOILER][B]שם משתמש:[/B] Shikamaru
[B]שם במשחק:[/B] ריקאגו יאמאנאקה.
[B]גיל:[/B] 13.
[B]שבט:[/B] יאמאנאקה.
[B]אלמנט:[/B] ראיטון.
[B]קקאיי גנקאיי:[/B] העברת 'מוחות'
[B]רקע:[/B]
ריקאגו נולד למשפחה במעמד הבינוני בשבט היאמאנקה שבקונוהא.
בילדותו הוא היה נער לא חברותי במיוחד, הוא לא אהב לצאת יותר מדי החוצה והעדיף להישאר בבית וללמוד.
עקב זאת ציוניו היו גבוהים מאוד אך הוא לא היה ממש מקובל בקרב חבריו לכיתה.
הם היו קוראים לו "חנון" ו "חרשן" ולכן הוא היה מנסה לתקשר אתם כמה שפחות, רק כאשר הוא באמת היה צריך.
בתור נער משבט היאמאנאקה במהלך התבגרותו הוא אומן רבות על התמחות ב"שינטנשין נו ג'וטסו" עד שלמד להשתמש בה ובניגוד לרוב חברי השבט לריקאגו אין שיער ארוך ואסוף ולמרות שזו מסורת בשבטו הוא מתנגד לה.
לאחר מכן, מלאו לריקאגו 13 שנים והוא סיים בהצטיינות את האקדמייה לנינג'ות, מוכן להתחיל את חייו בתור נינג'ה.
[B]צוות[/B]-סויגטסו אוצ'יהא, ריקאגו יאמאנקה, ניוקי קינומוטו.
[B]אופי:[/B] שקט ונעים הליכות, לא נוהג לתקשר הרבה עם אנשים אחרים (אך אין לו באמת בעיה לעשות זאת אם הוא צריך).
[B]מראה\תיאור:[/B] [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up366.siz.co.il/up1/x1immiyytdmd.jpg[/IMG][/URL]
[B]ג'וטסויים:[/B]
Bunshin no jutsu - טכניקת כפילים-טכניקה בסיסית המשמשת להתחמקות או לפתיון.
Henge No Jutsu - טכניקת שינוי גוף- המשתמש יכול לשנות את צורת גופו לכל דבר שייתחשק לו בכדיי לתמרן את יריבו.
Kage Shuriken No Jutsu - טכניקת צל שוריקאן-בטכניקה זאת המשתמש זורק 2 שוריקנים אבל אחד מהם מוסווה על ידי הראשון.
Kawarimi No Jutsu - טכניקת החלפת הגוף-המשתמש יוכל להחליף את עצמו במהירות רבה לעץ או משהו אחר בכדיי להתחמק.
Nawanuke No Jutsu - טכניקת בריחת חבל-המשתמש יוכל לשחרר עצמו אם נקשר לחבל.
Kai-שיחורר-בטכניקה זאת המשתמש יוכל להשתחרר מכל גנג'וטסו שהופעל עליו.
טכניקת יריית פיצוץ אלמנט-המשתמש אוגר צ'אקרה בפיו ויורה ירייה של האלמנט שלו.
שינטנשן נו ג'וטסו-טכניקת ההחלפה:בטכניקה זאת המשתמש עוזב את הגוף שלו ועובר להשתלט על הגוף של יריבו למס' דקות.
אם המשתמש יפספס את היריב שלו אז יהיה לו קשה מאוד לחזור חזרה לגופו.
בזמן שהמשתמש נמצא בגופו של יריבו כל כאב שנגרם לו נגרם גם לגופו המקורי.
Shinranshin No Jutsu - טכניקת בלבול תודעה וגוף-טכניקה אשר המשתמש גורם לבלבול אצל יריבו בכדיי שייתקוף את חבריו לקרב.
[/SPOILER]
[B][SIZE="3"]מונקי[/SIZE][/B]
[SPOILER][B]שם משתמש:[/B] מונקי.
[B]שם במשחק:[/B] אוז-רטנאר אבורמה.
[B]גיל:[/B] 13.
[B]שבט:[/B] אבורמה.
[B]אלמנט:[/B] פוטון.
[B]קקאי גנקאיי:[/B] שליטה בחרקים.
[B]רקע: [/B]
אוז נולד למשפחה גאונית בשבט אבורמה.
לאוז שני אחים גדולים תאומים אשר גאונים מבחינה אסטרטגית, הם יכולים לקרוא קרב שלם עוד לפני שהתחיל, ובתוך שנה אחת של אימונים הפכו לצ'ונין.
בניגוד אלהם אוז היה אסרטג פחות טוב והוא היה הכבשה השחורה במשפחה, אך עדיין הוא היה מבין התלמדים החכמים ביותר מה שגרם לו להיות לא פופלרי במיוחד והחרקים אשר כיסו את גופו לא עזרו לו גם כן, ולמרות זאת הוא אהב מאוד את החרקים שלו וכל מי שהיה מעליב אותם היה נכנס איתו למלחמה.
גם כאשר אוז סיים את הלימודים שלו בהצטיינות בגיל 13 הוא קיבל יחס קריר מאביו ואימו מכיוון שאחיו הגדולים סיימו אותם בגיל 11, הוא מקווה לגרום להוריו גוואה ולמצוא חברים לאחר הלימודים ולנצח את כל האויבים שלו בדיוק כמו אחיו הגדולים.
[B]צוות[/B]-אוז-ראטנר אבורמה, איקרו קימיקו, יוקי נארה.
[B]אופי:[/B] חששן,רגזן,חברותי כאשר מקירים אותו אך ביישן,חכם ביותר,אסטרטג טוב ונלהב.
[B]מראה\תיאור:[/B] אוז לבוש בבגדים שחורים ומתחת עליהם ישנם החרקים שלו אשר מדי פעם יוצאים מחולצתיו כדי לנשום אוויר צח ולראות את אור השמש. אוז יחסית גבוהה כמטר שישים ושמונה שערו שחור ועניו חומות.
[B]ג'וטסויים:[/B]
Bunshin no jutsu - טכניקת כפילים-טכניקה בסיסית המשמשת להתחמקות או לפתיון.
Henge No Jutsu - טכניקת שינוי גוף- המשתמש יכול לשנות את צורת גופו לכל דבר שייתחשק לו בכדיי לתמרן את יריבו.
Kage Shuriken No Jutsu - טכניקת צל שוריקאן-בטכניקה זאת המשתמש זורק 2 שוריקנים אבל אחד מהם מוסווה על ידי הראשון.
Kawarimi No Jutsu - טכניקת החלפת הגוף-המשתמש יוכל להחליף את עצמו במהירות רבה לעץ או משהו אחר בכדיי להתחמק.
Nawanuke No Jutsu - טכניקת בריחת חבל-המשתמש יוכל לשחרר עצמו אם נקשר לחבל.
Kai-שיחורר-בטכניקה זאת המשתמש יוכל להשתחרר מכל גנג'וטסו שהופעל עליו.
טכניקת יריית פיצוץ אלמנט-המשתמש אוגר צ'אקרה בפיו ויורה ירייה של האלמנט שלו.
קיקאי בונשין נו ג'וטסו - כפיל חרקים: האדם משתמש בכפיל שיוצר מחרקים וכך מתחמק מהיריב.
טכניקת שאיבת צ'אקרה: האדם משתמש בחרקים בכדיי שיישאבו ליריבו צ'אקרה והוא ייעשה יותר ויותר חלש.
[/SPOILER]
[B][SIZE="3"]Uzomaki Naruto[/SIZE][/B]
[SPOILER]
[B]שם משתמש:[/B] uzumaki naruto
[B]שם במשחק:[/B] אוצ'יהא קאיטו.
[B]גיל:[/B] .13
[B]שבט:[/B] אוצ'יהא.
[B]אלמנט:[/B] קאטון.
[B]קקאיי גנקאיי:[/B] שארינגן לא פעיל.
[B]רקע:[/B] קייטו גדל במשפחה רגילה בשבט אוציהא קטן. לקייטו יש אחות גדולה ממנו ואח קטן ממנו. קייטו תמיד רצה להיות נינג'ה מצליח, כמו אחותו. אחותו הגדולה היא נינג'ה פרמדיקיט מאוד מצליחה, היא למדה קשה מאוד כשהייתה גנינית ועכשיו בתור צ'ונינית היא נינג'ה מצליחה מאוד. קייטו הבטיח לעצמו שהוא יהיה הנינג'ה החזקה ביותר בשבט אוציהא. המטרה הגדולה ביותר של קייטו הוא לטהר את העולם מפשע עד כמה שיוכל, ובשביל לעשות את זה הוא חייב להיות ממש חזק. קייטו לא מסכים לאיך שהעולם מתנהל כיום ולמוסכמות החברתיות הפגומות, וזה הדחף שמניע אותו לעשות שינוי.
[B]צוות:[/B] קאוסאקה אינוזוקה, אסונה יאקודו, אוצ'יהא קאיטו.
[B]אופי:[/B] קייטו הוא ילד מופנם. הוא לא מתווכח יותר מידי. הוא שקט ליד אנשים חדשים. קייטו לא אוהב אנשים רעים, שמשקרים, שגובנים או שסתם מתנהגים רע לאחרים. כשקייטו רוצה משהו, הוא משיג אותו, הוא יעשה הכל כדי לענות על המטרות שלו.
[B]מראה\תיאור:[/B] קייטו מתלבש בבגדים רגילים, הכוונה, לא מפוארים יותר מידי. יש לו עגיל על אוזן ימין. צבע שיער חום.
[B]ג'וטסויים:[/B]
Bunshin no jutsu - טכניקת כפילים-טכניקה בסיסית המשמשת להתחמקות או לפתיון.
Henge No Jutsu - טכניקת שינוי גוף- המשתמש יכול לשנות את צורת גופו לכל דבר שייתחשק לו בכדיי לתמרן את יריבו.
Kage Shuriken No Jutsu - טכניקת צל שוריקאן-בטכניקה זאת המשתמש זורק 2 שוריקנים אבל אחד מהם מוסווה על ידי הראשון.
Kawarimi No Jutsu - טכניקת החלפת הגוף-המשתמש יוכל להחליף את עצמו במהירות רבה לעץ או משהו אחר בכדיי להתחמק.
Nawanuke No Jutsu - טכניקת בריחת חבל-המשתמש יוכל לשחרר עצמו אם נקשר לחבל.
Kai-שיחורר-בטכניקה זאת המשתמש יוכל להשתחרר מכל גנג'וטסו שהופעל עליו.
טכניקת יריית פיצוץ אלמנט-המשתמש אוגר צ'אקרה בפיו ויורה ירייה של האלמנט שלו.
סופושסן נו טאצ'י - להבים נשלטי שארינגאן-בטכניקה זאת האדם משתמש בשארינגן כדיי לזהות את המקום המדוייק להנחת חוטים שמחוברים אליהם שוריקנים גדולים וכך הוא תופס את היריב.
מאגן: קיוטן צ'יטן-זוהי טכניקה אשר בעל השארינגן יכול להחזיר כל גנג'וטסו שהופעל עליו חזרה ליריבו.
Katon: Goukakyuu no Jutsu - שחרור אש: טכניקת כדור אש-טכניקה זו מאפיינת את שבט אוצ'יהא וכל בוגר בשבט חייב לשלוט בטכניקה זאת. המשתמש אוגר צ'אקרה בפיו ויורה אש מפיו לעבר יריביו.
[/SPOILER]
[SIZE="3"][B]Madara Uchiha[/B][/SIZE]
[SPOILER][B]שם משתמש:[/B] Madara Uchiha
[B]שם במשחק:[/B] אישין אוצ'יהא (Uchiha Ishin)
[B]גיל:[/B] 13
[B]שבט:[/B] אוצ'יהא 2\1 סנג'ו 2\1
[B]אלמנט:[/B] קאטון.
[B]קקאי גנקאיי:[/B] שארינגן פעיל\מוקאטון.
[B]רקע:[/B] אישין נולד ליורואיצ'י אוצ'יהא וסאדו סנג'ו.סאדו הוא בן דודה של אחת משלושת הסאנין-טסונדה, ונחשב כאחד מהצאצאים הישירים של ההוקאגה הראשון.אישין קיבל אימונים בעיקר על טכניקות של שבט האוצ'יהא, וכשניסה ללמוד טכניקות הקשורות לשבט הסנג'ו, אביו סירב בטענה שהוא לא מוכן מספיק.אימו של אישין הייתה שינובי מוצלחת בשירות החשאי של האנבו, ואפילו הייתה יד ימינו של דנזו לתקופה מסויימת, אך הכל השתנה במשימה אחת.יורואיצ'י נשלחה למעקב אחרי פיין.יורואיצ'י הסתתרה וניסתה לשמוע על תכנוניו של פיין לגבי תפיסת הקיובי בזמן שדיבר עם אדם במסכה, אך האדם במסכה הבחין בה ועקבותיה נעלמו. כשאישין שמע על כך מאיש אנבו שבא לביתו, הוא נשבע לנקום באקטסוקי ובמיוחד באדם במסכה על כך שהעלימו את אימו.
[B]צוות:[/B] אישין אוצ'יהא, קיריגאיה קינומוטו, שינון היגוראשי.
[B]אופי:[/B] חברותי ועוזר לחבריו.אסטרטג טוב ויכול לפעול מצוין תחת לחץ.אישין הוא אדם חכם ומשכיל, אבל טיפה עצלן.
[B]מראה\תיאור:[/B] שיער חום, גובה ממוצע, מרכיב משקפיים, עיניים כחולות/ירוקות.לובש ג'קט כחול פתוח עם צווארון מעל חולצה שחורה.השרוולים של הג'קט מקופלים עד למרפק.לובש מכנסיים ארוכים בצבע חום כהה ונועל סנדלים בצבע שחור כמו של נארוטו.את מגן המצח הוא לובש כשרשרת. אישין מסתובב עם קטאנה(חרב סמוראים) המונחת על גבו וקשורה אל גופו באמצעות חגורה.
[B]ג'וטסויים בסיסיים:[/B]
Bunshin no jutsu - טכניקת כפילים-טכניקה בסיסית המשמשת להתחמקות או לפתיון.
Henge No Jutsu - טכניקת שינוי גוף- המשתמש יכול לשנות את צורת גופו לכל דבר שייתחשק לו בכדיי לתמרן את יריבו.
Kage Shuriken No Jutsu - טכניקת צל שוריקאן-בטכניקה זאת המשתמש זורק 2 שוריקנים אבל אחד מהם מוסווה על ידי הראשון.
Kawarimi No Jutsu - טכניקת החלפת הגוף-המשתמש יוכל להחליף את עצמו במהירות רבה לעץ או משהו אחר בכדיי להתחמק.
Nawanuke No Jutsu - טכניקת בריחת חבל-המשתמש יוכל לשחרר עצמו אם נקשר לחבל.
Kai-שיחורר-בטכניקה זאת המשתמש יוכל להשתחרר מכל גנג'וטסו שהופעל עליו.
טכניקת יריית פיצוץ אלמנט-המשתמש אוגר צ'אקרה בפיו ויורה ירייה של האלמנט שלו.
מאגן קיוטן צ'יטן-זוהי טכניקה אשר בעל השארינגן יכול להחזיר כל גנג'וטסו שהופעל עליו חזרה ליריבו.
קאטון- כדור אש-טכניקה זו מאפיינת את שבט אוצ'יהא וכל בוגר בשבט חייב לשלוט בטכניקה זאת. המשתמש אוגר צ'אקרה בפיו ויורה אש מפיו לעבר יריביו.
קאטון- כדורי אש מפחידים: בטכניקה זאת המשתמש עושה חותמות ידיים ואוגר צ'אקרה בפיו, לאחר מכן המוני כדורי אש בינוניים נורים מפיו אל האויב, טכניקה זאת מאוד קטלנית במקומות צרים כשאין לאויב לאן לברוח.
קאטון- להביור בטכניקה זאת המשתמש משתמש בחותמות ידיים ואוגר צ'אקרה בפיו לאחר שהוא מסיים את חותמות הידיים הוא משחרר להביור אש ארוך ופראי אל היריב.
[/SPOILER]
[/CENTER]
-
סאגה א'- " World Of The Shinobi, Here I Come !!"
אנשים מיוחדים שפגשתם -
[URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/uploads/chars/5524-96954569.jpg"]יוקי נארה[/URL]- בת 12, ילדה די נורמלית, אוהבת רומנטיקה, קצת היפראקטיבית, יש לה אח בן 4 ואחות בת 7, שניהם קטנים ממנה והיא שומרת עליהם כאילו על החיים שלה, אביה הוא ג'ונין חשוב מאוד לכפר ורוב משימותיו הן ריגול בשטחי האויב, אמא שלה היא עקרת בית שדואגת לשלושת ילדיה.
[URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/images/tenshireranman/Haruki_Chitose.png"]איקרו קימיקו[/URL]- בן 12 ילד בעל עבר כואב, אביו מת בפלישה של הקיובי לפני שנתיים, מאז הוא נהיה סגור ועצוב יותר, הוא יודע מה המטרות שלו בתור שינובי לכפר והוא רוצה למות מוות אצילי כמו אביו. יש לו אח קטן בן 3 ואמו היא קונואיצ'י מומחית של הכפר שנשלחת הרבה פעמים כשהעיניינים מתחממים בגבולות.
[URL="http://i268.photobucket.com/albums/jj18/rafi_cute09/WB/Eriko_Futami.png"]סיליקה אוצ'יהא[/URL]- בת 13 סיליקה היא בת לשבט האוצ'יהא, כשהייתה צעירה הייתה ילדה מלאת חיים אך לפני כ-חצי שנה קרה לה מקרה שהפך אותה לילדה שמתבודדת עם עצמה, לא מעוניינת בחברה, ומסוגלת להרוג בשביל שיעזבו אותה בשקט. כשהייתה קטנה היתה עדה לשיחה של אביה עם ראש חיל המשטרה של קונוהא על ההשתלטות על קונוהא ורציחת סארוטובי הירוזן. מה שגרם לה להיות יותר סגורה ועצובה. יש לה אח גדול בן 16 שמתפקד בחיל המשטרה של קונוהא יחד עם אביה.
[URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/uploads/chars/5457-45937128.png"]יאהיקו האיהטה[/URL]- בן 12 יאהיקו הוא ילד עם חיים מאוד פעילים ושמחים, אביו הוא מוכר נשקים וחפצים לשינובים במרכז הכפר ומרוויח מספיק בשביל לפרנס את משפחתו להרבה שנים. אמו היא עקרת בית שדואגת לו ולכל צרכיו מבלי לדאוג.
[URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/images/2208/Misoka_Kamitsu.jpg"]סויגטסו אוצ'יהא[/URL]- סויגטסו הוא ילד שנוהג להיות בריון לאנשים, אמו נרצחה כשהוא היה בן 8 מול עיניו, באותו הזמן השארינגן שלו התעורר, הוא ניסה להלחם מול הרוצח אך לא הצליח ונחתך בחזהו מן הקונאי של הרוצח. הוא לא הצליח לראות את פניו של הרוצח מיכיוון שהיו מכוסות במסכה יש לו אח גדול בן 17 שמתפקד גם כן בחיל המשטרה של קונוהא.
[URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/uploads/chars/4758-241912899.jpg"]ניוקי קינומוטו[/URL]- בת 13 שורשיה הם שינובים מאיוויגאקורה, בעלת האלמנט דאטון מה שמיוחד לשינובים בכפר העלה, ילדה בעלת אחריות ומוסריות, אוהבת את הזולת, יש לה אח בגילה שסיים איתה את האקדמייה אך הם לא צוותו יחד שמו הוא 'קיריגאיה קינומוטו', יש לה גם אחות גדולה בת 21 מתפקדת כג'ונינית והיא בוחנת בחלק הראשון של מבחני הצ'ונינים. אביה מתפקד כג'ונין ורוב פעילותו היא קרבות קצרים בקווי האויב. אמא שלה משלבת בין התפקיד שלה לקונואיצ'י רפואית לעקרת בית.
[URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/images/Reborn/Takeshi.jpg"]קאוסאקה אינוזוקה[/URL]- בן 12 קאוסאקה בעל שיער שחור ועל לחיו יש סימן אדום כמו לשאר חברי שבטו וכמו כל חבר בשבט הזה יש לו חיה שאיתו\ה הוא נלחם, החיה שלו היא גור כלבים שמו 'ג'וג'ו', כשהיה בן 6 היה לו גור זאבים שקיבל מאביו, אותו זאב היה צאצא של הזאב של אבא שלו, הוא מת שנפל גבעה גבוהה והתרסק, קאוסאקה היה שבור מזה אך כעבור שנה הוא קיבל את ג'וג'ו שאיתו הספיק להתיידד איתו די הרבה, הפחד הגדול שלו הוא לאבד גם את ג'וג'ו, הוא בן יחידי ואביו מתפקד כראש השבט, אמו היא עקרת בית שמטפלת בו ובכלבים\זאבים הקטנים שיש בביתם.
[URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/images/kazenostigma/Ayano_Kannagi.gif"]אסונה יאקודו[/URL]- אסונה היא ילדה עם עבר מתוסבך, אביה ואמה נרצחו בפלישה של הקיובי לפני 2 שנים, היא נאלצה לעבור אל סבתא שלה ולהתגורר שם. החיים שלה היו די עצובים, אבל היא ממשיכה להנות ומנסה כמה שיותר לשמוח, היא נמשכת לדברים חמודים ושונאת אנשים לא הוגנים ושקרנים.
[URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/uploads/chars/4758-1415204791.png"]מאיטו-סקורואי יונו[/URL]- סקורואי הוא ילד קטן בן 6 שהתחיל את לימודיו באקדמייה רק השנה, סקורואי נוהג ללבוש כובע גרב ותמיד תמצאו אותו עם שקית צ'יפס בידיו. החלום שלו הוא להיות ההוקאגה ולהגן על האנשים שחפים מפשע, אמו דואגת לו נורא ומפחדת מהיום שבו הוא יעזוב אותה ויהפוך לשינובי. אביו מתפקד כג'ונין והוא אחראי צוותי הצלה לשינובים שנפצעו בקרבות או שנאבדו בדרך וכולי' יש לו אח גדול בן 27 והוא מתפקד כג'ונין יחסית הוא חזק מאוד והוא אחד האנשים החשובים ביותר במערך ההתקפה של קונוהא, הוא סומך עליו ומקבל ממנו השראה ובטחון.
[URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/uploads/chars/4758-343446698.png"]קיריגאיה קינומוטו[/URL]- בן 13 שורשיו מאיווגאקורה, בעל האלמנט דאטון, אחיה של ניוקי קינומוטו, כשהיה צעיר חבורה של 'בריונים' היו מבקשים ממנו לעשות דברים לא חוקיים כמו: גניבה, הריסה וכולי' הוא עשה כל מה שציוו עליו מחוסר אונים זאת משום שהיו הורגים אותו אם לא היה מציית להם. יום אחד הם ביקשו ממנו לרצוח זקן שעל פניו יש שקית ועוד שקית שכרוכה על צווארו מהסיבה שהוא סירב לתת להם את המפתח לחנותו, מחוסר אונים קיריגאיה הרג את הזקן ולקח את המפתח השקית שהייתה על ראשו של הזקן נחתכה והפנים אשר היו הם לא אחר מאשר פניו של סבא שלו. זה היה טראומה בשבילו. הוא רצח את כל הבריונים בדם קר ומבלי חשש כלל, הוא הסתיר את גופתם ולא סיפר על המקרה לשום אדם. מאז הוא משוכנע שהוא זה שאחראי לרצח והוא בעצמו רוצח. קיריגאיה חושב שכוח הוא הפתרון להכול ושחברות ושלום הם סתם המצאה של בני האדם ושהם כלל לא קיימים בעולם הזה.
[URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/uploads/chars/5688-3248601.jpg"]שינון היגוראשי[/URL]- בקרוב בת 13, שינון היא ילדה שגם עברה אירוע די כואב, אחיה הקטן 'איצ'יגו' נהרג כשהיה בן 7 על ידי הקיובי בפלישתו לפני שנתיים, היא מנסה לחיות חיים די רגילים ולשכוח מהעבר כמו שכולם כבר הציעו לה. יש לה היכולת להשתמש באלמנט ראנטון (סערה) והיא קונואיצ'י חזקה ביותר. המחשבה על אחיה הקטן רק גורמת לכעס שלה להפוך לגדול יותר. היא מאוהבת בסתר בקיריגאיה קינומוטו.
[URL="http://www.anime-planet.com/images/characters/ayumi_yamago_45215.jpg"]מאטו אוצ'יהא[/URL]- מאטו היא ילדה בת 13, היא אוהבת להנות מהחיים ולחייך המון, היא אוהבת להיות נחמדה לכולם ותמיד משאירה רושם. היא שונאת חוסר צדק ובוגדים יש לה אח תינוק בן חצי שנה, אמה משמשת כרופאה בבית החולים בכפר ואביה מתפקד כשינובי עלית שהוא אחד מהגיבורים הגדולים של המלחמה השלישית וכינויו הוא "העיניים האדומות של העלה".
[URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/uploads/1-1434012268.gif"]יוקי היוגה[/URL]- יוקי היא ילדה בת 12 יוקי היא ילדה די עדינה שמתרחקת מכעס ואכזריות. ברגעים חשובים היא תתנהג ברצינות רבה ולא תתן לדברים להסיח את דעתה. יוקי היא בת למשפחה הראשית של שבט ההיוגה, היא לא רוצה לחשוב שהגורל של המשפחה הסעיפית היא להיות כמגנים על המשפחה הראשית והיא נוהגת להתייחס אליהם כמו אל אחים שלה לא כמו אביה שמתנהג אליהם בגסות רוח. היא מחבבת את שין היוגה אבל מנסה להדחיק את זה ולא אכפת לה מרגשותיו אם תדחה אותו.
[URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/uploads/chars/5524-1824517422.jpg"]טאקומה ראימירי[/URL]- ילד צעיר, בן 7 שהובא מקומוגאקורה, הוא ילד גם מאוד עדין ולעיתים הם נוטה לבכות ממכות קטנות שנתנות לו. הוא לא ילד שעושה הרבה בעיות אבל ביחד עם סקורואי ואודון אקימיצ'י הם שלישייה שגורמת להמון צרות בכפר. מבלי סקורואי ואודון שישפיעו עליו טאקומה הוא ילד שחושב על עתידו ומשקיע בו. יש לו אחות בת 16 שהיא מומחית בנינג'וטסו רפואית, יש לה מערכת יחסים עם בחור וטאקומה לא אוהב את המערכת יחסים הזאת הוא מרגיש שאחותו מסיבה יותר תשומת לב לחבר שלה במקום לו, הוא תמיד רוקם מזימות בשביל לפגוע\להשפיל אותו. אביו הוא אחד מהאנבו אבל הוא מסתיר את זה מפני המשפחה שלו ומפני חבריו, אמו היא עקרת בית.
קבוצות:
קבוצה מס' 5- אישין אוצ'יהא, קיריגאיה קינומוטו, שינון היגוראשי.
קבוצה מס' 6-אוז-ראטנר אבורמה, איקרו קימיקו, יוקי נארה.
קבוצה מס' 7-סויגטסו אוצ'יהא, ריקאגו יאמאנקה, ניוקי קינומוטו.
קבוצה מס' 8-יאהיקו האיהטה, שין היוגה, סיליקה אוצ'יהא.
קבוצה מס' 9-קאוסאקה אינוזוקה, אסונה יאקודו, קאיטו אוצ'יהא.
ג'וטסויים חדשים שנלמדו:
נינג'וטסו -
[COLOR="Red"]קאטון-
כדורי אש מפחידים: בטכניקה זאת המשתמש עושה חותמות ידיים ואוגר צ'אקרה בפיו, לאחר מכן המוני כדורי אש בינוניים נורים מפיו אל האויב, טכניקה זאת מאוד קטלנית במקומות צרים כשאין לאויב לאן לברוח.
קאטון-
להביור: בטכניקה זאת המשתמש משתמש בחותמות ידיים ואוגר צ'אקרה בפיו לאחר שהוא מסיים את חותמות הידיים הוא משחרר להביור אש ארוך ופראי אל היריב.
[/COLOR]
טאיג'וטסו -
[COLOR="Gray"]האקה קוהקישו- הטכניקה הזאת נעשית הרוב ע"י שני משתמשים, כמו האקה קושו הטכניקה הזאת מצריכה שימוש באגרוף עדין (ג'יוקאן) בטכניקה זאת המשתמש שולח הדף צ'אקרה משני ידיו מה שגורם לטכניקה להיות הרבה יותר חזק מהאקה קושו ויותר אפקטיבית.
[/COLOR]
גנג'וטסו -
לא נלמדו כלל טכניקות ג'נג'וטסו.
[COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="4"]אפשר להגיב ![/SIZE][/COLOR]
-
שם משתמש: jigels po
שם במשחק: היוגה שין
גיל: 12
אלמנט: אחד מן האלמנטים:פוטון.
שבט: היוגה
רקע: שין הוא מהמשפחה הסעיפית בשבט היוגה , גדל בצל אחיו הגדול ג'ירובו מאז שנולד , הוריו אהבו תמיד את ג'ירובו , אך לשין לא היה אכפת , הוא הסתובב עם הבת השנייה מהמשפחה הראשית יוקי , הם היו חברים טובים , זה היה הקשר הכי גדול במשפחת היוגה מאז ומעולם בין המשפחה הראשית לסעיפית , אך אף אחד מהם לא רצה להיות בן/בת זוג עם האחר/ה , כי זה היה קצת מוגזם.
בגיל 4 אביה של יוקי שם לשין את החותם המקולל של משפחת היוגה , מרוב כאב שין התעלף וחזר להכרה לאחר מספר שעות , אפילו שאביו חשב שבגלל החותם הזה זה לא הזיז לא .
בגיל 6 הוא נרשם לאקדמיה לנינג'ות יחד עם יוקי ומאז הם התחילו להתאמן יחד , לפעמים בג'וקן לפעמים בטכניקות אחרות של היוגה לפעמים בטכניקות בסיסיות ולפעמים בשליטה בצ'אקרה.
בגיל 10 , לא בטוח איך , אבל שין עשה את המתקפה המיוחדת של המשפחה הראשית ,האקשו קאיטן , דבר שהפתיע מאוד את שין ואת אביה של יוקי (ששמו הוא ג'וני), אך מאז לא הצליח להשתמש בו , אך הוא מנסה ומנסה לנסות להשתמש בו שוב.
אופי: האופי שלי (אין לי כוח עכשיו לכתוב אופי שאני בכל מקרה לא אשתמש בו).
מראה\תיאור: [IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR-EHv-mS2FdqjytqmZNarTfI9sjkppHbhdvoeUR5_M0H6nKy34[/IMG]
הערות\הארות: המשחק מתקדם עם הסדרה או שיש לו עלילה משל עצמו?
-
[QUOTE=jigels po;1427970]שם משתמש: jigels po
שם במשחק: היוגה שין
גיל: 12
אלמנט: אחד מן האלמנטים:פוטון.
שבט: היוגה
רקע: שין הוא מהמשפחה הסעיפית בשבט היוגה , גדל בצל אחיו הגדול ג'ירובו מאז שנולד , הוריו אהבו תמיד את ג'ירובו , אך לשין לא היה אכפת , הוא הסתובב עם הבת השנייה מהמשפחה הראשית יוקי , הם היו חברים טובים , זה היה הקשר הכי גדול במשפחת היוגה מאז ומעולם בין המשפחה הראשית לסעיפית , אך אף אחד מהם לא רצה להיות בן/בת זוג עם האחר/ה , כי זה היה קצת מוגזם.
בגיל 4 אביה של יוקי שם לשין את החותם המקולל של משפחת היוגה , מרוב כאב שין התעלף וחזר להכרה לאחר מספר שעות , אפילו שאביו חשב שבגלל החותם הזה זה לא הזיז לא .
בגיל 6 הוא נרשם לאקדמיה לנינג'ות יחד עם יוקי ומאז הם התחילו להתאמן יחד , לפעמים בג'וקן לפעמים בטכניקות אחרות של היוגה לפעמים בטכניקות בסיסיות ולפעמים בשליטה בצ'אקרה.
בגיל 10 , לא בטוח איך , אבל שין עשה את המתקפה המיוחדת של המשפחה הראשית ,האקשו קאיטן , דבר שהפתיע מאוד את שין ואת אביה של יוקי (ששמו הוא ג'וני), אך מאז לא הצליח להשתמש בו , אך הוא מנסה ומנסה לנסות להשתמש בו שוב.
אופי: האופי שלי (אין לי כוח עכשיו לכתוב אופי שאני בכל מקרה לא אשתמש בו).
מראה\תיאור: [IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR-EHv-mS2FdqjytqmZNarTfI9sjkppHbhdvoeUR5_M0H6nKy34[/IMG]
הערות\הארות: המשחק מתקדם עם הסדרה או שיש לו עלילה משל עצמו?[/QUOTE]
דבר ראשון בשביל ההערה שלך, המשחק מתקדם עם הסדרה.
ועכשיו לכל השאר,
הרקע שלך די נחמד.. דווקא בסדר. אבל צריך כמה שיפורים,
כאילו אם שין למד את הטכניקה אז סתם הוא לא יוכל לשכוח אותה,
גם החלק שהוא מנסה ללמוד להשתמש בה שוב לא עולה לי טוב.
סיכום רקע:בן למשפחה הסעיפית,
שין גדל בצל אחיו הגדול\בכור ג'ירובו, שאותו הוריו אהבו יותר מבין שניהם.
אך המחשבה שהם אהבו אותו יותר לא הפריעה לו (לשין) במהלך חייו.
במהלך שנותיו הוא בילה זמן עם יוקו מהמשפחה הראשית מה שגרם לחיבור בין שני המשפחות.
בגיל 6 הוא נכנס ללימודיו באקדמיה והקדיש 4 שנים לאימונים מפרכים עם יוקו.
בגיל 10 לאחר כל האימונים הצליח שין להשתמש בטכניקה הסודית של המשפחה הראשית,
אך שכח את השימוש בה ואת זמנו הפנוי הקדיש לאימונים בכדי לנסות להחזיר שוב את יכולתו
להשתמש בג'וטסו.
עשית טוב בשבילי התקבלת. :)
-
טופס הרשמה:
שם משתמש: Shikamaru
שם במשחק: ריקאגו יאמאנאקה.
גיל: 13.
אלמנט: ראיטון.
שבט: יאמאנאקה.
רקע: ריקאגו נולד למשפחה במעמד הבינוני בשבט היאמאנקה שבקונוהא.
בילדותו הוא היה נער לא חברותי במיוחד, הוא לא אהב לצאת יותר מדי החוצה והעדיף להישאר בבית וללמוד.
עקב זאת ציוניו היו גבוהים מאוד אך הוא לא היה ממש מקובל בקרב חבריו לכיתה.
הם היו קוראים לו "חנון" ו "חרשן" ולכן הוא היה מנסה לתקשר אתם כמה שפחות, רק כאשר הוא באמת היה צריך.
בתור נער משבט היאמאנאקה במהלך התבגרותו הוא אומן רבות על התמחות ב"שינטנשין נו ג'וטסו" עד שלמד להשתמש בה ובניגוד לרוב חברי השבט לריקאגו אין שיער ארוך ואסוף ולמרות שזו מסורת בשבטו הוא מתנגד לה.
לאחר מכן, מלאו לריקאגו 13 שנים והוא סיים בהצטיינות את האקדמייה לנינג'ות, מוכן להתחיל את חייו בתור נינג'ה.
אופי: שקט ונעים הליכות, לא נוהג לתקשר הרבה עם אנשים אחרים (אך אין לו באמת בעיה לעשות זאת אם הוא צריך).
מראה\תיאור: [SPOILER][IMG]http://4.bp.blogspot.com/-ZbRPwETeS4c/UHC05Heoe_I/AAAAAAAAALI/1wZFlOjmHfo/s640/anime+guy+13.jpg[/IMG][/SPOILER]
הערות\הארות: להרשם.
-
[QUOTE=Shikamaru;1427999]טופס הרשמה:
שם משתמש: Shikamaru
שם במשחק: ריקאגו יאמאנאקה.
גיל: 13.
אלמנט: ראיטון.
שבט: יאמאנאקה.
רקע: ריקאגו נולד למשפחה במעמד הבינוני בשבט היאמאנקה שבקונוהא.
בילדותו הוא היה נער לא חברותי במיוחד, הוא לא אהב לצאת יותר מדי החוצה והעדיף להישאר בבית וללמוד.
עקב זאת ציוניו היו גבוהים מאוד אך הוא לא היה ממש מקובל בקרב חבריו לכיתה.
הם היו קוראים לו "חנון" ו "חרשן" ולכן הוא היה מנסה לתקשר אתם כמה שפחות, רק כאשר הוא באמת היה צריך.
בתור נער משבט היאמאנאקה במהלך התבגרותו הוא אומן רבות על התמחות ב"שינטנשין נו ג'וטסו" עד שלמד להשתמש בה ובניגוד לרוב חברי השבט לריקאגו אין שיער ארוך ואסוף ולמרות שזו מסורת בשבטו הוא מתנגד לה.
לאחר מכן, מלאו לריקאגו 13 שנים והוא סיים בהצטיינות את האקדמייה לנינג'ות, מוכן להתחיל את חייו בתור נינג'ה.
אופי: שקט ונעים הליכות, לא נוהג לתקשר הרבה עם אנשים אחרים (אך אין לו באמת בעיה לעשות זאת אם הוא צריך).
מראה\תיאור: [SPOILER][IMG]http://4.bp.blogspot.com/-ZbRPwETeS4c/UHC05Heoe_I/AAAAAAAAALI/1wZFlOjmHfo/s640/anime+guy+13.jpg[/IMG][/SPOILER]
הערות\הארות: להרשם.[/QUOTE]
חחחח גם פעם שעברה היית בשבט היאמאנקה והשתמשת בראיטון, תגוון קצתתת ;)
לנושא, רקע מאוד מתומצת וישיר, אהבתי.
אין לי סיכום רקע, כי הכול כבר מוסבר. התקבלת.
-
שם משתמש: מונקי
שם במשחק: אוז-רטנאר אבורמה
גיל:13
אלמנט:פוטון
שבט: אבורמה
רקע:
אוז נולד למשפחה גאונית בשבט אבורמה.
לאוז שני אחים גדולים תאומים אשר גאונים מבחינה אסטרטגית, הם יכולים לקרוא קרב שלם עוד לפני שהתחיל, ובתוך שנה אחת של אימונים הפכו לצ'ונין.
בניגוד אלהם אוז היה אסרטג פחות טוב והוא היה הכבשה השחורה במשפחה, אך עדיין הוא היה מבין התלמדים החכמים ביותר מה שגרם לו להיות לא פופלרי במיוחד והחרקים אשר כיסו את גופו לא עזרו לו גם כן, ולמרות זאת הוא אהב מאוד את החרקים שלו וכל מי שהיה מעליב אותם היה נכנס איתו למלחמה.
גם כאשר אוז סיים את הלימודים שלו בהיצתיינות בגיל 13 הוא קיבל יחס קריר מאביו ואימו מכיוון שאחיו הגדולים סיימו אותם בגיל 11 , הוא מקווה לגרום להורי גוואה ולמצוא חברים לאחר הלימודים ולנצח את כל האויבים שלו בדיוק כמו אחיו הגדולים.
אופי: חששן,רגזן,חברותי כאשר מקירים אותו אך ביישן,חכם ביותר,אסטרטג טוב ונלהב.
מראה\תיאור: אוז לבוש בבגדים שחורים ומתחת עליהם ישנם החרקים שלו אשר מדי פעם יוצאים מחולצתיו כדי לנשום אוויר צח ולראות את אור השמש. אוז יחסית גבוהה כמטר שישים ושמונה שערו שחור ועניו חומות.
הערות\הארות: אני לא ראיתי את כל הסדרה אבל המ"ת נראה מעולה.
-
[quote=מונקי;1428008]שם משתמש: מונקי
שם במשחק: אוז רטנאר
גיל:13
אלמנט:אני לא בטוח איזה אלמנט שייך שבט אבורמה
שבט: אבורמה
רקע:
אוז נולד למשפחה גאונית בשבט אבורמה.
לאוז שני אחים גדולים תאומים אשר גאונים מבחינה אסטרטגית, הם יכולים לקרוא קרב שלם עוד לפני שהתחיל, ובתוך שנה אחת של אימונים הפכו לצ'ונין.
בניגוד אלהם אוז היה אסרטג פחות טוב והוא היה הכבשה השחורה במשפחה, אך עדיין הוא היה מבין התלמדים החכמים ביותר מה שגרם לו להיות לא פופלרי במיוחד והחרקים אשר כיסו את גופו לא עזרו לו גם כן, ולמרות זאת הוא אהב מאוד את החרקים שלו וכל מי שהיה מעליב אותם היה נכנס איתו למלחמה.
גם כאשר אוז סיים את הלימודים שלו בהיצתיינות בגיל 13 הוא קיבל יחס קריר מאביו ואימו מכיוון שאחיו הגדולים סיימו אותם בגיל 11 , הוא מקווה לגרום להורי גוואה ולמצוא חברים לאחר הלימודים ולנצח את כל האויבים שלו בדיוק כמו אחיו הגדולים.
אופי: חששן,רגזן,חברותי כאשר מקירים אותו אך ביישן,חכם ביותר,אסטרטג טוב ונלהב.
מראה\תיאור: אוז לבוש בבגדים שחורים ומתחת עליהם ישנם החרקים שלו אשר מדי פעם יוצאים מחולצתיו כדי לנשום אוויר צח ולראות את אור השמש. אוז יחית גבוהה כמטר שבעים וחמש שערו שחור ועניו חומות.
הערות\הארות: אני לא ראיתי את כל הסדרה אבל המ"ת נראה מעולה.[/quote]
אמממ.. נראה טוב. רקע גם מאוד ישיר ומתומצת.
1.75 בגיל 13 חחח קצת מוגזם.
בנוגע לאלמנט אני נתתי אפשרות בחירה לא משנה איזה שבט נבחר.
ודבר אחרון מיכיוון שאתה שבט אבורמה, אז השם האחרון שלך חייב לכלול בתוכו אבורמה.
תוכל לקרוא לו אוז-ראטנר אבורמה, נראה בעיני טוב. :)
התקבלת. תשלים פרטים חסרים ונתחיל.
-
-
דבר אחד נוסף, קחו צבע לבחירתכם.
התחלה לכולם, " World Of The Shinobi, Here I Come !!"
אתה יוצא מתוך החדר שבו נעשה לך מבחן הסיום וחיוך על פניך, חיוך שמראה שעברת את מבחן הסיום. מגן מצח עם הסמל של קונוהאגאקורה ניתן לך ושמת אותו על מצחך, "הצלחת!.. כל הכבוד." כמה ילדים ברכו אותך על הישגך. זוג ילדים נכנסו אחריך אל החדר ולאחר כמה דקות הם יצאו משם גם כן עם מגני מצח, "התיישבו.." רודי-סנסיי, המורה שלמד אתכם כל זמן שנותיכם יוצא ביחד איתם מהחדר ומבקש מכם להתיישב. "אני שמח מאוד בשביל כל אלו שקיבלו עובר." הוא אומר בזמן שאתם מתיישבים לכם. "אך אני גם עצוב בשביל כל אלו שלא." הוא מוסיף בנימה מנחמת, "עכשיו נעבור לחלוקה לקבוצות, לפני הכול אני חייב לומר שהקבוצות נבחרו כך שמאזן הכוחות יהיה שווה בין כל הקבוצות." הוא הוסיף והוציא דף מקופל מכיסו. פתח אותו והתחיל להקריא, "קבוצה מס' 5.." הוא התחיל וכולם הקשיבו חסרי סבלנות לדבריו."אישין אוצ'יהא, קיריגאיה קינומוטו ושינון היגוראשי" הוא הקריא ועבר לקבוצה הנוספת "קבוצה מס' 6.. ", "אוז-ראטנר אבורמה, איקרו קימיקו, יוקי נארה." הוסיף את הקבוצה, ועבר לקבוצה הבאה,
"קבוצה מס' 7.. סויגטסו אוצ'יהא, ריקאגו יאמאנקה, ניוקי קינומוטו" הוא הקריא את הקבוצה ה-7 ועבר לקבוצה ה-8
"יאהיקו האיהטה, שין היוגה וסיליקה אוצ'יהא" ועכשיו עבר לצוות מס' 9 "קאוסאקה אינוזוקה, אסונה יאקודו, אוצ'יהא קאיטו" הוא הקריא עוד כמה קבוצות וסיים. "יום הלימודים הסתיים. ברכותיי." הוא אמר בחיוך רחב. "ברוך הבא לעולם השינובים."
-
[QUOTE=EZ-Style;1428053]דבר אחד נוסף, קחו צבע לבחירתכם.
התחלה לכולם, " World Of The Shinobi, Here I Come !!"
אתה יוצא מתוך החדר שבו נעשה לך מבחן הסיום וחיוך על פניך, חיוך שמראה שעברת את מבחן הסיום. מגן מצח עם הסמל של קונוהאגאקורה ניתן לך ושמת אותו על מצחך, "הצלחת!.. כל הכבוד." כמה ילדים ברכו אותך על הישגך. זוג ילדים נכנסו אחריך אל החדר ולאחר כמה דקות הם יצאו משם גם כן עם מגני מצח, "התיישבו.." רודי-סנסיי, המורה שלמד אתכם כל זמן שנותיכם יוצא ביחד איתם מהחדר ומבקש מכם להתיישב. "אני שמח מאוד בשביל כל אלו שקיבלו עובר." הוא אומר בזמן שאתם מתיישבים לכם. "אך אני גם עצוב בשביל כל אלו שלא." הוא מוסיף בנימה מנחמת, "עכשיו נעבור לחלוקה לקבוצות, לפני הכול אני חייב לומר שהקבוצות נבחרו כך שמאזן הכוחות יהיה שווה בין כל הקבוצות." הוא הוסיף והוציא דף מקופל מכיסו. פתח אותו והתחיל להקריא, "קבוצה מס' 6.. "הוא התחיל וכולם הקשיבו חסרי סבלנות לדבריו, "אוז-ראטנר אבורמה, איקרו קימיקו, יוקי נארה." הוא הקריא, ועבר לקבוצה הבאה,
"קבוצה מס' 7.. סויגטסו אוצ'יהא, ריקאגו יאמאנקה, ניוקי קינומוטו" הוא הקריא את הקבוצה ה-7 ועבר לקבוצה ה-8
"יאהיקו האיהטה, שין היוגה וסיליקה אוצ'יהא" הוא הקריא עוד כמה קבוצות וסיים. "יום הלימודים הסתיים. ברכותיי." הוא אמר בחיוך רחב. "ברוך הבא לעולם השינובים."[/QUOTE]
הצבע [COLOR="Blue"]הזה[/COLOR]
'צוות 8.' אני חושב לעצמי , "טוב , אז מתי נפגוש את הסנסיי?" אני שואל את רודי סנסיי ומחכה לתשובתו, 'אני מקווה שהסנסיי שלי יהיה חזק ולא סתם חלשלוש.' אני חושב לעצמי.
-
[QUOTE=EZ-Style;1428053]דבר אחד נוסף, קחו צבע לבחירתכם.
התחלה לכולם, " World Of The Shinobi, Here I Come !!"
אתה יוצא מתוך החדר שבו נעשה לך מבחן הסיום וחיוך על פניך, חיוך שמראה שעברת את מבחן הסיום. מגן מצח עם הסמל של קונוהאגאקורה ניתן לך ושמת אותו על מצחך, "הצלחת!.. כל הכבוד." כמה ילדים ברכו אותך על הישגך. זוג ילדים נכנסו אחריך אל החדר ולאחר כמה דקות הם יצאו משם גם כן עם מגני מצח, "התיישבו.." רודי-סנסיי, המורה שלמד אתכם כל זמן שנותיכם יוצא ביחד איתם מהחדר ומבקש מכם להתיישב. "אני שמח מאוד בשביל כל אלו שקיבלו עובר." הוא אומר בזמן שאתם מתיישבים לכם. "אך אני גם עצוב בשביל כל אלו שלא." הוא מוסיף בנימה מנחמת, "עכשיו נעבור לחלוקה לקבוצות, לפני הכול אני חייב לומר שהקבוצות נבחרו כך שמאזן הכוחות יהיה שווה בין כל הקבוצות." הוא הוסיף והוציא דף מקופל מכיסו. פתח אותו והתחיל להקריא, "קבוצה מס' 6.. "הוא התחיל וכולם הקשיבו חסרי סבלנות לדבריו, "אוז-ראטנר אבורמה, איקרו קימיקו, יוקי נארה." הוא הקריא, ועבר לקבוצה הבאה,
"קבוצה מס' 7.. סויגטסו אוצ'יהא, ריקאגו יאמאנקה, ניוקי קינומוטו" הוא הקריא את הקבוצה ה-7 ועבר לקבוצה ה-8
"יאהיקו האיהטה, שין היוגה וסיליקה אוצ'יהא" הוא הקריא עוד כמה קבוצות וסיים. "יום הלימודים הסתיים. ברכותיי." הוא אמר בחיוך רחב. "ברוך הבא לעולם השינובים."[/QUOTE]
הצבע [COLOR="DarkRed"]הזה[/COLOR]
-----------------------------------
'קבוצה מ'ס שש זוהי הקבוצה שלי מעכשיו!' אני חושב בהיתרגשות במלוות בחשש מכיוון שעלי להכיר אנשים זרים.
'אני מקווה שאני יסתדר עם הילדים בקבוצה,אבל מספיק עם הדאגות,אני צריך לבדוק מתי אני יפגוש אותם'.
אני חושב בעודי הולך לרודי-סנסיי ושואל "רודי-סנסיי מתי אנחנו נפגש עם הקבוצות והסנסיי החדש?"
-
שם משתמש: uzumaki naruto
שם במשחק: אוצ'יהא קייטו
גיל: 13
אלמנט: אחד מן האלמנטים: קאטון
שבט: אוצ'הא
רקע: קייטו גדל במשפחה רגילה בשבט אוציהא קטן. לקייטו יש אחות גדולה ממנו ואח קטן ממנו. קייטו תמיד רצה להיות נינג'ה מצליח, כמו אחותו. אחותו הגדולה היא נינג'ה פרמדיקיט מאוד מצליחה, היא למדה קשה מאוד כשהייתה גנינית ועכשיו בתור צ'ונינית היא נינג'ה מצליחה מאוד. קייטו הבטיח לעצמו שהוא יהיה הנינג'ה החזקה ביותר בשבט אוציהא. המטרה הגדולה ביותר של קייטו הוא לטהר את העולם מפשע עד כמה שיוכל, ובשביל לעשות את זה הוא חייב להיות ממש חזק. קייטו לא מסכים לאיך שהעולם מתנהל כיום ולמוסכמות החברתיות הפגומות, וזה הדחף שמניע אותו לעשות שינוי.
אופי: קייטו הוא ילד מופנם. הוא לא מתווכח יותר מידי. הוא שקט ליד אנשים חדשים. קייטו לא אוהב אנשים רעים, שמשקרים, שגובנים או שסתם מתנהגים רע לאחרים. כשקייטו רוצה משהו, הוא משיג אותו, הוא יעשה הכל כדי לענות על המטרות שלו.
מראה\תיאור: קייטו מתלבש בבגדים רגילים, הכוונה, לא מפוארים יותר מידי. יש לו עגיל על אוזן ימין. צבע שיער חום.
הערות\הארות: שיחקתי כבר במשחק הזה בעבר והוא היה טוב, מקווה שלא תנטוש אותו שוב..
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1428072]שם משתמש: uzumaki naruto
שם במשחק: אוצ'יהא קייטו
גיל: 13
אלמנט: אחד מן האלמנטים: קאטון
שבט: אוצ'הא
רקע: קייטו גדל במשפחה רגילה בשבט אוציהא קטן. לקייטו יש אחות גדולה ממנו ואח קטן ממנו. קייטו תמיד רצה להיות נינג'ה מצליח, כמו אחותו. אחותו הגדולה היא נינג'ה פרמדיקיט מאוד מצליחה, היא למדה קשה מאוד כשהייתה גנינית ועכשיו בתור צ'ונינית היא נינג'ה מצליחה מאוד. קייטו הבטיח לעצמו שהוא יהיה הנינג'ה החזקה ביותר בשבט אוציהא. המטרה הגדולה ביותר של קייטו הוא לטהר את העולם מפשע עד כמה שיוכל, ובשביל לעשות את זה הוא חייב להיות ממש חזק. קייטו לא מסכים לאיך שהעולם מתנהל כיום ולמוסכמות החברתיות הפגומות, וזה הדחף שמניע אותו לעשות שינוי.
אופי: קייטו הוא ילד מופנם. הוא לא מתווכח יותר מידי. הוא שקט ליד אנשים חדשים. קייטו לא אוהב אנשים רעים, שמשקרים, שגובנים או שסתם מתנהגים רע לאחרים. כשקייטו רוצה משהו, הוא משיג אותו, הוא יעשה הכל כדי לענות על המטרות שלו.
מראה\תיאור: קייטו מתלבש בבגדים רגילים, הכוונה, לא מפוארים יותר מידי. יש לו עגיל על אוזן ימין. צבע שיער חום.
הערות\הארות: שיחקתי כבר במשחק הזה בעבר והוא היה טוב, מקווה שלא תנטוש אותו שוב..[/QUOTE]
אני גם מקווה,
רשום, תגיב להתחלה
~~~~
שין היוגה (בחר צבע)- "מתי נפגוש את הסנסיי שלנו?" אתה שואל את רודי-סנסיי ורואה ילד נוסף שמצטרף לשאלה שלך. "בלי לחץ," הוא פונה לכל התלמידים בחדר, "עוד היום תקבלו מכתב אישי, על המפגש של חברי הקבוצה שלכם והסנסיי שלכם." הוא הוסיף. "שין!" חברך לקבוצה יאהיקו האהיטה רץ אליך, "בוא נעשה את המיטב שלנו ביחד כקבוצה!" הוא אומר מלא מרץ ונלהב. "ס-סיליקה.." הוא רואה שהיא בודדה בצד, "קדימה!" הוא קורא לה לבוא, "אנחנו חברי צוות 8 הצוות הטוב ביותר!" הוא מחבק אתכם בהתלהבות. "שין, הצלחת..!" הוריך באים ומחבקים אותך על כך שהפכת לגנין. "איך אתה מרגיש עכשיו כשאתה גנין?" אביך שואל אותך בפרצוף מלא ציפייה.
[SPOILER][URL="http://i268.photobucket.com/albums/jj18/rafi_cute09/WB/Eriko_Futami.png"]סיליקה אוצ'יהא[/URL]
[URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/uploads/chars/5457-45937128.png"]יאהיקו האיהטה[/URL]
[/SPOILER]
[COLOR="Sienna"]אוז אבורמה- "בלי לחץ," הוא מרגיע אותכם "תקשיבו!" הוא פונה לכל התלמידים בחדר, "עוד היום תקבלו מכתב אישי, על המפגש של חברי הקבוצה שלכם והסנסיי שלכם." הוא הוסיף. "עד אז תוכלו להנות מיום של מנוחה וכיף." הוא מחייך, "נראה, שאנחנו באותו צוות" יוקי ואיקרו מצטרפים אליך, "שיהיה לנו בהצלחה" יוקי קורצת לך ויוצאת מן החדר, "נתראה" איקרו גם אומר לך שלום ויוצא מן החדר. "יפה לך אוז..." אתם רואה את שני הוריך עם חיוך די מאולץ. "עכשיו בוא נחזור הביתה אירגנתי ארוחה מיוחדת עבורך" היא הוסיפה והתחילה להתקדם אל עבר היציאה, אביך הצטרף אליה גם. כשהגעת הבית ראית את אביך ואמך יושבים על יד השולחן שעל השולחן מלא מטעמים מגרים בשבילך.
[SPOILER][URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/uploads/chars/5524-96954569.jpg"]יוקי נארה
[/URL][URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/images/tenshireranman/Haruki_Chitose.png"]איקרו קימיקו[/URL] [/SPOILER] [/COLOR]
-
[QUOTE=EZ-Style;1428074]
[COLOR="Sienna"]אוז אבורמה- "בלי לחץ," הוא מרגיע אותכם "תקשיבו!" הוא פונה לכל התלמידים בחדר, "עוד היום תקבלו מכתב אישי, על המפגש של חברי הקבוצה שלכם והסנסיי שלכם." הוא הוסיף. "עד אז תוכלו להנות מיום של מנוחה וכיף." הוא מחייך, "נראה, שאנחנו באותו צוות" יוקי ואיקרו מצטרפים אליך, "שיהיה לנו בהצלחה" יוקי קורצת לך ויוצאת מן החדר, "נתראה" איקרו גם אומר לך שלום ויוצא מן החדר. "יפה לך אוז..." אתם רואה את שני הוריך עם חיוך די מאולץ. "עכשיו בוא נחזור הביתה אירגנתי ארוחה מיוחדת עבורך" היא הוסיפה והתחילה להתקדם אל עבר היציאה, אביך הצטרף אליה גם. כשהגעת הבית ראית את אביך ואמך יושבים על יד השולחן שעל השולחן מלא מטעמים מגרים בשבילך.
[SPOILER][URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/uploads/chars/5524-96954569.jpg"]יוקי נארה
[/URL][URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/images/tenshireranman/Haruki_Chitose.png"]איקרו קימיקו[/URL] [/SPOILER] [/COLOR][/QUOTE]
'היום הזה נראה טוב מאוד' אני יחשוב בהתעלמות משמחה המאולצת של הורי. "תודה רבה על האוכל אמא" אני אומר לה ויתחיל לאכול.
'אחרי האוכל אני צריך להתאמן אני רוצה להגיע לרמה של האחים שלי נמאס לי מהאכזבה שאני גורם להורי!' אני יחשוב בעודי אוכל מבלי להראות סמני לחץ.
-
[QUOTE=EZ-Style;1428074]אני גם מקווה,
רשום, תגיב להתחלה
~~~~
[COLOR="Blue"]שין היוגה (בחר צבע)[/COLOR]- "מתי נפגוש את הסנסיי שלנו?" אתה שואל את רודי-סנסיי ורואה ילד נוסף שמצטרף לשאלה שלך. "בלי לחץ," הוא פונה לכל התלמידים בחדר, "עוד היום תקבלו מכתב אישי, על המפגש של חברי הקבוצה שלכם והסנסיי שלכם." הוא הוסיף. "שין!" חברך לקבוצה יאהיקו האהיטה רץ אליך, "בוא נעשה את המיטב שלנו ביחד כקבוצה!" הוא אומר מלא מרץ ונלהב. "ס-סיליקה.." הוא רואה שהיא בודדה בצד, "קדימה!" הוא קורא לה לבוא, "אנחנו חברי צוות 8 הצוות הטוב ביותר!" הוא מחבק אתכם בהתלהבות. "שין, הצלחת..!" הוריך באים ומחבקים אותך על כך שהפכת לגנין. "איך אתה מרגיש עכשיו כשאתה גנין?" אביך שואל אותך בפרצוף מלא ציפייה.
[SPOILER][URL="http://i268.photobucket.com/albums/jj18/rafi_cute09/WB/Eriko_Futami.png"]סיליקה אוצ'יהא[/URL]
[URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/uploads/chars/5457-45937128.png"]יאהיקו האיהטה[/URL][/SPOILER]
[/QUOTE]
הצבע [COLOR="blue"]הזה[/COLOR]
-------------------------------------------------------
"אני שמח מאוד , ואני מחכה לראות מה יהיה בעתיד." אני אומר בשמחה , 'אוצ'יהא הא , בוא נראה מה השבט הכי חזק בכפר יכול לעשות.' אני חושב לעצמי .
"היי , סיליקה , יאהיקו , רוצים ללכת להתאמן באזור אימונים?" אני שואל אותם , "בוא נראה מה כל אחד מאיתנו יכול לעשות." אני מוסיף ומחכה לתשובתם.
-
[B]שם משתמש:[/B] Madara Uchiha
[B]שם במשחק:[/B] אישין אוצ'יהא (Uchiha Ishin)
[B]גיל:[/B] 13
אלמנט: קאטון.
[B]שבט:[/B] אוצ'יהא(נחשב גם כסנג'ו).
[B]רקע:[/B] אישין נולד ליורואיצ'י אוצ'יהא וסאדו סנג'ו.סאדו הוא בן דודה של אחת משלושת הסאנין-טסונדה, ונחשב כאחד מהצאצאים הישירים של ההוקאגה הראשון.אישין קיבל אימונים בעיקר על טכניקות של שבט האוצ'יהא, וכשניסה ללמוד טכניקות הקשורות לשבט הסנג'ו, אביו סירב בטענה שהוא לא מוכן מספיק.אימו של אישין הייתה שינובי מוצלחת בשירות החשאי של האנבו, ואפילו הייתה יד ימינו של דנזו לתקופה מסויימת, אך הכל השתנה במשימה אחת.יורואיצ'י נשלחה למעקב אחרי פיין.יורואיצ'י הסתתרה וניסתה לשמוע על תכנוניו של פיין לגבי תפיסת הקיובי בזמן שדיבר עם אדם במסכה, אך האדם במסכה הבחין בה ועקבותיה נעלמו.כשאישין שמע על כך מאיש אנבו שבא לביתו, הוא נשבע לנקום באקטסוקי ובמיוחד באדם במסכה על כך שהעלימו את אימו.
[B]אופי:[/B] חברותי ועוזר לחבריו.אסטרטג טוב ויכול לפעול מצוין תחת לחץ.אישין הוא אדם חכם ומשכיל, אבל טיפה עצלן.
[B]מראה\תיאור:[/B] שיער חום, גובה ממוצע, מרכיב משקפיים, עיניים כחולות/ירוקות.לובש ג'קט כחול פתוח עם צווארון מעל חולצה שחורה.השרוולים של הג'קט מקופלים עד למרפק.לובש מכנסיים ארוכים בצבע חום כהה ונועל סנדלים בצבע שחור כמו של נארוטו.את מגן המצח הוא לובש כשרשרת.אישין מסתובב עם קטאנה(חרב סמוראים) המונחת על גבו וקשורה אל גופו באמצעות חגורה.
[B]הערות\הארות:[/B] שיהיה לי גם טבע ברק אח"כ(אם אפשרי).לאישין גם יש יכולת להשתמש בטבע העץ כקאקא גנקאי משבט הסנג'ו, אבל הוא לא העיר אותה.סליחה גם שיצא לי 7 שורות ברקע..
-
[QUOTE=EZ-Style;1428053]דבר אחד נוסף, קחו צבע לבחירתכם.
התחלה לכולם, " World Of The Shinobi, Here I Come !!"
אתה יוצא מתוך החדר שבו נעשה לך מבחן הסיום וחיוך על פניך, חיוך שמראה שעברת את מבחן הסיום. מגן מצח עם הסמל של קונוהאגאקורה ניתן לך ושמת אותו על מצחך, "הצלחת!.. כל הכבוד." כמה ילדים ברכו אותך על הישגך. זוג ילדים נכנסו אחריך אל החדר ולאחר כמה דקות הם יצאו משם גם כן עם מגני מצח, "התיישבו.." רודי-סנסיי, המורה שלמד אתכם כל זמן שנותיכם יוצא ביחד איתם מהחדר ומבקש מכם להתיישב. "אני שמח מאוד בשביל כל אלו שקיבלו עובר." הוא אומר בזמן שאתם מתיישבים לכם. "אך אני גם עצוב בשביל כל אלו שלא." הוא מוסיף בנימה מנחמת, "עכשיו נעבור לחלוקה לקבוצות, לפני הכול אני חייב לומר שהקבוצות נבחרו כך שמאזן הכוחות יהיה שווה בין כל הקבוצות." הוא הוסיף והוציא דף מקופל מכיסו. פתח אותו והתחיל להקריא, "קבוצה מס' 6.. "הוא התחיל וכולם הקשיבו חסרי סבלנות לדבריו, "אוז-ראטנר אבורמה, איקרו קימיקו, יוקי נארה." הוא הקריא, ועבר לקבוצה הבאה,
"קבוצה מס' 7.. סויגטסו אוצ'יהא, ריקאגו יאמאנקה, ניוקי קינומוטו" הוא הקריא את הקבוצה ה-7 ועבר לקבוצה ה-8
"יאהיקו האיהטה, שין היוגה וסיליקה אוצ'יהא" ועכשיו עבר לצוות מס' 9 "קאוסאקה אינוזוקה, אסונה יאקודו, אוצ'יהא קאיטו" הוא הקריא עוד כמה קבוצות וסיים. "יום הלימודים הסתיים. ברכותיי." הוא אמר בחיוך רחב. "ברוך הבא לעולם השינובים."[/QUOTE]
הצבע [COLOR="Green"]הזה[/COLOR]
- - - -
'קבוצה מספר 7 הא, מספר לא רע' אני חושב לעצמי.
'סויגטסו אוצ'יהא וניוקי קינומוטו, אני מקווה שהם בסדר כבני אדם אחרי הכל שיתוף פעולה זה דבר חשוב, הלוואי ולא הייתי צריך לשתף פעולה עם אנשים אחרים - הכל היה הרבה יותר קל' אני חושב לעצמי תוך כדי שחלוקת הקבוצות ממשיכה.
'טוב נו אין לי בשביל מה לחשוב על זה עכשיו, עדיף שאני אגלה מתי אני צריך להיפגש עם הסנסיי החדש שלי' אני אומר לעצמי בראשי ומחכה שרודי סנסיי יסיים לדבר.
כאשר הוא מסיים אני ניגש אליו ושואל "סליחה על ההפרעה רודי-סנסיי, אבל אני אשמח אם תוכל להגיד לי היכן ובאיזה שעה אני בתור חבר בקבוצה 7 צריך להיפגש עם הסנסיי החדש שלי?".
-
[QUOTE=EZ-Style;1428053]דבר אחד נוסף, קחו צבע לבחירתכם.
התחלה לכולם, " World Of The Shinobi, Here I Come !!"
אתה יוצא מתוך החדר שבו נעשה לך מבחן הסיום וחיוך על פניך, חיוך שמראה שעברת את מבחן הסיום. מגן מצח עם הסמל של קונוהאגאקורה ניתן לך ושמת אותו על מצחך, "הצלחת!.. כל הכבוד." כמה ילדים ברכו אותך על הישגך. זוג ילדים נכנסו אחריך אל החדר ולאחר כמה דקות הם יצאו משם גם כן עם מגני מצח, "התיישבו.." רודי-סנסיי, המורה שלמד אתכם כל זמן שנותיכם יוצא ביחד איתם מהחדר ומבקש מכם להתיישב. "אני שמח מאוד בשביל כל אלו שקיבלו עובר." הוא אומר בזמן שאתם מתיישבים לכם. "אך אני גם עצוב בשביל כל אלו שלא." הוא מוסיף בנימה מנחמת, "עכשיו נעבור לחלוקה לקבוצות, לפני הכול אני חייב לומר שהקבוצות נבחרו כך שמאזן הכוחות יהיה שווה בין כל הקבוצות." הוא הוסיף והוציא דף מקופל מכיסו. פתח אותו והתחיל להקריא, "קבוצה מס' 6.. "הוא התחיל וכולם הקשיבו חסרי סבלנות לדבריו, "אוז-ראטנר אבורמה, איקרו קימיקו, יוקי נארה." הוא הקריא, ועבר לקבוצה הבאה,
"קבוצה מס' 7.. סויגטסו אוצ'יהא, ריקאגו יאמאנקה, ניוקי קינומוטו" הוא הקריא את הקבוצה ה-7 ועבר לקבוצה ה-8
"יאהיקו האיהטה, שין היוגה וסיליקה אוצ'יהא" ועכשיו עבר לצוות מס' 9 "קאוסאקה אינוזוקה, אסונה יאקודו, אוצ'יהא קאיטו" הוא הקריא עוד כמה קבוצות וסיים. "יום הלימודים הסתיים. ברכותיי." הוא אמר בחיוך רחב. "ברוך הבא לעולם השינובים."[/QUOTE]
הערה: ' זה סימן של מחשבה, ו- " זה סימן של דיבור..
~~~~~~~~~~~~~
'קאוסאקה אינוזוקה, אסונה יאקודו, אני אף פעם לא הייתי בקשר איתם.. אני מקווה שנצליח להסתדר ביחד.. ואני מקווה שיהיה לנו סנסיי טוב, ו.. וגם.. אוי! יותר מידי חששות, קאיטו תירגע, הכל יהיה בסדר אם לא תכנס ללחץ' אני חושב לעצמי. אני הולך לעבר שאר חברי הצוות שלי ואומר להם "היי, אני קאיטו" אני מחייך חיוך מובך.
-
עמית אני אראה את ההרשמה שלך במוצאי החג מצטער שזה יצטרך לחכות...
ומחר אני לא אגיב, בגלל החג והכול
[COLOR="Sienna"]אוז אבורמה- שקט שרר במהלך הארוחה, "אתה יודע..." אביך הסתכל עליך, "אחיך כרגע במשימה מסוכנת במיוחד." הוא אומר לך ואתה שם לב לרצינות שבו. "כל יום יש סיכוי שהם לא יחזרו הבית.." הוא הוסיף ואכל טיפה ממה שהוכן לו. "יום יבוא וכנראה הם לא יחזרו." הוא התנשף קלות. "אבל אתה יודע.." הוא המשיך, "הסכנה, הפחד, החרדה כל אלו.. הם מי שהופכים את השינובי." הוא אמר, "לא כל הטכניקות החזקות שלמדת בדרך, לא כל הזמן שעבר, אלא רק הדרך שבה אתה מוכן להקריב את עצמך בשביל האחר." הוא אומר והניח את הכפית בתוך הקערה הגמורה שלו. "זה מה שלדעתי הופך אותך למה שאתה." הוא הוסיף. "אני לא אשקר, אני מרגיש אכזבה בך. אבל אני רוצה שתשנה את זה. ותגרום לי להתגאות." הוא מוסיף ופינה את הקערה שלו. לפתע ענן עשן קטן הופיע מולך. לאחר שהעשן התפנה אתה רואה מגילה סגורה, אתה פותח ובה כתוב 'היום יום שני, מחר ביום שלישי יהיה המפגש הקבוצתי שלנו, לא לשכוח שעה 1 בצהריים, יום שלישי, מסעדת הראמן, מאיטו.'[/COLOR]
[COLOR="Blue"]שין היוגה- "אני מאוד שמחה, תהנה!" אמא שלך מחייכת אליך והולכת עם אביך חזרה הביתה. "להתאמן אתה אומר.." יאהיקו חוזר אחר דבריך, "מצאתי מקום מיוחד שבו אני נוהג להתאמן" הוא לוחש לכם בפרצוף חשדני, "מקום מצוין!" הוא הוסיף בואו נלך הוא אומר מסתכל לצדדים בחשדנות ויוצא מן החדר, סיליקה מצטרפת אליו בפרצוף חסר חשק. "אוקיי.." היא סיננה והלכה אחריו. אתה מצטרף אליהם, ויאהיקו מתחיל להיכנס דרך פתחי מחבוא. אתם הולכים אחריו ואחרי המון תעלות ביוב ומסתורים הגעתם אל מקום רחב בו אתה רואה אזור אימונים גדול מאוד ולפי השוריקנים שתקועים בבובות האימונים ובריצפה אתה שם לב שהוא משומש, "טוב הגענו.." הוא אומר בחיוך ולוקח אוויר. ומבלי לדבר הוא מתחיל לשלוח אגרופים לאוויר.[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]ריקאגו יאמאנאקה- "הסנסיי אחראי לומר לך את זה." הוא עונה על שאלתך, "מרגע שקחולקת לקבוצה, הוא יודע שהוא ממונה עליך והוא אחראי לומר לך איפה כל משימה תהיה, או כל פעילות גיבוש." הוא מוסיף. "מסתבר שאנחנו באותו צוות... הא?, ריקאגו החנון" אתה שומע הקנטות מאחוריך ורואה את סויגטסו, "ממש חבל הייתי שמח למישהו חזק כמו קיריגאיה בצוות אבל נוכל להסתדר איתך, כל עוד לא תעשה בעיות" הוא אומר לך בזלזול. "תשתוק." ניוקי באה אליכם. "אל תקניט אותו" היא מגנה עליך. "זה הצוות שלנו ואם זה צריך להסתדר" הרגשה של חוסר תועלת מחלחלת לך בגוף.
"את מגינה עליו..." ואתה שומע אותם מתחילים להתווכח ואינך רוצה להקשיב לזה. "טוב, אני הולך. ממש שעמום עם שניכם" הוא אומר והלך. "נראה לי שגם אני אלך לי... אם תצטרך משהו אל תתבייש לבקש" היא מחייכת אליך והולכת.
[SPOILER][URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/images/2208/Misoka_Kamitsu.jpg"]סויגטסו[/URL]
[URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/uploads/chars/4758-241912899.jpg"]ניוקי[/URL][/SPOILER]
[/COLOR]
קאיטו אוצ'יהא (בחר צבע)-"היי...." קאוסאקה עונה לך טרוד בקשירת מגן המצח בצווארו. "שלום, אני אסונה" אסונה לוחצת את ידך. "או.. סוף כל סוף" קאוסאקה מסנן לאחר שקשר את מגן המצח ולוחץ את ידך, "אני קאוסאקה" הוא מציג את עצמו בחיוך, אתה רואה כלב שנמצא בתוך הז'קט שלו, צבעו אפור ויש לו צלקת אדומה על גבו. "זהו אריאל, החבר הכי טוב שלי" הוא אמר והוציא אותו מן הז'קט ושם אותו על ראשו. "הוא נורא חמוד" אסונה הסתכלה עליו בזמן שישן.
"טוב, מעוניינים לצאת לטייל בחוץ?" קאוסאקה שאל וחיכה לתשובתכם.
[SPOILER][URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/images/Reborn/Takeshi.jpg"]קאוסאקה[/URL]
[URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/images/kazenostigma/Ayano_Kannagi.gif"]אסונה[/URL][/SPOILER]
-
[QUOTE=EZ-Style;1428122]
[COLOR="Blue"]שין היוגה- "אני מאוד שמחה, תהנה!" אמא שלך מחייכת אליך והולכת עם אביך חזרה הביתה. "להתאמן אתה אומר.." יאהיקו חוזר אחר דבריך, "מצאתי מקום מיוחד שבו אני נוהג להתאמן" הוא לוחש לכם בפרצוף חשדני, "מקום מצוין!" הוא הוסיף בואו נלך הוא אומר מסתכל לצדדים בחשדנות ויוצא מן החדר, סיליקה מצטרפת אליו בפרצוף חסר חשק. "אוקיי.." היא סיננה והלכה אחריו. אתה מצטרף אליהם, ויאהיקו מתחיל להיכנס דרך פתחי מחבוא. אתם הולכים אחריו ואחרי המון תעלות ביוב ומסתורים הגעתם אל מקום רחב בו אתה רואה אזור אימונים גדול מאוד ולפי השוריקנים שתקועים בבובות האימונים ובריצפה אתה שם לב שהוא משומש, "טוב הגענו.." הוא אומר בחיוך ולוקח אוויר. ומבלי לדבר הוא מתחיל לשלוח אגרופים לאוויר.[/COLOR]
[/QUOTE]
"סיליקה , אפשר לקרוא לך סיל?" אני שואל אותה ,"ואיך נקבע מי ילחם נגד מי באימון?" אני שואל (תעשה שאלחם נגד סיליקה , שארינגאן נגד ביאקוגן :) ) , 'בואו נראה כמה הם חזקים בקרב ולא בציונים.' אני חושב , "אולי נעשה משלוש יוצא.... והשניים הראשונים שיצאו ילחמו." אני אומר ומחכה לתשובת סיל ויאהיקו.
-
[QUOTE=EZ-Style;1428122]עמית אני אראה את ההרשמה שלך במוצאי החג מצטער שזה יצטרך לחכות...
ומחר אני לא אגיב, בגלל החג והכול
[COLOR="Sienna"]אוז אבורמה- שקט שרר במהלך הארוחה, "אתה יודע..." אביך הסתכל עליך, "אחיך כרגע במשימה מסוכנת במיוחד." הוא אומר לך ואתה שם לב לרצינות שבו. "כל יום יש סיכוי שהם לא יחזרו הבית.." הוא הוסיף ואכל טיפה ממה שהוכן לו. "יום יבוא וכנראה הם לא יחזרו." הוא התנשף קלות. "אבל אתה יודע.." הוא המשיך, "הסכנה, הפחד, החרדה כל אלו.. הם מי שהופכים את השינובי." הוא אמר, "לא כל הטכניקות החזקות שלמדת בדרך, לא כל הזמן שעבר, אלא רק הדרך שבה אתה מוכן להקריב את עצמך בשביל האחר." הוא אומר והניח את הכפית בתוך הקערה הגמורה שלו. "זה מה שלדעתי הופך אותך למה שאתה." הוא הוסיף. "אני לא אשקר, אני מרגיש אכזבה בך. אבל אני רוצה שתשנה את זה. ותגרום לי להתגאות." הוא מוסיף ופינה את הקערה שלו. לפתע ענן עשן קטן הופיע מולך. לאחר שהעשן התפנה אתה רואה מגילה סגורה, אתה פותח ובה כתוב 'היום יום שני, מחר ביום שלישי יהיה המפגש הקבוצתי שלנו, לא לשכוח שעה 1 בצהריים, יום שלישי, מסעדת הראמן, מאיטו.'[/COLOR]
[/QUOTE]
"אבא אל תדבר כך" אני אומר לאבי בעצבים "הדרך היא החשובה אבל האחים שלי לא יפלו אני לא יתן לזה לקרות אני יפול בקרב לפניהם,ולא אכפת לי שאתה מאוכזב ממני ושאני לא חזק וחכם כמו האחים שלי אבל אני לא מוכן שתגיד שהם יפלו בקרב!" אני אומר בבכי.
כאשר המכתב יגיע אני אקרא הו ויחשוב ' השיחה הזו לא הייתה ממש בזמן,במיוחד עכשיו כשאני צריך לפגוש את החברים והסנסיי החדשים שלי אני חייב להרגע' אני יחשוב בעודי יוצא מהבית כדי להיתבודד באזור אימונים קרוב.
-
-
[QUOTE=EZ-Style;1428122]
[COLOR="SeaGreen"]ריקאגו יאמאנאקה- "הסנסיי אחראי לומר לך את זה." הוא עונה על שאלתך, "מרגע שקחולקת לקבוצה, הוא יודע שהוא ממונה עליך והוא אחראי לומר לך איפה כל משימה תהיה, או כל פעילות גיבוש." הוא מוסיף. "מסתבר שאנחנו באותו צוות... הא?, ריקאגו החנון" אתה שומע הקנטות מאחוריך ורואה את סויגטסו, "ממש חבל הייתי שמח למישהו חזק כמו קיריגאיה בצוות אבל נוכל להסתדר איתך, כל עוד לא תעשה בעיות" הוא אומר לך בזלזול. "תשתוק." ניוקי באה אליכם. "אל תקניט אותו" היא מגנה עליך. "זה הצוות שלנו ואם זה צריך להסתדר" הרגשה של חוסר תועלת מחלחלת לך בגוף.
"את מגינה עליו..." ואתה שומע אותם מתחילים להתווכח ואינך רוצה להקשיב לזה. "טוב, אני הולך. ממש שעמום עם שניכם" הוא אומר והלך. "נראה לי שגם אני אלך לי... אם תצטרך משהו אל תתבייש לבקש" היא מחייכת אליך והולכת.
[SPOILER][URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/images/2208/Misoka_Kamitsu.jpg"]סויגטסו[/URL]
[URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/uploads/chars/4758-241912899.jpg"]ניוקי[/URL][/SPOILER]
[/COLOR]
[/QUOTE]
"תודה ניוקי" אני אומר לה ומחייך אליה בחזרה בעוד היא מסתובבת והולכת.
'לפחות ניוקי נחמדה, ועכשיו אני עוד אצטרך ללמוד להסתדר עם סיוגטסו'
'זה עומד להיות לא נחמד במיוחד' אני חושב לעצמי.
'אבל כדי להצליח לצוות נהיה חייבים להסתדר' אני ממשיך לתהות בעודי נשען על הקיר שלידי.
'טוב אין לי יותר מה לחפש כאן' אני אומר לעצמי בראשי ויוצא מהאקדמיה, מתחיל ללכת לכיוון ביתי.
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1428083][B]שם משתמש:[/B] Madara Uchiha
[B]שם במשחק:[/B] אישין אוצ'יהא (Uchiha Ishin)
[B]גיל:[/B] 13
אלמנט: קאטון.
[B]שבט:[/B] אוצ'יהא(נחשב גם כסנג'ו).
[B]רקע:[/B] אישין נולד ליורואיצ'י אוצ'יהא וסאדו סנג'ו.סאדו הוא בן דודה של אחת משלושת הסאנין-טסונדה, ונחשב כאחד מהצאצאים הישירים של ההוקאגה הראשון.אישין קיבל אימונים בעיקר על טכניקות של שבט האוצ'יהא, וכשניסה ללמוד טכניקות הקשורות לשבט הסנג'ו, אביו סירב בטענה שהוא לא מוכן מספיק.אימו של אישין הייתה שינובי מוצלחת בשירות החשאי של האנבו, ואפילו הייתה יד ימינו של דנזו לתקופה מסויימת, אך הכל השתנה במשימה אחת.יורואיצ'י נשלחה למעקב אחרי פיין.יורואיצ'י הסתתרה וניסתה לשמוע על תכנוניו של פיין לגבי תפיסת הקיובי בזמן שדיבר עם אדם במסכה, אך האדם במסכה הבחין בה ועקבותיה נעלמו.כשאישין שמע על כך, הוא נשבע לנקום באקטסוקי ובמיוחד באדם במסכה על כך שהעלימו את אימו.
[B]אופי:[/B] חברותי ועוזר לחבריו.אסטרטג טוב ויכול לפעול מצוין תחת לחץ.אישין הוא אדם חכם ומשכיל, אבל טיפה עצלן.
[B]מראה\תיאור:[/B] שיער חום, גובה ממוצע, מרכיב משקפיים, עיניים כחולות/ירוקות.לובש ג'קט כחול פתוח עם צווארון מעל חולצה שחורה.השרוולים של הג'קט מקופלים עד למרפק.לובש מכנסיים ארוכים בצבע חום כהה ונועל סנדלים בצבע שחור כמו של נארוטו.את מגן המצח הוא לובש כשרשרת.אישין מסתובב עם קטאנה(חרב סמוראים) המונחת על גבו וקשורה אל גופו באמצעות חגורה.
[B]הערות\הארות:[/B] שיהיה לי גם טבע ברק אח"כ(אם אפשרי).לאישין גם יש יכולת להשתמש בטבע העץ כקאקא גנקאי משבט הסנג'ו, אבל הוא לא העיר אותה.סליחה גם שיצא לי 7 שורות ברקע..[/QUOTE]
מוקאטון ושארינגן TOO STRONG- מאדארה.
אבל אוקיי, ושמועה סיפרה על כך שאמו נעלמה בגלל פיין והאיש במסיכה?
[COLOR="SeaGreen"]ריקאגו יאמאנאקה- "ריקאגו!" אתה שומע ילד קטן מימינך, נמוך בעל כובע גרב על ראשו ושקית צ'יפס בידו, "אני רואה שעברת את המבחן..." הוא אומר לך ומצביע על מגן המצח שלך, "לא ציפיתי ממך" הוא הוסיף פרצוף מזלזל ואכל מהצ'יפס שלו. "בכל אופן, אבא שלך חיפש אותך הוא אמר לי להודיע לך שדוד שלך, קוטירו...יוקיטרו מה שזה לא יהיה, עומד להגיע לביקור והוא יצטרך את עזרתך בהכנת הארוחה בשבילו." הוא אמר ואכל עוד צ'יפס. "נתראה, סאקורואי רות-סוף" אתה רואה שהוא נעלם בעננה של עשן.
[SPOILER][URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/uploads/chars/4758-1415204791.png"]סאקורואי[/URL][/SPOILER] [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]אוז-ראטנר אבורמה- "הפ... בוכה כמו ילדה קטנה" הוא סינן בשקט ונכנס לחדרו, אתה יוצא מן הבית שלך והולך לאיזור האימונים של הכפר, כשאתה מגיע אתה רואה שלושה ילדים\שינובים שהיו איתך בכיתה ועברו את הבחינה איתך, "א-תה" יאהיקו, ילד עם שיער בצבע טורקיז מסתכל עליך בתמיהה ובאכזבה באותו הזמן, "איך הצלחת להיכנס לכאן?!" הוא שואל בכעס בעוד שני הילדים האחרים משוחחים להם.
[/COLOR]
[COLOR="Blue"]שין היוגה- "תקרא לי איך שיתחשק לך..." סיליקה סיננה והתנשפה קלות, "זה אימון ולא חובה להלחם אחד מול השני, אפשר להתאמן יחד." הוא עונה לך ומסתכל על ילד שכרגע נכנס לאזור שלכם, הוא הולך אליו בהליכה שנראית די כועסת. "אני לא בחשק לקרב כרגע..." סיליקה ענתה והתיישבה לה בצד. "הנה היא הגיעה, בייבי!" אתה שומע צעקה מצידך ורואה אשה במדי ג'ונין עם חתלתול על כתפה. היא הוציאה דף מכיסה, "שין היוגה, סיליקה אוצ'יהא, ויאהיקו האיהאטה" היא הקריאה והסתכלה עליכם, "אני פה.." סיליקה ענתה לשמה, "אז לפי עיניך, אתה הוא שין היוגה..." האשה אמרה, "עכשיו נשאר יאהיקו האיהטה, אתם יודעים היכן הוא?" היא שאלה והחתלתול שעל כתפה זינק לרצפה והחל לנקות את עצמו.[/COLOR]
-
[QUOTE=EZ-Style;1428383]
[COLOR="SeaGreen"]ריקאגו יאמאנאקה- "ריקאגו!" אתה שומע ילד קטן מימינך, נמוך בעל כובע גרב על ראשו ושקית צ'יפס בידו, "אני רואה שעברת את המבחן..." הוא אומר לך ומצביע על מגן המצח שלך, "לא ציפיתי ממך" הוא הוסיף פרצוף מזלזל ואכל מהצ'יפס שלו. "בכל אופן, אבא שלך חיפש אותך הוא אמר לי להודיע לך שדוד שלך, קוטירו...יוקיטרו מה שזה לא יהיה, עומד להגיע לביקור והוא יצטרך את עזרתך בהכנת הארוחה בשבילו." הוא אמר ואכל עוד צ'יפס. "נתראה, סאקורואי רות-סוף" אתה רואה שהוא נעלם בעננה של עשן.
[SPOILER][URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/uploads/chars/4758-1415204791.png"]סאקורואי[/URL][/SPOILER] [/COLOR]
[/QUOTE]
"הא... סאקוראי הזה" אני אומר בקול חלש ונאנח.
'שאני לא יעבור את המבחן, עוד עם הציונים שלי זה סתם זלזול' אני חושב לעצמי.
'טוב במלא כבר הייתי בדרך הביתה, עדיף למהר כדי שאני אספיק לעזור בארוחה' אני חושב.
אני מתחיל ללכת בהליכה קצת יותר מהירה מקודם חזרה לביתי.
'מעניין מה הורי יחשבו כשיראו שעברתי את המבחן' אני חושב ומעלה חיוך קטן בזמן שאני הולך.
-
שם משתמש:PizzaBlaster
שם במשחק: ריימונדו אוצ'יהא
גיל: 13
אלמנט: דוטון
שבט: אוצ'יהא
רקע:ריי נולד בכפר קונוהא לשבט האוצ'יהא. לריי יש שני אחים גדולים: היקארו, האחות הבכורה במשפחה, היא בלונדינית וגדולה מריי בעשר שנים. היא בגובה מטר שמונים, ולובשת בד"כ קימונו קל בצבע ירוק עם סמל האוצ'יהא בגבו. היא עובדת באנבו, והיא מתמחה בגנג'וטסו ונינג'וטסו מעולים. האח "סנדוויץ'" של המשפחה, לי, גדול מריי בשלוש שנים. לי בעל שיער אדום, כמו של ריי, בגובה מטר שישים וחמש, ולובש בד"כ טי-שירט שחורה עם סמל האוצ'יהא לגבו ומכנסי שלושת-רבעי לבנים. לי מתמחה בטאיג'וטסו, והוא ביריבות מתמדת עם ריי. כשריי הגיע לגיל שש, אחותו, שכבר עברה את מבחני הצ'ונין, התחילה לאמן את ריי בשארינגאן ובגוקאקיו נו ג'וטסו, וכך הוא השתפר בשניהם. כשריי היה בן עשר, הוא היה אמור להתחיל את האקדמיה, אבל עקב כך שהוריו יצאו למשימה מסוכנת, הם אמרו להיקארו לקחת את לי וריי וכמה חפצים חשובים, ולברוח מהכפר, עד שהם יודיעו להם אחרת. אחרי שלוש שנים שבהם הם חיו לבד בטבע, ובהם היקארו לימדה את ריי ולי כל מיני טכניקות חדשות ומה שהם היו אמורים ללמוד באקדמיה, התקרית "הזאת" קרתה. התחילה שרפה ביער שבו הם חיו, והם ניסו לברוח מהשריפה. כדי לברוח ממנה, הם ירדו מתחת לאדמה בזכות נינג'וטסו של היקארו, אבל אז, מישהו חטף את ריי, והוא התעלף. כשהוא התעורר, הוא היה במקום חשוך וקטן, והוא היה קשור בידיו. הוא לא הכיר את ההרגשה הזאת עד אז, חרדה, אבל חרדה משתקת. כך ריי הפך לקלאוסטרופוב. ריי התעלף שוב, וכשהוא התעורר, הוא ראה את אחותו גוהרת מעליו, והוא היה במיטה בביה"ח של קונוהא. הוא ראה מישהו נכנס לחדר. לאיש הייתה מסכת אנבו, והוא ביקש מהיקארו לבוא איתו לשיחה. כשהיקארו חזרה, היא בישרה לריי וללי שההורים שלהם מתו במשימה. ריי השתנה מאז. הוא הפך לקריר לסביבה, והסביבה הייתה קרירה אליו. הוא אהב רק את היקארו ולי. מאז, היקארו טיפלה בהם. כשריי בא לאקדמיה בגיל שלוש עשרה, הוא היה היחיד שלא היה עם אף אחד אחר, וכל האחרים כבר הכירו אחד את השני משנים קודמות. ריי כבר ידע להשתמש די טוב בשארינגאן שלו, ובטכניקות הייחודיות לשבט האוצ'יהא. בשנה אחת, הוא סיים את האקדמיה בהצלחה יתרה. כשבישרו לו מי איתו בקבוצה, הוא הבטיח לעצמו לנסות להתחיל מחדש.
אופי: אדיש לסביבה, בעל כח רצון עז להוכיח את דרך הנינג'ה שלו, אסטרטג מעולה, אך קלאוסטרופוב, מה שאומר שאם הוא נמצא במקום סגור וצפוף, הוא נכנס לחרדה ולא יכול לזוז, או נכנס לפאניקה מוחלטת.
מראה\תיאור:דרייק הוא נער בגובה מטר חמישים, עם גוף חטוב מעט, שיער אדום כהה מזדקר ועיניים אדומות בצבע של השיער. דרייק אוהב ללבוש את הווסט האדום שלו ואת מכנסי השרוואל השחורים שהוא קיבל מאביו. דרייק נועל סנדלים מעור חום, ולגבו תיק ירוק כהה.
הערות: זה הטופס מהמשחק הקודם (שבו הייתי), רק שיניתי את האלמנט, ואם אני צריך לשנות משהו תגיד לי. ואם אפשר, אני מעדיך את שבט קאגוייה, אם אתה לא הולך לגמרי לפי הסאגה שהם נכחדו, לדעתי יש לשבט קקאי גנקאי אדיר.
-
[QUOTE=EZ-Style;1428383]
[COLOR="Sienna"]אוז-ראטנר אבורמה- "הפ... בוכה כמו ילדה קטנה" הוא סינן בשקט ונכנס לחדרו, אתה יוצא מן הבית שלך והולך לאיזור האימונים של הכפר, כשאתה מגיע אתה רואה שלושה ילדים\שינובים שהיו איתך בכיתה ועברו את הבחינה איתך, "א-תה" יאהיקו, ילד עם שיער בצבע טורקיז מסתכל עליך בתמיהה ובאכזבה באותו הזמן, "איך הצלחת להיכנס לכאן?!" הוא שואל בכעס בעוד שני הילדים האחרים משוחחים להם.
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
'נמאס לי כבר מאבא שלי' אני יחשוב במוחי בזמן שאני יוצא.
'הלוואי והוא היה מבין איך זה להיות במצב שלי שהאחים שלי יותר טובים וחזקים,ולבסוף גם הם יפלו לא הרי זה מה שהוא אמר אז מה איתי?'
"מה אכפת לך אך נכנסתי?" אני שואל אותו במבט מאיים ובעצבנות עקב השיחה שלי עם אבי,"עכשיו אני כאן ואם יש לך בעייה אם זה אתה יכול להגיד לי בפנים!" ואני אומר בעצבנות עוד יותר ובאיום עם אגרוף מוכן.
-
[QUOTE=EZ-Style;1428383]
[COLOR="Blue"]שין היוגה- "תקרא לי איך שיתחשק לך..." סיליקה סיננה והתנשפה קלות, "זה אימון ולא חובה להלחם אחד מול השני, אפשר להתאמן יחד." הוא עונה לך ומסתכל על ילד שכרגע נכנס לאזור שלכם, הוא הולך אליו בהליכה שנראית די כועסת. "אני לא בחשק לקרב כרגע..." סיליקה ענתה והתיישבה לה בצד. "הנה היא הגיעה, בייבי!" אתה שומע צעקה מצידך ורואה אשה במדי ג'ונין עם חתלתול על כתפה. היא הוציאה דף מכיסה, "שין היוגה, סיליקה אוצ'יהא, ויאהיקו האיהאטה" היא הקריאה והסתכלה עליכם, "אני פה.." סיליקה ענתה לשמה, "אז לפי עיניך, אתה הוא שין היוגה..." האשה אמרה, "עכשיו נשאר יאהיקו האיהטה, אתם יודעים היכן הוא?" היא שאלה והחתלתול שעל כתפה זינק לרצפה והחל לנקות את עצמו.[/COLOR][/QUOTE]
אני מסתכל על יאהיקו במבט שגורם לאישה להבין שזה יאהיקו .
'זאת בטח הסנסיי.' אני חושב לעצמי , 'לא יכלו לתת לנו סנסיי זכר ולא נקבה.' אני חושב לעצמי בזלזול , "טוב , אז את אמורה להיות הסנסיית שלנו?"אני שואל אותה, "זה לא יכול להיות שאת סתם יודעת את השמות שלנו , מקריאה רק את שלושתנו בזמן שאנחנו נבחרנו להיות צוות ביחד."
-
[QUOTE=PizzaBlaster;1428402]שם משתמש:PizzaBlaster
שם במשחק: ריימונדו אוצ'יהא
גיל: 13
אלמנט: דוטון
שבט: אוצ'יהא
רקע:ריי נולד בכפר קונוהא לשבט האוצ'יהא. לריי יש שני אחים גדולים: היקארו, האחות הבכורה במשפחה, היא בלונדינית וגדולה מריי בעשר שנים. היא בגובה מטר שמונים, ולובשת בד"כ קימונו קל בצבע ירוק עם סמל האוצ'יהא בגבו. היא עובדת באנבו, והיא מתמחה בגנג'וטסו ונינג'וטסו מעולים. האח "סנדוויץ'" של המשפחה, לי, גדול מריי בשלוש שנים. לי בעל שיער אדום, כמו של ריי, בגובה מטר שישים וחמש, ולובש בד"כ טי-שירט שחורה עם סמל האוצ'יהא לגבו ומכנסי שלושת-רבעי לבנים. לי מתמחה בטאיג'וטסו, והוא ביריבות מתמדת עם ריי. כשריי הגיע לגיל שש, אחותו, שכבר עברה את מבחני הצ'ונין, התחילה לאמן את ריי בשארינגאן ובגוקאקיו נו ג'וטסו, וכך הוא השתפר בשניהם. כשריי היה בן עשר, הוא היה אמור להתחיל את האקדמיה, אבל עקב כך שהוריו יצאו למשימה מסוכנת, הם אמרו להיקארו לקחת את לי וריי וכמה חפצים חשובים, ולברוח מהכפר, עד שהם יודיעו להם אחרת. אחרי שלוש שנים שבהם הם חיו לבד בטבע, ובהם היקארו לימדה את ריי ולי כל מיני טכניקות חדשות ומה שהם היו אמורים ללמוד באקדמיה, התקרית "הזאת" קרתה. התחילה שרפה ביער שבו הם חיו, והם ניסו לברוח מהשריפה. כדי לברוח ממנה, הם ירדו מתחת לאדמה בזכות נינג'וטסו של היקארו, אבל אז, מישהו חטף את ריי, והוא התעלף. כשהוא התעורר, הוא היה במקום חשוך וקטן, והוא היה קשור בידיו. הוא לא הכיר את ההרגשה הזאת עד אז, חרדה, אבל חרדה משתקת. כך ריי הפך לקלאוסטרופוב. ריי התעלף שוב, וכשהוא התעורר, הוא ראה את אחותו גוהרת מעליו, והוא היה במיטה בביה"ח של קונוהא. הוא ראה מישהו נכנס לחדר. לאיש הייתה מסכת אנבו, והוא ביקש מהיקארו לבוא איתו לשיחה. כשהיקארו חזרה, היא בישרה לריי וללי שההורים שלהם מתו במשימה. ריי השתנה מאז. הוא הפך לקריר לסביבה, והסביבה הייתה קרירה אליו. הוא אהב רק את היקארו ולי. מאז, היקארו טיפלה בהם. כשריי בא לאקדמיה בגיל שלוש עשרה, הוא היה היחיד שלא היה עם אף אחד אחר, וכל האחרים כבר הכירו אחד את השני משנים קודמות. ריי כבר ידע להשתמש די טוב בשארינגאן שלו, ובטכניקות הייחודיות לשבט האוצ'יהא. בשנה אחת, הוא סיים את האקדמיה בהצלחה יתרה. כשבישרו לו מי איתו בקבוצה, הוא הבטיח לעצמו לנסות להתחיל מחדש.
אופי: אדיש לסביבה, בעל כח רצון עז להוכיח את דרך הנינג'ה שלו, אסטרטג מעולה, אך קלאוסטרופוב, מה שאומר שאם הוא נמצא במקום סגור וצפוף, הוא נכנס לחרדה ולא יכול לזוז, או נכנס לפאניקה מוחלטת.
מראה\תיאור:דרייק הוא נער בגובה מטר חמישים, עם גוף חטוב מעט, שיער אדום כהה מזדקר ועיניים אדומות בצבע של השיער. דרייק אוהב ללבוש את הווסט האדום שלו ואת מכנסי השרוואל השחורים שהוא קיבל מאביו. דרייק נועל סנדלים מעור חום, ולגבו תיק ירוק כהה.
הערות: זה הטופס מהמשחק הקודם (שבו הייתי), רק שיניתי את האלמנט, ואם אני צריך לשנות משהו תגיד לי. ואם אפשר, אני מעדיך את שבט קאגוייה, אם אתה לא הולך לגמרי לפי הסאגה שהם נכחדו, לדעתי יש לשבט קקאי גנקאי אדיר.[/QUOTE]
תוכל למצוא פרצה בעלילה אם תרצה להיות בקאגויה ;)
וגם בעינייין השארינגן זה בסדר אבל כאילו בכללי במהלך המשחק אתה אמור להשיג את השארינגן.
אבל זה בסדר כרגע.
[COLOR="SeaGreen"]ריקאגו יאמאנאקה- אתה מגיע הביתה ורואה שלט ענק במרכז הסלון, 'ברוך שובך יוקיטרו!!!' נראה שיש המון קישוטים וחטיפים זרוקים בכל מקום. "הו... הגעת, תוכל לעזור לי כאן יש לי הרבה עבודה.." אמא שלך אמרה וזרקה תפוחי אדמה חתוכים לסיר, "תלך לביתו של סקורואי ותבקש מאמו כוס סוכר." היא אומרת לך מבלי להביט לכיוונך, "מהר!, הוא עומד להגיע!" היא מאיצה בך ומגבירה את קצב ההכנה שלה.[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]אוז-ראטנר אבורמה- "ממ..." אתה רואה שהפרצוף הכועס עדיין נשאר אך הגישה שלו השתנתה, "אם אתה מציג את זה ככה אז תנסה לא להפריע" הוא מפנה את גבו אליך והולך אל 2 הילדים והאשה שהצטרפה אליהם, "היי, אידיוט" אתה שומע מצידך ורואה ילד קטן עם כובע גרב שחור על ראשו וחטיף בידו, "קח! זה ממאיטו-סאמה" הוא אומר ונותן לך דף, 'אשמח אם תכתבו לי כאן במכתב על עצמכם טיפה ומה אתם אוהבים שזה כולל מה האוכל המועדף עליכם ומה הספורט שהכי מהנה בשבילכם. לא לשכוח את הפתקים ולהביא אותם למפגש מחר' אתה שומע את הנגיסות שלו מהצ'יפס,
"שוב פעם היום. סקורואי רות-סוף" הוא מסנן ונעלם בעננה של עשן.[/COLOR]
[COLOR="Blue"]שין היוגה- "חד הבחנה." היא מחייכת ומלטפת את שיערך, "שלום יאהיקו" אתה רואה אותו מתקרב אליכם בהליכה מתנשאת, "שלום לך יפייפיה 3>" הוא קורץ לה ומנשק את ידה, "כמו שאת וכולם יודעים אני יאהיקו, מהו שמך?" הוא מנסה להתחיל איתה, ומבלי לראות מאיפה זה בא הוא חטף אגרוף בראש, "תרגע אחי" היא אומרת לו בהתנשאות בזמן שהוא מפורק על הרצפה מכאבים, "הי...הי..." אתה שומע את סיליקה מצחקקת קלות, "אז לנושא, אני היא ה'סנסיי' שלכם, ליז." היא מציגה את עצמה, "מחר אנחנו נפגש בביתי, מול החנות של מר אירוקה, תשאלו אנשים אם תסתבכו" היא אמרה והתיישב על הרצפה, "קוצ'ויוסה נו ג'וטסו!" היא עושה ג'וטסו ועננה של עשן מופיע, אריה די גדול מופיע וליז רוכבת עליו, "סיונארה!" היא קוראת לכם ודוהרת הרחק מכם. [/COLOR]
-
[QUOTE=EZ-Style;1428425]
[COLOR="Blue"]שין היוגה- "חד הבחנה." היא מחייכת ומלטפת את שיערך, "שלום יאהיקו" אתה רואה אותו מתקרב אליכם בהליכה מתנשאת, "שלום לך יפייפיה 3>" הוא קורץ לה ומנשק את ידה, "כמו שאת וכולם יודעים אני יאהיקו, מהו שמך?" הוא מנסה להתחיל איתה, ומבלי לראות מאיפה זה בא הוא חטף אגרוף בראש, "תרגע אחי" היא אומרת לו בהתנשאות בזמן שהוא מפורק על הרצפה מכאבים, "הי...הי..." אתה שומע את סיליקה מצחקקת קלות, "אז לנושא, אני היא ה'סנסיי' שלכם, ליז." היא מציגה את עצמה, "מחר אנחנו נפגש בביתי, מול החנות של מר אירוקה, תשאלו אנשים אם תסתבכו" היא אמרה והתיישב על הרצפה, "קוצ'ויוסה נו ג'וטסו!" היא עושה ג'וטסו ועננה של עשן מופיע, אריה די גדול מופיע וליז רוכבת עליו, "סיונארה!" היא קוראת לכם ודוהרת הרחק מכם. [/COLOR][/QUOTE]
"לא הלך לך הפעם הא יאהיקו." אני אומר , "טוב, בכל מקרה , איך אתם רוצים להתאמן?" אני שואל את סיל ויאהיקו , מחכה לתשובתם בציפייה.
-
[QUOTE=EZ-Style;1428383]מוקאטון ושארינגן TOO STRONG- מאדארה.
אבל אוקיי, ושמועה סיפרה על כך שאמו נעלמה בגלל פיין והאיש במסיכה?
[COLOR="SeaGreen"]ריקאגו יאמאנאקה- "ריקאגו!" אתה שומע ילד קטן מימינך, נמוך בעל כובע גרב על ראשו ושקית צ'יפס בידו, "אני רואה שעברת את המבחן..." הוא אומר לך ומצביע על מגן המצח שלך, "לא ציפיתי ממך" הוא הוסיף פרצוף מזלזל ואכל מהצ'יפס שלו. "בכל אופן, אבא שלך חיפש אותך הוא אמר לי להודיע לך שדוד שלך, קוטירו...יוקיטרו מה שזה לא יהיה, עומד להגיע לביקור והוא יצטרך את עזרתך בהכנת הארוחה בשבילו." הוא אמר ואכל עוד צ'יפס. "נתראה, סאקורואי רות-סוף" אתה רואה שהוא נעלם בעננה של עשן.
[SPOILER][URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/uploads/chars/4758-1415204791.png"]סאקורואי[/URL][/SPOILER] [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]אוז-ראטנר אבורמה- "הפ... בוכה כמו ילדה קטנה" הוא סינן בשקט ונכנס לחדרו, אתה יוצא מן הבית שלך והולך לאיזור האימונים של הכפר, כשאתה מגיע אתה רואה שלושה ילדים\שינובים שהיו איתך בכיתה ועברו את הבחינה איתך, "א-תה" יאהיקו, ילד עם שיער בצבע טורקיז מסתכל עליך בתמיהה ובאכזבה באותו הזמן, "איך הצלחת להיכנס לכאן?!" הוא שואל בכעס בעוד שני הילדים האחרים משוחחים להם.
[/COLOR]
[COLOR="Blue"]שין היוגה- "תקרא לי איך שיתחשק לך..." סיליקה סיננה והתנשפה קלות, "זה אימון ולא חובה להלחם אחד מול השני, אפשר להתאמן יחד." הוא עונה לך ומסתכל על ילד שכרגע נכנס לאזור שלכם, הוא הולך אליו בהליכה שנראית די כועסת. "אני לא בחשק לקרב כרגע..." סיליקה ענתה והתיישבה לה בצד. "הנה היא הגיעה, בייבי!" אתה שומע צעקה מצידך ורואה אשה במדי ג'ונין עם חתלתול על כתפה. היא הוציאה דף מכיסה, "שין היוגה, סיליקה אוצ'יהא, ויאהיקו האיהאטה" היא הקריאה והסתכלה עליכם, "אני פה.." סיליקה ענתה לשמה, "אז לפי עיניך, אתה הוא שין היוגה..." האשה אמרה, "עכשיו נשאר יאהיקו האיהטה, אתם יודעים היכן הוא?" היא שאלה והחתלתול שעל כתפה זינק לרצפה והחל לנקות את עצמו.[/COLOR][/QUOTE]
סליחה פשוט מיהרתי לאללה ושכחתי לתקן.
אישין שמע על כך מאיש אנבו שבא לבשר על היעלמותה של אימו, וגם הוא לא העיר עוד את המוקטון, הוא יוכל להשתמש בו בהמשך.
-
[QUOTE=EZ-Style;1428425]
[COLOR="SeaGreen"]ריקאגו יאמאנאקה- אתה מגיע הביתה ורואה שלט ענק במרכז הסלון, 'ברוך שובך יוקיטרו!!!' נראה שיש המון קישוטים וחטיפים זרוקים בכל מקום. "הו... הגעת, תוכל לעזור לי כאן יש לי הרבה עבודה.." אמא שלך אמרה וזרקה תפוחי אדמה חתוכים לסיר, "תלך לביתו של סקורואי ותבקש מאמו כוס סוכר." היא אומרת לך מבלי להביט לכיוונך, "מהר!, הוא עומד להגיע!" היא מאיצה בך ומגבירה את קצב ההכנה שלה.[/COLOR]
[/QUOTE]
'התנהגות כל כך צפויה מאמא' אני חושב לעצמי בעודי מעלה חיוך קטן.
"בסדר אני הולך" אני אומר לה ויוצא במהירות מביתי.
אני הולך במהירות לבית של סקורואי ודופק על הדלת, מחכה לתשובה.
כאשר הדלת תפתח אני אומר בנימוס "סליחה על ההפרעה, אך אמי ביקשה ממני לבקש ממכם כוס סוכר, אני מקווה שזה בסדר".
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1428447]סליחה פשוט מיהרתי לאללה ושכחתי לתקן.
אישין שמע על כך מאיש אנבו שבא לבשר על היעלמותה של אימו.[/QUOTE]
מממ... אוקי כבר אני מוסיף אותך, תגיב להתחלה.
לכולם! עידכנתי רשימת דמויות, אז תתעדכנו
[COLOR="Blue"]שין היוגה- "אמ..." יאהיקו מסנן במבט מתלבט ומלטף את המכה שחטף בראשו, "נראה לי שכל זה מספיק לי להיום." הוא אומר ויוצא דרך המעברים שבו נכנסתם. "נתראה." סיליקה מניפה את שיערה והולכת אחרי יאהיקו.
אתה שומע רשרוש מאחוריך, ובמהירות זה עובר. השמש מתחילה לשקוע והשמיים נהיים כתומים-סגולים.[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]ריקאגו יאמאנאקה- אמא של סקורואי פתחה לך את הדלת, "מיד!" היא נענתה בחיוך לבקשה שלך, אתה שומע רשרוש קל, אבל אתה לא רואה שום דבר חריג בבית. "הייאאא!!!" במהירות רבה סקורואי מסתער עליך ודוקר אותך עם הקונאי שלו, "הצלחתי!" הוא קורה בשמחה ומתחיל לרקוד, למזלך הקונאי היה סוג של בובה מצמר, "היי, למה לא הגנת על עצמך?" הוא שואל בפרצוף כועס, "איזה מן שינובי אתה, אם לא הצלחת לעצור את זה" הוא מוסיף ומשלב את ידיו, "מאיטו-צ'אן אל תטריד את ריקאגו." אמו נוזפת בו ומביאה לך את כוס הסוכר. "טוב אמא.." הוא מסנן, לוקח את בובת הקונאי ועולה לחדרו בעצבות.[/COLOR]
-
[QUOTE=EZ-Style;1428485]
[COLOR="SeaGreen"]ריקאגו יאמאנאקה- אמא של סקורואי פתחה לך את הדלת, "מיד!" היא נענתה בחיוך לבקשה שלך, אתה שומע רשרוש קל, אבל אתה לא רואה שום דבר חריג בבית. "הייאאא!!!" במהירות רבה סקורואי מסתער עליך ודוקר אותך עם הקונאי שלו, "הצלחתי!" הוא קורה בשמחה ומתחיל לרקוד, למזלך הקונאי היה סוג של בובה מצמר, "היי, למה לא הגנת על עצמך?" הוא שואל בפרצוף כועס, "איזה מן שינובי אתה, אם לא הצלחת לעצור את זה" הוא מוסיף ומשלב את ידיו, "מאיטו-צ'אן אל תטריד את ריקאגו." אמו נוזפת בו ומביאה לך את כוס הסוכר. "טוב אמא.." הוא מסנן, לוקח את בובת הקונאי ועולה לחדרו בעצבות.[/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה לך גברתי" אני אומר ומחייך בעודי לוקח את כוס הסוכר.
מאחר ואני רגיל להתפרצויות של סקורואי אני מחליט כרגיל, להתעלם מהם.
אני הולך במהירות חזרה לביתי ומגיש לאמי את כוס הסוכר בעודי אומר,
"הנה כוס הסוכר שביקשת אמא"
-
[QUOTE]אתה יוצא מתוך החדר שבו נעשה לך מבחן הסיום וחיוך על פניך, חיוך שמראה שעברת את מבחן הסיום. מגן מצח עם הסמל של קונוהאגאקורה ניתן לך ושמת אותו על מצחך, "הצלחת!.. כל הכבוד." כמה ילדים ברכו אותך על הישגך. זוג ילדים נכנסו אחריך אל החדר ולאחר כמה דקות הם יצאו משם גם כן עם מגני מצח, "התיישבו.." רודי-סנסיי, המורה שלמד אתכם כל זמן שנותיכם יוצא ביחד איתם מהחדר ומבקש מכם להתיישב. "אני שמח מאוד בשביל כל אלו שקיבלו עובר." הוא אומר בזמן שאתם מתיישבים לכם. "אך אני גם עצוב בשביל כל אלו שלא." הוא מוסיף בנימה מנחמת, "עכשיו נעבור לחלוקה לקבוצות, לפני הכול אני חייב לומר שהקבוצות נבחרו כך שמאזן הכוחות יהיה שווה בין כל הקבוצות." הוא הוסיף והוציא דף מקופל מכיסו. פתח אותו והתחיל להקריא, "קבוצה מס' 5.." הוא התחיל וכולם הקשיבו חסרי סבלנות לדבריו."אישין אוצ'יהא, קיריגאיה קינומוטו ושינון היגוראשי" הוא הקריא ועבר לקבוצה הנוספת "קבוצה מס' 6.. ", "אוז-ראטנר אבורמה, איקרו קימיקו, יוקי נארה." הוסיף את הקבוצה, ועבר לקבוצה הבאה,
"קבוצה מס' 7.. סויגטסו אוצ'יהא, ריקאגו יאמאנקה, ניוקי קינומוטו" הוא הקריא את הקבוצה ה-7 ועבר לקבוצה ה-8
"יאהיקו האיהטה, שין היוגה וסיליקה אוצ'יהא" ועכשיו עבר לצוות מס' 9 "קאוסאקה אינוזוקה, אסונה יאקודו, אוצ'יהא קאיטו" הוא הקריא עוד כמה קבוצות וסיים. "יום הלימודים הסתיים. ברכותיי." הוא אמר בחיוך רחב. "ברוך הבא לעולם השינובים."[/QUOTE]
בחרתי בצבע [COLOR="Navy"]הזה[/COLOR]
"יופי!" אחשוב בשמחה רבה "עברתי את מבחן השינובים ועכשיו אני סופסוף גנין!".לאחר מכן אלך אל חברי הצוות שלי, קיריגאיה קינומוטו ושינון היגוראשי, ואגיד להם:"היי, אני אישין אוצ'יהא, אני בצוות שלכם, צוות 5.אני מקווה מאוד שנסתדר ביחד." ואלחץ לחבריי לקבוצה ידיים. "אני מקווה מי יהיה מנהיג הצוות שלנו.." אמשיך בדבריי.
-
[QUOTE=EZ-Style;1428485]
[COLOR="Blue"]שין היוגה- "אמ..." יאהיקו מסנן במבט מתלבט ומלטף את המכה שחטף בראשו, "נראה לי שכל זה מספיק לי להיום." הוא אומר ויוצא דרך המעברים שבו נכנסתם. "נתראה." סיליקה מניפה את שיערה והולכת אחרי יאהיקו.
אתה שומע רשרוש מאחוריך, ובמהירות זה עובר. השמש מתחילה לשקוע והשמיים נהיים כתומים-סגולים.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"ביאקוגן."אני אומר ומפעיל את הביאקוגן , אני בודק את האזור למקרה שאף אחד לא מרגל אחרי , אם מרגלים אחרי אז אני עושה כאילו שלא ראיתי כלום ואז הולך לסמטה נטושה ששם אתקוף את המרגל.
אם לא מרגלים אחרי אני הולך לבקר את יוקי (יוקי נכון? חחחח).
-
[QUOTE=EZ-Style;1428425]
[COLOR="Sienna"]אוז-ראטנר אבורמה- "ממ..." אתה רואה שהפרצוף הכועס עדיין נשאר אך הגישה שלו השתנתה, "אם אתה מציג את זה ככה אז תנסה לא להפריע" הוא מפנה את גבו אליך והולך אל 2 הילדים והאשה שהצטרפה אליהם, "היי, אידיוט" אתה שומע מצידך ורואה ילד קטן עם כובע גרב שחור על ראשו וחטיף בידו, "קח! זה ממאיטו-סאמה" הוא אומר ונותן לך דף, 'אשמח אם תכתבו לי כאן במכתב על עצמכם טיפה ומה אתם אוהבים שזה כולל מה האוכל המועדף עליכם ומה הספורט שהכי מהנה בשבילכם. לא לשכוח את הפתקים ולהביא אותם למפגש מחר' אתה שומע את הנגיסות שלו מהצ'יפס,
"שוב פעם היום. סקורואי רות-סוף" הוא מסנן ונעלם בעננה של עשן.[/COLOR]
[/QUOTE]
'מאיטו-סאמה, זהו קנראה הסנסאי החדש שלי' אני חושב בזמן שאני נרגע מהארועים הקודמים.
"טוב כדי שאלך לבית כדי למלות את הטפסים" אני אומר לעצמי בקול ומתחיל ללכת הבייתה.
כאשר אני מגיע לבית אני הולך הישר לחדר ומתחיל למלא את בקשותיה של מאיטו-סאמה,ורושם כי האוכל האהוב עלי הוא רמאן, הספורט המהנה ביותר הוא כדורסל ואת ששמי כמובן ושם את הפתק בכיס כדי לא לשכוח אותו.
'טוב ין לי עוד מה לעשות כאן אולי כדי לי לחפש את חברי הצוות החדש שלי כדי לעשות הקרות מוקדמת' אני חושב בהיתרגשות קלה ומתחיל לצאת מהבית.
-
[QUOTE=EZ-Style;1428122]
קאיטו אוצ'יהא (בחר צבע)-"היי...." קאוסאקה עונה לך טרוד בקשירת מגן המצח בצווארו. "שלום, אני אסונה" אסונה לוחצת את ידך. "או.. סוף כל סוף" קאוסאקה מסנן לאחר שקשר את מגן המצח ולוחץ את ידך, "אני קאוסאקה" הוא מציג את עצמו בחיוך, אתה רואה כלב שנמצא בתוך הז'קט שלו, צבעו אפור ויש לו צלקת אדומה על גבו. "זהו אריאל, החבר הכי טוב שלי" הוא אמר והוציא אותו מן הז'קט ושם אותו על ראשו. "הוא נורא חמוד" אסונה הסתכלה עליו בזמן שישן.
"טוב, מעוניינים לצאת לטייל בחוץ?" קאוסאקה שאל וחיכה לתשובתכם.
[SPOILER][URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/images/Reborn/Takeshi.jpg"]קאוסאקה[/URL]
[URL="http://moe.animecharactersdatabase.com/images/kazenostigma/Ayano_Kannagi.gif"]אסונה[/URL][/SPOILER][/QUOTE]
באמא'שך תשנה את השם של הכלב חחחח.. אריאל? בבקשה תשנה אותו זה ממש מפריע לי חח..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'מצויין, הם נראים לי נחמדים' אני אומר לעצמי בהתרגשות. "אין לי בעיה, האמת שאני צריך לנשום קצת אוויר, אני לא מעכל את זה שאני גנין" אמרתי בזמן שאני מלטף את (הכלב- *לא* אריאל).