לדעתי העונה הכי טובה אולי חוץ מהראשונה
Printable View
לדעתי העונה הכי טובה אולי חוץ מהראשונה
לדעתי הגיע הזמן שידיחו את דנה....
[quote=amitlv;1436272]לדעתי הגיע הזמן שידיחו את דנה....[/quote]
לדעתי הגיע הזמן שידיחו את טהוניה
לאון תן לה בראש!!!!!! כמו שצריך
לדעתי הגיע הזמן שאנשים יפתחו את העיניים שלהם, מדינה של טיפשים. להעיף דחוף את פאולינה, דורין וגילי
[quote=eipam;1436282]לדעתי הגיע הזמן שאנשים יפתחו את העיניים שלהם, מדינה של טיפשים. להעיף דחוף את [color="red"][b]פאולינה[/b][/color], דורין וגילי[/quote]
בעיקר, גילי דיי השתפר מבחינת ההתנהגות שלו
סדרה מעולה, אבל מגזימים קצת עם הסיבוכים שעושים שם חחח
אני אוהב אותה
[quote=eipam;1436282]לדעתי הגיע הזמן שאנשים יפתחו את העיניים שלהם, מדינה של טיפשים. להעיף דחוף את פאולינה, דורין וגילי[/quote]
אולי הגיע הזמן שאתה תפתח את העיניים שלך, הם לא עשו כלום יש שם רק אחת שחושבת שמגיע לה הכל.
"לדעתי הגיע הזמן שאנשים יפתחו את העיניים שלהם, מדינה של טיפשים." תפסיקו לראות את החרא הזה, זה הורס תאים במוח מרוב פיגור, כל עונה יותר גרועה מהקודמת.
[quote=חמוף;1436325]"לדעתי הגיע הזמן שאנשים יפתחו את העיניים שלהם, מדינה של טיפשים." תפסיקו לראות את החרא הזה, זה הורס תאים במוח מרוב פיגור, כל עונה יותר גרועה מהקודמת.[/quote]
ממש מסכים איתך שקד, אני לא מבין איך אנשים נדבקים לדבר המטומטם הזה.
[quote=hellknight;1436326]ממש מסכים איתך שקד, אני לא מבין איך אנשים נדבקים לדבר המטומטם הזה.[/quote]
אני בדרך כלל לא רואה את זה, כל העונות הקודמות חוץ מהראשונה לא ראיתי... אבל זאת עונה גדולה
חרא של עונה
שנאתי את המיילים אבל הם היחידים שהכניסו אקשן
עכשיו משעמם
[quote=divilon~;1439214]חרא של עונה
שנאתי את המיילים אבל הם היחידים שהכניסו אקשן
עכשיו משעמם[/quote]
כן, עכשיו הבנתי איזה חרא זה וזאת העונה שהם הסירו כל ספק שהכל מכור...
אתה יודע שהקפצת כן?
[quote=fluffy beard;1439216]כן, עכשיו הבנתי איזה חרא זה וזאת העונה שהם הסירו כל ספק שהכל מכור...
אתה יודע שהקפצת כן?[/quote]
אתה מתכוון, שאני, אלון, מקפיץ נושא שכבר היה ממילא הכי גבוה בפורום הנטוש הזה? תעשה לי טובה..
להקפיץ = להעלות אותו למעלה, ואז זה מפריע לנושאים עדכניים כי זה ישן.
כאן הוא היה הכי חדש, וכל השאר.. לא חדשים כלכך. אז גם אם זה נחשב כהקפצה, זו לא הקפצה. הוא נשאר במקומו והכל סבבה.
חחחח אבל ראית את "הקופיפה מהבית השני"? חחחח
[QUOTE=DiviLon~;1439520]אתה מתכוון, שאני, אלון, מקפיץ נושא שכבר היה ממילא הכי גבוה בפורום הנטוש הזה? תעשה לי טובה..
להקפיץ = להעלות אותו למעלה, ואז זה מפריע לנושאים עדכניים כי זה ישן.
כאן הוא היה הכי חדש, וכל השאר.. לא חדשים כלכך. אז גם אם זה נחשב כהקפצה, זו לא הקפצה. הוא נשאר במקומו והכל סבבה.
חחחח אבל ראית את "הקופיפה מהבית השני"? חחחח[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחח כן...
[quote=fluffy beard;1436311]אולי הגיע הזמן שאתה תפתח את העיניים שלך, הם לא עשו כלום יש שם רק אחת שחושבת שמגיע לה הכל.[/quote]
יש אחת שקשה לה להתמודד, כי אף לא יודע איך זה להיות סגור בבית הזה במשך שלושה חודשים, תיכנסו לראש שלה. ויש אב ובן שמתעסקים בלהבליט את עצמם, "אף אחד לא מפיל את גילי מיילי"
מי אתם בכלל?!?! לוקחים את הנקודות הכי קשות בבן אדם ויורדים נמוך...
ויש שתי מושפעות, חסרות עמוד שדרה, נגררות, פאולינה ודורין.
ויש שניים ממש סבבה, רק שגם הם לא מסוגלים לפתוח את מה שהם חושבים מול הבנאדם, אלה לא גברים.
בקיצור זה כבר לא רלוונטי כי הזבל הזה עף, ואיכשהו, הריבים בבית הצטמצמו משמעותית :]
[quote=eipam;1439544]יש אחת שקשה לה להתמודד, כי אף לא יודע איך זה להיות סגור בבית הזה במשך שלושה חודשים, תיכנסו לראש שלה. ויש אב ובן שמתעסקים בלהבליט את עצמם, "אף אחד לא מפיל את גילי מיילי"
מי אתם בכלל?!?! לוקחים את הנקודות הכי קשות בבן אדם ויורדים נמוך...
ויש שתי מושפעות, חסרות עמוד שדרה, נגררות, פאולינה ודורין.
ויש שניים ממש סבבה, רק שגם הם לא מסוגלים לפתוח את מה שהם חושבים מול הבנאדם, אלה לא גברים.
בקיצור זה כבר לא רלוונטי כי הזבל הזה עף, ואיכשהו, הריבים בבית הצטמצמו משמעותית :][/quote]
קשה לה להתמודד? היא פשוט בהמה זה מה שיש לי להגיד עליה, משחקת על קלף של גזענות ולאף אחד אסור לומר לה שום דבר כי אז היא תצעק שזה בגלל שהיא שחורה...
גילי לא עשה שום דבר לא בסדר, היא תעשה הכל כדי לנצח ובשבילה כל האמצעים כשרים..
זה שאין ריבים זה עושה את זה פחות מעניין אז מה אתה שמח? הבית פשוט מגעיל שהוא מרשה לבחורה אחת לעשות מה שבראש שלה וכל השאר צריכים להקשיב לה ובגלל זה אני כבר לא רואה את החרא הזה יותר... תוכנית זבל שבטח הבטיחו לבהמה הזאת שמקללת כל מה שזז בלי סיבה נראית לעין את המליון... לפחות גילי מתחיל לקלל רק שמתחילים איתו
יאללה מכות?
סתם חרא של תוכנית.. תאכלס, זה כולה אנשים שרבים כך הזמן בתוך בית בלי תקשורת...
תוכנית רייטינג מטופשת ):