-
הבלוג של המטריד?
לאחרונה,יצא לי לחשוב מעט על מה אני מביא לפורום הזה. ואיזו דרך יותר טובה להעביר את זה מאשר לכתוב לכם את זה ב"בלוג".
הכל התחיל בתקופת הניהול הראשונה שלי,מצד אחד הפורום היה "פעיל" ונהנתי לנהל אותו,אבל מצד שני הייתה לי כל הזמן הרגשה שאתם לא רוצים להגיב או לקרוא ואתם עושים את זה כאילו אין לכם ברירה או כי אני מכריח אותכם.
אחרי זה הורידו אותי מניהול, העליה השניה שלי הייתה אפילו יותר גרועה,משום שבכלל לא היה שיתוף פעולה. עכשיו שאני מנסה פעילות שלדעתי היא מדהימה ורק אדם אחד מגיב...
עכשיו אני יושב,מחשבות מציקות לי בראש.
אני כל הזמן חושב-אולי הגיע הזמן באמת לוותר ולפרוש מהניסיון הבאמת פתטי להחיות את הפורום? אבל אז מחשבה אחרת מציקה לי שאומרת שאני חייב לנסות כי זה כיף לי,אבל מה שווה כיף אם אין עם מי לשתף את זה?!
הציעו לי לפתוח משחק בחת"ם כי יש לי דמיון מפותח.וזה נכון אבל אז מצד שני אם לפעילות שמקבלים פרסים לא נרשמו,אז מי ירשם למשחק?! ואז אני שוב חושב למה להשקיע!? אולי אני פשוט אשאר כמו רוח רפאים בפורום ורק אצפה ואגיב פעם ביום?
אבל לא,יש לי דחף של לכתוב,לשתף ולהפעיל. אבל אני כבר לא יודע מה לעשות כי אני רוצה לכתוב לכם כתבות,ואני רוצה לעשות פעילויות, אבל אם אתם לא נהנים מזה מה הטעם?
אז זה היה סתם פריקת מחשבות,שתבינו מה עובר לי בראש.ולא אני לא סתם חופר לכם על פורום מוזיקה,כי באמת אכפת לי ממנו ואני לא מסוגל להרפות. אבל אולי אני פשוט צריך לעזוב את זה ולתת למחשבות שלי לאכול אותי מבפנים.
תודה שקראתם?
-
-
כל מה שכתבתי זה אכן לא ציניות
הכל אמיתי לגמרי...
-
עמית,לדעתי אתה צריך להמשיך להשקיע..
לא הרבה השתתפו בפעילות שלך,אבל פעילויות כאלה לרוב לא מצליחות
(חוץ מזה הפורום עכשיו בתקופה יבשה)
אולי תנסה להכין יותר כתבות?/סיקורים?
ד"א אם היית פותח מ"ת הייתי נרשם
-
גם אני הייתי נרשם. כולם אוהבים את מה שיש לך לכתוב
-
עמית, אין שום קשר בין מ"ת לפעילויות. במ"ת אנשים נרשמים בשביל הנאה נטו, אבל לנחש "א", "ב" בשביל 5 ימי ווינר זה פחות כיף! עמית, מה אכפת לך בכלל אם מגיבים או לא? אתה אמרת שזה כיף אז אתה צריך להמשיך! תתעלם מכל האנשים הצינים שאומרים לך להפסיק.
-
כן אבל מגל לכתוב כתבה לפורום מוזיקה זה ממש ממש כיף אבל זה גם עבודה קשה ואז שאתה מפרסם אותה ובקושי יש תגובות זה הורס את כל השמחה...
-
זה לא משנה כמה תשקיע או כמה תנסה,המצב ישאר אותו דבר,אף אחד לא מעניין כלום ואף אחד לא מזיז את התחת שלו בשביל להגיב על משהו,אפילו הנו"ד הוא גם לא משהו...
זה קורה בכל הפורומים ולא רק בפורום שניהלת בתקופה שלך...עדיף פשוט לא לנהל...זה מוסר השכל כאן...
ככה זה בפורום הזה,תקבל את המציאות לא תוכל לשפר את הפורום כל עוד לא יגיעו אנשים שיגיבו לך על מה שאתה עושה...המצב בפורום הזה נמשך כבר שנים ולא תוכל לעשות דבר בעיניין מלבד פרסום הפורום
-
זהו שאני לא רוצה לנהל אלה סתם לפרסם כתבות...
וגם את זה אני החלתי שאני לא עושה...
זה כבר לא שווה את זה.
-
-
אני?
אני לא מדוכא...
רק מתחיל להיות מציאותי...
-
אל תתן לkitty m לדכא אותך כי הוא כנראה כבר שקע בדכאון ולא בא לו יותר לעזור לפורום רק לדכא את כולם כולל אותך ואת היטמן
-
-
זה לא נכון הפורום עבר לידיים של היטמן והוא מתחיל לשקם אותו ומנסה לגרום לעוד אנשים להירשם וכשיגיעו עוד אנשים ויגיעו אז כדאי שהפורום שלך יהיה מוכן לקלוט אותם ושיהיו בו הרבה כתבות ואז אנשים ימשכו אליו
-
אני לא מאמין שהיטמן ישפר את הפורום...
להפך אני חושב שהוא יהרוס אותו...
-
[quote=amitlv;1449366]אני לא מאמין שהיטמן ישפר את הפורום...
להפך אני חושב שהוא יהרוס אותו...[/quote]
מה?
אני מקווה מאוד שאתה לא רציני
מאז היום שהיטמן הגיע הפורום נהיה הרבה יותר פעיל
בלי היטמן הפורום כבר היה מת
-
אני לא מדבר על מה קורא עכשיו אני חושב על העתיד...
-
לדכא??
חחחח אתם חיים באשלייה...הפורום לא במצב של להתקדם הלאה,לא משנה מה תעשו,הפורום ישאר אותו דבר ואף אחד לא יגיב לכם על כלום,כל מה שאתם תראו את זה הנושאים שפרסמתם לפחות רובם ללא תגובות רק עם הרבה צפיות,כלומר המשתמשים כן מודעים לנושאים שפורסמו אבל לא מגיבים כי זה לא מעניין אותם...לא סתם הפורום דיבורים הוא הכי פעיל,למה?
כולם נעוצים בנו"ד וממוקדים בו כאילו אין שום דבר מסביב...לא תוכלו לעשות כלום בנידון.
אני לא מדוכא ולא כלום,תקבלו את המציאות כפי שהיא ותפסיקו לחלום.