-
למה המשתמש "שפשפון" בבאן
אני מבין למה, מה הסיבה, אבל למה באן? ואם כבר באן אז לתמיד? רציני? לתמיד?
כמה פעמים נדב עשה את זה? או היטמן? או אלכס? או אני? או כל אחד אחר בפורום?
כאילו, אני מסכים איתכם שהוא הספים, אבל אפילו אזהרה הוא לא קיבל -.- או אזהרה לפני באן -.-
זה מאוד לא פייר, ואני לא מבין למה הוא היה צריך לקבל באן לתמיד
הוא היה אמור לקבל אזהרה בע"פ, הוא קיבל, לאחר מכן שלב האזהרה בכתב.. ורק לבסוף הבאן, ככה זה לפחות עובד כרגיל -.-
אני מבין את הכוונה של היטמן ואני בעדו שזה לא טוב להספים, אבל, באן זה מוגזם. באן לצמיתות זה בכלל מוגזם.
והוא לא עבר על שום חוק אחר -.-
בבקשה תענו לי ברצינות, אחרי כל הנושאים של אתמול, אני מאמין שמגיעה לי תשובה רצינית אחת..
-
שילמד להתנהג ולא ישחק לי אותה גבר בפורום.
-
אהבתי את זה שאני הדוגמא הראשונה ):
-
אם הוא קיבל באן לצמיתות אז זה כן מוגזם..
אבל הוא היה צריך לקבל באן.
-
כך או כך
לצמיתות זה מוגזם...ועוד בלי אזהרה לפני??
-
המשתמש קילל, הוא רשם לאנשים בטופיקים שלהם "חרא רעיון תתקדם", והוא הספים. מאחר ואין לו היסטוריה רבה בפורום, עליו לדעת שהתנהגות כזו היא לא מקובלת. בדרך כלל כשמדובר בגולשים ותיקים יותר, אני מוותר להם, מאחר והם הרוויחו זאת. גולש חדש אשר לא קרא את החוקים כפי שמתבקש ממנו, והספיק בכל הודעה שלו לנבל את הפה, להסריח את הפורום ולבדוק את הסבלנות שלי, לא מגיע להיות פה. זה גם שיקול שלי בתור מנהל ראשי. אני חייב לתפוס שעיר אחד לעזאזל ודרכו ללמד אחרים לקח - שלא שווה לעבור על החוקים. לרוע מזלו, הוא יצא האחד הזה.
עוד שאלות?
-
מה שאתה מחליט, לי זה פשוט נראה מוגזם לשים משתמש בבאן לצמיתות.
-
היטמן זה מצחיק שאתה כל כך נוקשה עם החוקים לחדשים אבל שהחברים שלך מהאתר עוברים על החוקים כלום לא קורא....
מחר אפרסם לך טופיק עם חלק ממה שהם עושים...
-
תן לי סיבה אחת להחזיר אותו. או יותר מזה, תן לי הודעה אחת נורמלית שלו.
[quote]כי לי יש ציטוטים מפה ועד הודעה חדשה: "ספאם??? לא לא אנחנו מפתחים פה דיון" לאחר שביקשתי לא להספים, יחי הכלב, חרא רעיון תתקדם, משחק דפוק, כולכם טיפשים, חחחחחחחחח יחרבן את הפלאפון החוצה, באמת שזה חרא build אם אתה רוצה ללמוד באמת דבר איתי, תפרוש וזה רק ב2 דפים.
[/quote]
עכשיו תחשוב שגולש x עוזב את המחשב והולך לשירותים, אמא שלו באה לנקות לו את החדר ורואה שהוא גולש בפורום הזה והיא נופלת על ההודעות של הגולש הזה. אתה כבר מבין את ההמשך.
מה גם שאני באתי לפתוח לפורום הזה דף חדש. מה שאומר שקללות, הספמות, אווירה שלילית וכל מה שהיה נהוג בעבר כבר אינו חלק מהמשוואה, ואם צריך, אז אני אעקור את זה מהשורש.
- - - - -
עמית - אני לא יודע מה יש לך נגד אנשים שמשקיעים בפורום מוסיקה, אבל שמא שגולשים מגיבים להם, לא אומר שהם עוברים על החוקים. טוגפי ביקש ממני רשות לפתוח את הנושא שלו, ומאחר והרגשתי שמדובר בניגוד אינטרסים, שלחתי אותו לפקח לבקש רשות. אותו דבר לגבי נסטי. הם עושים עבודה טובה והם ראויים למחמאות כמו "כל הכבוד על כך", לא לשום דבר אחר.
-
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1421792#post1421792[/url]
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1423973#post1423973[/url]
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1441980#post1441980[/url]
אלו התגובות שהיטמן ציין... מה שזה לא יהיה,לדעתי היה אפשר לשלוח לו ה"פ על זה ולהסביר לו מה שהוא עשה ולא יעשה בהמשך במקום לתת באן ישר...זו רק דעתי =0
-
[quote=hit man;1451841]המשתמש קילל, הוא רשם לאנשים בטופיקים שלהם "חרא רעיון תתקדם", והוא הספים. מאחר ואין לו היסטוריה רבה בפורום, עליו לדעת שהתנהגות כזו היא לא מקובלת. בדרך כלל כשמדובר בגולשים ותיקים יותר, אני מוותר להם, מאחר והם הרוויחו זאת. גולש חדש אשר לא קרא את החוקים כפי שמתבקש ממנו, והספיק בכל הודעה שלו לנבל את הפה, להסריח את הפורום ולבדוק את הסבלנות שלי, לא מגיע להיות פה. זה גם שיקול שלי בתור מנהל ראשי. אני חייב לתפוס שעיר אחד לעזאזל ודרכו ללמד אחרים לקח - שלא שווה לעבור על החוקים. לרוע מזלו, הוא יצא האחד הזה.
עוד שאלות?[/quote]
כן,למה אתה מוותר לגולשים החדשים מהאתר שלך ולא לגולשים חדשים אחרים?
-
אלכס - בן אדם שמספיק ב44 הודעות לעשות כזה נזק לא בא לפה כדי לגלוש, להשקיע ולהנות. הוא בא במטרה להרוס.
Hecarim - מה הם עשו? תראה לי דבר אחד שהם עשו שלא היה לטובת הפורום ואני מבטיח לך לטפל בהם.
-
כך או כך
למרות שהוא הגזים אני לא חושב שבאן תמידי!!! הוא הפתרון,זאת דעתי לפחות...
-
עדיין הוא משתמש חדש,ואני חושב שלמשתמשים חדשים מגיע יחס אחר...צריך לשלוח לאותו אדם ה"פ שיסביר לו איפה הוא טעה ועבר על החוקים ואני מבטיח לך שאותו בן אדם לא יעשה את זה יותר אלא אם כן יש לו רצון אחר להרוס כמו שאתה אומר...
ועוד משהו...תבדוק את האייפי שלו אם הוא משתמש כפול של מישהו טיפ ממני =]
-
~Mudkip~ תקרא את סוף ההודעה הזו ותבין את השיקול שלי.
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1451841#post1451841[/url]
אלכס - אותו כנ"ל.
-
[quote=kittym;1451867]עדיין הוא משתמש חדש,ואני חושב שלמשתמשים חדשים מגיע יחס אחר...צריך לשלוח לאותו אדם ה"פ שיסביר לו איפה הוא טעה ועבר על החוקים ואני מבטיח לך שאותו בן אדם לא יעשה את זה יותר אלא אם כן יש לו רצון אחר להרוס כמו שאתה אומר...
ועוד משהו...תבדוק את האייפי שלו אם הוא משתמש כפול של מישהו טיפ ממני =][/quote]
הוא חבר שלנו מהסקייפ... לא משתמש כפול. וטכנית הוא כאן 9 חודשים xd
-
אני לא הולך לבדוק את הip שלו. לכל גולש יש את הזכות לקבל יחס שווה מרגע כניסתי לתפקיד. מה שהיה לפניי לא מעניין אותי.
-
[QUOTE=Hit Man;1451864]אלכס - בן אדם שמספיק ב44 הודעות לעשות כזה נזק לא בא לפה כדי לגלוש, להשקיע ולהנות. הוא בא במטרה להרוס.
Hecarim - מה הם עשו? תראה לי דבר אחד שהם עשו שלא היה לטובת הפורום ואני מבטיח לך לטפל בהם.[/QUOTE]
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=54688[/url]
"
5. אם פרסמתם נושא שאלה ולא ענו לכם, מותר לפתוח נושא חדש רק אחרי 4 ימים על אותה השאלה.
אסור לפרסם את אותו נושא אחרי פחות מ-4 ימים ואסור בכל מקרה לעשות דאבל פוסט (2 הודעות רצופות)."
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=54619[/url]
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=54687[/url]
אותו חוק ממקודם
ויש עוד אני אמצא מחר
-
המשתמש ביקש ממני להעביר לך הודעה זו:
[quote]
<<< אה טוב
בגלל שהוא חדש
נחמיר איתו עד הסוף
צודק
בוא פשוט נגמור אותו
נשתמש בכוחינו
הרי מה זה מנהל
אם לא כדי לסלק את החדשים
באמת שבאן לתמיד זה הגזמה
ואם בתור מנהל אתה נותן ככה באנים לתמיד לחדשים
אז אתה לא צריך להיות מנהל
[/quote]
-
Hecarim - טופל.
AtomicBaby - מאכזב אותי לראות שאתה מציג את עצמך בצורה הזו. הרי שנינו יודעים איך מתנהגים בפורום. אתה יודע ואני יודע וכל מי שקורא את הטופיק הזה יודע שברגע שמישהו נכנס לפורום, מצפים ממנו להתנהג בצורה מסוימת. זה אומר שהוא לא מקלל, לא מספים, לא מפרסם אתרים מתחרים ובהחלט לא יוצר אווירה רעה נגדו.
שמא שאתה ממשיך להתעקש על המקרה, מציג אותך באור לא מחמיא. שום דבר ממה שאמרת הוא לא נכון. לא משנה כמה פעמים תרשום את זה, מה שהוא עשה זה פשוט לא מקובל. אפילו בעינייך. אולי אם היית מנסה להגדיל ראש ועוצר אותו מבעוד מועד, לא היינו מגיעים לכאן. הרי אתה חבר שלו, אתה חבר היכל תהילה, אתה יודע את כל הסיפור. למה לא עשית את זה? למה נתת לו להגיע לגבול שאתה יודע שמענישים בו? האחריות היא עליך.
אני עומד מאחורי ההחלטה שלי. במידה ואותו אדם מצטער על מעשיו, הוא מוזמן לדבר איתי בעוד שנה.
-
[quote=hit man;1451877]hecarim - טופל.
Atomicbaby - מאכזב אותי לראות שאתה מציג את עצמך בצורה הזו. הרי שנינו יודעים איך מתנהגים בפורום. אתה יודע ואני יודע וכל מי שקורא את הטופיק הזה יודע שברגע שמישהו נכנס לפורום, מצפים ממנו להתנהג בצורה מסוימת. זה אומר שהוא לא מקלל, לא מספים, לא מפרסם אתרים מתחרים ובהחלט לא יוצר אווירה רעה נגדו.
שמא שאתה ממשיך להתעקש על המקרה, מציג אותך באור לא מחמיא. שום דבר ממה שאמרת הוא לא נכון. לא משנה כמה פעמים תרשום את זה, מה שהוא עשה זה פשוט לא מקובל. אפילו בעינייך. אולי אם היית מנסה להגדיל ראש ועוצר אותו מבעוד מועד, לא היינו מגיעים לכאן. הרי אתה חבר שלו, אתה חבר היכל תהילה, אתה יודע את כל הסיפור. למה לא עשית את זה? למה נתת לו להגיע לגבול שאתה יודע שמענישים בו? האחריות היא עליך.
אני עומד מאחורי ההחלטה שלי. במידה ואותו אדם מצטער על מעשיו, הוא מוזמן לדבר איתי בעוד שנה.[/quote]
מה
מה אתה רוצה מהחיים שלי
אתה מציג אותי באור לא טוב, אני כולה מעביר לך הודעה ממנו במקום שהוא ייפתח איזה משתמש כפול או אלוהים יודע מה
איך זה שאני מעביר לך הודעה מציג אותי באור לא מחמיא? אתה מציד אותי כעת באור לא מחמיא
מה אתה רוצה מהחיים שלי
ולפרוטוקול אני לא אמרתי לא תספים או שהוא שאל אותי מה לעשות, הוא עשה.. אני ראיתי באותו זמן שראית בדיוק, אני לא אמור לנחש מה הוא יעשה באיזה זמן.
אני דורש סליחה ומחילה
-
אני לא יודע מה קרה ,אבל אני יודע שהיו מקרים הרבה יותר חמורים וכולם בסופו של דבר חזרו מהבאן שלהם , ושום באן לא נשאר לצמיתות ( חוץ מהבוטים ) ... ככה שאני עדיין חושב לצמיתות? שנה? בחייאת איזו הגזמה
-
הנושא הפך לספאם. כל צד הבהיר את הנקודה שלו. ננעל.