-
עזרה
אני רק מתחיל אז נא לא לכעוס אם אני שואל שאלות מפגרות..
1) ראיתי שממליצים לקחת את קורפיש כפוקימון מים אבל כדי לדוג אותו צריך חכה טובה אבל כדי להשיג חכה טובה צריך שיהיה לך פוקימון מים שיודע גלישה אז קודם כל האם יש דרך אחרת להשיג אותו מבלי שיהיה לך פוקימון מים שיודע גלישה? אם כן אז איך ואם לא אז האם כדי לקחת שני פוקימוני מים שאחד מהם פשוט ואחד מהם קורפיש?
2) כשהייתי בעיר דיופורד לא לקחתי את החכה הישנה ועכשיו אחרי שניצחתי את אבא שלי אני לא מוצא את מר בריני כדי לחזור לשם ולקחת את החכה... אז קודם כל זה משנה משהו בכלל? ודבר שני איך אני יכול למצוא את מר בריני והאם אני צריך למצוא את מר בריני?
-
2) לאחר המכון החמישי אתה משיג את HM05 SURF. זו מתקפה שכשמלמדים אותה על פוקימון מתאים אפשר לשחות איתה ואז אתה צריך את מר. בריני. מי זה פוקימון מתאים? כל פוקימון ברשימה הבאה:
[URL]http://www.serebii.net/attackdex/surf.shtml[/URL]
ולא, אם אתה לא רוצה את החכה הישנה אין לך באמת סיבה לבוא לקחת אותה.
1) יש גם פוקימונים שיודעים גלישה שאפשר למצוא מחוץ למי, תראה ברשימה למעלה. למשל זיגזגון, מריל, לוטאד, מקוהיטה.
ולא כל פוקימון שאתה לוכד אתה חייב לאמן ולטפח. אין שום בעיה ללכוד פוקימון כדי שתוכל להשתמש בSURF ואז להשיג פוקימון אחר ולהתעלם מהפוקימון הראשון שתפסת לנצח (למשל לשים אותו במחשב).
-
[QUOTE=LordAbizi;1463131]2) לאחר המכון החמישי אתה משיג את HM05 SURF. זו מתקפה שכשמלמדים אותה על פוקימון מתאים אפשר לשחות איתה ואז אתה צריך את מר. בריני. מי זה פוקימון מתאים? כל פוקימון ברשימה הבאה:
[URL]http://www.serebii.net/attackdex/surf.shtml[/URL]
ולא, אם אתה לא רוצה את החכה הישנה אין לך באמת סיבה לבוא לקחת אותה.
1) יש גם פוקימונים שיודעים גלישה שאפשר למצוא מחוץ למי, תראה ברשימה למעלה. למשל זיגזגון, מריל, לוטאד, מקוהיטה.
ולא כל פוקימון שאתה לוכד אתה חייב לאמן ולטפח. אין שום בעיה ללכוד פוקימון כדי שתוכל להשתמש בSURF ואז להשיג פוקימון אחר ולהתעלם מהפוקימון הראשון שתפסת לנצח (למשל לשים אותו במחשב).[/QUOTE]
קודם כל תודה רבה דבר שני אני משחק דרך הטלפון ולפי מה שהבנתי אפשר לתפוס רק עד 6 פוקימונים ואז אתה נשאר איתם עד סוף המשחק אז כדאי שאלה יהיו פוקמונים טובים ולא סתם...
עוד משהו אני הולך לפי המדריך הזה [url]http://www.2all.co.il/web/Sites11/POCEMONGUIDE/PAGE2.asp[/url] ועכשיו אני צריך לעשות את המשימה של הגלישה בעצם אז איזה פוקימון אתה ממליץ לי לקחת מבין הרשימה?
ובכללי אני לא מוצא את מר בריני הזה בשום מקום יכול להיות שאני פשוט לא אמור למצוא אותו עכשיו והוא יופיע לי אחר כך?
-
לא, ברגע שאתה תופס שישה פוקימונים, כל פוקימון נוסף יישלח למחשב שלך, שנמצא בכל מרכז פוקימונים, ושם תוכל להחליף בכל שלב במשחק פוקימון בין השישייה שלך למחשב שלך. לכן תתפוס כתאוות נפשך.
מר. בריני איבד כל תכלית במשחק כעת משיש לך surf. אולי הוא נמצא בבקתה שלו, אני לא זוכר. הוא לא יספק לך שירות הסעות ימיות יותר.
-
[quote=lordabizi;1463139]לא, ברגע שאתה תופס שישה פוקימונים, כל פוקימון נוסף יישלח למחשב שלך, שנמצא בכל מרכז פוקימונים, ושם תוכל להחליף בכל שלב במשחק פוקימון בין השישייה שלך למחשב שלך. לכן תתפוס כתאוות נפשך.
מר. בריני איבד כל תכלית במשחק כעת משיש לך surf. אולי הוא נמצא בבקתה שלו, אני לא זוכר. הוא לא יספק לך שירות הסעות ימיות יותר.[/quote]
ואיזה פוקימון כדאי לי לקחת מהרשימה?
-
זה תלוי בעיקר בהעדפות הפרטיות שלך ובשישייה שלך. מאחר ואני את רוב משחקי הברקת שלי מתחיל עם מאדקיפ, אז אצלי די ברור שאני אלמד את מדקיפ. אבל הפוקימון שאתה תלמד אותו את המתקפה הזו תלוי בעיקר בשישייה שאתה מתכנן לעצמך, בהעדפות האישיות שלך, ובעיקר, בעד כמה אתה לוקח את המשחק הזה ברצינות.
-
[quote=lordabizi;1463141]זה תלוי בעיקר בהעדפות הפרטיות שלך ובשישייה שלך. מאחר ואני את רוב משחקי הברקת שלי מתחיל עם מאדקיפ, אז אצלי די ברור שאני אלמד את מדקיפ. אבל הפוקימון שאתה תלמד אותו את המתקפה הזו תלוי בעיקר בשישייה שאתה מתכנן לעצמך, בהעדפות האישיות שלך, ובעיקר, בעד כמה אתה לוקח את המשחק הזה ברצינות.[/quote]
התחלתי עם הפוקימון אש אני לא זוכר איך קוראים לו והוא התפתח לי כבר פעמיים (רמה 38) ולקחתי גם את ארון כי אמרו לי שהוא טוב חוץ מזה אין לי כל כך שישייה כי זה הפעם הראשונה שאני משחק אז אני בונה שישייה לפי העצות שנותנים לי אמרו לי שכדאי לי את הרקרוס וסלאמנס ואת הפוקימון מים הזה קורפיש אבל זה הכל עצות אם יש לך שישייה חזקה אני ישמח לשמוע
-
עם כל שישייה אפשר לנצח את המשחק. תבחר פוקימונים שנראים לך טובים ותבנה מהם משהו. אגב, את הרקרוס תוכל לתפוס רק אחרי הליגה אז לא הייתי בונה עליו יותר מדי במקומך. פשוט תזרום עם המשחק. אתה יכול גם להסתכל על אתר מאגר נתונים של פוקימון (למשל זה [URL]http://www.serebii.net/pokedex-rs/[/URL]) ולבדוק כל פוקימון שאולי מעניין אותך...
-
[QUOTE=LordAbizi;1463143]עם כל שישייה אפשר לנצח את המשחק. תבחר פוקימונים שנראים לך טובים ותבנה מהם משהו. אגב, את הרקרוס תוכל לתפוס רק אחרי הליגה אז לא הייתי בונה עליו יותר מדי במקומך. פשוט תזרום עם המשחק. אתה יכול גם להסתכל על אתר מאגר נתונים של פוקימון (למשל זה [URL]http://www.serebii.net/pokedex-rs/[/URL]) ולבדוק כל פוקימון שאולי מעניין אותך...[/QUOTE]
הכי אהבתי מבין כולם אותו [url]http://www.serebii.net/pokedex-rs/245.shtml[/url] אבל אומרים שאפשר להשיג אותו רק דרך החלפות ואין לי מושג מה זה אומר או איך לעשות את זה אתה יכול להסביר לי?
-
כשאמרתי שתסתכל על פוקימונים שאתה אוהב, התכוונתי יותר שמבין הפוקימונים שאתה פוגש במשחק, תוכל לבדוק אותם באתר ולהחליט אם בא לך להשתמש בהם או לא.
הפוקימון הזה לא מופיע בברקת. לכן כדי להשיג אותו בברקת אליך להעביר אותו ממשחק שבו הוא כן מופיע.
זה בלתי אפשרי מאחר ואתה משחק בטלפון. להחליף אפשר או במחשב (בעזרת אימולטור החלפות, ואז אתה מחליף עם עצמך במשחק אחר), או בגיימבוי (ואז אתה מחליף עם אנשים אחרים). לכן זה לא רלוונטי לגביך.
תתרכז יותר בפוקימונים לא אגדיים שגם יוצא לך להתקל בהם במשחק. כאלו יש גם סיכוי שתוכל באמת למצוא...
-
[url]http://www.serebii.net/pokedex-rs/297.shtml[/url] הוא בסדר? ראיתי אותו כמה פעמים...
-
-
-
ממליץ על פלייגון או אלטריה כדרקון
-
אני לא אגיד לך אם פוקימון הוא טוב או לא, זה לא מה שאני מומחה בו. אני אגיד לך משהו יותר כללי: תנסה להסתכל על השישייה כמכלול. תנסה לגוון כמה שיותר בסוגים של השישייה שלך, ולעשות את זה עם פוקימונים שנראים לך בסדר (מאיזו בחינה שבא לך). אחרי הכל המטרה היא להנות, ולנצח את הליגה אפשר עם כל דבר כמעט. ואם יהיו לך בעיות לקראת הליגה אז כבר נטפל בזה כשזה יהיה המצב.
-
אתה בברקת?רובי?ספיר?אני יכול להמליץ לך על שישיה תגיד גם איזה התחלתי לקחת
-
Hariyama פוקימון מעולה, כשאני מתחיל ברקת בדר"כ אני נוטה לקחת אותו בחבר בשישיה.
ממליץ לך על פלייגון, פוקימון חזק מאוד לפי דעתי, וכיף לשחק איתו.
-
[quote=itayqt;1463158]hariyama פוקימון מעולה, כשאני מתחיל ברקת בדר"כ אני נוטה לקחת אותו בחבר בשישיה.
ממליץ לך על פלייגון, פוקימון חזק מאוד לפי דעתי, וכיף לשחק איתו.[/quote]
דגש על לפתח אותו מהר לפלייגון
-
[QUOTE=charmander 1;1463148]הממממממממ יש יותר טובים[/QUOTE]
[url]http://www.serebii.net/pokedex-rs/318.shtml[/url] הוא ניראה לי נחמד עם איזה חכה צריך לדוג אותו?
-
[quote=word_ life;1463154]אתה בברקת?רובי?ספיר?אני יכול להמליץ לך על שישיה תגיד גם איזה התחלתי לקחת[/quote]
אני בברקת והתחלתי עם פוקימון האש ותפסתי את ארון
-
כדרקון תיקח סאלמנס/פלייגון הם מעולים גם אלטריה טובה ולא הייתי לוקח את hariyama הוא לא כזה טוב
ואתה צודק ההתפתחות האחרונה של ארון מעולה אם אתה רוצה פוקימון לוחם עדיף machamp אבל מכיוון שאתה בפלאפון לא תוכל להחליף ולפתח אותו..
-
את הפיראנה אפשר לתפוס עם good rod בדרכים 118 119. את ההתפתחות שלו או אותו גם אפשר לתפוס באותם דרכים רק עם super rod
-
מי הפוקימון הכי טוב ברשימה הזאת [url]http://www.serebii.net/attackdex/surf.shtml[/url] שאני יכול להשיג בלי חכה ובלי החלפות (פוקימון ברקת בטלפון)
-
לדעתי אזומריל ואגרון
(תת התפתחות של אזומריל תופסים ליד הבית של האיש הזקן עם הסירה והתפפתחות ראשונה של אגרון תופסים במערה על האי עם המכון לחימה
-
אגרון לא כל כך פוקימון שמתאים לsurf. Surf היא מתקפת מים, ולכן נחשבת "התקפה מיוחדת" (להבדיל מ"התקפה פיזית"). אגרון הוא פוקימון שההתקפה המיוחדת שלו די נמוכה.
-
נכון אבל הוא שאל מי הכי טוב מהרשימה...
-
מריל דיי קל להשגה והוא מהרשימה
-
לקחתי את מריל והתקדמתי במשימות וקיבלתי מין פוקימון כזה מוזר אחרי איזה משימה (הפוקימון שמשנה את הצורה לפי מזג האוויר) אבל אני לא כל כך רוצה אותו איך אני יכול להיפטר ממנו?
-
אמרתי לך, בכל מרכז פוקימונים יש מחשב. תדבר עם המחשב ותבחר את האפשרות הראשונה. אז יהיו לך כמה אפשרויות. הראשונות הן: 1. משיכת פוקימון, שבה אתה לוקח פוקימון שמאוחסן במחשב אליך לשישייה, 2. הפקדת פוקימון, שבה אתה מעביר פוקימון מהשישייה שלך למחשב, ו-3. הזזת פוקימון שבה אתה יכול להזיז לכל כיוון. תשתמש בזה כדי להפקיד את קסטפורם לתוך המחשב. אחר כך בכל פעם שתהיה במרכז פוקימונים תוכל לקחת אותו או לאחסן פוקימון אחר כרצונך.
-
[quote=lordabizi;1463283]אמרתי לך, בכל מרכז פוקימונים יש מחשב. תדבר עם המחשב ותבחר את האפשרות הראשונה. אז יהיו לך כמה אפשרויות. הראשונות הן: 1. משיכת פוקימון, שבה אתה לוקח פוקימון שמאוחסן במחשב אליך לשישייה, 2. הפקדת פוקימון, שבה אתה מעביר פוקימון מהשישייה שלך למחשב, ו-3. הזזת פוקימון שבה אתה יכול להזיז לכל כיוון. תשתמש בזה כדי להפקיד את קסטפורם לתוך המחשב. אחר כך בכל פעם שתהיה במרכז פוקימונים תוכל לקחת אותו או לאחסן פוקימון אחר כרצונך.[/quote]
אה מגניב הצלחתי תודה ותגיד איזה מתקפות אני צריך כדי שאני יוכל ללכוד את סלאמנס?
-
נראה לי שרק surf וwaterfall. Waterfall אתה תשיג בשלב מסויים כחלק מהעלילה לקראת הסוף. לקראת המכון השמיני.
ורק כדי להבהיר: אתה תלכוד את באגון. תצטרך להתאמץ עוד כדי לפתח אותו לסאלאמנס.
-
[quote=lordabizi;1463290]נראה לי שרק surf וwaterfall. Waterfall אתה תשיג בשלב מסויים כחלק מהעלילה לקראת הסוף. לקראת המכון השמיני.
ורק כדי להבהיר: אתה תלכוד את באגון. תצטרך להתאמץ עוד כדי לפתח אותו לסאלאמנס.[/quote]
אוקי וכמה מכונים יש אם המכון השמיני הוא לקראת הסוף? ניראלי אני בערך במכון השישי כבר
-
השמיני הוא האחרון. אחרי זה יש רק ליגה. אחרי הליגה נפתחת חזית הקרב ובזה בערך נגמרים הדברים המעניינים שאפשר לעשות במשחק.
-
[quote=treeko;1463165]אני בברקת והתחלתי עם פוקימון האש ותפסתי את ארון[/quote]
אז קח עצה ממישהו שמשחק שנים במשחקים של פוקימון וסיים את כולם למעט x וy שלא משחק בהם כי אין אותם למחחשב בכל מקרה
בגלל שלקחת טורציק הוא התפתח לבלייזקן בסוף ויהיה לך אש ולחימה אז אתה לא צריך אריאמה שהוא גם לחימה
קח לך את בלייזקן אש לחימה
קח את ארון פתח אותו לאגרון שהוא מתכת ואבן
קח באגון פתח אותו לסלמנס שהוא אחד החזקים והוא כמובן סוג מעופף דרקון
קח שפטרי אפשר לתפוס את תת הההתפתחות שלו בתחילת המשחק סוג עשב ואופל גם ממולץ
לגביי פוקמון מים אתה יכול ללכוד קורפיש ולפתח אותו או ללכוד סטריו בחכה לתת לו אבן מים ואז יהיה לך סטרמי סוג מים ועל חושי
והפוקמון האחרון שאני מציע לך פשוט תבחר את מי שבא לך כי אתה צריך גם פוקמנים לחזית הקרב אחרי הליגה שזה שבעה מתקני קרב מגוונים אם אין לך כוח לאמן את כל מי שאמרתי לך יש קודים לריר קנדי שזה מעלה רמות
-
[QUOTE=word_ life;1463603] אם אין לך כוח לאמן את כל מי שאמרתי לך יש קודים לריר קנדי שזה מעלה רמות[/QUOTE]
נכון שזה מעלה רמות אבל אם מעלים פוקימון ב-rare candy הוא לא מקבל את כל הנקודות כשהוא עולה רמה,
לדוגמא:יש לי סאלמנס רמה 100 שהעלתי עם ראר קנדי ההתקפה שלו היא 100 ויש לי סאלמנס רמה 100 שהעלתי בלי ראר קנדי וההתקפה שלו 150 וככה זה לכל הסטטוסים וזה סתם דוגמאות זה לא באמת 100 ו-150.
-
זה בגלל שrare candy מאפס ev
-
[QUOTE=The Heliolisk;1463615]זה בגלל שrare candy מאפס ev[/QUOTE]
זה פחות או יותר למה שהתכוונתי :wink: