-
כנס מפלצות כיס
שלום,
שמי הוא רז, אני פונה אליכם כי האתר שלכם קשור לפוקימון. לדעתי אתם פועלים מתוך שליחות ולכן אתם תהיו גם מעוניינים לעזור לסצנת הפוקימון הישראלית. מכאן יוצא שעליכם לתרום את חלקכם בפרסום כנס הפוקימון הראשון מסוגו בישראל. מדובר בכנס "מפלצות כיס", והוא יתקיים ב23.10.14, באשכול הפיס "אהל-שם", ברמת גן. דבר נוסף, מאחר וזה נושא חשוב, אני מאמין שעליכם לפרסם את הכנס כידיעה חשובה מאוד. ואם אתם לא יודעים מה בדיוק לכתוב, אתם מוזמנים להעתיק את התוכן שמפורסם בלינק המצורף. תודה.
[url]http://pocketmonsters.co.il/?p=34968[/url]
-
איפה אתה בדיוק רואה קישור לפוקימון תסביר לי.
הפורום כללי לגמרי.
-
אתה מתנהג כאילו אין בידך המידע שהאתר המדובר נוצר כי ליוצר שלו נמאס מהאתר הזה
-
[QUOTE=dingolavista;1470905]שלום,
שמי הוא רז, אני פונה אליכם כי האתר שלכם קשור לפוקימון. לדעתי אתם פועלים מתוך שליחות ולכן אתם תהיו גם מעוניינים לעזור לסצנת הפוקימון הישראלית. מכאן יוצא שעליכם לתרום את חלקכם בפרסום כנס הפוקימון הראשון מסוגו בישראל. מדובר בכנס "מפלצות כיס", והוא יתקיים ב23.10.14, באשכול הפיס "אהל-שם", ברמת גן. דבר נוסף, מאחר וזה נושא חשוב, אני מאמין שעליכם לפרסם את הכנס כידיעה חשובה מאוד. ואם אתם לא יודעים מה בדיוק לכתוב, אתם מוזמנים להעתיק את התוכן שמפורסם בלינק המצורף. תודה.
[URL]http://pocketmonsters.co.il/?p=34968[/URL][/QUOTE]
רגע
היטמן פוסי מידי לבוא ולרשום את זה בעצמו?
הוא שולח לכאן את החניכים שלו?
כאילו, ברור לי לגמרי שזה היטמן הכתיב לך את התגובה. אני פשוט לא מבין למה הוא שולח שליחים
-
היטמן אני אוהב אותך עדיין
-
Assassin - אם יש לך בעיה איתי, אתה מוזמן לומר לי אותה עכשיו, פנים מול פנים.
-
טוב עכשיו אנחנו יודעים שהיטמן לא פוסי וכאות של כבוד נצטרך לתת כאפה לאלון
-
[QUOTE=Hit Man;1470915]Assassin - אם יש לך בעיה איתי, אתה מוזמן לומר לי אותה עכשיו, פנים מול פנים.[/QUOTE]
אה הנה כבודו
מה שלומך לא רואים אותך יותר
-
אני בסדר, פעיל ובריא. מה איתך?
-
[quote=assassin;1470911]רגע
היטמן פוסי מידי לבוא ולרשום את זה בעצמו?
הוא שולח לכאן את החניכים שלו?
כאילו, ברור לי לגמרי שזה היטמן הכתיב לך את התגובה. אני פשוט לא מבין למה הוא שולח שליחים[/quote]
[quote=hit man;1470915]assassin - אם יש לך בעיה איתי, אתה מוזמן לומר לי אותה עכשיו, פנים מול פנים.[/quote]
yea bitch
-
[QUOTE=Hit Man;1470918]אני בסדר, פעיל ובריא. מה איתך?[/QUOTE]
מעולה
מנסים לכייף במה שנותר מהפורום, רמה חדשה של שיעמום
אתה חושב שיש לך את מי לגייס לכנס? (מהפורום)
הרוב בני 8 שההורים שלהם לא ייתנו להם לצאת למכולת לבד, השאר כבר פחות.. "פוקימוניסטים"
-
וואלה היטמן יא זבל שלא תחשוב שאני לא שוכח לך את הסיפור עם הווינר
-
[QUOTE=Assassin;1470920]מעולה
מנסים לכייף במה שנותר מהפורום, רמה חדשה של שיעמום
אתה חושב שיש לך את מי לגייס לכנס? (מהפורום)
הרוב בני 8 שההורים שלהם לא ייתנו להם לצאת למכולת לבד, השאר כבר פחות.. "פוקימוניסטים"[/QUOTE]
אני לא יודע מה להגיד לך על הפסקה הראשונה.
מי שירצה לבוא, מוזמן, אני לא רודף אחרי אף אחד.
ובלי שום קשר, תהיה פיצה בכנס...
-
כבר תקופה ארוכה ש- myFORUM לא במעמד לקדם כנסים כאלה ובכלל מאז פרישתו של היטמן הפרסום של האתר הזה לא חוקי פה כמו שאר האתרים שעוסקים בפוקימון \ אנימה (וזה ככה מהיום הראשון של הפורום).
בגלל שהכנס הזה יכול לעניין חלק מהגולשים אני אשאיר את הפרסום שלך לא מצונזר ולא נעול כדי שהמשתמשים הפעילים יראו את האשכול ב'הודעות אחרונות'.
שיהיה בהצלחה בכנס.
-
-
[QUOTE=Hit Man;1470923]אני לא יודע מה להגיד לך על הפסקה הראשונה.
מי שירצה לבוא, מוזמן, אני לא רודף אחרי אף אחד.
ובלי שום קשר, תהיה פיצה בכנס...[/QUOTE]
אל תזמין את pizzablaster
-
-
אני מרגיש שיש פה מלחמה פאסיבית-אגרסיבית בין היטמן "הלא כל-כך פוסי" ורותם ה"מפרגן:
-
[QUOTE=Hit Man;1470927]אתה מוזמן לבוא, רותם.[/QUOTE]
לא בשבילי. אבל תודה.
[QUOTE=Cho'gath;1470929]אני מרגיש שיש פה מלחמה פאסיבית-אגרסיבית בין היטמן "הלא כל-כך פוסי" ורותם ה"מפרגן:[/QUOTE]
ממש לא. חס וחלילה.
-
אני רואה שכולכם מחוג'בבים רמה 92 הא
-
יאללה הבה ננצל את המעמד הזה לעשות סולחה
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1470960]יאללה הבה ננצל את המעמד הזה לעשות סולחה[/QUOTE]
תן להם לצאת זה על זה ב300000, זה ההזדמנות שלנו לראות את הפורום נחרב