-
זמן לשינוי?
את מספר האנשים שהיו מחוברים לפורום הזה כמוני או יותר ממני אפשר לספור על יד אחת...
(אלכס, ניצן, רותם, היטמן הקצת אובססיבי... ולא עולים לי יותר שמות).
צחקנו ביחד, השתעממנו ביחד, הצפנו את פורום משו"ב ביחד בנושאים כמו:
*צריך לסגור את הנו"ד כדי ששאר הפורומים יהיו יותר פעילים!
*למה סגרתם את הנו"ד?? הפורום פחות פעיל תחזירו אותו!!
*למה אלכס פקח? תורידו אותו
*למה יש לעומר בחתימה בחורות חצי ערומות? שיוריד את החתימה!
*צריך להחיות את הפורום!! (וזה כשהיו פה ביום בערך פי 50 יותר תגובות).
*אנחנו כבר לא ילדים! די לפוקימון, בואו נהפוך לפורום כללי (מה שבאמת קרה והיה בדיעבד טעות ענקית).
היו תקופות קורעות מצחוק, תקופות עם וויכוחים מעניינים, תקופות יבשות יותר שהפורום קם על הרגליים מהם (וגם אז היו כל יום בערך פי 200 יותר תגובות ממה שיש עכשיו).
העברנו פה לילות שלמים של חופשים גדולים בחפירות בנו"ד.
עכשיו אני לא מבין איך עשיתי דברים כאלה ומסתכל עליהם כבזבוז זמן, אבל זאת בהחלט חתיכת נוסטלגיה.
היום אני מאמין שכל החבר'ה הוותיקים נמצאים במקום אחר, ובגלל זה להפוך את הפורום לכללי היה טעות.
כי מה שנמשכנו אליו בתור ילדים לא עניין אותנו אחרי שנתיים-שלוש, מה שלא לקחנו בחשבון שעוד שנה-שנתיים נהיה בראש אחר והפורום לא יעניין אותנו... ופורום ללא נושא פחות ימשוך אליו אנשים.
האמת?
הסיבה היחידה שאני רואה שהפורום נשאר עומד ומחזיקים בשבילו שרתים, בלי לזלזל בנוסטלגיה היא שכרגע יש 50 אורחים ושני משתמשים רשומים מחוברים. (בראש השנה, בחג, בחופש, מה שמראה על המצב הנוראי של הפורום).
ניחוש פרוע הוא שהאורחים נמצאים פה כדי לצפות במידע שהצטבר בנושאים שהצטברו פה במהלך השנים ובגלל עבודה טובה של רותם קופץ בחיפוש בגוגל. כנראה שהצפיות בפירסומות של האורחים זה מה שמחזיק את הפורום או אפילו קצת רווחי. אז סך הכל מה שנשאר מהפורום זה הרבה מידע שהצטבר בו במהלך השנים שמושך אליו כניסות מזדמנות.
אפשר להיות דרמטים ולהגיד שזה ה"שלד" של מה שהוא היה.
פורומים שהיו פעילים...
לדוגמא עיצוב גרפי שלמדתי המון מהמשתמשים (בין היתר דברים שמשמשים אותי גם היום), ובתמורה גם לימדתי המון והיה מאוד פעיל כיום מת לגמרי, לא צמח פה מעצב חדש כבר שנתיים.
פורום חת"מ - שהיה הכי פעיל פה לא ראה תגובה כבר חודש.
אפילו הנו"דים שהיו מוצפים ומגיעים ל100 עמודים תוך כמה שעות, רואים עכשיו לא יותר מתגובה משעממת ביום, בדרך כלל של LORD-ABIZI (no offence)
למרות כל מה שרשמתי, מדהים שהפורום שרד כל כך הרבה זמן!
חייבים להגיד כל הכבוד לרותם...
לא מכיר פורום ששרד כל כך הרבה זמן חוץ מanime-il וכמובן fxp.
ההצעה שלי היא כזאת...
"מאגר המידע" שמושך אל הפורום כניסות יישאר גם אם הפורום ישנה את הנושא שלו.
הפורום צריך דם חדש, צריך נושא חדש-ישן שימשוך אליו אנשים.
הנושא של "פורום כללי" נכשל, חד משמעית.
אם הפורום היה נשאר במתוכנת הקודמת שלו המצב היה הרבה יותר טוב.
הגיע הזמן לחזור להיות פוקימונס :), או אפילו להפוך לפורום אנימה שמעניין את רוב הגולשים פה.
לא בשביל הנוסטגליה, לא בשביל הוותיקים, אלא בשביל הילדודס, שיגיעו לפה כמו שאנחנו הגענו לפני הרבה זמן...
שיבלו את הלילות של החופש הגדול בחפירות בנו"ד ובמשחקי תפקידים, כמו שאנחנו בילינו.
זה יעלה רק בשינוי של הלוגו למעלה ושל הדומיין...
ובקשה אישית, להחזיר את פורום משוב למעלה! כי שם הוא צריך להיות!.
חג שמח לכולם!
-
וואלה צודק!
הפורום באמת מת וחבל.. המקום הזה היה באמת מקום מעולה והוא עדיין יכול להיות!
-
אתם לא כאלה אלוהיים כמו שאתה מציג
גם בתקופתי היה מאוד פעיל פה וכיפי, למרות שהחבר'ה שלכם באו לביקורים מועטים
יואב. דור. עומר. עומר. ליאור. דור. שחר. מגל. טל. מאי. נלי. סיגל. עידן. משה. שלומי. אביב. ואני יכול להמשיך
-
[QUOTE=Assassin;1471047]אתם לא כאלה אלוהיים כמו שאתה מציג
יואב. דור. עומר. עומר. ליאור. דור. שחר. מגל. טל. מאי. נלי. סיגל. עידן. משה. שלומי. אביב. ואני יכול להמשיך[/QUOTE]
ועדיין אם היה אפשר לעשות השוואת תקופות, תאמין לי שהתקופה שלנו פה הייתה הרבה יותר פורייה...
בכל מקרה זה לא הנושא המקום צריך ריענון מחדש ולהעלות פעילות.
-
אני מסכים ב100%
אישית אני נמשכתי הרבה פחות לפורום כשהוא עבר לכללי גם כי הוא היה כבר לא נוח לשימוש וגם כי הוא איבד את החן שלו, בתור אחד שארגן פה את הפעילות הכי גדולה שהפורום ראה בשנה האחרונה אני אומר שיש מקום להשקעה! יש אפשרות להחיות את הפורום! אני עדיין בקשר עם המון אנשים שהכרתי בפורום והוא היה כמו הבית שלי, רק חבל לראות את הבית הזה מתמוטט.
למרות ש... לא נראלי שיהיה אפשרי להחזיר את הפורום למה שהוא היה פעם, לא נוכל למלא נו"דים בכמה שעות ולא נוכל להיות "אחווה" כמו שהיה פעם.
הנקודה שלי היא שאם מישהו יקח יוזמה לידיים אפשר להעלות את הפורום הזה שוב.
-
תסכימו איתי שבפתיחה של הפורום היו פה 2 משתמשים? רותם ואיילון?
תוך חודשיים הפורום הפך להיות פעיל, בגלל שהנושא משך אליו את האנשים.
הפורום לא מושך אליו חבר'ה וותיקים וזה בסדר, כשהראש במקום אחר אין מה לעשות...
אבל ילדים כן יכולים להגיע לפה אם הנושא של הפורום יעניין אותם, כמו שאנחנו הגענו.
תוך חודשיים מפתיחת הפורום הוא הפך לפעיל.
אולי גם תוך חודשיים מהחזרה של הנושא לפוקימון נראה פה פעילות? אי אפשר לדעת... אפשר לנסות.
אולי אפילו גם יבואו משתמשים עם ידע בנושא וגם את האתר יצליחו להחיות...
ואולי זה גם לא יצליח, אבל לא נראה לי שיש מה להפסיד :)
-
הזמן שלי קצר אז אני אקצר :
- הפורום התפתח מהר מאוד כבר בימים הראשונים שלו בגלל שהיה מחסור בפורומי פוקימון רציניים בזמנו (במיוחד אחרי הסגירה של האתר הישראלי לשעבר) ואנשים חיפשו מקום חדש. מה גם שהיה מדובר בדור שפוקימון היה בערך הסדרה הענקית ביותר בילדות שלו ופחות או יותר הדבר הרציני ביותר שהיה לראות בטלוויזיה.
- המעבר לכללי היה הכרחי, אמנם חלקכם לא זוכרים אבל איבדנו הרבה מהגולשים בתקופה האחרונה שלו בתור פוקימון ואי אפשר לדעת אם היינו נשארים כפורום פוקימון בלבד המצב היה אותו דבר. מה גם שבתקופה הראשונה אחרי המעבר לכללי פורומי הפוקימון עדיין היו מאוד תוססים ופעילים.
- הבעיה היחידה עם המשתמשים הפעילים היא שכולם כבר גדלו, אני מסתכל על עצמי ובקושי קיימים נושאים שאני מרגיש שיש לי לפתוח פה. באתרים אחרים ברשת בגילי אני פעיל רק בנושאים של יום יום (בתקופה של הצבא זה היה עם חיילים אחרים, בתקופה שאחרי זה על רכב או תמיכה טכנית בדברים שאני צריך) והתייעצות עם 'מומחים' מה שנקרא - שזה משהו שאין פה. כל זה מסתכם בכך שמי שהיה לו פעם, מלבד נוסטלגיה אין לו באמת מה לעשות פה.
- אני ממשיך כמובן להחזיק את הפורום ולשלם על ההוצאות הכספיות ולמרות מה שחשבת (שהאורחים מחזיקים לי את הפרסומות) אין לי שום רווח או אפילו כיסוי הוצאות על האתר. עכשיו שאני מסתכל הפרסומות אפילו לא עובדות לפחות שבועיים חח. בעזרת ה' אני אחזיק את הפורום עד יומי האחרון p: אבל אלה רק משאלות לב, לך תדע.
- הדרך היחידה שאני רואה להחזיר את הפורום לפעילות היא לשכור אנשים שיקדמו את הפורום מבחוץ וינהלו אותו אבל זה לא משהו שאני יכול להרשות לעצמי.
- להחזיר את הפורום לנושא מסויים כמו פוקימון זה לא בא בחשבון ואין לי זמן לפרט את מה שעל ליבי בעניין.
- שיהיה לכולנו שנה טובה ובהצלחה בהמשך.
-
אני אובססיבי? אני? אני?? אני??? אני!!! אני(!?!?!?) א-נ-י... אנני? לנוקס~!
בכל מקרה, אני חושב שיש דברים בגו, אבל אני לא חושב ששינוי נושא ישנה משהו. אמרתי את זה בעבר ואומר את זה שוב - הפורום יכול להצליח גם אם הנושא שלו יהיה "ליהיא גרינר". פשוט צריך מעט חשיבה מחוץ לקופסה. זה מאוד מסרס כאשר הפורום ננעל בחגים, כאשר אסור לשים תמונות של נשים בעירום, וכאשר אנשים רוצים לתרום. פשוט כי הם נתקלים בכל מיני מכשולים, כדוגמת לורד אביזי ותורת ה"אני תמיד צודק, הפורום הזה ימות לא משנה מה תעשה עבורו". או לדוגמה, הבאת אנשים כמו נסטי שקיבלה את המפתחות לנהל פה פורום והובהלה לכיכר הפורום ונתלתה שם על היותה "חדשה". זה לא דרך.
-
אולי אני קצת חדש פה בהשוואה לכל הענקים העתיקים שהגיבו פה, אבל אני כן מבלה בפורום הזה קצת יותר מ-3 שנים. הפורום הזה עיצב אותי והאנשים כאן נתנו לי את האישיות שלי. לצערי כל האנשים שאני מכיר מהפורום ואני עדיין בקשר איתם לא מדברים פה בפורום כי יש לנו קבוצות "סופר נו"ד" בסקייפ.
אבל לדעתי, להגיד לכם מה הבעיה הכי גדולה שלנו פה? זה כבר לא פורום, זה נוסטלגיה. כולם פה נמצאים כבר איזה 5 שנים+ עם הבדיחות הפרטיות שלהם ועם הזכרונות, ולמשתמשים חדשים אין מקום...
-
רותם, אתה יכול להביא אנשים שלא יעשו את זה בשביל כסף, אלא מתוך אהבה לדבר הזה, להכריז על שיתופי פעולה עם אתרי פוקימון אחרים וכו'... אולי זה לא הרעיון הכי טוב אבל מה כבר אפשר להפסיד?
-
אני אגיד דבר אחד:
פורום פעיל זה פורום שהחת"ם פעיל בו.
כי חת"ם דורש השקעה ועקביות יום יומית ועם הפורום הזה פעיל אז מדברים על דברים בנו"ד, נוצרים קשרים חדשים בין שה"מים לשחקנים ואז זה יתניע את שאר הפורומים. בשנייה חת"מ יפעל, הנו"ד יפעל. בשנייה שהנו"ד יפעל אנשים יבואו. כשאנשים יבואו הם יתחילו לפרסם דברים בפורום צחוקים ובמשחקים כללי וב(הכי חשוב) גרפיקה.
בקיצור אולי אני טועה אבל זה מה שאני חושב....
-
פשוט מחזק את עומר
רותם, אתה עדיין יכול להציל את המקלט שבו אנחנו גדלנו.
ביליתי פה מכיתה ו' עד סוף כיתה ט' ונהנתי מכל רגע, באתי לכאן עם שגיאות כתיב ובעזרת כמה ילדים פה שבאופן אבסורדי אני זוכר את שמם (יוסי, שי, נדב, תומר ועומר) למדתי לכתוב ללא שגיאות כתיב וזה עזר לי גם בחיים האמיתיים וחסך להוריי הרבה כסף.
המקום הזה הוא איזהשהו נקודה בהתבגרות של כל מי שהיה בפורום הזה בעבר, אני יכול להסתכל על ילד שבא לפה בכיתה ו' ועכשיו אני מסתכל על ילד שמתגייס עוד כמה חודשים ואומר לעצמי פאק אשכרה גדלתי פה, למקום הזה ברחתי אחרי בצפר ובחופשים כשהיה משעמם...
-
השאלה היא מאיפה אני משיג את האנשים שיהיו מוכנים להשקיע, ואם כבר מדברים על אנשים כאלה למה זה לא כל אחד ואחד מכם שמציע רעיונות?
אני כבר אמרתי ואומר שוב, אין לי זמן ואת היכולת הכספית לפרסם את הפורום. אני לא מרוויח שקל מהפורום והכל הוצאות, אני לא רוצה להוסיף הוצאות נוספות.
-
[QUOTE=YoRt3m;1471060]השאלה היא מאיפה אני משיג את האנשים שיהיו מוכנים להשקיע, ואם כבר מדברים על אנשים כאלה למה זה לא כל אחד ואחד מכם שמציע רעיונות?
אני כבר אמרתי ואומר שוב, אין לי זמן ואת היכולת הכספית לפרסם את הפורום. אני לא מרוויח שקל מהפורום והכל הוצאות, אני לא רוצה להוסיף הוצאות נוספות.[/QUOTE]
אפשר לרתום אנשים מהפורום
אני מוכן לתרום את עצמי לעזרה, ואני בטוח שעוד הרבה יהיו מוכנים, זה אפשרי לעשות את זה.
-
וואלה מוכן לעשות הישרדות מייפורום עונה 2
-
אני כמעט בטוח שכל אחד פה ירצה לעזור.
-
אני נציג דור הביניים ואני מכריז, אנחנו דורשים שינוי.
[B][SIZE=7]דור [/SIZE]הביניים שליטה [/B]
-
[QUOTE=SuperOmer;1471064]אני נציג דור הביניים ואני מכריז, אנחנו דורשים שינוי.
[B][SIZE=7]דור [/SIZE]הביניים שליטה [/B][/QUOTE]
כן, מה שהוא אמר. הוא הנציג
-
אם זה היה כל כך קל להביא לפה אנשים בכ"מ גם בפורומים כמו אנימה-il אין באמת כל כך הרבה אנשים זה פשוט קהילה וכזה.. לא יותר מזה הסקייפ פשוט הפך לנו"ד של האנשים כי קל שם הרבה יותר לדבר וגם זה צ'אט.. זה לא כמו בנו"ד שאתה שולח הודעה ואז שנה עד שעונים לך..
זה קשה לנצח את הסקייפ או בכלל את הפעילויות האחרות.. למה שתשחק בחת"ם? כשיש לך משחק כמו league of legeds או heartstone שפשוט מביא משחק תפקידים ברשת בלי הצורךף בהשקעה האדירה הזאת.
-
כואב לי על הפורום הזה.
הוא היה מקום המפלט שלי בתקופה לא סימפטית בחיים שלי ותרם לי הרבה.
בתכלס איך אפשר לשפר? הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה להספים לינקים של הפורום בפורומים אחרים(אפילו בכתבות אקראיות באתרי חדשות חחחח)...
אבל לא יודע כמה זה לעניין
-
כל כך הרבה אנשים שמגיבים פה עכשיו באשכול אבל לא מגיבים פה ביום יום אלו בדיוק אותם אנשים שיכולים לעשות את השינוי :p
-
אני משתדל להגיב פה ביומיום, למשל היומיים האלה שעשינו איזה 3 עמודים בנו"ד על ציו 5
-
אם כבר מדברים, 60 משתמשים (רשומים!) שונים צפו בנו"ד האחרון מאז שהוא נפתח. זאת אומרת 60 אנשים יכלו להגיב ולפתח את הנו"ד.
באשכול הזה 31 משתמשים רשומים נכנסו וזה כבר מוכיח שעדיין יש אנשים שנכנסים פה ביום יום... צריך רק לתת להם סיבות להגיב \ לפתוח נושאים ולהתייעץ.
-
-
שיתופי פעולה זו דרך אפשרית. משחקי תפקידים מאוד מקדמים פורום. פעילות קבועה יומיומית גם כן. זה כל מה שצריך וזה לא הרבה. בהצלחה.
-
רציתי לענות על כל תגובה פה, בגלל שכאחד שגדל פה בעזרתך ובעוד עזרת כמה אנשים פה (אני הרגשתי שאתה כמו אח גדול בשבילי, למרות שאתה בטח לא זוכר אותי או שבכלל לא היה אכפת לך ממני לפני, כל דבר שהיית אומר לי בפורום היה קדוש מצידי וניסיתי לרכוש ממך כמה שיותר.. ^^)
[QUOTE=D.SexStyle;1471045]ההודעה הראשונה, לא רציתי להציף[/QUOTE]
אמרתי את שלי מעל זה.
[QUOTE=Ritsuka kun;1471046]וואלה צודק!
הפורום באמת מת וחבל.. המקום הזה היה באמת מקום מעולה והוא עדיין יכול להיות![/QUOTE]
עומר-קון <3 אני מאמין שגם אתה לא זוכר אותי, אבל גם אתה מאוד מכובד מצידי בקטע של הפורום, ומכיוון שגדלתי פה - אתה לקחת חלק מזה וגם על זה אני מודה לך.
[QUOTE=שליט האבטיח;1471047]אתם לא כאלה אלוהיים כמו שאתה מציג
יואב. דור. עומר. עומר. ליאור. דור. שחר. מגל. טל. מאי. נלי. סיגל. עידן. משה. שלומי. אביב. ואני יכול להמשיך[/QUOTE]
אלון, אל תשווה בין התקופות שלנו לשלהם. אני הצטרפתי קצת לפניך, וברכת הפנים שלי הייתה מליאור, שגם הוא לא היה ותיק כמוהם. כמובן שהם קיבלו אותי לקראת ההנהלה, תמכו בי, הכרתי אותם תוך כדי ולמדתי מהם ערכים שאני מבוסס עליהם עד היום.
[QUOTE=Fishbones;1471050]אני מסכים ב100%
אישית אני נמשכתי הרבה פחות לפורום כשהוא עבר לכללי גם כי הוא היה כבר לא נוח לשימוש וגם כי הוא איבד את החן שלו, בתור אחד שארגן פה את הפעילות הכי גדולה שהפורום ראה בשנה האחרונה אני אומר שיש מקום להשקעה! יש אפשרות להחיות את הפורום! אני עדיין בקשר עם המון אנשים שהכרתי בפורום והוא היה כמו הבית שלי, רק חבל לראות את הבית הזה מתמוטט.
למרות ש... לא נראלי שיהיה אפשרי להחזיר את הפורום למה שהוא היה פעם, לא נוכל למלא נו"דים בכמה שעות ולא נוכל להיות "אחווה" כמו שהיה פעם.
הנקודה שלי היא שאם מישהו יקח יוזמה לידיים אפשר להעלות את הפורום הזה שוב.[/QUOTE]
הלוואי.. אני במגמת סייבר כרגע כך שאין לי זמן יותר מידי לנהל כל דבר פה למשל ספאם וכו', אבל כמובן שאין לי בעיהל היות אקטיבי בפורום בעזרת הטלפון או לפתוח אשכול או שניים במהלך היום.
[QUOTE=D.SexStyle;1471051]תסכימו איתי שבפתיחה של הפורום היו פה 2 משתמשים? רותם ואיילון?
תוך חודשיים הפורום הפך להיות פעיל, בגלל שהנושא משך אליו את האנשים.
הפורום לא מושך אליו חבר'ה וותיקים וזה בסדר, כשהראש במקום אחר אין מה לעשות...
אבל ילדים כן יכולים להגיע לפה אם הנושא של הפורום יעניין אותם, כמו שאנחנו הגענו.
תוך חודשיים מפתיחת הפורום הוא הפך לפעיל.
אולי גם תוך חודשיים מהחזרה של הנושא לפוקימון נראה פה פעילות? אי אפשר לדעת... אפשר לנסות.
אולי אפילו גם יבואו משתמשים עם ידע בנושא וגם את האתר יצליחו להחיות...
ואולי זה גם לא יצליח, אבל לא נראה לי שיש מה להפסיד :)[/QUOTE]
תמיד אפשר לנסות, ואני אפילו תומך בזה. כמו שאמרת - השתיים וחצי אנשים שיש עכשיו לא משתווים לקהילה שאנחנו יכולים לפתח, וגם אם זה לא יצליח - אין מה להפסיד, כי קהילה כומ שיש עכשיו תמשיך איתנו לקהילה אחרת, כי הם לא מבוססים על שום דבר כרגע.
[QUOTE=YoRt3m;1471052]הזמן שלי קצר אז אני אקצר :
סלח לי על הבורות רותם, צינזרתי את זה בשביל שההודעה לא תהיה ארוכה מידי.
[/QUOTE]
היי רותם, מאמין שגם אתה לא זוכר אותי. אתה חלק מהאנשים שעזרו לי להתבסס פה, וניהלתי בפורום הזה גם 2 או 3 פורומים למיטב זכרוני, ולמדתי פה המון. עולים בי דמעות של התרגשות שאני רואה שלעוד אנשים אכפת מהפורום הזה כמוני - וזה רק אמור להראות לך שאם כולנו רוצים להחיות את הפורום, אנחנו נעזור לך בזה בכל דרך אפשרית. תקנו אותי אם אני טועה.
[QUOTE=Barney Stinson;1471061]אפשר לרתום אנשים מהפורום
אני מוכן לתרום את עצמי לעזרה, ואני בטוח שעוד הרבה יהיו מוכנים, זה אפשרי לעשות את זה.[/QUOTE]
מסכים, תודה רבה.
[QUOTE=Fishbones;1471062]וואלה מוכן לעשות הישרדות מייפורום עונה 2[/QUOTE]
חחחח, מסכים, היטמן <3
[QUOTE=Hit Man;1471053]אני אובססיבי? אני? אני?? אני??? אני!!! אני(!?!?!?) א-נ-י... אנני? לנוקס~!
בכל מקרה, אני חושב שיש דברים בגו, אבל אני לא חושב ששינוי נושא ישנה משהו. אמרתי את זה בעבר ואומר את זה שוב - הפורום יכול להצליח גם אם הנושא שלו יהיה "ליהיא גרינר". פשוט צריך מעט חשיבה מחוץ לקופסה. זה מאוד מסרס כאשר הפורום ננעל בחגים, כאשר אסור לשים תמונות של נשים בעירום, וכאשר אנשים רוצים לתרום. פשוט כי הם נתקלים בכל מיני מכשולים, כדוגמת לורד אביזי ותורת ה"אני תמיד צודק, הפורום הזה ימות לא משנה מה תעשה עבורו". או לדוגמה, הבאת אנשים כמו נסטי שקיבלה את המפתחות לנהל פה פורום והובהלה לכיכר הפורום ונתלתה שם על היותה "חדשה". זה לא דרך.[/QUOTE]
וואו, היטמן.. אני זוכר שניתקנו קשר בגלל משהו טיפשי שעשיתי, אבל לא אקשר את זה כרגע.
רק רציתי להגיד תודה רבה על כל מה שתרמת לי, לפורום, שעזרת לי לעמוד על הרגליים, השתת בי ערכים.. ופשוט הכל. אי אפשר לתאר את זה במילים.
רק רציתי לסיים במשפט קטן שעומר הקדיש לי במכתב הפרישה שלי:
[QUOTE][RIGHT][COLOR=#333333]בהצלחה בהמשך.[/COLOR]
[COLOR=#333333]כיף לראות ילדים מתבגרים פה...[/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
זה רק מבסס את הטענה שלי ועוד לא ביטאתי את כל מה שחשבתי, אבל אסכם בכך - גדלתי על המקום הזה, ואני לא רוצה לעזוב עוד פעם את המשפחה. אני מרגיש שלא עזבתי בכלל, אם חזרתי לפה.. ואני שמח לראות שכולם חושבים ככה, ככה שאני לא הפריק היחיד פה.. צריך לעשות שינוי, וזה הזמן.. סליחה על הדאבל, פשוט רציתי להבדיל בין שתי התגובות. אשמח אם תוכלו למזג אותם אני פשוט חייב לעוף..
-
וואלה אני גם מאוד אוהב את המקום הזה. יש כמה דברים שהייתי רוצה לעשות אבל אני תמיד זורק תאריך שאני אתחיל לעבוד על משהו ואז אני עוזב את זה. זה באסה... אבל גם הטכנולוגיה כיום יותר מתקדמת מהאגנדה של הפורום. אילו רק היה משהו שיכולנו לפתח...
-
תקשיבו, היום חשבתי על זה בבצפר. בתכלס הפורום הזה כולל בתוכו שתי קהילות מתוך כל הקהילות (שהפורום הפך לכללי אני מתכוון לכל הקהילות), אנימנגה וגיימינג. עוד דבר שיש לנו ואין בשום פורום אחר חוץ מאלו שהוזכרו באשכול זה שאנחנו מאוחדים, והיחס פה הוא מאוד משפחתי. לפי דעתי מה שצריך לעשות זה להפוך אותו מפורום כללי לכל דבר לפורום שיותר מעמיק בנושאים לעיל, עם תוכן מפורט על כל אחד, ובנפרד נושאים כללים שפחות יפורטו (לא אומר שצריך למחוק אותם, הם היו קיימים גם בימי פוקימונס). אשמח אם נוכל לדון בזה כצוות (אני בטוח שאני לא חלק מהצוות, אבל אני חושב שאוכל לתת את החלק שלי כוותיק) ונוכל להגיע למשהו. אם למישהו יש רעיון איך לשוחח ככה בצורה מסודרת חוץ מסקייפ שאני מאמין שאתם לא מתים עליו (למרות שאני חושב שיש לי את רותם והוא שונא אותי מהלול xd) אז שוט. מצטער על החפירה ובלי הרווחים פשוט יריתי מה שהיה לי בראש .. ^^"
-
[QUOTE=שליט האבטיח;1471047]אתם לא כאלה אלוהיים כמו שאתה מציג
אני לא מכיר שם אחד ממי שהבאת פה
הדור שלכם דור מביך
-
אני מאוד אהבתי את הפורום הזה, בתקופה שנרשמתי היה מאוד פעיל וכיף פה.. חבל מאוד שזה נגמר.
הדרך הכי טובה להחיות את הפורום היא להחזיר אותו לנושא המקורי והטוב שלו - פוקימון.
-
אם היו חוזרים לשדר פוקימון בארץ זה היה יותר קל משזה עכשיו...
-
[QUOTE=Barney Stinson;1471812]אני לא מכיר שם אחד ממי שהבאת פה
הדור שלכם דור מביך[/QUOTE]
צודק, אתה לא מכיר, זה סותר את כל מה שאמרתי.
הנקודה היא שגם הדור שלנו היה ממש פעיל, בטירוף, אני לא יודע לגביכם אבל אני יכול להבטיח לך שרובינו עוד בקשר
-
-
[QUOTE=Barney Stinson;1471812]אני לא מכיר שם אחד ממי שהבאת פה
הדור שלכם דור מביך[/QUOTE]
מכירים?
-
[QUOTE=שליט האבטיח;1471816]צודק, אתה לא מכיר, זה סותר את כל מה שאמרתי.
הנקודה היא שגם הדור שלנו היה ממש פעיל, בטירוף, אני לא יודע לגביכם אבל אני יכול להבטיח לך שרובינו עוד בקשר[/QUOTE]
אף אחד מאיתנו כבר לא בקשר כי רוביינו כבר בצבא
-
[QUOTE=Barney Stinson;1471828]אף אחד מאיתנו כבר לא בקשר כי רוביינו כבר בצבא[/QUOTE]
או אחרי צבא.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1471828]אף אחד מאיתנו כבר לא בקשר כי רוביינו כבר בצבא[/QUOTE]
אנלא כלכך רואה איך זה סותר, אילן ושחר [אותם אולי אתה זוכר] בצבא גם כן, ובקשר מעולה איתנו.
אמנם פעם בשבוע שבועיים.. אבל בהחלט יוצא לנו לדבר ולהנות
לא מנסה להתווכח איתך, רק נואש שתכירו בדור שלנו כדור שהצליח גם כן. וזו בדיוק ההוכחה^
-
[FONT=Verdana][QUOTE=Barney Stinson;1471828]אף אחד מאיתנו כבר לא בקשר כי רוביינו כבר בצבא[/QUOTE][/FONT]
[QUOTE=שליט האבטיח;1471832]אנלא כלכך רואה איך זה סותר, אילן ושחר [אותם אולי אתה זוכר] בצבא גם כן, ובקשר מעולה איתנו.
לא מנסה להתווכח איתך, רק נואש שתכירו בדור שלנו כדור שהצליח גם כן. וזו בדיוק ההוכחה^[/QUOTE]
[IMG]http://data2.whicdn.com/images/22980153/original.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Element;1471811]תקשיבו, היום חשבתי על זה בבצפר. בתכלס הפורום הזה כולל בתוכו שתי קהילות מתוך כל הקהילות (שהפורום הפך לכללי אני מתכוון לכל הקהילות), אנימנגה וגיימינג. עוד דבר שיש לנו ואין בשום פורום אחר חוץ מאלו שהוזכרו באשכול זה שאנחנו מאוחדים, והיחס פה הוא מאוד משפחתי. לפי דעתי מה שצריך לעשות זה להפוך אותו מפורום כללי לכל דבר לפורום שיותר מעמיק בנושאים לעיל, עם תוכן מפורט על כל אחד, ובנפרד נושאים כללים שפחות יפורטו (לא אומר שצריך למחוק אותם, הם היו קיימים גם בימי פוקימונס). אשמח אם נוכל לדון בזה כצוות (אני בטוח שאני לא חלק מהצוות, אבל אני חושב שאוכל לתת את החלק שלי כוותיק) ונוכל להגיע למשהו. אם למישהו יש רעיון איך לשוחח ככה בצורה מסודרת חוץ מסקייפ שאני מאמין שאתם לא מתים עליו (למרות שאני חושב שיש לי את רותם והוא שונא אותי מהלול xd) אז שוט. מצטער על החפירה ובלי הרווחים פשוט יריתי מה שהיה לי בראש .. ^^"[/QUOTE]
הממ
רעיון טוב
רק מאיפה תביא כאלו שיסקרו לך על כל הנושאים לעיל
יש פה אנשים, ידע - אנלא סגור על זה, וזמן לפחות לא לי..
[QUOTE=Fishbones;1471833]
[IMG]http://data2.whicdn.com/images/22980153/original.gif[/IMG][/QUOTE]
[IMG]https://31.media.tumblr.com/c85013cce69eb0aebc0218119d2a18d3/tumblr_mpw2k4EbWz1sqcrypo3_500.gif[/IMG]
-
[QUOTE=שליט האבטיח;1471832]אנלא כלכך רואה איך זה סותר, אילן ושחר [אותם אולי אתה זוכר] בצבא גם כן, ובקשר מעולה איתנו.
לא מנסה להתווכח איתך, רק נואש שתכירו בדור שלנו כדור שהצליח גם כן. וזו בדיוק ההוכחה^[/QUOTE]
זה ששמרתם על קשר זה אחלה אבל אצלנו זה היה אחרת, טווח הגילאים שלכם היה קרוב לעומת שלנו, הייתי בן 13 ומדבר עם ילדים בני 16-17 כאילו הם חברים שלי מהשכונה.
אף פעם לא תהיו איזשהו הצלחה בפורום הזה כי אנחנו בעצם אלו שבנו אותו, כל מי שהגיע לפה בשנתיים הראשונות של הפורום ועבר איתו את כל השינויים ופרש בגלל שזהו הוא התבגר ועכשיו יש לו החיים שלו, נשארנו גרעין מאוד מצומצם שכולל את מור, נדב ואותי וגם את יהב מידי פעם שמדברים אחת לכמה חודשים.