-
תעזרו לי לבחור שישייה
אז ככה:
אני עושה playthrough שביעי בערך של Y בשביל הכיף, והייתי רוצה פעם אחת לגוון אז:
אני ממש אשמח אם תעזרו לי לבנות שישייה (לא בהכרח סטים חזקים וכאלה, אני רק צריך לסיים את המשחק) וממש הייתי שמח לקבל אופציות לפוקימונים שהם פחות נפוצים (זאתומרת לא פלייגון, לוקאריו, אג'יסלש וכל מיני פופולריים אחרים).
תודה מראש.
-
אספר לך על השישייה שלי בoras, לפי סדר תפיסתם:
קפטן, הספטייל הנאמן שלי
ספרינג, הביוטיפליי המקסימה
לונה, הדלקאטי המתוקה
ז'ולי, הדאקלט האמיצה
ג'וני, הפלאסל הכוכב
ואחרונה חביבה, סינת'יה הלטיאס. (הייתי בטוח שחייב אותה בשישייה בשביל להפעיל איון פלוט, אחרי שהבנתי שלא.. היה מאוחר מידי, כבר נקשרתי אליה :-0)
זו הייתה השישייה הכי מקורית וטובה שהייתה לי, מאז הפעם הראשונה בה שיחקתי רובי. [היה לי פאקינ סוואלוט]
אני באמת שמח שיצא לי לשחק איתם, וזה ממש כיפי לשחק עם פוקימונים בלי לפתח אותם {ז'ולי}
-
נשמע אחלה, רק שאין לי דרך להשיג ספטייל או וורמפל (אין לי כוח להתחיל להעביר עכשיו)
-
[quote=theheliolisk;1482683]נשמע אחלה, רק שאין לי דרך להשיג ספטייל או וורמפל (אין לי כוח להתחיל להעביר עכשיו)[/quote]
הו, לא התכוונתי שתעשה שישייה כמו שלי.
התכוונתי שאל תפתח את כל הפוקימונים, תיקח פוקימונים שהם neverused, ותהנה מהמשחק.
-
זה בדיוק מה שאני רוצה, אבל אני נוטה להיסחף יותר מדי וייקח איזה שעה וחצי שעתיים להסיגר על שישייה שכזאת, בגלל זה ביקשתי הצעות לפוקימונים לא כל כך בשימוש כדי שיהיה מעניין :wink:
-
[quote=theheliolisk;1482691]זה בדיוק מה שאני רוצה, אבל אני נוטה להיסחף יותר מדי וייקח איזה שעה וחצי שעתיים להסיגר על שישייה שכזאת, בגלל זה ביקשתי הצעות לפוקימונים לא כל כך בשימוש כדי שיהיה מעניין :wink:[/quote]
אתן לך את השישייה העתידית שלי לz.
אתחיל עם פנקין, כנראה יישאר בראייקסן למה בראייקסן > דלפוקס.
דפני הפאנפי הזוהרת שקיבלתי מעידן
ככל הנראה קיובון
אני ממש מת שיהיה לי מות'ים
ג'יגליפאף
וליקליקי הפוקימון הכי טוב במשחק
-
תשחק, כשתמצא פוקימון שאתה אוהב במהלך המשחק, תתפוס.
זאת הדרך הכי טובה לבנות שישייה
תעשה את זה כמו באנימה, בלי לתכנן את זה מראש
-
אבל לא בא לי סתם פוקימון שאני אוהב, כבר עשיתי את זה ואני מנסה לגוון. אני רוצה חבורה של איזה 5 פוקימונים שהם בקושי בשימוש והם קיימים בy, שיהיה כיף לשחק איתם
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482700]אבל לא בא לי סתם פוקימון שאני אוהב, כבר עשיתי את זה ואני מנסה לגוון. אני רוצה חבורה של איזה 5 פוקימונים שהם בקושי בשימוש והם קיימים בy, שיהיה כיף לשחק איתם[/QUOTE]
זהו זה מה שעידן אומר
שחק עם פוקימונים שאתה אוהב ואתה תהנה.
אלא אם כן..
הפוקימונים האהובים עליך הם מגה מטגרוס, אגרון, צ'ריזרד ולוקאריו.
-
סוף סוף נסגרתי לי על שישייה:
ספריצי
דלפוקס (רק כי מחינתי לשחק לבי התחלתי זה בגידה במשחק)
סימיפור
פלאסל
ויוילון
סוואלוט
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482862]סוף סוף נסגרתי לי על שישייה:
ספריצי
דלפוקס (רק כי מחינתי לשחק לבי התחלתי זה בגידה במשחק)
סימיפור
פלאסל
ויוילון
סוואלוט[/QUOTE]
הווווו, סוואלוט ופלאסל. נחמד נחמד
אתה תמיד יכול להשאיר את דלפוקס כפנקין
זה יהיה מצחיק.
אם זה יהיה בן תקרא לו Dr Humus
-
יאללה שדרגתי צוות:
ספריצי
פאנפור
פלאסל
גולפין
איווי
צ'אטוט
זה הולך להיות משחק מעניין
ד"א:
אמוגלה לא יכול ללמוד fly
האוולוצ'ה יכול.
Wut
-
-
כן כי הוא כבר דלפוקס. אני מוציא החוצה את ספריצי הוא פשוט ממש גרוע. אעשה וונדרטרייד למשהו
-
פשוט תשאיר במחשב אין בשביל מה וונדר
אגב אותו דבר אמרו לי על לונה הסקיטי, והיא זיינה את כולם
מה גם אמרו את זה על ספרינג שבאמת הייתה חלשה, אבל אהבתי אותה מידי להשאיר מאחור חח
-
לא קשור. עשיתי לו גריינדינג לרמה 30 והוא לא מצליח לנצח האוולוצ'ה רמה 17. הכנסתי בסקולין במקום פאנפור.
טים מחודש:
בסקולין
פלאסל
סוואלוט
צ'אטוט
גראנבול
קרניביין
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482880]לא קשור. עשיתי לו גריינדינג לרמה 30 והוא לא מצליח לנצח האוולוצ'ה רמה 17. הכנסתי בסקולין במקום פאנפור.
טים מחודש:
בסקולין
פלאסל
סוואלוט
צ'אטוט
גראנבול
קרניביין[/QUOTE]
מה בסקולין נראלי אחד המשעממים
קח האנטייל
-
לאדע
בסקולין בינתיים סבבי כזה
וכמה שהאנטייל מעניין אותי הוא טרטור גדול מדי לplaythrough פשוט. אולי בZ
-
[quote=theheliolisk;1482954]לאדע
בסקולין בינתיים סבבי כזה
וכמה שהאנטייל מעניין אותי הוא טרטור גדול מדי לplaythrough פשוט. אולי בz[/quote]
להשיג אותו?
סופר רוד מימין לעיר מכון הלחימה, נדמלי.
או לבקש ממישהו עם x אהמ אהמ אהמ אני
-
יאללה ברגע זה האנטייל מצא את דרכו לשישייה שלי
-
אני לא ארכיב לך עכשיו שישיה מלאה אבל אני אישית ממליצה על זרוראק. יש לי אחד זוהר ואני ממש אוהבת אותו. אם מאמנים נכון הם יכולים להיות מדהימים
-
זורוראק גם נשמע מעניין. אני בטח יחליף אותו במישהו כשאני יגיע לדרך 20, אלא אם כן אני יותר מדי אקשר למישהו עד אז...