[RIGHT][COLOR=#333333]בואו נדבר על הפרק של היום[/COLOR][/RIGHT]
Printable View
[RIGHT][COLOR=#333333]בואו נדבר על הפרק של היום[/COLOR][/RIGHT]
הרגע הזה שגיא הפך את הקלף-הצבעה האחרון והיה כתוב שם מושיק... אני מודע לעובדה שזה סך הכול ריאליטי, אבל אלוהים.... כלכך רציתי שהנחש הזה יעוף כבר.
תאמת, כבר מתחילת המועצת שבט ידעתי שהוא עף, כשהוא התחיל לפתוח את הפה ולהראות איזה ערמומי הוא. כאילו, ראיתם את המבט הזה על הפנים של דנה וג'ני כשמושיק אמר שהוא לא פיתח קשר עם אף אחד מהשבט חוץ מטיטי?? כל מה שדמיינתי היה כפפת אגרוף שעפה לשניהם לפרצוף.
עכשיו רק להעיף את דנה במועצה הבאה וסיימנו.
[QUOTE=BurstingBlitz;1491238]הרגע הזה שגיא הפך את הקלף-הצבעה האחרון והיה כתוב שם מושיק... אני מודע לעובדה שזה סך הכול ריאליטי, אבל אלוהים.... כלכך רציתי שהנחש הזה יעוף כבר.
תאמת, כבר מתחילת המועצת שבט ידעתי שהוא עף, כשהוא התחיל לפתוח את הפה ולהראות איזה ערמומי הוא. כאילו, [U][B]ראיתם את המבט הזה על הפנים של דנה וג'ני כשמושיק אמר שהוא לא פיתח קשר עם אף אחד מהשבט חוץ מטיטי??[/B][/U] כל מה שדמיינתי היה כפפת אגרוף שעפה לשניהם לפרצוף.
עכשיו רק להעיף את דנה במועצה הבאה וסיימנו.[/QUOTE]
מה?
בכל מקרה יש לך טעם רע.
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491240]מה?
בכל מקרה יש לך טעם רע.[/QUOTE]
היה איזה קטע במועצת השבט שמושיק אמר שהוא מתנצל אבל הוא לא מרגיש שהוא פיתח איזה קשר רגשי עם מישהו מהשבט חוץ מטיטי, ואז הראו את דנה וג'ני עם מבט כאילו נתנו להם כאפה לפרצוף.
----------------------------
יש לי טעם רע? למה? כי אני שונא נחשים תחמנים צבועים? הישרדות הישרדות, אבל יש גבולות.
[quote=burstingblitz;1491241]היה איזה קטע במועצת השבט שמושיק אמר שהוא מתנצל אבל הוא לא מרגיש שהוא פיתח איזה קשר רגשי עם מישהו מהשבט חוץ מטיטי, ואז הראו את דנה וג'ני עם מבט כאילו נתנו להם כאפה לפרצוף.
----------------------------
יש לי טעם רע? למה? כי אני שונא נחשים תחמנים צבועים? הישרדות הישרדות, אבל יש גבולות.[/quote]
הוא אמר את זה על כוכבי ודנה.
ו...יש גבולות? וואט?
איפה @hit^man ו @edgar לספר לך עד כמה רחוקים הם הגבולות המקוריים, אם בכלל.
[B]עריכה:[/B] שכחתי לכתוב, אבל- אם מה שמושיק עשה עובר את הגבול לדעתך, אתה ממש ממש מוגבל בראייתך.
אחד הפרקים הטובים ביותר שיצא לי לראות.. כל כך הייתי שמח שהוא סוף סוף עף! כמה אפשר לסבול נחש כזה?? זה כבר נהיה מוגזם.. גם השקרים, וגם הניסיונות סכסוך.. איכס.
עכשיו נותר שהוא יעוף גם בתור זומבי וזהו, אני יכול להפסיק לצפות בהישרדות.
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491242]הוא אמר את זה על כוכבי ודנה.
ו...יש גבולות? וואט?
איפה @hit^man ו @edgar לספר לך עד כמה רחוקים הם הגבולות המקוריים, אם בכלל.[/QUOTE]
Nope. הוא אמר שהקשר היחידי שהוא פיתח [אם כבר] זה עם טיטי. וקשר אסטרטגי קטן עם ג'ני [גם זה נאמר רק בגלל מה שהיה בין ג'ני לרון שובל].
[quote=burstingblitz;1491245]nope. הוא אמר שהקשר היחידי שהוא פיתח [אם כבר] זה עם טיטי. וקשר אסטרטגי קטן עם ג'ני [גם זה נאמר רק בגלל מה שהיה בין ג'ני לרון שובל].[/quote]
קודם כל, חשוב לי להבהיר לגבי מה שאמרתי קודם:
[b]עריכה: שכחתי לכתוב, אבל- אם מה שמושיק עשה עובר את הגבול לדעתך, אתה ממש ממש מוגבל בראייתך.
[/b]
וווולמיטב זכרוני הוא אמר את זה על דנה וכוכבי- אמר שנוצר בינהם קשר רגשי, שהם היחידים שהוא חושב שניהל איתם שיחות עמוקות שימשיכו גם אחרי. והזכרון שלי עדיין טוב.
@itayqt בוא תעזור לנו
מושיק אמר שהוא פיתח חיבור ריגשי בעקבות שיחות עמוקות רק עם דנה וכוכבי. מעבר לזה יש חיבור אסטרטגי עם ג'ני וחיבור רגשי נורא קטן..
חוץ מהפעמים שטטי צעקה על מושיק שיפסיק להכנס לה לדברים, לא היה בניהם שום קשר במועצת השבט הזו..
וואו וואו הופתעתי מודה
לא ציפיתי בכלל שמושיק יעזוב כל כך מוקדם (מודח שלישי כאילו... וואו)
מה שכן אין לי ספק שהוא זה שיחזור מהזומבי למשחק (מה שגיא אימת לפני העזיבה של מושיק)
כוכבי עשה בשכל, הוא עם הרוב ואין לו מה להתחיל לזגזג עכשיו, חבל לי שג'ני עברה לתחתית אבל אני ממש מקווה שיהיה עירבוב שבטים בקרוב
ולמה לעזאזל לא היה "בפרקים הבאים של..."
[QUOTE=Edgar;1491251]וואו וואו הופתעתי מודה
לא ציפיתי בכלל שמושיק יעזוב כל כך מוקדם (מודח שלישי כאילו... וואו)
מה שכן אין לי ספק שהוא זה שיחזור מהזומבי למשחק (מה שגיא אימת לפני העזיבה של מושיק)
כוכבי עשה בשכל, הוא עם הרוב ואין לו מה להתחיל לזגזג עכשיו, חבל לי שג'ני עברה לתחתית אבל אני ממש מקווה שיהיה עירבוב שבטים בקרוב
ולמה לעזאזל לא היה "בפרקים הבאים של..."[/QUOTE]
היה עכשיו פרסומת ולפני איזה 5 דקות היה בצד של המסך ריבוע עם מה יהיה בפרק הבא
בפרק הבא יהיה ערבוב שבטים (או לפחות החלפה של שורד אחד)
[QUOTE=דניס זה אני;1491256]היה עכשיו פרסומת ולפני איזה 5 דקות היה בצד של המסך ריבוע עם מה יהיה בפרק הבא
בפרק הבא יהיה ערבוב שבטים (או לפחות החלפה של שורד אחד)[/QUOTE]
[COLOR=#ffff00][/COLOR]של[COLOR=#ffff00] הודא[/COLOR]
ישמצב שיהיה מרד? והודא תצטרף לקויופה?
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=n16CwKUfLvU[/URL]
[QUOTE=Edgar;1491258]
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=n16CwKUfLvU[/URL][/QUOTE]
היי היי איפה הספוילר
יורטם ביקש יפה
אבל זה בכלל לא קונפירד ):
זאת רק השערה
[QUOTE=דניס זה אני;1491256]היה עכשיו פרסומת ולפני איזה 5 דקות היה בצד של המסך ריבוע עם מה יהיה בפרק הבא
בפרק הבא יהיה ערבוב שבטים (או לפחות החלפה של שורד אחד)[/QUOTE]
ביקשתי ספוילרים לפרקים הבאים רק בתוך ספוילר!!! אני לא רואה פרסומות ולא רואה את ה'בפרקים הבאים'!!
לגבי הפרק-
לא חשבתי שאנשים ישקרו באופן כל כך שקוף.
ג'ני קראה למושיק אפס ואמרה שזה שקר, ג'ני התלוננה על טיטי במרירות יתר ואמרה שזה ממש לא נכון וש"מה איכפת לה שטיטי תנצח", מושיק ניסה ליצור ברית (אולי לא אמר את המילה במפורש, אבל עשה ברית, שלא יחרטט) עם רון שובל ובמועצה אמר שזה שטויות, מושיק גם אמר שאין לו רגש לאף אחד ואז אמר שזה לא נכון למרות שזה התפרש מאוד בקלות למה שהעירו לו עליו.
אני לא אוהב רון שובל ואני לא תופס ממנו חכם בעליל. לדעתי הוא עושה נזק לעצמו ולתדמית שיש לזמרים מזרחים (ואולי למזרחים בכלל) אבל למען האמת הוא לא שיקר בכל מה שהוא אמר למרות שכולם ניסו להגיד לו את זה.
[QUOTE=YoRt3m;1491261]ביקשתי ספוילרים לפרקים הבאים רק בתוך ספוילר!!! אני לא רואה פרסומות ולא רואה את ה'בפרקים הבאים'!!
לגבי הפרק-
לא חשבתי שאנשים ישקרו באופן כל כך שקוף.
ג'ני קראה למושיק אפס ואמרה שזה שקר, ג'ני התלוננה על טיטי במרירות יתר ואמרה שזה ממש לא נכון וש"מה איכפת לה שטיטי תנצח", מושיק ניסה ליצור ברית (אולי לא אמר את המילה במפורש, אבל עשה ברית, שלא יחרטט) עם רון שובל ובמועצה אמר שזה שטויות, מושיק גם אמר שאין לו רגש לאף אחד ואז אמר שזה לא נכון למרות שזה התפרש מאוד בקלות למה שהעירו לו עליו.
אני לא אוהב רון שובל ואני לא תופס ממנו חכם בעליל. לדעתי הוא עושה נזק לעצמו ולתדמית שיש לזמרים מזרחים (ואולי למזרחים בכלל) אבל למען האמת הוא לא שיקר בכל מה שהוא אמר למרות שכולם ניסו להגיד לו את זה.[/QUOTE]
אם אני זוכר נכון ג'ני קראה לרון שובל אפס לא למושיק..
וכן רון שובל לא בדיוק גאון הדור, אבל הוא אמיתי לפחות, בניגוד לג'ני ומושיק.
אגב, נורא הופתעתי מג'ני לא ידעתי שהיא כזאת...
אולי זה בגלל שראיתי רק את המועצה, אבל רק אני הופתעתי שמי ש״בגד״ במושיק היה כוכבי ולא ג'ני?
כאילו המבט שהיה לה על הפנים שהוא אמר שהיה איתה רק קשר אסטרטגי קטן.. הופתעתי שראיתי את ההצבעות (למרות שמראש צדקתי בהשערה שלי על ההדחה)
[QUOTE=itayQT;1491289]אם אני זוכר נכון ג'ני קראה לרון שובל אפס לא למושיק..
וכן רון שובל לא בדיוק גאון הדור, אבל הוא אמיתי לפחות, בניגוד לג'ני ומושיק.
אגב, נורא הופתעתי מג'ני לא ידעתי שהיא כזאת...[/QUOTE]
הוא אמיתי לפחות?
הוא אמנם אומר מה שהוא חושב, אבל מה שהוא חושב ממש לא מתקרב לאמת.
אוי, כמה שצחקתי כשהוא אמר שרוצים להעיף אותו כי הוא 'מאיים עליהם'
מושיק צדק, הוא בהחלט רון מובל
[QUOTE=דניס זה אני;1491290]אולי זה בגלל שראיתי רק את המועצה, אבל רק אני הופתעתי שמי ש״בגד״ במושיק היה כוכבי ולא ג'ני?
כאילו המבט שהיה לה על הפנים שהוא אמר שהיה איתה רק קשר אסטרטגי קטן.. הופתעתי שראיתי את ההצבעות (למרות שמראש צדקתי בהשערה שלי על ההדחה)[/QUOTE]
אני חושב שזה די ברור שיש בינהם קשר, הם אפילו אמרו שהם חברים עוד ממקודם.
אני חושב שהוא פשוט לא רצה לצאת מאיים מבחינת הקשר שלו איתה
גם שלא ייראה כאילו הוא 'שלם עם מה שהיא עושה', כדי שלא יהיה המטרה הבאה.
לא הלך לו כנראה
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491295]הוא אמיתי לפחות?
הוא אמנם אומר מה שהוא חושב, אבל מה שהוא חושב ממש לא מתקרב לאמת.
אוי, כמה שצחקתי כשהוא אמר שרוצים להעיף אותו כי הוא 'מאיים עליהם'
מושיק צדק, הוא בהחלט רון מובל
אני חושב שזה די ברור שיש בינהם קשר, הם אפילו אמרו שהם חברים עוד ממקודם.
אני חושב שהוא פשוט לא רצה לצאת מאיים מבחינת הקשר שלו איתה
גם שלא ייראה כאילו הוא 'שלם עם מה שהיא עושה', כדי שלא יהיה המטרה הבאה.
לא הלך לו כנראה[/QUOTE]
לא דיברתי על מושיק דיברתי על ג'ני וכוכבי
[url]https://www.youtube.com/watch?v=b6VE1fAreYQ[/url]
פרומו לפרק הבא
[SPOILER]לפי מה שאני חישבתי כנראה שהודא תתחלף עם דנה, מה שיציל את אחת מהן מהדחה, תלוי איזה שבט ינצח. בפרומו לעונה רואים את דנה מדברת עם לירון, יכול להיות שהן יהיו יחד בברית? יכול להיות שעומר יחליף את הודא בדנה כבת ברית? ואם כן ודנה בעמדה יותר טובה, מי יודח אז?
לדעתי, אמסלם יחטוף את ההדחה שתהיה בהפתעה. אבל היא תהיה עצובה וטילטיל יתעצבן[/SPOILER]
[QUOTE=Edgar;1491314][URL]https://www.youtube.com/watch?v=b6VE1fAreYQ[/URL]
פרומו לפרק הבא
[SPOILER]לפי מה שאני חישבתי כנראה שהודא תתחלף עם דנה, מה שיציל את אחת מהן מהדחה, תלוי איזה שבט ינצח. בפרומו לעונה רואים את דנה מדברת עם לירון, יכול להיות שהן יהיו יחד בברית? יכול להיות שעומר יחליף את הודא בדנה כבת ברית? ואם כן ודנה בעמדה יותר טובה, מי יודח אז?
לדעתי, אמסלם יחטוף את ההדחה שתהיה בהפתעה. אבל היא תהיה עצובה וטילטיל יתעצבן[/SPOILER][/QUOTE]
[spoiler]נו ברור שיחליפו את דנה
עלתה להפקה כל כך הרבה אז למה שלא יתערבו ויצילו אותה מהדחה
בדיחה[/spoiler]
ונשבע שאין לי מושג מי זו הודא, לא ידעתי שיש מישהי כזאת בתוכנית עד האשכול הזה