-
מכירה | Pokemon Go
[CENTER][FONT=Arial Black][SIZE=5]Pokemon Go[/SIZE][/FONT]
[B]ברוכים הבאים לעמוד המכירה של פוקימון גו - Pokemon Go Sell[/B][/CENTER]
[B][CENTER]ימכרו כאן משתמשים / בוסט למשתמש שלכם / פוקימונים[/CENTER][/B]
[B][CENTER]**כל המתשמשים הנמכרים הינם באחריותי ונבדקו מספר פעמים, במקרה של בעיה, שנגרמה ע"י הכסף יוחזר לקונה.** [/CENTER][/B]
[CENTER][COLOR="#ff9900"]
[B][U][SIZE=5]: 50%[/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=5] הנחה על כל מחירי הפוקימונים עד ליום שבת בשעה 20:00[/SIZE][/U][/B][/COLOR][/CENTER]
[COLOR="#B22222"][CENTER][B][FONT=Arial Black][SIZE=6] עליית רמות[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR]
[COLOR="#FF0000"][COLOR="#FF0000"]
[B]Level Boost - Levels 1 - 5 (1$ Every Level).1[/B]
[B]Level Boost - Levels 5 - 10 (2$ Every Level).2[/B]
[B]Level Boost - Levels 10 - 15 (5$ Every Level).3[/B]
[B]Level Boost - Levels 15 - 20 (7$ Every Level).4[/B]
[B]Level Boost - Levels 20 - 25 (9$ Every Level).5[/B]
[B]Level Boost - Levels 30 - 35 (12$ Every Level).6[/B]
[/COLOR][/COLOR]
[COLOR="#0000CD"][B][FONT=Arial Black][SIZE=6] משתמשים[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial Black][SIZE=4] לכל המשתמשים אפשר לשנות את השם לשם שאתם רוצים[/SIZE][/FONT][/B]
[B]Account - Level 10 (10$).1[/B]
[B]Account - Level 15 (20$).2[/B]
[B]Account - Level 20 (30$).3[/B]
[B]Account - Level 25 (45$).4[/B][/COLOR]
[COLOR="#00FFFF"][B][FONT=Arial Black][SIZE=6] פוקימונים[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial Black][SIZE=4]כאן יש אפשרות לקנות פוקימונים נדירים שלא קל למצוא[/SIZE][/FONT][/B]
[B]Dragonite (10$).1[/B]
[B]Aerodactyl (10$).2[/B]
[B]Mr.Mime (10$).3[/B]
[B]Charizard (10$).4[/B]
[B]Blastoise (10$).5[/B]
[B]Slowbro (10$).6[/B]
[B]Farfetch'd (10$).7[/B]
[B]Muk (10$).8[/B]
[B]Exeggutor (10$).9[/B]
[B]Dewgong (10$).10[/B]
[B]Snorlax (10$).11[/B][/COLOR]
[B][U][SIZE=5] הנחה על כל מחירי הפוקימונים עד ליום שבת בשעה 20:00[/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=5]: Contact[/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=5] DarkBar1 - Skype .1[/SIZE][/U][/B][/COLOR]
**בנתיים בכדי לקנות, נא ליצור כרגע קשר בפרטי, בהצלחה לכולנו! "ונתפוס את כולם, פוקימון**"
בכדי להוכיח שאנני מתכנן לרמות אף אחד, מחר העלה עוד פוסט שהוא תחרות אני אשאל שאלות והזוכה יזכה במשתמש רמה 15 בחינם[/CENTER]
-
זה כל כך הזוי שאני לא ידוע אם להשאיר את זה או לא.
בכל אופן, לא נראה לי שתמצא פה קונים, אבל שיהיה...
-
מה? אתה מוכר 'מכירת שמות'? משהו שאפשר לעשות בלחיצת כפתור לבד?
כל העניין הזה נשמע לי נורא חסר פואנטה ואפילו די סקאמי. אבל מי יודע, אולי אתה רציני
כמו שYort3m הגיב לפניי קשה לי להאמין שתמצא פה קונים, או בכללי.
אבל שיהיה, בהצלחה
-
[QUOTE=סוס;1503071]מה? אתה מוכר 'מכירת שמות'? משהו שאפשר לעשות בלחיצת כפתור לבד?
כל העניין הזה נשמע לי נורא חסר פואנטה ואפילו די סקאמי. אבל מי יודע, אולי אתה רציני
כמו שYort3m הגיב לפניי קשה לי להאמין שתמצא פה קונים, או בכללי.
אבל שיהיה, בהצלחה[/QUOTE]
הוא מתכוון שהוא מוכר משתמשים ואז אפשר לשנות להם כינוי (למשתמש, למאמן)
-
[QUOTE=YoRt3m;1503075]הוא מתכוון שהוא מוכר משתמשים ואז אפשר לשנות להם כינוי (למשתמש, למאמן)[/QUOTE]
הווווו קצת יותר ברור עכשיו, תודה.
-
לפחות הוא השקיע בעיצוב הנושא
-
-
למען שמי הטוב.
אנא שאחד ממכם יפתח משתמש ב ptc
ואני ישיג בו אחד מהפוקימונים הנדירים ויגיע איתו לרמה מסויימת שאתם תבחרו נגיד רמה 5 עם פוקימון דרגונייט.
-
[QUOTE=GladiatoR;1503094]למען שמי הטוב.
אנא שאחד ממכם יפתח משתמש ב ptc
ואני ישיג בו אחד מהפוקימונים הנדירים ויגיע איתו לרמה מסויימת שאתם תבחרו נגיד רמה 5 עם פוקימון דרגונייט.[/QUOTE]
אני רק רוצה לשאול for safety, יש דרך לדעת שאתה לא משתמש בGPS מזוייף?
יש הרבה מאוד תכנות ואפליקציות שבהן אפשר לטייל בעולם, אפילו אפליקציה שהיא העתק מושלם של פוקימון גו, עם חצים, ואתה פשוט זז לך בכיף מהבית.
הנקודה היא, שזה לא חוקי.
הרי, יכול להיות שאשלם לך על דרגונייט/כל דבר אחר שהצעת למכירה, ואקבל אותו. וזמן מועט לאחר מכן אקבל מהמשתמש באן, מכיוון שבדיעבד השתמשת במה שציינתי?
מצטער אם זה קצת תוקפני, אבל דברים קטנים שכאלה זה מה שקובע בסופו של דבר את חשבון המשתמש שלך בpoke' go
.
-
לא מבין אנשים שקונים משתמשים.
צאו קצת החוצה לא יקרה כלום..
-
רגע רגע
רציני שהאשכול הזה עדיין קיים?
אני מניח שזה לא סקאם (היות והבנאדם כנראה ממש רוצה להרוויח מזה) אבל זה עדיין נשמע ממש מפגר.
-
אני יכול להבטיח לך שאני לא משתמש ב Gps והסיכוי לבאן נמוך מאוג כעמט 0.1%, ואם תקבל ואני מדגיש שזה לא יקרה כל עוד אתה לא תעשה משהו לא חוקי אז תקבל את כספך חזרה, עברו כבר שבועיים וחצי ואני עוד חי אין לי בעיה לצלם את המשתמש שלי בשבילכם, אם המחירים מעט יקרים יש אפשרות להוריד אותם, אבל מה לא שווה להתלהב שיש לכם פוקימון שלא לכל אחד יש והיום אני מעלה עוד פוקימונים שאפשר לקנות.
ביקשתי שאחד מהמגיבים יפתח משתמש ב ptc ויראה את האמינות שלי כרגע אף אחד לא עשה כלום אז אני מבקש קודם כל תנסו אותי ואז תגיבו שזה סקאם או כל דבר אחר.
המשך יום נעים.
[QUOTE=ShadowBall;1503104]לא מבין אנשים שקונים משתמשים.
צאו קצת החוצה לא יקרה כלום..[/QUOTE]
יש כאלה שמעדיפים להתחיל מרמה גבוהה או שיעלו בשבילם רמות כי אין זמן להסתובב לפעמים או לקבל פוקימונים נדירים שיוצאת הנשמה עד שמשיגים אותם.
-
[QUOTE=GladiatoR;1503117]
יש כאלה שמעדיפים להתחיל מרמה גבוהה או שיעלו בשבילם רמות כי אין זמן להסתובב לפעמים או לקבל פוקימונים נדירים שיוצאת הנשמה עד שמשיגים אותם.[/QUOTE]
אם אין להם זמן לשחק מה הם יעשו עם המשתמש הזה? יישב בטלפון ליופי?
-
[QUOTE=ShadowBall;1503119]אם אין להם זמן לשחק מה הם יעשו עם המשתמש הזה? יישב בטלפון ליופי?[/QUOTE]
מי שלא רוצה שלא יקנה. האשכול נשאר עד שתהיה 'התפתחות משמעותית'.
אין צורך בתגובות ספאם.
-
[QUOTE=YoRt3m;1503120]מי שלא רוצה שלא יקנה. האשכול נשאר עד שתהיה 'התפתחות משמעותית'.
אין צורך בתגובות ספאם.[/QUOTE]
מה קרה לחוק נגד רווח אישי
-
[QUOTE=דניס זה אני;1503121]מה קרה לחוק נגד רווח אישי[/QUOTE]
זה נראה לי לגיטימי, במיוחד בתחומי הפוקימון.
באותה מידה מישהו יכול להעמיד חבילת קלפים למכירה בפורום ופקימון כללי ואני אקבל את זה.
-
[QUOTE=YoRt3m;1503130]זה נראה לי לגיטימי, במיוחד בתחומי הפוקימון.
באותה מידה מישהו יכול להעמיד חבילת קלפים למכירה בפורום ופקימון כללי ואני אקבל את זה.[/QUOTE]
תודה רבה לך, בקרוב נראה כיצד ילכו המכירות ובעקבות זאת על אני רוצה להודות לך על אפשרות הפרסום, וכאשר אני ההפוך למשתמש בפורום אמין אנסה לפצות.
שיהיה כרגע סוף שבוע נעים, ושבת שלום.
-
יוזמה נחמדה
חייב להגיד שלמרות מה שאתה אומר, זה באמת נראה קצת סקאמ-י (גם אם זה לא), ואולי פרטים קצת יותר מעמיקים מ"מידע נוסף בפרטי" יורידו לאנשים את המחסום שגורם להם לחשוש לקנות.
אני אישית לא מתחבר לקטע הזה של קיצורי דרך כאלה. אין לי בעיה לשלם למשחק כדי להוסיף resources, אבל לקנות משתמש או פוקימון - זה כבר קצת מוגזם לדעתי.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1503134]יוזמה נחמדה
חייב להגיד שלמרות מה שאתה אומר, זה באמת נראה קצת סקאמ-י (גם אם זה לא), ואולי פרטים קצת יותר מעמיקים מ"מידע נוסף בפרטי" יורידו לאנשים את המחסום שגורם להם לחשוש לקנות.
אני אישית לא מתחבר לקטע הזה של קיצורי דרך כאלה. אין לי בעיה לשלם למשחק כדי להוסיף resources, אבל לקנות משתמש או פוקימון - זה כבר קצת מוגזם לדעתי.[/QUOTE]
צודק אם תוכל לספק לי הצעה מספקת בכדי להביר שאנני כאן בכדי לרמות אף אחד, ובכל זאת אם זה יוכל לעזור אפצה אותך, אפשרי לעשות גם קבל Resources
שזה בא עם הExp
-
[quote=gladiator;1503136]צודק אם תוכל לספק לי הצעה מספקת בכדי להביר שאנני כאן בכדי לרמות אף אחד, ובכל זאת אם זה יוכל לעזור אפצה אותך, אפשרי לעשות גם קבל resources
שזה בא עם הexp[/quote]
נסה לתת פרטים יותר עמוקים מpm בפרופיל יצירת קשר, עלול לשכנע אנשים לטובה.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1503139]נסה לתת פרטים יותר עמוקים מpm בפרופיל יצירת קשר, עלול לשכנע אנשים לטובה.[/QUOTE]
כרגע אין לי בעיה אפילו לעשות בחינם למשתמש ותיק בכדי להשיג אמינות ואני יוסיף תודה
-
עדכון מכירות 50 % הנחה על כל הפוקימונים !!!
+
הוספת יצירת קשר בסקייp, מענה יתקבל ברוב שעות היום, למעט הלילה והבוקר בימי חול.
-
נמחקו הודעות ספאם.
חברים, נא להימנע מהודעות מיותרות. הפוסט נשאר, אז הוא נשאר. אין צורך להתעסק בדברים מיותרים מסביב.