אתם מצפים לה? אני כן (התמונה נמצאת בתגובה של Monster) *כי אני לא הצלחתי לעלות את התמונה* (הוא ראה שלא הצלחתי לעלות את תמונה אז הוא העלה אותה)
Printable View
אתם מצפים לה? אני כן (התמונה נמצאת בתגובה של Monster) *כי אני לא הצלחתי לעלות את התמונה* (הוא ראה שלא הצלחתי לעלות את תמונה אז הוא העלה אותה)
[IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xlp1/v/t1.0-9/14183746_679259808916359_3835029544228077459_n.jpg?oh=4b3c5558f18b4637794083a3a47bfd92&oe=5847E65E&__gda__=1484706124_f28338943615589d76d5233097ea8a38[/IMG]
האאאא איזה כיף
יכול להבטיח שלאש יהיה פופליו
[QUOTE=SILVER;1503763]האאאא איזה כיף
יכול להבטיח שלאש יהיה פופליו[/QUOTE]
לא נראה לי, לפני שנייה הוא השתמש בגרנינג'ה
או האש או העשב לדעתי
[QUOTE=SILVER;1503763]האאאא איזה כיף
יכול להבטיח שלאש יהיה פופליו[/QUOTE]
אני גם רוצה שיהיה לו פופליו אבל אם הדלפה הזאת שבהתפתחות השלישית הוא בת ים אמיתית אני מעדיף שהוא לא יתפוס אותו
[QUOTE=מאסטר ליאון;1503764]לא נראה לי, לפני שנייה הוא השתמש בגרנינג'ה
או האש או העשב לדעתי[/QUOTE]
[QUOTE=Shiny Noctowl;1503765]אני גם רוצה שיהיה לו פופליו אבל אם הדלפה הזאת שבהתפתחות השלישית הוא בת ים אמיתית אני מעדיף שהוא לא יתפוס אותו[/QUOTE]
באיזה עולם זה שהוא השתמש בגרנינג'ה סותר את זה?
בכל אופן
לדעתי יהיה לו פופליו, והוא יישאר כפופליו
[QUOTE=SILVER;1503767]באיזה עולם זה שהוא השתמש בגרנינג'ה סותר את זה?
בכל אופן
לדעתי יהיה לו פופליו, והוא יישאר כפופליו[/QUOTE]
פשוט נראה לי שלא יחזרו שוב על אותו סוג.. אני מוכן להתערב שהוא [B]לא[/B] ייקח פופליו.
אותי מעניין מה יש לאש לחפש באלולה, אחרי הכל אין שם ליגה. יכול להיות שזה יהיה כמו איי תפוז?
[QUOTE=מאסטר ליאון;1503768]פשוט נראה לי שלא יחזרו שוב על אותו סוג.. אני מוכן להתערב שהוא [B]לא[/B] ייקח פופליו.[/QUOTE]
כבר קרה בעבר יותר מפעם קודמת
בכל אופן
האופי של פופליו הוא מה שיביא אותו לשישייה שלו לדעתי
[QUOTE=Shiny Noctowl;1503769]אותי מעניין מה יש לאש לחפש באלולה, אחרי הכל אין שם ליגה. יכול להיות שזה יהיה כמו איי תפוז?[/QUOTE]
well, השערה שלי היא שאחרי שהוא 'יציל' את קאלוס - הוא יקבל הצעה או משהו, לחקור את איי אלולה
אולי ייאמר לו שהם רמה מעל לכל שאר המכונים.
אולי בכלל, בגלל שאלאן כביכול שיתף פעולה עם פלייר - יישלל התואר שלו כאלוף ויעבור לאש, או אפילו הם יעשו חצי חצי, וזה יוביל לכך שאש ימשיך הלאה ויגיע לאלולה?
מגיע לאש את שלושת ההתחלתיים על הדרך שעשה בקאלוס.
נראה לי שאלון צודק. אש כנרה ישיג פופליו. די בטוח שבכוונה שמו את פיקאצ'ו מעל פופליו בשביל לרמז שאש יתפוס אותו.
ביום חמישי הבא תהיה הכרזה גדולה בנוגע לאנימה, אני מניח שזה יהיה פרומו לסאגה הבאה.
[IMG]http://www.siliconera.com/wordpress/wp-content/uploads/2016/09/corocoro10165.jpg[/IMG]
אני מקווה שזה הצ'אריזארד של אש שמופיע בתמונה.
[QUOTE=monster;1503845][IMG]http://www.siliconera.com/wordpress/wp-content/uploads/2016/09/corocoro10165.jpg[/IMG]
אני מקווה שזה הצ'אריזארד של אש שמופיע בתמונה.[/QUOTE]
גם אני מקווה, אם מסתכלים על צוות רוקט אפשר לראות שוואבאפט חוזר לעוד סאגה.
[QUOTE=Shiny Noctowl;1503846]גם אני מקווה, אם מסתכלים על צוות רוקט אפשר לראות שוואבאפט חוזר לעוד סאגה.[/QUOTE]
אבל וובאפט מופיע בכל סאגה.
[quote=monster;1503847]אבל וובאפט מופיע בכל סאגה.[/quote]
כן אני יודע אבל הייתה סאגה אחת שהוא לא הופיע bw (חוץ מהפרק האחרון) וגם יכלו לא להחזיר אותו בגלל זה כתבתי את זה.
אש יתפוס את פוקימון העשב. זה לא צ'ריזארד של אש. וסרנה בולטת בחסרונה.
היטמן צודק, הוא לא של אש, אם מסתכלים טוב רואים את קיאווי (נראה לי ככה כותבים את השם בעברית) רוכב עליו, ומסתבר שהסאגה מתחילה בנובמבר.
[QUOTE=Shiny Noctowl;1503860]היטמן צודק, הוא לא של אש, אם מסתכלים טוב רואים את קיאווי (נראה לי ככה כותבים את השם בעברית) רוכב עליו, ומסתבר שהסאגה מתחילה בנובמבר.[/QUOTE]
שנה תכותרת.
[quote=hit man;1503855]אש יתפוס את פוקימון העשב. זה לא צ'ריזארד של אש. וסרנה בולטת בחסרונה.[/quote]
[quote=shiny noctowl;1503860]היטמן צודק, הוא לא של אש, אם מסתכלים טוב רואים את קיאווי (נראה לי ככה כותבים את השם בעברית) רוכב עליו, ומסתבר שהסאגה מתחילה בנובמבר.[/quote]
זה לא בטוח שאש יתפוס את ראוולט. כן מראים את הקרבה, וזה שהוא לצידו.. אבל מצד שני, כל השלושה לידו.
מה שכן, זו שעושה את הtrial מסוג מים - היא מחזיקה פופליו
[QUOTE=SILVER;1503866]זה לא בטוח שאש יתפוס את ראוולט. כן מראים את הקרבה, וזה שהוא לצידו.. אבל מצד שני, כל השלושה לידו.
מה שכן, זו שעושה את הtrial מסוג מים - היא מחזיקה פופליו[/QUOTE]
סתם שואל למה ציטטת אותי אם אתה לא ענית למה שכתבתי? ואתה יכול לערוך את הכותרת במקום דצמבר לנובמבר?