העונה האחרונה בהחלט של Attack on Titan!
אתם יודעים את החוקים:
דיון בפרק הנוכחי ואלו ששודרו לא מצריכים ספוילרים. ספוילרים נוגעים רק למידע בנוגע לפרקים שלא שודרו.
ואנחנו מתחילים בפרק 1:
אני חייב לציין שאני לא 100% סגור איך נגמרה העונה האחרונה בהחלט הקודמת, משהו עם הפצצה אווירית וארן עומד על גג של בניין, ותכנית לסירוס המוני של האנשים. בואו נראה לאן לוקחים את זה מפה. כנראה גם תהיה תזכורת קצרה בתחילת הפרק? אה כן... Levi נלחם ב... Kenny? ואז היה טיגוע התאבדות עליו? ונכון, חצי מהאנשים עם הסמל של הscout הם למעשה בוגדים ארניסטים. הטיטאן זה קני? כן, תכוונו רובים על טיטאן. לא למדתם כלום? אה, זה הבחור בתוך הbeat titan, לא? אני לא זוכר מה קרה בסצינה הזאת בסוף העונה הקודמת -.- אוקיי כן, זיק, קוראים לו, וזה בערך נשמע מוכר מה שהוא מתאר... פתיח. פעם ראשונה צופים בפתיח. אני יוצאת מההקפאה שלה??? ויכול להיות שנראה עוד משהו מטיטאן הפטיש (?) שלא עשה כלום כמעט חוץ מלצמוח מהקרקע במהלך העונה הקודמת.... פרפרים מחוצים למוות מתחת לרגע של טיטאן.. איזו תמונה דרמטית.
הלאה, נתחיל. מצניחים ארטליריות לולולול לולולולולו איזה שינוי עם גאליארד... וזה מי שחשבתי שהוא ארמין בחצי עונה הקודמת והוא לא. ריינר נגד ארן, סיבוב 50. האלה ממרלי לא יודעים את התכנית האמיתית, נכון? של סירוס המוני של האלדיאנים? ארן די מכסח את ריינר. הארטילריה הגיעה. אה ושדרגו לה את הציוד. וואו ה scouts החדשים ממש עלובים לול. ככה יורים בהם. אבל... אם אוניינקופון לא יעשה כלום וארן ייאכל, אז התכנית תיכשל והכל טוב, לא??? אני לא מבין איזה אינטרס יש לו לבוא לארמין ולשאר ולבקש את עזרתם..? אה כן, כי הוא רוצה להשמיד את מרלי, אז הוא רוצה לנצח את מרלי, אבל הוא לא רוצה שארן יצליח. זה לא נשמע כמו ארמין להציע תכנית כל כך מפגרת.
וזה הפרק.
אני תוהה מה יהיה אם הצעיף של ארן/מיקאסה בסוף.