איזה הכי כדי לי מים אש או צמח?
Printable View
איזה הכי כדי לי מים אש או צמח?
לדעתי כדי להתחיל עם צ'ימצאר או פיפלאפ
אני בחרתי צ'ימיצ'אר,תבחר את הסוג המועדף עליך.
אל תיבחר במי שאחרים אומרים, כל המטרה פה היא שתיבחר את האחד שאתה הכי אוהב!
וכמו שאני אומר תמיד: לכל אחד יש את החסרונות שלו ואת היתרונות שלו, אף אחד לא מושלם! ככה זה אם הפוקימונים ההתחלתיים... פשוט תיבחר במי שהכי מוצא חן בעיינך!
אני בחרתי בצ'ימצ'אר..
בגלל שהוא יכול גם ללמוד את המתקפה של האבן שאתה צריך לנפץ במערה בעיר השנייה..
והוא מאוד טוב מסוגים של : עשב , אבן , לוחם , רוח..... שזה הכול בהתחלה ככה..
ונגד מים סטארלי..
שכבר בקטע הזה שם הוא אמור להיות סטארפטור..
קיצר צ'ימצ'אר
אני בחרתי ביהלום בצ'ימצ'אר כי אני הכי אוהב אש. אבל בימים האחרונים בא לי לקנות גם פנינה ולהתחיל אם פיפלאפ, ואז כשאני אקבל פלאטינה להתחיל אם טרטוויג, ובסוף אני להעביר את אינפרנייפ ואמפוליאון לפלאטינה ושיהיו בשישיה שלי ביחד עם טורטרה, וששלושתם ידעו את המתקפות של הסוגים שלהם עם הכוח של 150 נק'. אבל לא בטוח שאני אעשה את כל זה.
בחרתי בסוג דשה אני רוצה אותו :D
[quote][i]Originally posted by Mr. Spam[/i]@Jan 23 2009, 05:37 PM
[b] בחרתי בסוג דשה אני רוצה אותו :D [/b][/quote]
זה עשב*******
D:
סליחה של זה שאני הולך להגיד עכשיו משהו כ"כ נדוש ובנאלי: אמנם נהוג להגיד "עשב", אבל זה גם בסדר להגיד "דשא", מפני שהתרגום של "grass" זה "דשא", וגם בספיישל "אגדת הרעם" (הפרקים על ראיקו ב"פוקימון- דברי הימים") אמרו "דשא" במקום "עשב".
תיקח את פוקמון העשב אני מודה במשחקים הקודמים אדום אש ירוק עלה קריסטל רובי ספיר הוא על הפנים בפנינה יהלום פלאטניום הוא יותר חזק מאש וממים בגלל המתקפות החזקות שהוא לומד כמו רעידת אדמה וזינוק עלים והHP שלו הכי גבוה מכולם
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Jan 23 2009, 05:49 PM
[b] תיקח את פוקמון העשב אני מודה במשחקים הקודמים אדום אש ירוק עלה קריסטל רובי ספיר הוא על הפנים בפנינה יהלום פלאטניום הוא יותר חזק מאש וממים בגלל המתקפות החזקות שהוא לומד כמו רעידת אדמה וזינוק עלים והHP שלו הכי גבוה מכולם [/b][/quote]
אני אוהב צבים הוא צב וגם בלסטויז 3>
צ'ימצ'אר או טרטוויג,ההתפתחויות האחרונות שלהן הכי טובות
ג'ונג'ון, מה זה "זינוק עלים"? אתה מתכוון ל"סופת עלים"? (Leaf Storm)
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jan 23 2009, 04:13 PM
[b] ג'ונג'ון, מה זה "זינוק עלים"? אתה מתכוון ל"סופת עלים"? (Leaf Storm) [/b][/quote]
חח כן תודה על התיקון
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Jan 23 2009, 10:50 PM
[b] חח כן תודה על התיקון [/b][/quote]
יותר וידוא מאשר תיקון, אבל סבבה :P
שיהיה בהצלחה
תודה :)