אני חייב לדעת :o
Printable View
אני חייב לדעת :o
כן מיאו ממממממממממממיאאאאאאאאאא
מאז שחבר שלי הושפע מזה קשות אני אפילו לא מסתכל לכיוון של זה...
זה האנימה הכי חרושה שבערך קיימת חוצמפוקימון *-*
כן :)
אהבתי את המקור, GT לא היה משהו...
לא סדרה משעממת אין לה עלילה טובה כל מה שקורה זה שכל פעם בא רשע אחר מביסים אותו ומחפשים כדורים זה משעמם
אני כן.
אהבתי יותר את Z מאשר GT...
ברור אחת האנימות שהכי אהבתי בחיי, למרות שבסך הכל, לעומת אנימות שונאן אחרות שבהם לכל דמות יש דרך לחימה מיוחדת, דוגמת נארוטו, אחד משתמש בטאיג'וטסו, השני משתמש בחרקים, השלישי בבובות וכו', דרגון בול זי הוא בסך הכל אנימה עם דמויות שיש להם אותם מתקפות, כדורי אנרגיה כאלה ואחרים, והמנצח הוא בדרך כלל פשוט החזק יותר.
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Mar 13 2009, 05:54 PM
[b] ברור אחת האנימות שהכי אהבתי בחיי, למרות שבסך הכל, לעומת אנימות שונאן אחרות שבהם לכל דמות יש דרך לחימה מיוחדת, דוגמת נארוטו, אחד משתמש בטאיג'וטסו, השני משתמש בחרקים, השלישי בבובות וכו', דרגון בול זי הוא בסך הכל אנימה עם דמויות שיש להם אותם מתקפות, כדורי אנרגיה כאלה ואחרים, והמנצח הוא בדרך כלל פשוט החזק יותר. [/b][/quote]
זה היה כזה עמוק, אביב קוןO==
אבל זה נורא מעצבן גם בגלל זה, כי אין שום חידוש ויש סתם רשע גדול יותר כל פעם שהוא בדיוק אותו דבר רק חזק יותר. ~.~
תודה לך ^^[אני אתיופי, תחנה מרכככזית]
זה נכון אבל כל פעם זה מגניב ם:::
צוות גינאו קורעים מצחוק, גם מר שטן, והעלילה מתקדמת, מצטרף טראנקס המלך וכאלה פ:
מה שכן, יותר מדי סומכים על הסופר סהייה....הדמויות המשניות כגון טיאן מוזנחות וחלשות
כןן
אני סופר סאייה ><><><
אותי זה מעניין שגוקו לא ידע שיש לו בן בשם גוטן הוא השחיל את הנחש לפני היום של הטורניר XD
כן
אממממ
לא יודע אהבתי את Z את GT לא ממש
.... עכשיו לא רואה
מת אל הסדרה
כן
אוהב מאוד חבל שזה נגמר
הנושא ישן מידי,אנא הסתכל על תאריך התגובה האחרונה לפני שאתה מגיב.אסור להקפיץ בפורום הזה בנושא שתאריך התגובה האחרונה שלו היא יותר משבועיים מתאריך התגובה שלך.
ננעל.