שלום אני מתלבט בין לקחת את איבי ולפתח אותו לצורת הקרח שלו או לתפוס פוקימון קרח אחר כמו גללי
כי אני מחפש פוקימון קרח לליגה אז תעזרו לי או איבי קרח או גללי תודה לעוזרים
Printable View
שלום אני מתלבט בין לקחת את איבי ולפתח אותו לצורת הקרח שלו או לתפוס פוקימון קרח אחר כמו גללי
כי אני מחפש פוקימון קרח לליגה אז תעזרו לי או איבי קרח או גללי תודה לעוזרים
[quote][i]Originally posted by shlomii6[/i]@Apr 5 2009, 11:30 AM
[b] שלום אני מתלבט בין לקחת את איבי ולפתח אותו לצורת הקרח שלו או לתפוס פוקימון קרח אחר כמו גללי
כי אני מחפש פוקימון קרח לליגה אז תעזרו לי או איבי קרח או גללי תודה לעוזרים [/b][/quote]
קח סנורט ופתח אותו לצורה הנשית,ואת איווי לסוג אחר שאין לך בשישיה
[quote][i]Originally posted by Mefistofele[/i]@Apr 5 2009, 10:32 AM
[b] קח סנורט ופתח אותו לצורה הנשית,ואת איווי לסוג אחר שאין לך בשישיה [/b][/quote]
אבל איך משיגים את אבן הפיתוח הזאת
יש פוקמון קרח מאוד מאוד חזק והכוח החיים שלו פשוט עצום יש אותו למנהיגת המכון השביעית שזה מכון הקרח מחוץ למכון יש לך שם שדות תתפוס את ההתפתחות הקטנה שלו ברמה 38 ופתח אותו ברמה 40 יש לו מתקפות קרח כמו ארטיקנו הפוקמון האגדי לגביי איווי תפתח אותו לוופריון פוקמון המים גם לו יש כוח עצום שמגיע ל400 +
[img]http://i43.tinypic.com/5vatqp.png[/img] התפתחות קטנה הוא הפוקמון שאני מדבר
לגבי וופוריאן אתה מכיר אותו מהדור הראשון הוא מתפתח באבן מים יש לך אבן כזאת במערה של האנונים
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Apr 5 2009, 11:35 AM
[b] יש פוקמון קרח מאוד מאוד חזק והכוח החיים שלו פשוט עצום יש אותו למנהיגת המכון השביעית שזה מכון הקרח מחוץ למכון יש לך שם שדות תתפוס את ההתפתחות הקטנה שלו ברמה 38 ופתח אותו ברמה 40 יש לו מתקפות קרח כמו ארטיקנו הפוקמון האגדי לגביי איווי תפתח אותו לוופריון פוקמון המים גם לו יש כוח עצום שמגיע ל400 + [/b][/quote]
אבל הפוקימון הזה בעייתי.(הראשון)
כשאתה לוכד אותו בתור סווינב(הצורה הראשונה) תפתח אותו לפילסווין ואז תצטרך למצוא חפץ שקיים מתחת לאדמה להביא אותו למחזיר המתקפות ותצטרך להחזיר את המתקפה acientpower
ארטיקונו משיגים רק אחרי הליגה.
ובקשר לאיווי אני מאמין שיש לו כבר פוקימון מים
לכן קח סנורט נשי ופתח אותו עם האבן לצורה ההיא
יש dawn ston בכגל מיני מקומות בסינו,אחת נמצאת בהר קנורט.
אם את משחק במחשב תעשה את הקוד של כל האיטמים
אבל אין קודים לפלאטניום שעובדים במאה אחוז ואני משער שהוא משחק באנגלית עכשיו אני לא מתכוון להגיב בנושא הזה יותר אלה עם כן הוא ירצה לשאול אותי פה משהו אז אני יענה לו בכייף אני יתן לו לקחת את מה שהוא בוחר את ההצעה שלך או שלי
[quote][i]Originally posted by Mefistofele[/i]@Apr 5 2009, 10:39 AM
[b] אבל הפוקימון הזה בעייתי.(הראשון)
כשאתה לוכד אותו בתור סווינב(הצורה הראשונה) תפתח אותו לפילסווין ואז תצטרך למצוא חפץ שקיים מתחת לאדמה להביא אותו למחזיר המתקפות ותצטרך להחזיר את המתקפה acientpower
אם את משחק במחשב תעשה את הקוד של כל האיטמים [/b][/quote]
איך אני משיג את ה tm שמפתח את פילוסווין
[quote][i]Originally posted by Mefistofele[/i]@Apr 5 2009, 10:39 AM
[b] אבל הפוקימון הזה בעייתי.(הראשון)
אם את משחק במחשב תעשה את הקוד של כל האיטמים [/b][/quote]
איפה אני משיג את הtm שמפתח את פילוסווין
[quote][i]Originally posted by shlomii6[/i]@Apr 5 2009, 08:48 AM
[b] איך אני משיג את ה tm שמפתח את פילוסווין [/b][/quote]
מה קשור TM אתה שם עליו חפץ ומחליף אותו ואז הוא מתפתח אם אני לא טועה
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Apr 5 2009, 10:49 AM
[b] מה קשור TM אתה שם עליו חפץ ומחליף אותו ואז הוא מתפתח אם אני לא טועה [/b][/quote]
איפה אני משיג את החפץ הזה היי אבל אם אני משיג את החפץ הזה אז אני שם על פילוסווין את החפץ אז אני צריך לעשות החלפה
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Apr 5 2009, 11:49 AM
[b] מה קשור TM אתה שם עליו חפץ ומחליף אותו ואז הוא מתפתח אם אני לא טועה [/b][/quote]
לא,הוא צריך ללמוד acient power.
אי אפשר להשיג אותו בתור איטם,
אתה צריך להשיג איזה חפץ שקיים מתחת לאדמה(לא זוכר את השם)ואז למחזיר המקפות את החפץ והוא יחזיר לפילוסווין איזה התפקפה שתרצה(אבל תבחר acient power)
shlomii6 אתה מתבקש לא לעשות שתי הודעות ברצף
[quote][i]Originally posted by Mefistofele[/i]@Apr 5 2009, 10:58 AM
[b] לא,הוא צריך ללמוד acient power.
אי אפשר להשיג אותו בתור איטם,
אתה צריך להשיג איזה חפץ שקיים מתחת לאדמה(לא זוכר את השם)ואז למחזיר המקפות את החפץ והוא יחזיר לפילוסווין איזה התפקפה שתרצה(אבל תבחר acient power) [/b][/quote]
איפה מתחת לאדמה
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Apr 5 2009, 11:15 AM
[b] לא להגיב לנושא הזה הוא הורחק והוא לא קורא מה אתם רושמים [/b][/quote]
מה הבעיה שלך בוא תסביר לי אני צריך עזרה ורוצים לעזור לי אז מה אתה עוצר בכך
[quote][i]Originally posted by shlomii6[/i]@Apr 5 2009, 09:17 AM
[b] מה הבעיה שלך בוא תסביר לי אני צריך עזרה ורוצים לעזור לי אז מה אתה עוצר בכך [/b][/quote]
הרחיקו אותך לכמה דקות על זה שאתה עושה דאבל פוסט 2 הודעות רצופות ושוב אתה עושה את אותה עבירה?
[quote][i]Originally posted by shlomii6[/i]@Apr 5 2009, 12:00 PM
[b] איפה מתחת לאדמה [/b][/quote]
יש חפץ שמעביר אותך אל מתחת לאדמה איתו,אתה אמור לחפש את החפץ,אני יערוך את ההודעה וירשום את השם
וזה לא בסדר שהרחיקו אותך אמנם זה היה לכמה דקות ועשית דאבל וזה היה מטעות אני יודע כי אני רואה ששהודעות זהות.אבל אל תתאמץ על מווסווין(זהו השם של הצורה המפותחת של פילוסווין).ואם אין לך כח לחפש dawn ston אז תקשיב לjonjon ותלכוד את הפוקימון שהוא אמר ופתח אותו לצורה האחרונה,אבל הפוקימונים שסיפרתי לך עליהם הם ממש חזקים ושימושיים
קוראים לחפץ heart scale. הוא כזה לב צבעוני.
מוצאים אותו במכרה, בכל מיני מקומות שבהם מוצאים מאובנים (המנצנצים שאתה רואה במפה, אלה המקומות שחופרים בהם) או בתוך פוקדורים.
אתה יכול לתפוס סניזל ולפתח אותו לוויביל שהוא סוג קרח\חושך
[quote][i]Originally posted by eladex[/i]@Apr 5 2009, 12:05 PM
[b] אתה יכול לתפוס סניזל ולפתח אותו לוויביל שהוא סוג קרח\חושך [/b][/quote]
כן אז אם יש לי את ה heart scale אז אני פשוט שם אותו על פילוסווין וזהו
לו, אתה נותן אותו למזכיר המתקפות והוא בתמורה מזכיר לאחד הפוקימונים שלך איך לעשות מתקפה שאתה בוחר.
אתה מלמד את פלוסווין aciet power, מעלה אותו רמה ואז הוא מתפתח למומוסווין.
[quote][i]Originally posted by פוקימון לנצח[/i]@Apr 5 2009, 01:09 PM
[b] לו, אתה נותן אותו למזכיר המתקפות והוא בתמורה מזכיר לאחד הפוקימונים שלך איך לעשות מתקפה שאתה בוחר.
אתה מלמד את פלוסווין aciet power, מעלה אותו רמה ואז הוא מתפתח למומוסווין. [/b][/quote]
תודה אבל איפה נמצא מחזיר המתקפות
מחזיר המתקפות נמצא בעיר מכון המים, בבית שבמרכז העיר, ליד הים.
אני מצתי את איבי בפילטנה אבל אני מתחיל למצו אבני ם של איבי אבל לא אבן קרח :(
[quote][i]Originally posted by אראל1[/i]@Apr 5 2009, 10:20 PM
[b] אני מצתי את איבי בפילטנה אבל אני מתחיל למצו אבני ם של איבי אבל לא אבן קרח :( [/b][/quote]
אין דבר כזה אבן קרח,אלו ההיתפתחויות של איבי:
התפתחות האש-פלירון:מתפתח עם אבן אש
התפתחות המים-וופרון:מתפתח עם אבן מים
התפתחות החשמל-ג'ולתאון:מתפתח עם אבן ברק
התפתחות העל-חושי-אספיון:מתפתח אם הוא שמח ביום
התפתחות האופל-אומברון:מתפתח אם הוא שמח בלילה
היתפתחות העלה-לאיפון:מתפתח רק אם הוא עולה רמה ליד המוס רוק(ביער אטרנה קיימת אבן)
היתפתחות הקרח-גלכאון:מתפתח רק עם הוא עולה רמה ליד האייס רוק(בדרך 216 קיימת האבן)