[url=http://www.youtube.com/watch?v=PIFUCnoR0Oo]http://www.youtube.com/watch?v=PIFUCnoR0Oo[/url]
כנסו לזה זה קטע מהסרט בדיבוב לעיברית אם יש את זה בעיברית יש גם את הסרט לנעוץ בקשה
Printable View
[url=http://www.youtube.com/watch?v=PIFUCnoR0Oo]http://www.youtube.com/watch?v=PIFUCnoR0Oo[/url]
כנסו לזה זה קטע מהסרט בדיבוב לעיברית אם יש את זה בעיברית יש גם את הסרט לנעוץ בקשה
תודה
תודה רבה!
זה לא אמיתי,זה מישהו לקח את הקטע ודיבב בעצמו,איך אתם לא רואים,ויש שם רק קטע אחד כזה,אחי קודם תבדוק לפני שאתה מפרסם.
אם זכרוני לא מטעה אותי אני זוכר שפעם בקולנוע ראיתי את הסרט השלישי בדיבוב לעיברת מלא ואפילו קניתי
את הקלטת איזו נוסטלגיה
[quote][i]Originally posted by kid_kun[/i]@Apr 25 2009, 01:28 PM
[b] אם זכרוני לא מטעה אותי אני זוכר שפעם בקולנוע ראיתי את הסרט השלישי בדיבוב לעיברת מלא ואפילו קניתי
את הקלטת איזו נוסטלגיה [/b][/quote]
איזה ספאם עשית עכשיו.
[quote][i]Originally posted by SpAMER-MaN[/i]@Apr 25 2009, 01:36 PM
[b] איזה ספאם עשית עכשיו. [/b][/quote]
גם אתה עשית,
הסרט השלישי כן יצא לדיבו לעיברית אבל אחריו לא יצא שום סרט של פוקימון בעיברית או אנגלית לארץ.
[quote][i]Originally posted by SpAMER-MaN[/i]@Apr 25 2009, 07:51 AM
[b] זה לא אמיתי,זה מישהו לקח את הקטע ודיבב בעצמו,איך אתם לא רואים,ויש שם רק קטע אחד כזה,אחי קודם תבדוק לפני שאתה מפרסם. [/b][/quote]
עלק לא אמיתי זה בול הקול של מי שמשחק את אנטיי וגם זה הקול של אחות של אש זה שאתה לא ראית את הסרט ולא מזהה קולות אז אף אחד לא אשם זה אמיתי מזהים את הקולות של השחקנים עצמם.
ולזה שאמר שלא יצא שום סרט בדיבוב אתה טועה יצא את הסרט הרביעי עם סלבי וסויקון ומאז לא יצא שום סרט לדיבוב.
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Apr 25 2009, 04:07 PM
[b] עלק לא אמיתי זה בול הקול של מי שמשחק את אנטיי וגם זה הקול של אחות של אש זה שאתה לא ראית את הסרט ולא מזהה קולות אז אף אחד לא אשם זה אמיתי מזהים את הקולות של השחקנים עצמם.
ולזה שאמר שלא יצא שום סרט בדיבוב אתה טועה יצא את הסרט הרביעי עם סלבי וסויקון ומאז לא יצא שום סרט לדיבוב. [/b][/quote]
הסרט הרביעי לא יצא מדובב(או לא יצא לאור)
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Apr 25 2009, 04:07 PM
[b] עלק לא אמיתי זה בול הקול של מי שמשחק את אנטיי וגם זה הקול של אחות של אש זה שאתה לא ראית את הסרט ולא מזהה קולות אז אף אחד לא אשם זה אמיתי מזהים את הקולות של השחקנים עצמם.
ולזה שאמר שלא יצא שום סרט בדיבוב אתה טועה יצא את הסרט הרביעי עם סלבי וסויקון ומאז לא יצא שום סרט לדיבוב. [/b][/quote]
אני ראיתי,זה לא הקול של ברוק.....זה סתם דיבוב!
1. אני מכיר את הסרטון.
אכן זה דיבוב של מעריצים ולא דיבוב רשמי.
דיבוב דיי טוב אפשר להגיד, אבל עדין, אם רואים את הסרט בדיבוב הרשמי שלו, ניתן להבחין בהבדלים.
2. הסרט הרביעי יצא בארץ בדיבוב ל-DVD, אך לא שודר בקולנוע.
כמו כן גם הספיישל של מיוטו יצא בארץ (שוב, לא בקולנוע).
[quote][i]Originally posted by SpAMER-MaN[/i]@Apr 25 2009, 02:15 PM
[b] אני ראיתי,זה לא הקול של ברוק.....זה סתם דיבוב! [/b][/quote]
אתה לא מבין?בסדרה עשו את הקול של ברוק אחר בסרט הזה מישהו אחר מדובב את ברוק
בנוגע לסרט הרביעי אפשר היה לראות אותו כמה פעמים בYES בדיבוב לעיברית אפילו יש לי הורדה של זה בעיברית מדובב בעיבירת עם שחקנים מישראל.בכל מקרה אין הרבה סרטים מדובבים או קטעים אני מקווה שניר ינעץ את זה כמו שהוא נעץ את הסרטון של פיקצו מה שרותם הביא בסרט הראשון.
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Apr 25 2009, 06:17 PM
[b] אתה לא מבין?בסדרה עשו את הקול של ברוק אחר בסרט הזה מישהו אחר מדובב את ברוק
בנוגע לסרט הרביעי אפשר היה לראות אותו כמה פעמים בYES בדיבוב לעיברית אפילו יש לי הורדה של זה בעיברית מדובב בעיבירת עם שחקנים מישראל.בכל מקרה אין הרבה סרטים מדובבים או קטעים אני מקווה שניר ינעץ את זה כמו שהוא נעץ את הסרטון של פיקצו מה שרותם הביא בסרט הראשון. [/b][/quote]
כן,זה כמו הסרט הראשון של פוקימון שבו היה לאש קול אחר
אנשים! הסרט הרביעי (סלבי- קולו של היער) כן יצא בקולנוע! ראיתי בקולנוע בעברית!
אני מבקש לא לסתות מהנושא!
לדבר רק על הסרטון שהוא הביא!
מצטער. שומעים בבירור שמי שמדובב את ברוק זה לא מי שדובב אותו בסרט, ואני גם זוכר שלאנטיי היה קול אחר, אז ברור שזה לא לקוח מהדיבוב המקורי.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Apr 26 2009, 12:41 PM
[b] מצטער. שומעים בבירור שמי שמדובב את ברוק זה לא מי שדובב אותו בסרט, ואני גם זוכר שלאנטיי היה קול אחר, אז ברור שזה לא לקוח מהדיבוב המקורי. [/b][/quote]
בסרט יש קול אחר שמדובב את ברוק בסדרה יש מישהו אחר שמדובב את ברוק וזה כן הקול של אנטיי .
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Apr 26 2009, 03:14 PM
[b] בסרט יש קול אחר שמדובב את ברוק בסדרה יש מישהו אחר שמדובב את ברוק וזה כן הקול של אנטיי . [/b][/quote]
אני זוכר איך הקול של אנטיי נשמע וזה לא הקול שלו, וגם אם לברוק היו שני מדובבים זה עדיין 100% לא הקול שהיה לו בסרט.