איך אני יכול להחליף איתכם פוקימונים?
יש לי את החפץ הזה אבל איך אני משתמש בו? מישו בבקשה יכול להסביר לי?
Printable View
איך אני יכול להחליף איתכם פוקימונים?
יש לי את החפץ הזה אבל איך אני משתמש בו? מישו בבקשה יכול להסביר לי?
[quote][i]Originally posted by שישקבב[/i]@May 1 2009, 05:13 PM
[b] איך אני יכול להחליף איתכם פוקימונים?
יש לי את החפץ הזה אבל איך אני משתמש בו? מישו בבקשה יכול להסביר לי? [/b][/quote]
אלף כל אתה צריך שיהיה לך DS אמיתי,אי אפשר במחשב.
בכל מרכז פוקימונים בקומה העליונה קיימות מספר נשים,דבר עם הימינית ביותר.אם יהיה לידך מישהו שגם הוא עשה את אותה הפעולה אז אתם תתחברו זה לזה
כן אבל אלה שכותבים פה בפורום החלפות שהם רוצים להחליף פוקימונים מה אז הם נפגשים איפושהו בעיר ועושים את זה? אה ועוד משו אז למה הם צריכים את הקוד של אחד של השני אם הם יכולים פשוט להיפגש איפה שהו בעיר (במציאות) ולעשות את ההחלפה...
[quote][i]Originally posted by שישקבב[/i]@May 1 2009, 05:27 PM
[b] כן אבל אלה שכותבים פה בפורום החלפות שהם רוצים להחליף פוקימונים מה אז הם נפגשים איפושהו בעיר ועושים את זה? א [/b][/quote]
שהם אומרים להיפגש הם מתכוונים להתחבר,כי אחרי שקלטת מישהו האישה תכניס אותך לתוך חדר ובתוכו תפגוש את השחקן השני
כן אבל אפשר להיפגש רק אל מי שקרוב אליך לפחות ב-20 מטר לא?
[quote][i]Originally posted by שישקבב[/i]@May 1 2009, 05:31 PM
[b] כן אבל אפשר להיפגש רק אל מי שקרוב אליך לפחות ב-20 מטר לא? [/b][/quote]
אם אני לא טועה יש מכשיר שמאפשר לך להיפגש מול אנשים בכל העולם,כי הוא מחבר אותך לאינטרנט
פעם אתה החלפת פה אם אחד האנשים?
[quote][i]Originally posted by שישקבב[/i]@May 1 2009, 05:39 PM
[b] פעם אתה החלפת פה אם אחד האנשים? [/b][/quote]
לא אבל אני יודע על הדברים האלה כי הם נאמרו פה כבר,אתה לא הראשון ששואל זאת
אז פשוט אני נותן את הקוד שלי לאחד האנשים שאני רוצה להחליף איתם הם נותנים לי את שלהם ואז אנחנו נכנסים לחדר הזה ואז אפילו שאנחנו רחוקים אנחנו יכולים לתקשר ולהחליף פוקימונים כן?
[quote][i]Originally posted by שישקבב[/i]@May 1 2009, 05:42 PM
[b] אז פשוט אני נותן את הקוד שלי לאחד האנשים שאני רוצה להחליף איתם הם נותנים לי את שלהם ואז אנחנו נכנסים לחדר הזה ואז אפילו שאנחנו רחוקים אנחנו יכולים לתקשר ולהחליף פוקימונים כן? [/b][/quote]
אם אתה קרוב אתה לא צריך את הקוד
אבל אם אתה רחוק אז כן,אבל תוכל להיתחבר לאנשים הרחוקים רק בעזרת המכשיר שמחבר אותך לרשת,
אז איך שאר האנשים פה מחליפים גם להם יש אתה המכשיר הזה? או שהם עושים לפי השיטה שאמרתי כרגע?
[quote][i]Originally posted by שישקבב[/i]@May 1 2009, 05:44 PM
[b] אז איך שאר האנשים פה מחליפים גם להם יש אתה המכשיר הזה? או שהם עושים לפי השיטה שאמרתי כרגע? [/b][/quote]
אם אתה משתמש במכשיר אז אתה מאתר את האנשים בעזרת הקוד
הא..
ואם אין לי תמכשיר
סליחה על דאבל לא שמתי לב..
ואם אין לי תמכשיר?
[quote][i]Originally posted by שישקבב[/i]@May 1 2009, 05:46 PM
[b] ואם אין לי תמכשיר? [/b][/quote]
אם אין לך אותו אז תוכל להיתחבר רק לאנשים הקרובים.ובקשר לשם שלו אני לא יודע אז אל תשאל אותי,אבל את האנשים שמתכתבים באשכול ההחלפות,הם יוכלו לעזור לך
אוקיי ושאלה אחרונה איך אני יודע מה הקוד שלי? XD
[quote][i]Originally posted by שישקבב[/i]@May 1 2009, 05:49 PM
[b] אוקיי ושאלה אחרונה איך אני יודע מה הקוד שלי? XD [/b][/quote]
זה גם אני לא יודע,תשאל את האנשים מפורום ההחלפות
טוב תודה רבה מאוד מאוד וסליחה על בלבולי המוח תוכלו לנעול ואלי רק לפני הנעילה שמישו רק יענה לי איך אני יודע מהקוד שלי..