אומרים DPPTOriginally posted by paz@May 12 2009, 01:11 AM
אפשר גם להחליף עם DPP לא?
ויש שם פוקימונים כמו וואמפל וכאלה...
כמו שכבר אמרו לכם תראו מה שהיה באדום וירוק לקחו את המשחק ושדרגו אותו המשחקיות עצמה לפני הליגה נשארה אותו הדבר עד שיש לך את הדרס המשופר וחוץ מיזה אל תשכחו שהיו מקומות חדשים ויש גם רכבת לא חסרים שינוייםם כל מה שחסר זה לחכות עוד חודש וכמו שאני מכיר את משחקי פוקימון אף פעם לא מתאכזבים
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>dean's FC</span></span>
<span style=\'color:blue\'>
יהלום
1290-1661-5822
פלטינום אנגלית
4640-4777-4335
פלטינום יפנית
2879-5205-7081
זהב יפנית
3695-9279-7360
pokemon battle revolution
1548-5274-5147
</span></span></span>
לדעתי זה יהיה בדיוק כמו בחידושים הקודמים -
הג'וטו-דקס יכיל פוקימונים מהדור הראשון והשני בלבד, ולאחר השגת הנשיונל דקס יפתח אזור חדש (כזה שקיים במשחקים הקודמים או חדש לגמרי, אני מאמין שהוא יהיה חדש לגמרי) שבו יהיה אפשר להשיג כמה פוקימוני דור 3 ו-4. ושאר הפוקימונים יהיה צריך להעביר מ-DPPt~
יהיו כמה פוקימונים מדורות שלישי ורביעי,אחרי הכל זה שדרוג,מה שאני בטוח בו שפוקימונים מהדור השני שמתפתחים בדור הרביעי יוכלו להתפתח,לדוגמא:מיסדריבוס למיסמגיוס,מורקרו להונצ'קרו,פוריגון 2 לפוריגון Z,ועוד...
אני לא הולך לשחק ב-DS כי אין לי DS ואני גם לא רוצה לקנות אחד,(לא אכפת לי שלא יהיה לי את המד צעדים הזה),אבל אני מקווה שיהיה אפשר לתפוס מורקרו בסביבות ההתחלה בלילה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)