Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. משתמש מנוסה
    הקדמה:
    מיתוס יווני מספר על שד בשם מיפיסטופיל,השד הוא משרתו של השטן.הוא מחזיק מוט בידו ובעל כנפי עטלף,פניו תמיד חסרות רגש ומצמררות.הוא לרוב לו משתמש בכוח כדי לעשות משימותיו אלא רק בהיגיון.
    *זהו סיפור שאני המצאתי וכמעט הכל לא נכון*

פרק 1-עסקים
    "בבקשה אל תהרוג אותי,אני הייתי שיכור ולא היתכוונתי לעשות זאת"אומר איש כשכולו בוכה ומפוחד הוא כאשר הוא מתחנן על חיוו-הוא היה בעל שיער חום עיניים בולטות,"העיקר הוא שעשית זאת!בגלגול הבא תשתדל לא להישתכר" מופיע ייצור אחר,הוא בעל מבנה אדם אך עורו לבן כשלג והוא בעל כנפי עטלף,פניו חסרות רגש."בבקשה אני מתחנן"בוכה האיש לייצור המוזר, "אל תחנן אליי!תתחנן לאלה שהרגת!לכל האנשים שנפגעו בגלל ה"תאונה" הזאת,ותחשוב מה אומרים עליך המשפחה שציפו ממך לגדולות כשהיית קטן"אומר הייצור באופן פשוט,"צודק!גאל אותי!"האיש נרגע והתחיל להרגיש אכזבה מעצמו,"כבקשתך"אומר הייצור-הוא דוקר את האיש בקצה המוט והאיש הפף לעשן,"תודה לך" הוא אמר.

למרות שלייצור היו כנפיים הוא הלך ברגל,הוא היתקדם עד שעצר במקום מסויים ואמר "היפתחו שערי הגיהנום".
    האדמה נפתחה לשתיים ובתוכה היו מדרגות,נראה שבתחתית היה חם מאוד.הייצור ירד במדרגות,מצדי המדרגות קיימים יצורים דמויי אדם אך עשויים מעשן-כמו האיש שהייצור חיסל.אחד אנשי העשן מסה לברוח אבל הוא נעצר איכשהוא,נראה שהייצור עשה זאת כי הוא מסתכל על האיש עשן.הייצור מכוון את ידו לכיוו איש העשן ואז סוגר אותה,ופיתאום נראה שאיש העשן סובל כי הוא מורח ללא הפסקה,הייצור פותח את ידו ואיש העשן מפסיק לסבול וחוזר לשאר אנשי העשן.

הייצור מגיע לקרקעית,זה נראה מערה אבל רותחת מחום.הוא מיתקדם אל הקיר ונוקש עליו שלוש פעמים עם המוט,הקיר נפתח לשניים ומגיח ממנו המון אדים שהיו מסוגלים לדחוף אדם-מכך ניתן להסיק כי החדר שנפתח הוא עוד יותר חם מהמערה."כרגיל עשית את משימתך מצויין מיפיסטופיל"נשמע קול של איש מבוגר למדי ונשמע שהו מתכוון לייצור,"אני רק ממלא את חובתי"אומר מיפיסטופיל(הייצור).העשן מתפזר ונחשפת דמותו של האיש-הוא היה בעל גלימה שחורה שמחסה אותו כך שגופו ופרצופו מוסתרים,הדבר היחיד שהיה ניתן לומר על שהוא די גבוהה."יש חוטאים נוספים?"שואל מיפיטופיל,"ברור!תמיד יש אנשים שחטאו והחליטו ללכת בדרך הלא נכונה"אומר האיש בחליפה."איפה זה?"שאל מיפיסטופיל,"בצפון דקוטה,אחד בשם ג'ורג'-הציל את עצמו בכך שנתן לחברתו למות"אמר האיש בחליפה.

מיפיסטופיל עלה במדרגות רק שהפעם הוא הגיע למקום אחר,הוא רואה את ג'ורג'."הגעת הא!הגיע הזמן שהאל ייקח אותי"הוא אומר ופניו מושפלות וקולו חלש,"כבקשתך"אמר מיפיסטופיל ודקר בקצה את האיש והוא הפך לעשן.פיתאום משום מקום הגיע בועה שחסמה את מיפיסטופיל,"אל תנסה לעשות שום דבר טיפשי או שאחסל אותך"מגיע איש בעל עור כהה וקירח ומכוון לכיוונו של מיפיסטופיל רובה בצורה מוזרה.

ההמשך יבוא
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. היכל התהילה
    יש לך דימיון פורה אבל יש פה כמה בעיות קטנות של היגוי.
    אתה חוסך ברווחים, כדאי לך לעשות יותר, במיוחד אחרי פסיק.
    דבר שני הוא שאתה הבאת עלינו אגדה מופלאה והכל, ופתאום יש בחור בשם ג'ורג'...
    זה נראה כאילו הוא לא שייך לסיפור, מבין אותי?
    אבל פרט לכל זה, אני חושב שזה הקדמה לא רעה ונקווה לראות את ההמשך.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@May 13 2009, 02:15 AM
    יש לך דימיון פורה אבל יש פה כמה בעיות קטנות של היגוי.
    אתה חוסך ברווחים, כדאי לך לעשות יותר, במיוחד אחרי פסיק.
    דבר שני הוא שאתה הבאת עלינו אגדה מופלאה והכל, ופתאום יש בחור בשם ג'ורג'...
    זה נראה כאילו הוא לא שייך לסיפור, מבין אותי?
    אבל פרט לכל זה, אני חושב שזה הקדמה לא רעה ונקווה לראות את ההמשך.
    הג'ורג' זה סתם אל תתייחס

קרדיט לניר
    ---------------------

4. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    פיסוק לא תמיד מדוייק, רווחים!!!
    אל תשתמש בסוגריים כדי להסביר דברים בסיפור.
    עלילה יפה, אבל משום מה לא עברה אליי תחושת האפלוליות הדרושה.
    כתבת בשורה הראשונה: "אומר איש מסויים" אתה לא יכול לומר את זה, זה פשוט לא נכון.
    תחליף את הביטויי "איש מסויים" בתיאור של האיש, תתאר איך הוא נראה, איך הוא מריח, איך הוא נשמע ותעביר את תחושת הפחד שלו.
    בסוף השורה האחרונה של הפסקה הראשונה כתבת: "והאיש הוף לעשן" לא כל כך הבנתי למה התכוונת. הוף זה כנראה שגיאת הקלדה של הועף אבל מה הכוונה של הועף לעשן?
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by -Assaf-@May 13 2009, 08:33 AM
    פיסוק לא תמיד מדוייק, רווחים!!!
    אל תשתמש בסוגריים כדי להסביר דברים בסיפור.
    עלילה יפה, אבל משום מה לא עברה אליי תחושת האפלוליות הדרושה.
    כתבת בשורה הראשונה: "אומר איש מסויים" אתה לא יכול לומר את זה, זה פשוט לא נכון.
    תחליף את הביטויי "איש מסויים" בתיאור של האיש, תתאר איך הוא נראה, איך הוא מריח, איך הוא נשמע ותעביר את תחושת הפחד שלו.
    בסוף השורה האחרונה של הפסקה הראשונה כתבת: "והאיש הוף לעשן" לא כל כך הבנתי למה התכוונת. הוף זה כנראה שגיאת הקלדה של הועף אבל מה הכוונה של הועף לעשן?
    אנסה לייסם זאת לפרק הבא

קרדיט לניר
    ---------------------

6. משתמש מנוסה
    חחח. שם הזה מפיסטופיל או איך שלא קוראים לו דומה מאוד למשהוט ממשחק מחשב(diablo למי שמכיר)
    אחלה סיפור

<span style=\'color:red\'>עוצב על ידי רותם שמואלי. (RoTeM)</span>
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>תנו כבוד החתימה הישנה ביותר בפורום!!!חחח</span></span>
    מדריך ליצירת משחק תפקידים - בתהליכי כתיבה

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Michael@May 13 2009, 12:33 PM
    חחח. שם הזה מפיסטופיל או איך שלא קוראים לו דומה מאוד למשהוט ממשחק מחשב(diablo למי שמכיר)
    אחלה סיפור
    אני פשוט מת על הסיפור הזה על מיפיסטופיל-הוא פשוט תמיד השתמש בשכל כדי להביס אנשים ותמיד הצליח

קרדיט לניר
    ---------------------

8. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    יש לך ראש טוב,
    אבל הכתיבה שלך על הפנים.
    רווחים&#33; רווחים&#33; רווחים&#33;
    אתה חייב לעשות רווחים אחרי סימני פיסוק.
    תגיד לי מה ניראה יותר טוב:

אתמול הלכתי ברחוב,וראיתי כלב שחור,ואז הוא אכל בונזו,כי חבר שלי הקיא חתול,והשיער שלי כתום...וזה סוף הסיפור.

או:

אתמול הלכתי ברחוב, וראיתי כלב שחור, ואז הוא אכל בונזו, כי חבר שלי הקיא חתול, והשיער שלי כתום... וזה סוף הסיפור.

סתם חירבשתי משפט דפוקXD
    אבל העיקרון הוא שזה לא נעים בעין ליראות את זה.
    ד"א יש לך שגיאות כתיב פה ושם.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Mirror Master@May 13 2009, 07:25 PM
    יש לך ראש טוב,
    אבל הכתיבה שלך על הפנים.
    רווחים&#33; רווחים&#33; רווחים&#33;
    אתה חייב לעשות רווחים אחרי סימני פיסוק.
    תגיד לי מה ניראה יותר טוב:

אתמול הלכתי ברחוב,וראיתי כלב שחור,ואז הוא אכל בונזו,כי חבר שלי הקיא חתול,והשיער שלי כתום...וזה סוף הסיפור.

או:

אתמול הלכתי ברחוב, וראיתי כלב שחור, ואז הוא אכל בונזו, כי חבר שלי הקיא חתול, והשיער שלי כתום... וזה סוף הסיפור.

סתם חירבשתי משפט דפוקXD
    אבל העיקרון הוא שזה לא נעים בעין ליראות את זה.
    ד"א יש לך שגיאות כתיב פה ושם.
    אייסם זאת לצומת ליבי בפרק הבא

קרדיט לניר
    ---------------------

10. משתמש מנוסה
    פרק 2-ציידי השדים(חלק א&#39;)
    מיפיסטופיל לא דיבר, הוא רק היסתכל אל האיש ועם מבטו חסר הרגשות לא היה נראה כי הוא חושב משהו.
    "אין לך מה לומר הא?המום מהמלכודת&#33;" אמר האיש המחזיק ברובה המוזר כאשר הוא מצחקק, מיפיסטופיל נקש במחסום שלוש פעמים-נראה היה שהוא בוחן אותו."זה לא יעזור לך&#33;זהו מחסום מיוחד לשדים כמוך&#33;" האיש היה גאה והתחיל להיתגאות במכשיר שלו שלכד שד, מיפיסטופיל היסתכל על האיש לפתע עינייו החלו לזהור, הוא המשיך כך למספר דקות."אתה לא שד חזק כל כך, ציפיתי ללכוד שד ש..."עיניו של מיפיסטופיל הפסיקו לזהור והאיש צרח לשנייה אחת-בשנייה ההיא הוא הרגיש שמשהו מנסה לשכון בראשו, "למה אתה מנסה לצוד שדים?" אמר מיפיסטופיל "מפני שמשפחתך חוסלה על ידיהם?תזכור מי היה צריך למות כדי שאתה תחיה&#33;"המשיך מיפיסטופיל, "זה לא באשמתי&#33;" האיש אמר בתוקפנות אל מיפיסטופיל, "סאם&#33;" אמר מיפיסטופיל רק שהוא אמר את זה בקול נשי-"אמא" אמר האיש.

זהו היה יום רגיל במשפחת פטרסון, הם ישבו בארוחת הערב עד שלפתע פרצה מן הגג יד ענקית והיא תפסה את אביו של סאם, נשמעו קולות לעיסה ואחר כך נטף דם.המשפחה התחילה להיתחבאות ולבית נכנסו השדים-הם היו בגובה שלוש וחצי מטר, היה להם שתי רגליים ושתי ידיים אך הם הישתמשו בידיים כדי ללכת, היו להם רגליים מקופלות שהיו נראות מוכנות לקפיצה ולידייהם היו ציפורניים חדות כתער, פיהם היה עגול ועמוק כמו מנהרה ועורם היה בצבע שחור.הם התחילו לסרוק את הבית ושאגו הרבה עד שלפתע אחותו של סאם השמיעה קול ולמרות שהוא היה חלש השדים שמעו אותו, הם נגשו לארון ממנו נשמע הקול ופרצו אותו באגרוף, אחד השדים ראה את אחותו של סאם והתחיל ללעוס אותה-קולות הלעיסה היו מצמררים ביותר. הדם של אחותו נטף והתחיל להתפזר ברצפה ואפילו הגיעה לסאם ואימו, הדם הפחיד את סאם כל כך שהוא רצה לבכות אבל שמה את ידה על פיו כדי שלא ישמיע רעש.לפתע צילצל הפאלפון של אימו של סאם למרות היא ניתקה אותו במהירות השדים שמעו אותו, הם התחילו להיתקדם לכיוון המיטה...וארז למשך כמה דקות לא נשמע רעש וסאם ואימו יצאו מהמיטה, הכל קרה מהר&#33;השדים היו תלויים על הקיר וחיכו שסאם ואימו יצאו וכשהם יצאו הם התכוונו לתפוס בציפורנהם את סאם אך אימו דחפה אותו בזריזות והשדים תפסו אותה, "סאם&#33;תברח" היא אמרה ואז השדים החלו לאכול אותה.סאם רץ במלוא המהירות ואחד השדים החל לרדוף אחריו ואז החלה לצוץ קרן שמש ואיך שהשד ראה אותה הוא יצא דרך התקרה, זה היה מוזר מאוד-למרות שדרך החלון נראתה השמש הפתח בתקרה שהשדים יצרו היה נראה שעדיין חשוך, לאחר דקה באו שאר השדים וגם הם יצאו דרך פתח התקרה ואז הפתח הפסיק להראות דרכו חושך וגם הוא חשף קרני שמש.כשהמשטרה הגיע סאם אמר להם שלו היו השדים הרסו את ביתו אך הם הגדירו זאת כפעולה של טרוריסטים בעלי נשק חדש. סאם הבטיח לעצמו שהוא ייטפל בכל השדים בעולם.

"גאל אותי" אמר סאם, "כבקשתך" ענה מיפיסטופיל ודקר אותו בקצה המוט והוא כמו שאר האנשים הפך לעשן.לפתע נשמעה קול ירייה והחל לרדת דם שחור מכתפו של מיפיסטופיל, "עצור&#33;משטרה&#33;" נשמע קולו של גבר...

ההמשך יבוא....

מה אתם אומרים?השתפרתי?

קרדיט לניר
    ---------------------

11. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    יותר טוב
    משום מה אני לא רואה התפתחות בעלילה.
    שוב אותו נוסח קבוע של "גאל אותי מייסוריי"
    הניסוח בחלק מהמשפטים לא מסתדר לי, אבל זה עניין של סגנון
    כל הכבוד על השיפור.
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by &#045;Assaf&#045;@May 14 2009, 01:06 PM
    יותר טוב
    משום מה אני לא רואה התפתחות בעלילה.
    שוב אותו נוסח קבוע של "גאל אותי מייסוריי"
    הניסוח בחלק מהמשפטים לא מסתדר לי, אבל זה עניין של סגנון
    כל הכבוד על השיפור.
    זה עדיין לא עלילה,הפרק הבא יהיה הכנה לפני העלילה.ולבינתיים זה רק קטעים מחייו,הגאל אותי מייסוריו זה רק כדי להוכיח את הכח של מיפיסטופיל להפיל אנשים בכח המחשבה.
    הנה רמז ספוילר אם תרצה:מה יקרה כשמיפיסטופיל ייפגוש איש ללא עבר פגוע?&#33;

קרדיט לניר
    ---------------------

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •