הקדמה:
מיתוס יווני מספר על שד בשם מיפיסטופיל,השד הוא משרתו של השטן.הוא מחזיק מוט בידו ובעל כנפי עטלף,פניו תמיד חסרות רגש ומצמררות.הוא לרוב לו משתמש בכוח כדי לעשות משימותיו אלא רק בהיגיון.
*זהו סיפור שאני המצאתי וכמעט הכל לא נכון*
פרק 1-עסקים
"בבקשה אל תהרוג אותי,אני הייתי שיכור ולא היתכוונתי לעשות זאת"אומר איש כשכולו בוכה ומפוחד הוא כאשר הוא מתחנן על חיוו-הוא היה בעל שיער חום עיניים בולטות,"העיקר הוא שעשית זאת!בגלגול הבא תשתדל לא להישתכר" מופיע ייצור אחר,הוא בעל מבנה אדם אך עורו לבן כשלג והוא בעל כנפי עטלף,פניו חסרות רגש."בבקשה אני מתחנן"בוכה האיש לייצור המוזר, "אל תחנן אליי!תתחנן לאלה שהרגת!לכל האנשים שנפגעו בגלל ה"תאונה" הזאת,ותחשוב מה אומרים עליך המשפחה שציפו ממך לגדולות כשהיית קטן"אומר הייצור באופן פשוט,"צודק!גאל אותי!"האיש נרגע והתחיל להרגיש אכזבה מעצמו,"כבקשתך"אומר הייצור-הוא דוקר את האיש בקצה המוט והאיש הפף לעשן,"תודה לך" הוא אמר.
למרות שלייצור היו כנפיים הוא הלך ברגל,הוא היתקדם עד שעצר במקום מסויים ואמר "היפתחו שערי הגיהנום".
האדמה נפתחה לשתיים ובתוכה היו מדרגות,נראה שבתחתית היה חם מאוד.הייצור ירד במדרגות,מצדי המדרגות קיימים יצורים דמויי אדם אך עשויים מעשן-כמו האיש שהייצור חיסל.אחד אנשי העשן מסה לברוח אבל הוא נעצר איכשהוא,נראה שהייצור עשה זאת כי הוא מסתכל על האיש עשן.הייצור מכוון את ידו לכיוו איש העשן ואז סוגר אותה,ופיתאום נראה שאיש העשן סובל כי הוא מורח ללא הפסקה,הייצור פותח את ידו ואיש העשן מפסיק לסבול וחוזר לשאר אנשי העשן.
הייצור מגיע לקרקעית,זה נראה מערה אבל רותחת מחום.הוא מיתקדם אל הקיר ונוקש עליו שלוש פעמים עם המוט,הקיר נפתח לשניים ומגיח ממנו המון אדים שהיו מסוגלים לדחוף אדם-מכך ניתן להסיק כי החדר שנפתח הוא עוד יותר חם מהמערה."כרגיל עשית את משימתך מצויין מיפיסטופיל"נשמע קול של איש מבוגר למדי ונשמע שהו מתכוון לייצור,"אני רק ממלא את חובתי"אומר מיפיסטופיל(הייצור).העשן מתפזר ונחשפת דמותו של האיש-הוא היה בעל גלימה שחורה שמחסה אותו כך שגופו ופרצופו מוסתרים,הדבר היחיד שהיה ניתן לומר על שהוא די גבוהה."יש חוטאים נוספים?"שואל מיפיטופיל,"ברור!תמיד יש אנשים שחטאו והחליטו ללכת בדרך הלא נכונה"אומר האיש בחליפה."איפה זה?"שאל מיפיסטופיל,"בצפון דקוטה,אחד בשם ג'ורג'-הציל את עצמו בכך שנתן לחברתו למות"אמר האיש בחליפה.
מיפיסטופיל עלה במדרגות רק שהפעם הוא הגיע למקום אחר,הוא רואה את ג'ורג'."הגעת הא!הגיע הזמן שהאל ייקח אותי"הוא אומר ופניו מושפלות וקולו חלש,"כבקשתך"אמר מיפיסטופיל ודקר בקצה את האיש והוא הפך לעשן.פיתאום משום מקום הגיע בועה שחסמה את מיפיסטופיל,"אל תנסה לעשות שום דבר טיפשי או שאחסל אותך"מגיע איש בעל עור כהה וקירח ומכוון לכיוונו של מיפיסטופיל רובה בצורה מוזרה.
ההמשך יבוא