נכון,אבל כך זה יותר מסודר ולא יהיה ריבים וכדומה......Originally posted by JONY_BOY@May 16 2009, 07:26 PM
לדעתי זה צחוק מעבודה להרשם בשביל נוד זה כאילו בית מרקחת של קופת חולים כדאי להרשם לקחת תרופות חחח
נכון,אבל כך זה יותר מסודר ולא יהיה ריבים וכדומה......Originally posted by JONY_BOY@May 16 2009, 07:26 PM
לדעתי זה צחוק מעבודה להרשם בשביל נוד זה כאילו בית מרקחת של קופת חולים כדאי להרשם לקחת תרופות חחח
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אז תקח מספר ושב על הכיסאות -_-Originally posted by JONY_BOY@May 16 2009, 06:26 PM
עכשיו מספר 1, אתה מספר 194756796746846758
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
חחח אחי אני לא יפתח נוד בחיים זה לא בשבילי אגב איזו מין מילה זא טוב שלא המציאו פליצה ;)Originally posted by Shark Boy@May 16 2009, 04:27 PM
אז תקח מספר ושב על הכיסאות -_-
עכשיו מספר 1, אתה מספר 194756796746846758
והנה דבר שטוב שהמציאו אותו-פיצה ;) (כי גם אני רוצה לעשות קריצה)
קרדיט לניר
---------------------
שיט!Originally posted by swinub@May 16 2009, 06:18 PM
באן!אני אלכס במסווה
בסדר,
יש חדש?
תפסו אותי!
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:TOMATO\'>בברכה ~ ליאם.</span></span>
![]()
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:INDIGO\'>הלינקייה ~</span></span>
<span style=\'color:INDIGO\'>Poke'Mon ~ Rise Of The Champion</span>
Transformers ~ Revenge Of The Fallen
מכבי תל אביב ניצחה את בני יהודה 2-1 אבל בכל זאת בני יהודה תהיה באירופה כי לביתר אין כסף להיות באירופה התאחדות מניאקים לא יכולים לעזור בושה לכדורגל הישראלי.
לא פרשת? ם.םOriginally posted by JONY_BOY@May 16 2009, 07:04 PM
מכבי תל אביב ניצחה את בני יהודה 2-1 אבל בכל זאת בני יהודה תהיה באירופה כי לביתר אין כסף להיות באירופה התאחדות מניאקים לא יכולים לעזור בושה לכדורגל הישראלי.
יופי, לפחות שתסיים את העונה עם טעם מתוק :}Originally posted by JONY_BOY@May 16 2009, 07:04 PM
ונכון, ההתאחדות באמת מביישים את הספורט בארץ.
למרות שאני שונא את בית"ר... D:
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:TOMATO\'>בברכה ~ ליאם.</span></span>
![]()
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:INDIGO\'>הלינקייה ~</span></span>
הוא היתחרט בסוףOriginally posted by War-Greymon@May 16 2009, 08:05 PM
לא פרשת? ם.ם
קרדיט לניר
---------------------
אתה לא מעודכן תסתכל בעמוד הראשון של הנודOriginally posted by War-Greymon@May 16 2009, 05:05 PM
לא פרשת? ם.ם
ולזה שמעליי מי אמר שאני מתחרט?למה אתה סתם מכניס לי מילים לפה?חזרתי בגלל שביקשו ממני לחזור באיסקיו למעלה מ5 משתמשים.
וואלה?מי?Originally posted by JONY_BOY@May 16 2009, 07:30 PM
אתה לא מעודכן תסתכל בעמוד הראשון של הנוד
ולזה שמעליי מי אמר שאני מתחרט?למה אתה סתם מכניס לי מילים לפה?חזרתי בגלל שביקשו ממני לחזור באיסקיו למעלה מ5 משתמשים.
מה נראה לכם יהיה בהישרדות היום? יואב הולך או לוקח?
![]()
לא אתן לך שמות אתה לא רוצה אל תאמין אני לא חייב להוכיח כלוםOriginally posted by War-Greymon@May 16 2009, 05:32 PM
וואלה?מי?
אמרתי שאני לא מאמין? ם.םOriginally posted by JONY_BOY@May 16 2009, 07:47 PM
לא אתן לך שמות אתה לא רוצה אל תאמין אני לא חייב להוכיח כלום
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)