חזרת בתשובה? :ם
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:TOMATO\'>בברכה ~ ליאם.</span></span>
![]()
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:INDIGO\'>הלינקייה ~</span></span>
<span style=\'color:INDIGO\'>Poke'Mon ~ Rise Of The Champion</span>
Transformers ~ Revenge Of The Fallen
כן לפני שנתיים אבל אני לא יכול לעזוב את פוקמוןOriginally posted by SlimShady@May 19 2009, 07:04 PM
חחחח מגניב.
יש לי חבר שגם חזר בתשובה ועכשיו תמיד הולך להתפלל שחרית וערבית ותמיד בבית כנסת P:
אבל לחזור בתשובה זה מגניב :]
זה קשה?
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:TOMATO\'>בברכה ~ ליאם.</span></span>
![]()
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:INDIGO\'>הלינקייה ~</span></span>
תשמע אני לא כל היום בבית כנסת עובדה אני חצי יום חורש על המחשב בפורוםOriginally posted by SlimShady@May 19 2009, 07:06 PM
חחחח מגניב.
יש לי חבר שגם חזר בתשובה ועכשיו תמיד הולך להתפלל שחרית וערבית ותמיד בבית כנסת P:
אבל לחזור בתשובה זה מגניב :]
זה קשה?
דבר שני זה לא קשה אני מרגיש אותו דבר רק שאני יודע דברים נוספים על החיים
חחח מגניב D:
בשיעורי תנ" אתה בטח מוביל הא? חחחח
![]()
לא כי אני עכשיו לומד בבצפר דתי אז אין הבדל גדו ביני ובין כולםOriginally posted by SlimShady@May 19 2009, 07:11 PM
חחח מגניב D:
בשיעורי תנ" אתה בטח מוביל הא? חחחח
:lol: זה כמו הקומוניזם כולם שווים :lol:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
זה חזקקקק חחחחחח
יפה, מרשים.
ועלית לבר מצווה? או שאתה יותר גדול ממה שאני חושב ?
![]()
אני בן14Originally posted by SlimShady@May 19 2009, 07:19 PM
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
זה חזקקקק חחחחחח
יפה, מרשים.
ועלית לבר מצווה? או שאתה יותר גדול ממה שאני חושב ?
תודה למי שכתב לי בהצלחה.
הלוואי שתיכשל, :POriginally posted by דרטיני לשלטון!@May 19 2009, 08:23 PM
תודה למי שכתב לי בהצלחה.
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
היי, לא יפה לדבר ככה לילד שנמצא רק בחטיבת הביניים!
למה אתה רע אני זוכר שכתבתי את המדריך החזרת מתקפות אתה היית נחמד ועזרת לי עכשיו אתה לא ככהOriginally posted by swinub@May 19 2009, 07:26 PM
הלוואי שתיכשל, :P
למה??? :blink:
בוא כתב לעוד כמה אנשים דברים לא נחמדים זה מרגיז שיש מעצבן בפורוםOriginally posted by דרטיני לשלטון!@May 19 2009, 07:29 PM
הוא אומר בצחוק
הוא לא מעצבן, זה בסדר מצידי.
ובקשר לסמל האישי שלך, הוא יצא גרוע, הגדלת אותו אחרי שהכנת אותו?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)