נו ברור שאני שאנא אותו הוא סתם ספאמרOriginally posted by Kensei@Jun 16 2007, 01:06 PM
זה גל (GaGa לשעבר).
ברור! עם כמה שאהבתי את גל לפני המקרה, הוא באמת מספים הרבהOriginally posted by Red_Groudon@Jun 16 2007, 01:08 PM
נו ברור שאני שאנא אותו הוא סתם ספאמר
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
סופסוף מישו שמסכים איתי :POriginally posted by aviv@Jun 16 2007, 01:09 PM
ברור! עם כמה שאהבתי את גל לפני המקרה, הוא באמת מספים הרבה
גל גילה את פניו האמיתיים,הוא פנה נגד כולם ועכשיו משחק אותה ליד WK.
אין מה לעשות עם זה,נצתרך לסבול את זה בשקט...
נא לא לדבר על גל על זה...
צונזר
XD
עכשיו הבנתי מה הבעיה XD כל זה בגלל ש'הבאתי' את gts?
טוב אז רק לידיעתכם, אני לא הבאתי אותו, והוא ידע שזה מה שיטריף אתכם, והוא אמר ל WK שלא הבאתי אותו, והוא פשוט רצה לחשוף אתכם (והוא הצליח בגדול =0)
aviv - ^^ לא אני הבאתי אותו XD ו WK יודע את זה.. הוא אמר לי ולWK.
Red_Groudon - אני שואל למה ><"
sai - 'פנה נגד כולם?' פניתי נגדכם, הבוגדים XD
עריכה של סאי:
גל אף אחד לא מעוניין לשמוע אותך,כבר הראתה לכולם מי אתה באמת.
עיחיעח
אתם עדיין לא יכולים לדעת אם הוא שלח בפרטי או במסן...צריך הוכחה בשביל זה...
מממ מצטער שפרסמו אצלך אני אוסר על זה בתוקף.
תפסתי את אחד המשתמשים מפרסם בפרטי ואני הערתי לו והוא רוצה ניהול פה בפורום ולא נתתי לו בגלל דבר כזה.
אני נורא נגד.
בכל מקרה , להשעות משתמשים בגלל שהם נמצאים גם בפורום אחר זה רמה נמוכה , אבל החלטה שלך.
לדעתי אתה צריך להחזיר את המשתמשים שנתת להם הזהרה בגלל שהם בפורום הזה.
אגב רותם אתה מדבר עלי?Originally posted by RoTeM@Jun 16 2007, 09:43 PM
מממ מצטער שפרסמו אצלך אני אוסר על זה בתוקף.
תפסתי את אחד המשתמשים מפרסם בפרטי ואני הערתי לו והוא רוצה ניהול פה בפורום ולא נתתי לו בגלל דבר כזה.
אני נורא נגד.
בכל מקרה , להשעות משתמשים בגלל שהם נמצאים גם בפורום אחר זה רמה נמוכה , אבל החלטה שלך.
לדעתי אתה צריך להחזיר את המשתמשים שנתת להם הזהרה בגלל שהם בפורום הזה.
אביב
זה WKמפוקבולוק???
במקרה כן . <_<Originally posted by aviv@Jun 16 2007, 09:53 PM
אגב רותם אתה מדבר עלי?
רגע רגע אתה מתכוון שאני שלחתי את האתר הזה בפרטי לילדים באתה ידוע איפה? כי אם כן אני לא מניאק, אבל אם כן יש לי רשימה של מללללללא שנמצאים כןא שעשו זאת. אבל אני לא מניאק.Originally posted by RoTeM@Jun 16 2007, 10:00 PM
במקרה כן . <_<
חוץ מזה מה ציפית? אתה אומר שמי שיביא 5 יקבל ניהול רגיל ומי שיביא 10 יקבל גלובאלי או לא זוכר מה זה היה. מה ציפית? שלילדים פה יש 5-10 ילדים במסן או באייסי שאוהבים פוקימון וככה הם יביאו את המשתמשים? אם כן אז......
אביב
לא ציפיתי לאחרת.Originally posted by aviv@Jun 16 2007, 10:04 PM
רגע רגע אתה מתכוון שאני שלחתי את האתר הזה בפרטי לילדים באתה ידוע איפה? כי אם כן אני לא מניאק, אבל אם כן יש לי רשימה של מללללללא שנמצאים כןא שעשו זאת. אבל אני לא מניאק.
חוץ מזה מה ציפית? אתה אומר שמי שיביא 5 יקבל ניהול רגיל ומי שיביא 10 יקבל גלובאלי או לא זוכר מה זה היה. מה ציפית? שלילדים פה יש 5-10 ילדים במסן או באייסי שאוהבים פוקימון וככה הם יביאו את המשתמשים? אם כן אז......
ואתה לא יכול להגיד שלא , כי אתה לא ידעת שאני רשום שם , ושלחת לי הודעה פרטית ואמרת לי להגיד שאתה הבאת אותי <_<
נכון! אני מודה! כשראיתי כמה מנהלים מאתה יודע איפה שלחו לי בפרטי ושלחו לאחרים את הפורום[כולל אדמין שצמוד לWK] אני חשבתי שאם אעשה זאת אז המעשה יהיה פעוט . אך בכל מקרה איך ציפית שאשיג 5 או 10 ילדים? כנראה שהערכתי אליך כילד חכם התגלתה כטעות........... <_<Originally posted by RoTeM@Jun 16 2007, 10:05 PM
לא ציפיתי לאחרת.
ואתה לא יכול להגיד שלא , כי אתה לא ידעת שאני רשום שם , ושלחת לי הודעה פרטית ואמרת לי להגיד שאתה הבאת אותי <_<
תאמין לי שאם היית אומר שאסור לעשות זאת! ולפרסם את הפורום הזה בפורומים אחרים, תאמין לי שלא הייתי עושה זאת!
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)