אמנם פרשתי אבל זה לא מונע ממני לפרסם סיפורים נכון ? אז הינה אחד : תקראו אותו בהנאה ובבקשה רק תגובות בונות !
פרק ראשון : איי מייפל – ביתי האהוב אך חלומי טוב יותר !
ציוץ ציפורים מתנגן באוזני וזה סימן בשבילי לקום .
קמתי והסתכלתי בזריחה,היא הייתה צהובה מתמיד ונראתה קרובה כ"כ ...פיהקתי פיהוק גדול ורצתי למטה בכדי לשטוף את פני בחדר האמבטיה .
שלום ! שמי אקנה . ואני ילדה רגילה שחיה בעיירה קטנה בשם שרווד ויליג',אני בת 16 ויתומה מהורים . אבי מת לפני 5 שנים ואימי מתה כשנולדתי ... כמו כל בוקר בעודי אוכלת את ארוחת הבוקר הכללה באותו יום :
חלב עיזים מהעיר לפריי ,תפוח רוג'ר יפה ואדום,ביצה קשה מעיר המזח וכריך יפה של עגבנייה וחתיכת נקניק .
אני ישבתי ואכלתי ובעודי אוכלת מהרהרת על החלום שהיה לי בליל אמש , שחזר על עצמו כמו כל לילה.
אני חולמת עלי בתור אישה יפת תואר המחזיקה בכפפה אשר רצה לה חופשייה בשדה של חמניות ובשמיים קשת מלאת צבעים ולאחר שאני רצה אני נופלת לתוך ערמה רכה ונעימה של פרחי סבא ואז מהנפילה אני מתעוררת כל פעם מחדש כשאני אוחזת בכרית ואני על הריצפה.
" חבל שזה רק חלום ... " הרהרתי בקול רם
" מה רק חלום ? "
" אופס, חשבתי בקול רם מידי "
זאת הייתה ווינטר חברה שלי שבאה כל בוקר ,אנחנו שכנות והחברות הכי טובות !
הצעתי לה חתיכת כריך ומזגתי לה כוס חלב , ולאחר שלגמה מין החלב סיפרתי לה על החלום והיא האזינה לי עד שסיימתי לדבר והיא כתגובה אמרה לי שהיא חולמת בערך אותו דבר רק בלי החלק של הכפפה או של הנפילה. בהתחלה חשבתי שזהו צירוף מקרים שטותי אבל אז חשבתי שוב בקול רם ושיתפתי אותה בשמועות על מתקן סודי שנמצא בסבך היער של הכפר , החלטנו ללכת ולבדוק על מה כל המהומה אבל הצטיידנו למקרה והאימונים אמיתיים וכל אחת הלכה להתכונן בביתה : לבשתי את החולצה הצהובה שלי ואת החצאית האדומה שלי (תמיד חשבתי שהיא מביאה מזל כי פעם מצאתי איתה 12 מסוס אבל זה סתם צירוף מקרים שאני חושבת על זה עכשיו) אבל אז הגיעה הדילמה האמיתית , מה אני אקח בתור נשק ? לא היה לי כלום ! הלכתי למטבח וחיפשתי במגירות סכינים חדים שיוכלו לתקוף , אבל חוץ מכמה סכיני מריחה ואחד חד אבל קטן לא היה לי כלום . ישבתי על המיטה וחשבתי.. "אני כמעט בטוחה שהיה לי נשק ! " לפתע היה לי "דה ז'ה וו" ונזכרתי שאבא השאיר ל חרב כדי שאוכל להתגונן ויהי מה מתחת למיטה בתוך לוח העץ ! מיד הזזתי את המיטה וראיתי את הלוח הרופף . הזזתי אותו וראיתי את החרב החלודה ביותר שראיתי מימי : חרב עם להב באורך של כ- 40 ס"מ לא עבה במיוחד ומאד חלודה , הנדן שלה לא היה שם ונאלצתי לחבר אותה לחגורה שלי עם חוט. "לפחות מצאתי נשק .." אמרתי. ארזתי מהר את הארוחה שלא סיימתי ,מימת מים של 2 ליטר ואת הכסף שתמיד החבאתי בתוך גרב ישנה (סך הכול 100 מסוס ...). רצתי לחדר האמבטיה לאסוף את שערי החום לשתי קוקיות נחמדות וכדי לצחצח את שיני (מי יודע ..אולי בפעם האחרונה? ) ולאחר שסיימתי הכנסתי גם את המברשת האדומה ואת המשחה שלי (בטעם מנטה עדינה ועל השפופרת יש ציורים של יצורים ירוקים בצורת טיפה ירוקה ועם מעין אנטנה על הקצה הנקראים סליימים , חמודים למדיי! ) . סיימתי להתארגן והחלקתי על מעקה המדרגות (ושוב,אולי בפעם האחרונה?) יצאתי מין הבית ,נעלתי את הדלת והכנסתי את המפתח לתיק . פגשתי את ווינטר ליד הנחל שבכפר וראית שגם לה יש חרב שנראת כאילו היא נשמרה הרבה יותר טוב משלי . לה היה שיער שחור בוהק וארוך שאסוף בגומייה ירוקה ,עיניים סגולות יפות (בניגוד לשלי שהיו חומות וגדולות ) חולצתה ירוקה וחצאית כחולה . היא נראתה טוב (אבל לא כמוני) . התחלנו ללכת ובדרך דיברנו בייננו על הנושאים ה"חמים" בכפר : על זה שטייסון ולייטנינג הבנים הכי חתיכים בכפר סופסוף פנויים אבל הם עזבו את האי ואיש לא יודע מה עלה בגורלם, על המאפייה שנסגרה בגלל פשיטה של חלזונות כחולים , על זה שכל הבנים בכפר רק רוצים כבר לעזוב את הכפר ואת האי (אה כן ... שחכתי להגיד , אנחנו חיים על אי שנקראה "אי מייפל")כדי להגיע ללא נודע אבל את הנושא האחרון שהיא העלתה לפני שהגענו עניין אותי יותר , היא דיברה על אי נוסף חוץ מאי מייפל , היא אמרה שזה מסתובב בכפר מאז שגולד (מנהיג הכפר) עזב לפני שנה אבל אני לא שמעתי על זה היא הסבירה שיש כל מיני דברים מסתוריים ושכלום לא התברר עדיין . עוד לפני שהיא סיימה להסביר לי מה יש שם שהיא יודעת ופי נפער לרווחה למראה המתקן העצום שהופיע לפני . זו הייתה קרחת יער גדולה ומעוגלת בצורה מושלמת למדי ובדיוק באמצע המעגל היה עץ גדול וסולם מסתרך עד לאדמה שלפנינו ומוביל עד לרצפת עץ –מעין מרפסת לפני ביתן גדול . היה שלט גדול לפני הביתן "מתקן אימונים" . אני וווינטר הסתכלנו זו בעיניי השנייה וכל אחת פחדה להתקדם , אני הראשונה שעזרתי אומץ להתקדם צעד ראשון וווינטר מיד אחרי הלכנו צעד ,צעד אל הסולם וכאשר סיימנו לטפס בדרך עצרה בעדנו אישה ואמרה:
" אתן בטוחות שאתן רוצות לצאת למסע ? זהו כביש חד צדדי- אין דרך חזרה ! "
היססנו מאד , כל החיים בכפר חלפו לפני . זה היה הימור גדול . לעזוב דבר כ"כ טוב – החיים הרגילים והטובים שלי ושל ווינטר בשביל דבר לא נודע ? שיכול להיות טוב ורע ?
לקחתי אוויר וחשבתי בשנייה האחרונה לפני התשובה שלי,הסתכלתי על ווינטר והיא שלחה לי מבט של הסכמה ובבת אחת שתינו ענינו : "כן !" היא הנהנה בראשה ומסרה את חליפות האימון שלנו הן היו חליפות צמודות ירוקות ומין הראש יצא עלעל , נראינו כמו עציצים ... האישה זזה ונכנסנו לחדר מדרגות , ירדנו בהן ובחדר התחתון היה גרם מדרגות קצר שממנו ,בכמה צעדים של הליכה , יש סרט נע שבכל כמה דקות אתה רואה סירטון קצר המציג עבודות(?) "מה זה לעזאזל ?! " שאלתי את האישה שבכניסה והיא הסבירה שישנו עוד אי שבו ישנן אפשרויות להפיכת מקצועות (שהם בעצם הגורל, כל אחד חסרונות ויתרונות משלו): גנב – אלגנטי ,זריז ,ערמומי מאד יפה חזק ובעל חוש הומור נהדר.
קוסם- חכם , ישר, בעל קסם אישי ,טוב לב ובשלן מצטיין
קשת- מדויק ואמיץ , גאה ,יפי תואר לרוב וקולעי מטרה מצטיינים
לוחם – המקצוע הכי חזק , גיבור , שרירי , רגוע ומשתמשים בקרב מגע .
לכל אחד מהמקצועות יש כלי מלחמה שונים וברמות חוזק שונות וגם בגדים שונים הייחודיים רק למקצועות להם הם שייכים . ניתן לבחור רק מקצוע אחד שיישרת אותך למשך כל הזמן שלך בחייך , ועל המסלול נוכל לראות הדגמות למקצועות ואת הכישרונות שלהם ואת כל יתר המידע נקבל אחר כך באי. אני וווינטר הוקסמנו מין הסיפורים של האישה ועלינו על המסלול : בהתחלה ראינו קוסמת המחזיקה שרביט גדול המצופה זהב ודמוי ברק (כמו של האל זאוס) פניה היו מושלמים למראה – כאילו ייצרו אותם מלאכים! עיניה היו כחולות כמו מי האוקיינוס ושיערה היה זהוב וגלש מאחורי כתפיה .ובגדיה היו יפהפיים : הייתה לה שמלה לבנה מדהימה עם ציורים של פרחי שושנה בשולי השמלה היא נעלה נעליי סירה לבנות ולראשה זר ורדים אדומים כדם . היא נראתה כמו אלה, לפתע היא הרימה את המטה , לחשה מילה מסוימת היכתה את האדמה ובהפתעה גמורה יצא ענן של ברקים מין הקצה העליון של השרביט וחישמל למוות עדר נוהר של סליימים (זוכרים ? היצורים ממשחת השיניים שלי ! ) ווינטר מאד נמשכה אל האישה והתחילה לרוץ כנגד התנועה של הסרט הנע כדי לראות את הסירטון שוב ושוב , ואני המשכתי. זאת נראת עבודה יפה אבל אני רציתי להמשיך ולראות עוד.
לבסוף ווינטר התעייפה מהמרדף ונפלה אפיים ארצה לידי תשושה מתנשפת ונושפת ואני מצחקקת ואומרת " נהנת מהמרדף אחרי כרכרה חונה ? " והיא רק רטנה בתשובה .
המשכנו לסרטון הבא וראינו קשת . הוא היה חמוד ויפה מראה , הייתה לו קשת אדומה גדולה שנראתה מאד חזקה והוא חבש כובע גדול אדום של מוסקטרים בעל נוצה רכה ובגדיו היו נאים מאד , ווסט אדום שתאם לכובע שמתחתיו חולצה לבנה ומכנסיים אדומות שהשלימו את מראה הרובין הוד הקלאסי והנעליים היו נעלי עור משובחות , פניו היו עגולים ועיניו היו חומות וחכמות למראה , שיערו היה שחור כפחם ומסודר מאד . גם הוא כמו הקוסמת מתח חץ ושלח אותו במהירות של ברק – החץ פגע בליבו של חזיר בר – בדיוק בליבו ! השתנקתי למראה החץ המהיר שתנועתו לא הייתה נראת לעין ! אבל עדיין לא השתכנעתי ,היה נראה שגם ווינטר לא התלהבה כמו שהתלהבה מהקוסם המשכנו לסרטון הבא . הסרטון היה על לוחם . הוא היה מאד שרירי וחסון לבוש כולו בחליפת אביר מברזל טהור שנראתה מאד כבדה והוא החזיק בידו האחת מגן שעליו סימן של נשר חרוט בו ובידו השניה חרב מברזל נוסף על המשקל של השריון . כל הציוד הכביד על המשקל אבל הוא זז בקלילות יתרה וניכר מכך שהוא מאד חזק . הוא הרים את חרבו ולחש משהו לחרב המורמת ובתוך שנייה עטפה את החרב הילה אדומה , הוא התקרב בריצה לגזע עץ זז ופגע בו פגיעה ישירה שחצתה אותו לשני חצאים . הוא הסיר את קסדתו והניח את חרבו על כתפו , שיערו היה אדמוני ובלורית קוצנית יצאה מין המצח שלו , הוא חייך למצלמה ואני הסמקתי למראה חיוך המלאך שלו ,את ווינטר זה לא עניין במיוחד אבל היא שרקה כשראתה אותי מסמיקה ואני בתגובה החדרתי בה מבט מסוכן אבל משועשע . המשכנו לקראת הסרטון האחרון - גנב
קצת ארוך אבל יפה ... מה דעתכם ?