אני רוצה לתת אותם ללוקריו ואין אותם בTM יש אפשרות להשיג אותם.
אפשר להשיג ת'מתקפות האלה בפלטינה בעזרת הבחור שעושה TUTER בשבילן. צריך לתת לו שארדים בתמורה.
ובלי קשר, יש מתקפות יותר טובות ם.ם
איפה נמצא הבחור הזה תגיד לי בית או עיר לפחות ומזה שארדים איפה משיגים אותם?Originally posted by War-Greymon@May 17 2009, 10:28 AM
אפשר להשיג ת'מתקפות האלה בפלטינה בעזרת הבחור שעושה TUTER בשבילן. צריך לתת לו שארדים בתמורה.
ובלי קשר, יש מתקפות יותר טובות ם.ם
אם אני זוכר נכון הוא נמצא בבית בדרך שמימין לעיר מכון המים.
זה מחזיר המתקפות ם:Originally posted by stm@May 17 2009, 06:25 PM
אם אני זוכר נכון הוא נמצא בבית בדרך שמימין לעיר מכון המים.
תבדוק בסרבי, כי יש כמה מחזירי מתקפות בפלאטינה ואני לא בטוח איזה מהם זה הוא.
לא,הוא לא היתכוון למחזיר המתקפות אלה להאחר.הוא אמר הבית שבדרך מימין לעיר מכון המיםOriginally posted by War-Greymon@May 17 2009, 08:41 PM
זה מחזיר המתקפות ם:
תבדוק בסרבי, כי יש כמה מחזירי מתקפות בפלאטינה ואני לא בטוח איזה מהם זה הוא.
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
בדיוק ידידי. המוב טוטר נמצא משמאל, איפה שכל הבוץ ם:Originally posted by swinub@May 17 2009, 07:43 PM
לא,הוא לא היתכוון למחזיר המתקפות אלה להאחר.הוא אמר הבית שבדרך מימין לעיר מכון המים
אתה מתכוון למקום הזה שיש שם חשמל עם מאמנים ופוכדרים?Originally posted by War-Greymon@May 17 2009, 05:45 PM
בדיוק ידידי. המוב טוטר נמצא משמאל, איפה שכל הבוץ ם:
הא? :huh:Originally posted by JONY_BOY@May 17 2009, 07:46 PM
אתה מתכוון למקום הזה שיש שם חשמל עם מאמנים ופוכדרים?
אני מתכוון לאזור שמשמאל לעיר פאסטוריה, עיר מכון המים. יש שם בוץ, ובאמצע הדרך יש גם בית. שם יש מוב טוטר אחד. אבל אני לא בטוח שהוא האחד שאתה מחפש.
יש בפלאטניום במקום כלשהו חברת חשמל שיש שם מאמנים ופוכדרים אבל מאוד קשה להגיע לשם כי יש בתוך המבנה מבוכים לכן שאלתי אותך את זה.
לא, לא שם. הוא מתכוון המקום עם הבוץ ,לא בחברת חשמל.
מתחת לגן הטרופי(הבררך שם איפושהו)
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
חברת החשמל אתה יודע איפה זה?Originally posted by ~yarin~@May 17 2009, 05:55 PM
לא, לא שם. הוא מתכוון המקום עם הבוץ ,לא בחברת חשמל.
מתחת לגן הטרופי(הבררך שם איפושהו)
כן אני יודע איפה זה אבל(מעל לעיר הפרחים)הם מתכוונים איפה שהבוץ,מתחת לגן הטרופי
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
עזוב אותי עכשיו מהמתקפות שבקשתי אני רוצה לדעת איפה חברת החשמל אני זוכר היה בפנינה ויהלום מבוכים כדאי להגיע לשם איפה זה בפלאטניום?
מעל לעיר הפרחים אתה צריך להגיע לגשר הזה ולשחות למעלה עד שאתה מגיע לשם
ואתה יכול לתפוס שם גם מגמר.
--------
![]()
-------
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)