אני משחק בDS במחשב לא NO GBA אייך אני יכול לשמוע את הקולות?של הפוקמנים שלי בקרב?
אתה מתכוון שהוא יומר את שמו?למשל פיקאצ'ו:"פיקה פיקה!"Originally posted by JONY_BOY@May 19 2009, 10:27 PM
אני משחק בDS במחשב לא NO GBA אייך אני יכול לשמוע את הקולות?של הפוקמנים שלי בקרב?
אז אי אפשר,במשחקים הם רק שואגים
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
לא הבנת הכוונה בקרב פוקמנים שאני מוציא פוקמון משלי אייך אני שומע את הקול שלו במשחק ולא רק את הקול של המאמן שאני נגדו הבנת?
אתה לא יכולOriginally posted by JONY_BOY@May 19 2009, 11:32 PM
לא הבנת הכוונה בקרב פוקמנים שאני מוציא פוקמון משלי אייך אני שומע את הקול שלו במשחק ולא רק את הקול של המאמן שאני נגדו הבנת?
קרדיט לניר
---------------------
אין דבר כזה DS במחשב...Originally posted by JONY_BOY@May 19 2009, 10:27 PM
DS זאת הקונסולה האמיתית.
אתה מתכוון בטח לאימולטור NO GBA...
ולפי מה שזכור לי,אין דרף לשמוע את הקולות של הפוקימונים שלך באימולטור הזה...
מי אמר לך שאין???
בטח שיש.
כל מה שאתה צריך זה ללכת לoptions ואז לemulation setup
ואז בSound Output Mode,אתה יכול לשלוט אם יהיה קול או לא יהיה או שהוא יהיה מהר.
במקרה זה,תעשה שמה digital stereo
ותעשה אחרי זה save setup
תשחק בNOGBA,במחשב צריך אמולטור לDS ואין אמולטור שנקרא DS כי DS זה הדבר האמיתי שמשתמשים בו לשחק במשחקי DS שהוא לא במחשב...אם זה במחשב אז דרוש אמולטור.
ויהיה לך קול =]
אני משחק באימלטור במחשב של NDS לא NO GBA טוב תנעלו.
אימולטור של NDS?
מה השם שלו?
נכון יש את האימלטור שבנעוץ שאתה מתקין אותו ואז יש לך 5 אימלטורים בתוכו?אז אני הפעלתי את האימלטור השלישי זה שרואים במסך גדול לא מלא אבל גדול וזה נקרא NDS זה בתוך WINDS PRO.
נו זה רקיל זה אותו דבר תעשה את מה שהוא אמר לך וזה יפעל
אבל הוא שאל אייך קוראים לאימלטור אני מחכה לתשובה ממנו או STM יענה וינעל אחר כך
אני לא יודע לאיזה קולות אתה מדבר, אבל ההגדרות בכל האמולטורים של winds הן אותן הגדרות.Originally posted by JONY_BOY@May 20 2009, 02:13 PM
אבל הוא שאל אייך קוראים לאימלטור אני מחכה לתשובה ממנו או STM יענה וינעל אחר כך
תשנה את ההגדרות בדיוק כמו שאמרו לך.
הוא מדבר על הקולות של הפוקימונים שלו כשהוא מוציא אותם מהכדור,אבל רק הפוקימונים של היריב משמיעים קולותOriginally posted by stm@May 20 2009, 03:00 PM
אני לא יודע לאיזה קולות אתה מדבר, אבל ההגדרות בכל האמולטורים של winds הן אותן הגדרות.
תשנה את ההגדרות בדיוק כמו שאמרו לך.
קרדיט לניר
---------------------
תעבור להשתמש באמולטור NOGBA,הוא הרבה יותר טוב מNDS...ותעשה בהגדרות מה שאמרתי לך קודם וזה יעבוד לך...
טוב תנעלו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)