אני איתך ברזיל בגלל החופים איטליה בגלל האוכל והנוף וארגנטינה סתםך נשמע מקום שכדי להסתובב בוOriginally posted by JONY_BOY@May 18 2009, 09:00 PM
אני אומר ברזיל איטליה ארגטינה אבל הצבעתי הולנד .
אני איתך ברזיל בגלל החופים איטליה בגלל האוכל והנוף וארגנטינה סתםך נשמע מקום שכדי להסתובב בוOriginally posted by JONY_BOY@May 18 2009, 09:00 PM
אני אומר ברזיל איטליה ארגטינה אבל הצבעתי הולנד .
אני לא רוצה להיות בברזיל, מלוכלך שם יותר מידי בשבילי.
אני לא אוהב את הסגנון של דרום אמריקה... :l
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:TOMATO\'>בברכה ~ ליאם.</span></span>
![]()
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:INDIGO\'>הלינקייה ~</span></span>
<span style=\'color:INDIGO\'>Poke'Mon ~ Rise Of The Champion</span>
Transformers ~ Revenge Of The Fallen
יפן אני לא מבין למה אבל ארצות הברית אולי נשמע מקום מגניב אבלאין כמו מזרח אירופה עם כל הטירות הישנות שיש והמוזאונים וכמובן אין על אוכל אירופאיOriginally posted by SlimShady@May 18 2009, 09:01 PM
לא יודע... יפן מאוד מאוד מגניבה, וגם ארה"ב.
בכל מדינה יש משהו תיירותי מגניב כזה.
אבל הגליל ככה, עם בית פרטי על הר זה כבר ממש מגניב D:
יפן זה שקט, זה נוף על המים.
יפן זה קדמה, זה טכנולוגיה.
יפן זה כאלו חנונים שמשחקים כל הזמן בנינטנדו.
זה יפן! D:
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:TOMATO\'>בברכה ~ ליאם.</span></span>
![]()
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:INDIGO\'>הלינקייה ~</span></span>
צודק זה קדמה וכו' אבל אין מה לעשות שם אין אטרקציותOriginally posted by SlimShady@May 18 2009, 09:07 PM
יפן זה שקט, זה נוף על המים.
יפן זה קדמה, זה טכנולוגיה.
יפן זה כאלו חנונים שמשחקים כל הזמן בנינטנדו.
זה יפן! D:
למה?
יש גנים בוטניים ויש סרטי קולנוע [אולי גם בדיבוב לאנגלית, לך תדע] חנויות מנגה [יאי!] חנויות של נינטנדו, וכל אטרקציה אחרת. ומגרשי כדורסל מגניבים כאלו עם כדור מלייזר חחחח
יפן - מה אתה רוצה? D:
![]()
כמהנ הדברים האלו עולים שםOriginally posted by SlimShady@May 18 2009, 09:12 PM
למה?
יש גנים בוטניים ויש סרטי קולנוע [אולי גם בדיבוב לאנגלית, לך תדע] חנויות מנגה [יאי!] חנויות של נינטנדו, וכל אטרקציה אחרת. ומגרשי כדורסל מגניבים כאלו עם כדור מלייזר חחחח
יפן - מה אתה רוצה? D:
זה עולה ים כסף אםשר להשיג בהרבה יותר זול ונינ טנדו בהודו ממש זול
הודו זה לישראלים שרוצים לפתוח ולגלות את עצמם מחדש.
כולם חוזרים בסוף יותר משוגעים חחחח
![]()
לא התכוונתי לזה התכוונתי שיש שם דברים ממש זולים כמו ניטנדו אם אתה יודע אצל איזזה בן אדם לקנות אתה יכולשיג בעשרים דולרOriginally posted by SlimShady@May 18 2009, 09:24 PM
הודו זה לישראלים שרוצים לפתוח ולגלות את עצמם מחדש.
כולם חוזרים בסוף יותר משוגעים חחחח
אני בחיי הייתי בהרבה מדינות:Originally posted by shay6001@May 18 2009, 04:16 PM
תודה אתם יודעים זה מגניב שהייתי ב7 מדינות היי מישהו רוצה משהו מה duty free?
אנגליה 4 פעמים, טורקיה 6 פעמים, ניו יורק פעם אחת, מסצ'וסטס (מדינה בארה"ב) פעם אחת, מיאמי פעם אחת, ועוד כמה מדינות בארה"ב.
בנוסף לכך הייתי גם ביוון ובהולנד, וגם בספרד לכמה ימים. אה גם בסיני הייתי אם זה נחשב חו"ל \:
אבל הכי כיף בארץ ישראל ^^
אבל המדינה שהכי נהניתי בה ושהיא לא ישראל, היא כמובן אנגליה, לונדון. חוץ מזה שיש שם המון ערבים, ורוב האוכלוסייה שם אנטישמים.
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
תמיד מייפים את אזורי התיירות.
מה לעשות שבארץ הכי שווה? D:
![]()
אנ י מעדיף לגור באירופה אחי גר שם אבל אני לא יכול לשרוד בלי פלאפלOriginally posted by SlimShady@May 18 2009, 09:30 PM
תמיד מייפים את אזורי התיירות.
מה לעשות שבארץ הכי שווה? D:
אתה טועה..אולי ככה זה נראה מבחוץ..אבל בגרמניה ועוד כמה מדינות יש הרבה נאו נאצים!Originally posted by SlimShady@May 18 2009, 08:50 PM
עכשיו סתם הערה פוליטית ~לשנוא את גרמניה בגלל השואה זה לא מוצדק.
המשטר השתנה, הם אוהבים יהודים והם עושים הרבה יותר למען ניצולי שואה, סליחה על ההערה.
עכשיו לנושא ~
אוסטריה זה מקום מגניב. קראתי שם על לונה פארק מגניבו זה גם מקום נקי מאוד!
[ככה סיפרו לי].
:ס
ד"א..אתה טס לפולין דרך הבצפר? :ס
אם כן אז זה לא כמו ביקור רגיל..ביקור רגיל יותר כיפי ולא משנה לאן XD
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
זה ביקור רגיל אחי גר כבר הייתי שם אתה לא צריך לספר ליOriginally posted by Black Spiderman@May 18 2009, 09:48 PM
אתה טועה..אולי ככה זה נראה מבחוץ..אבל בגרמניה ועוד כמה מדינות יש הרבה נאו נאצים!
:ס
ד"א..אתה טס לפולין דרך הבצפר? :ס
אם כן אז זה לא כמו ביקור רגיל..ביקור רגיל יותר כיפי ולא משנה לאן XD
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)