היא יפה, אבל זה די מטושטש.
היא יפה, אבל זה די מטושטש.
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:TOMATO\'>בברכה ~ ליאם.</span></span>
![]()
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:INDIGO\'>הלינקייה ~</span></span>
<span style=\'color:INDIGO\'>Poke'Mon ~ Rise Of The Champion</span>
Transformers ~ Revenge Of The Fallen
כן, אבל גם מסעדה זה די הרבה.
אני חושב שאיצטדיון זה מקום טוב,
יראו את זה בטלוויזיה וזה לא הוצאה גדולה.
מה אני יגיד לך? אני בעד איצטדיון.
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:TOMATO\'>בברכה ~ ליאם.</span></span>
![]()
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:INDIGO\'>הלינקייה ~</span></span>
זה נשמע טוב..גם יוקרתי,גם נחמד ואינטימי..חשבת על איך להביא לה את הטבעת?Originally posted by JONY_BOY@May 18 2009, 10:45 PM
מחקתי את התמונה זה היה גדול מידי בשביל העמוד חשבתי על עוד רעיון לקחת אותה לאילת מלון 5 כוכבים ואז לקחת אותה לארוחת ערב יום שישי יין סרנדה מוזקלית וטבעת נישואים אייך נשמע לכם?
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
הרבה פעמים הציעו נישואין במגרשי כדורגל וזה לא היה כזאתי קטסטרופה.
![]()
אחרי המתיחה ואחרי כל הבלאגן שהיה כולנו נחזור להצעה שלי הצעת נישואים לפחות אני יהיה הראשון שמתחתן בפורום הזה למי יש עוד רעיונות מישהו שעוד לא הגיב?
למרות שהגבתי יש לי המון רעיונות..
מסעדה כבר אמרנו,חוף ים אמרנו,קולנוע אמרת..
אפשר ארוחה רומנטית בבית שלך,שזה דיי נדוש אז לא כדאי..
אפשר פשוט משהו כמו "חפש את המטמון" לתת לה רמזים שיתחילו נגיד ב-SMS ויובילו אותה אל הטבעת,במקום שתבחר להציע לה
אפשר להוציא עליה שיר,יש משוררים שאתה הולך אליהם אומר לה ת'שם שלה ועוד כמה דברים והם כותבים עליה שיר ומלחינים וכל זה..פעם בן דוד שלי עשה בשביל חברה שלו לשעבר..
יש עוד המון אפשרויות..פשוט תבחר מה שנראה לך הכי מקורי ושהכי יעבוד..
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)