זה יצא חזק, אני מוכרח להודות ...
אני עדיין המום.
אפילו קופמן ביציע לא מעורר אותי ...
זה יצא חזק, אני מוכרח להודות ...
אני עדיין המום.
אפילו קופמן ביציע לא מעורר אותי ...
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:TOMATO\'>בברכה ~ ליאם.</span></span>
![]()
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:INDIGO\'>הלינקייה ~</span></span>
<span style=\'color:INDIGO\'>Poke'Mon ~ Rise Of The Champion</span>
Transformers ~ Revenge Of The Fallen
באמת
שתהיו בריאים.
אבל תדאגו גם לנו פעם הבאה, אם אתם מותחים אותנו אז תגידו לנו לפני P:
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:TOMATO\'>בברכה ~ ליאם.</span></span>
![]()
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:INDIGO\'>הלינקייה ~</span></span>
אתה לא מאיים עליי חבוב כבר ראיתי אייך אתה מדבר למשתמשים אחרים ולא רק אליי יש לך עצבים קצרים תלמד לשלוט בעצמך.גם להיט מן אמרת שיש לך מלא תלונות ולעוד מישהו פה שזה היה לפני חודש בערך .Originally posted by YoRt3m@May 18 2009, 09:53 PM
אל תשגע אותי אתה תחטוף באן!
נמאס לי שאתה כל הזמן מתלונן !
B)
לפחות הצחקתי אותך D:
אתה בטוח הצחקת אותי
יותר מידי חחחח
![]()
אמא :blink:Originally posted by JONY_BOY@May 18 2009, 11:54 PM
אתה לא מאיים עליי חבוב כבר ראיתי אייך אתה מדבר למשתמשים אחרים ולא רק אליי יש לך עצבים קצרים תלמד לשלוט בעצמך.גם להיט מן אמרת שיש לך מלא תלונות ולעוד מישהו פה שזה היה לפני חודש בערך .
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)