אני טס לפולין ביום שישי וזה לא פעם ראשונה הייתי כבר באוסטריה בגרמניה בבלגיה בהולנד ובאוקרינה
(וגם בארץlol)אין על ארץ ישראל אני הצבעתי ישראל
אני טס לפולין ביום שישי וזה לא פעם ראשונה הייתי כבר באוסטריה בגרמניה בבלגיה בהולנד ובאוקרינה
(וגם בארץlol)אין על ארץ ישראל אני הצבעתי ישראל
תודה אתם יודעים זה מגניב שהייתי ב7 מדינות היי מישהו רוצה משהו מה duty free?Originally posted by swinub@May 18 2009, 04:15 PM
תיהנה
אל תהיו עצובים אני המשיך להגיב יש לי שם לפטופ
"אני לא מתכוון לעזוב את הפורום הנהדר הזה לעולם"
(אני סתם מתחנף)
עכשיו סתם הערה פוליטית ~לשנוא את גרמניה בגלל השואה זה לא מוצדק.
המשטר השתנה, הם אוהבים יהודים והם עושים הרבה יותר למען ניצולי שואה, סליחה על ההערה.
עכשיו לנושא ~
אוסטריה זה מקום מגניב. קראתי שם על לונה פארק מגניבו זה גם מקום נקי מאוד!
[ככה סיפרו לי].
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:TOMATO\'>בברכה ~ ליאם.</span></span>
![]()
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:INDIGO\'>הלינקייה ~</span></span>
<span style=\'color:INDIGO\'>Poke'Mon ~ Rise Of The Champion</span>
Transformers ~ Revenge Of The Fallen
הם עדיין שונאים יהודים אני אומר לך בתור אחד שהלך שם ברחוב עם כיפה ואנשים הסתכלו עליי לא כל כך יפהOriginally posted by SlimShady@May 18 2009, 08:50 PM
עכשיו סתם הערה פוליטית ~לשנוא את גרמניה בגלל השואה זה לא מוצדק.
המשטר השתנה, הם אוהבים יהודים והם עושים הרבה יותר למען ניצולי שואה, סליחה על ההערה.
עכשיו לנושא ~
אוסטריה זה מקום מגניב. קראתי שם על לונה פארק מגניבו זה גם מקום נקי מאוד!
[ככה סיפרו לי].
ובאוסטריה יש באמת לונה פארק אדיר הייתי שם זה בוינה אחד הדברים המטורפים אחותי ירדה מהרכבת הרים לבנה כמו סיד
טוב נו, על האנשים עצמם אני לא יודע.
יש אנטישמים גם בארץ, תאמין לי שלא חסר.
חחחחח
היית שם?
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:TOMATO\'>בברכה ~ ליאם.</span></span>
![]()
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:INDIGO\'>הלינקייה ~</span></span>
כן הייתי בכל המדינות שמופיעות בסקר וגם בבלגיהOriginally posted by SlimShady@May 18 2009, 08:55 PM
טוב נו, על האנשים עצמם אני לא יודע.
יש אנטישמים גם בארץ, תאמין לי שלא חסר.
חחחחח
היית שם?
לא יודע... יפן מאוד מאוד מגניבה, וגם ארה"ב.
בכל מדינה יש משהו תיירותי מגניב כזה.
אבל הגליל ככה, עם בית פרטי על הר זה כבר ממש מגניב D:
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)