אני עומד להציע לחברה שלי הצעת נישואים החל מעוד חודש ואני צריך להתכונן יש לכם רעיונות אייך לעשות את זה בצורה רומנטית?אני חשבתי על חוף ים או איצטדיון כדורגל שיש שם מלא צופים מה אתם מייעצים?
חח אחי.. לא כדאי לך במקום של הרבה אנשים ראיתי סרטון(חפש ביוטיוב) שמישהו מציע למשהי הצעת נישואין במחצית של משחק כדורסל והיא לא הסכימה להתחתן איתה ונתנה לו כאפה והלכה.. חחח
אמ... לא יודע פעם שמעתי שבימו מרדף שוטרים ואז כ"שהשוטר" אמר להם לצאת אז הוא הציע לה
נ.ב:ומה היא תגיד על זה שאתה נמצא בפורום הזה?חחחח
<span style=\'color:red\'>עוצב על ידי רותם שמואלי. (RoTeM)</span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>תנו כבוד החתימה הישנה ביותר בפורום!!!חחח</span></span>
מדריך ליצירת משחק תפקידים - בתהליכי כתיבה
היא לא יודעת שאני בפורום ותחשוב על זה איצטדיון כדורגל למעלה מ8000 איש הצעת נישואים בכל היציעים כולם מסתכלים עליה ואומרים תעני לו בחיוב ואז היא מסכימה מרוב רגש הבנת?Originally posted by Michael@May 18 2009, 08:00 PM
חח אחי.. לא כדאי לך במקום של הרבה אנשים ראיתי סרטון(חפש ביוטיוב) שמישהו מציע למשהי הצעת נישואין במחצית של משחק כדורסל והיא לא הסכימה להתחתן איתה ונתנה לו כאפה והלכה.. חחח
אמ... לא יודע פעם שמעתי שבימו מרדף שוטרים ואז כ"שהשוטר" אמר להם לצאת אז הוא הציע לה
נ.ב:ומה היא תגיד על זה שאתה נמצא בפורום הזה?חחחח
עשה לה את היום המושלם,בלה איתה ואז בסוף היום תציע לה.
אתה יכול לקחת אותה למסעדת יוקרה או טיול בחו"ל ששם תציע לה.
אבל דעתי:אתה רק בן 22,טיייל ותחרוש את העולם עוד קצת(אפילו איתה) ואז אחרי שתיהנה כרווק תציע לה
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
זה נכון שאני רק בן 22 אבל מה לעשות אני מאוהב ואני רוצה אותה לכל החיים יש לי פול חברים שהתחתנו מתחת לגיל 22 ותודה אחשוב על מה שאמרת יש למישהו עוד הצעות?Originally posted by swinub@May 18 2009, 08:03 PM
עשה לה את היום המושלם,בלה איתה ואז בסוף היום תציע לה.
אתה יכול לקחת אותה למסעדת יוקרה או טיול בחו"ל ששם תציע לה.
אבל דעתי:אתה רק בן 22,טיייל ותחרוש את העולם עוד קצת(אפילו איתה) ואז אחרי שתיהנה כרווק תציע לה
אני עם סווינב.
הוא די צודק.
ואיצטדיון כדורגל זה מקום טוב, אבל שלא תחשוד הא D:
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:TOMATO\'>בברכה ~ ליאם.</span></span>
![]()
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:INDIGO\'>הלינקייה ~</span></span>
<span style=\'color:INDIGO\'>Poke'Mon ~ Rise Of The Champion</span>
Transformers ~ Revenge Of The Fallen
היא אוהבת כדורגל?
<span style=\'color:red\'>עוצב על ידי רותם שמואלי. (RoTeM)</span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>תנו כבוד החתימה הישנה ביותר בפורום!!!חחח</span></span>
מדריך ליצירת משחק תפקידים - בתהליכי כתיבה
הוא ימצא דרך.
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:TOMATO\'>בברכה ~ ליאם.</span></span>
![]()
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:INDIGO\'>הלינקייה ~</span></span>
היא אוהדת ביתר כמוני היא מושכת לי באוזן בזמו המחצית מאמי בוא נקנה משהו מהקפטריה של האיצטדיון חחחחחחח
XD
אז לא יהיה לך קשה.
תציע לה בגמר הגביע.
אם הם יזכו ~ תגיד לה ככה ~ מחכה לה הפתעה.
![]()
איצטדיון לא טוב-כי אם היא תסכים ללחץ ואז תגיד כן אתם תיהיו נשואים רק בגלל שהיא לא רצתה פדיחה.
ותחשוב שנייה-נגיד היתחתנת הגעת למחוייבות והלך לך החיים החופשיים,ואז אתה אומר "חבל שלא נהנתי עוד קצת".
לפני שאבא שלי התחתן הוא טייל במשך שנתיים בקנדה,טורקיה,ארה"ב והוא בלי חרטות ואומר "אני חרשתי את חיי ואני בלי חרטות"
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)