טורצ'יק או טריקו?
מדקיפ,Originally posted by אסףב@May 17 2009, 03:06 PM
טורצ'יק או טריקו?
תתחיל עם מדקיפ ובמקום טריקו תלכוד סידוט,ובמקום טורצ'יק תלכד נומל.אלו תחליפים נהדרים.
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
מדקיפ הכי טוב
כל ההתחלתיים מעולים, אין מועדף מוחלט. זה נכון שמדקיפ הוא מועדף בגלל הסטאטים והמתקפות שהוא לומד וגם הסוגים שלו מאוד עוזרים בעלילה, אבל גם טריקו הו פוקימון מעולה.
תן לו ת'סט הבא:
EQ
Leaf Blade
Dragon Claw
Ariel Ace
סט מעולה ם:
תשמע טריקו הוא רק פוקמון עשב טורציק שהוא יתפתח יהיה לו 2 סוגים לוחם ואש מדקיף שהתפתח יהיה לו גם 2 סוגים מים ואדמה הבנת את ההבדלים?2 סוגים של פוקמון עדיף מאשר סוג אחד אבל אם בוא בחר טריקו אז אין לי מה להגיד חוץ מזה בהצלחה במשחק ותפוס הרבה פוקמנים.Originally posted by War-Greymon@May 17 2009, 12:43 PM
כל ההתחלתיים מעולים, אין מועדף מוחלט. זה נכון שמדקיפ הוא מועדף בגלל הסטאטים והמתקפות שהוא לומד וגם הסוגים שלו מאוד עוזרים בעלילה, אבל גם טריקו הו פוקימון מעולה.
תן לו ת'סט הבא:
EQ
Leaf Blade
Dragon Claw
Ariel Ace
סט מעולה ם:
לשני סוגים יש יתרונות וחסרנות. לדוגמא, החולשה של מאדקיפ למתקפות עשב מוכפלת. לעומת זאת, מתקפות חשמל לא משפיעות עליו.Originally posted by JONY_BOY@May 17 2009, 02:45 PM
תשמע טריקו הוא רק פוקמון עשב טורציק שהוא יתפתח יהיה לו 2 סוגים לוחם ואש מדקיף שהתפתח יהיה לו גם 2 סוגים מים ואדמה הבנת את ההבדלים?2 סוגים של פוקמון עדיף מאשר סוג אחד אבל אם בוא בחר טריקו אז אין לי מה להגיד חוץ מזה בהצלחה במשחק ותפוס הרבה פוקמנים.
מבין? -.-
בכ"מ אם בחרת טריקו תפוס פיבאס (מילוטיק) ונומל (קאמפרוט).
איך באמת תופשים פיבאס? הוא נורא נדיר ואף פעם לא מצאתי אותו במקום שאומרים שהוא נמצא בותפוס פיבאס (מילוטיק)
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
אתה צריך לדוג אותו בתוך הים עם סופר חכה או חכה רגילה .Originally posted by kretorrbwly@May 17 2009, 01:22 PM
איך באמת תופשים פיבאס? הוא נורא נדיר ואף פעם לא מצאתי אותו במקום שאומרים שהוא נמצא בו
ניסיתי, הוא לא שם
QUOTE (kretorrbwly @ May 17 2009, 01:22 PM)
איך באמת תופשים פיבאס? הוא נורא נדיר ואף פעם לא מצאתי אותו במקום שאומרים שהוא נמצא בו
אתה צריך לדוג אותו בתוך הים עם סופר חכה או חכה רגילה .
ג'וני בוי אתה בפעם השניה אומר את זה ואתה מטעה אנשים! פיבאס נמצא בדרך לעיר פורטרי אחרי העשב הגבוהה הראשון במים, אני ממליץ לתפוס עם חכה ישנה, יש 50% יותר סיכוי במשבצות שלו! (תודה לפיקצ'ו צ'אן)
משבצות שלו?!!?!?
אפשר לדוג אותו רק ב"משבצות" מסוימות בתוך המים (אי אפשר לראות אותן, הן רק כלי להמחשה.)
זה מה שאמרתי חכה לא טעותOriginally posted by bob@May 17 2009, 02:58 PM
ג'וני בוי אתה בפעם השניה אומר את זה ואתה מטעה אנשים! פיבאס נמצא בדרך לעיר פורטרי אחרי העשב הגבוהה הראשון במים, אני ממליץ לתפוס עם חכה ישנה, יש 50% יותר סיכוי במשבצות שלו! (תודה לפיקצ'ו צ'אן)
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)