איך אני משיג את התג של המכון החמישי שאני נכנס העוזר הזה אומר לי שהיא תבוא מחר חיכיתי לא עזר יש לי 4 תגים ואני לא מצליח להיכנס למכון הזה ודר"כ יש למישהו מדריך איך להשיג את כל הhm או מדריך לסיום המשחק תודה לעוזרים
איך אני משיג את התג של המכון החמישי שאני נכנס העוזר הזה אומר לי שהיא תבוא מחר חיכיתי לא עזר יש לי 4 תגים ואני לא מצליח להיכנס למכון הזה ודר"כ יש למישהו מדריך איך להשיג את כל הhm או מדריך לסיום המשחק תודה לעוזרים
תנסה לדבר עם כל האנשים בעיר זה תמיד עובד לי
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
אתה בקטע שהיא פשוט לא נמצאת שם?
בואו נראה...עקבת אחרי זה מצוות גאלאקטיק בעיר של המכון הקודם?
טוב עדיין לא הגעתי למכון אבל יש את המקום הזה אחריי שיש 4 פסיידקים וסינטיה הזאת אומרת לי לשלוח משהו לסבתא שלה ואז אני מתקדם ויש מסך לבן כזה איך מבטלים אותו? או איך עוברים את זה כי התקדמתי ופתאום היה לי קרב כזה והיה כתוב לי the fug is to deep מה אני צריך לעשות? כי אני לא רואה כלום ונתקעתי
netaneldha-בגלל שאתה חדש,יש לך התראה!! בפעם הבאה תקרא חוקים ואין לעשות 2 או יותר הודעות ברצף!!!
אתה צריך לעקוב אחריו, עד שהוא יתעייף, יילחם נגדך, אח"כ סינטייה תביא לך משהו שיזיז את הפסיידקים.Originally posted by netaneldha@Jul 23 2007, 01:54 PM
דיברתי איתו והוא ברח
בשביל הערפל אתה צריך את המתקפה Defog.
סליחה לא ידעתי ואחריי זה אני אמור להיכנס למכון החמישי?Originally posted by Fusion Catiteen@Jul 23 2007, 06:11 PM
netaneldha-בגלל שאתה חדש,יש לך התראה!! בפעם הבאה תקרא חוקים ואין לעשות 2 או יותר הודעות ברצף!!!
אתה צריך ללכת ולחפש בכל העיר אישה עם שיער סגול תדבר איתה ואז תוכל ללכת למכוןOriginally posted by netaneldha@Jul 23 2007, 08:02 PM
סליחה לא ידעתי ואחריי זה אני אמור להיכנס למכון החמישי?
למה אתה מקפיץ נושא מלפני שנה וחצי?Originally posted by tal king@Jan 16 2009, 02:34 PM
אתה צריך ללכת ולחפש בכל העיר אישה עם שיער סגול תדבר איתה ואז תוכל ללכת למכון
ננעל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)