דון אתגרה את מיילין לקרב מכון ,ודון הפסידה
וכשהגיע תורו של אש היה הקרב הגדול שלהם והשוויון שנוצר ,לא הפריע למיילין לתת לאש את התג.
תמונה:
שם הפרק באנגלית: Enter Galactic!
שם הפרק ביפנית: Lovely Fashion! Their Name is Ginga-dan!!
שם הפרק בעברית:צוות גלקטיק.
מספר פרק:מספור אמריקאי: # 535
מספר פרק:מספור יפני:# 537
מספר פרק:מספור יהלום ופנינה: DP 69
שידור בכורה ביפן:6 במרץ ,2008
שידור בכורה בארה"ב: 9 באוגוסט ,2008
שידור בכורה בישראל:22 במאי ,2009
דמויות שהשתתפו בפרק
אש,דון,ברוק ,ג'סי,ג'יימס,רג'י ,פול,מיילין ,סאטורן,האחות ג'וי ,השוטרת ג'ני ,חיילי גלקטיק.
פוקימונים שהשתתפו בפרק:
פיקאצ'ו ,מיאו ,וובאפט, פיפלאפ ,קרואגנק ,אלקטראבאז,לוקאריו ,טוקסיקראווק,גולבאט ,צ'נסי,
האנון,מנצ'לקס,סטארלי,שינקס,צ'רובי,סטאנקי ,באדו,רליקאנת'.
פוקימונים שנראו לראשונה :
טוקסיקראווק
אירועים חשובים בפרק:
-אש וחבריו לומדים על מטרתם האמיתית של צוות גלקטיק .
-רג'י נותן לפול חזרה את אלקטראבאז (לא ראינו זאת)
-הקרואנגנק של ברוק התחיל להתחרות עם הטוקיסקראווק של סאטורן.
-פול וגם החברים ממשיכים לעיר פאסטוריה.
דברים שלא ידעתם:
-טוקסיקראווק הוא באמת פוקימון גדול ,לעומת הצורה הקודמת שלו קרואגנק.
-תקציר:
החברים ורג'י מטיילים בעיר וויסלטון ומדברים על הקרב של אש ,רג'י מתכוון להראות להם משהו מאוד מגניב מבלי לספר להם ,הם מגיעים לשדה ומגלים שיש שם אבנים גדולות אבל אלה מטאורים ,כולם נדהמו והמשיכו להסתכל על היופי.
אש ,דון וברוק הלכו לנוח במרכז הפוקימונים פעם אחרונה לפני שהם עוזבים את העיר ,האחות ג'וי המליצה להם להמשיך לעיר פאסטוריה ,בייניתם צוות רוקט מתכנן לגנוב את המטאורים של העיר ,צוות גלקטיק מופיע ומתכנן גם הוא לגנוב את המטאורים ,עם 2 מסוקי ענק וציוד משוכלל הם מתחילים במבצע שהם משתמשים בקופסה שהם גנבו בעיר סוליסאון וזה נראה כמו מפתח משונה.
צוות רוקט מזהים את הצוות ובמיוחד את סאטורן.
במרכז הפוקימונים המכשירים החשמליים לא עובדים ,ומיילין ולקאריו הרגישו מהמכון שמשהו לא בסדר ,גם רג'י הרגיש זאת.
החברים יוצאים החוצה ורואים את צוות גלקטיק ,לפני זה סאטורן מוציא את טוקסיקראווק בשביל להעיף את צוות רוקט ,הם לא ממש "פוחדים".
החברים יצאו ומיילין באה לעזור להם לעצור את זה.. צוות גלקטיק התחיל לגנוב את המטאורים והחברים ניסו לעצור אותם ,קרואנגנק של ברוק מתחיל לריב עם טוקסיקראווק של סאטורן .
רג'י גם מגיע ואיתו ביחד אלקטראבאז ,מיד אחר כך השוטרת ג'י מגיע ועוזרת להם ,החברים מתקיפים ועובדים ביחד ,אפילו פיקאצ'ו ואלקאראבאז ! ,החברים הצליחו להציל את המצב אבל צוות גלקטיק ברחו משם .
החברים נפרדו מרג'י וממיילין וממשיכים למסעם לעיר פאסטוריה!
ספוילר לפרק הבא: נפגוש מאמנת צ'ינגלינג.
דעתי על הפרק:
הפרק היה מאוד מאוד מעניין,צוות רוקט מאוד הצחיק אותי בפרק הזה ..
אהבתי שכולם שיתפו פעולה ,אפילו פיקאצ'ו ואלקטראבאז עבדו ביחד ,התקיפו כולם יחד וצוות גלקטיק ברח.
זהו!
נגמר הפרק!
נהנתם?!
אני שמח! רוצים להנות יותר?
הציעו לי רעיונות לסיקור ואז יהיה כיף יותר מאיי פעם!
ובבקשה תגיבו על המאמץ ותגידו מה אהבתם!
ולא לכתוב הודעות קצרות בלי משמעות כמו:"אחלה סיקור" ,"תודה רבה" ,נא להגיד מה אהבתם בפרק או מה יש לי לשפר.