Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. JONY_BOY
    Guest
    תגידו למה שמתם לפני חצי שנה חוק שאוסר לבקש יותר מ10 אחוז?לדוגמא לבן אדם יש 50 אחוז אז מה הוא צריך לחכות 5 חודשים כדאי להוריד אותם?כל חודש הוא יכול להוריד רק 10 אחוז?אני בטוח שאתם רוצים לעשות הכל לטובת הפורום והכל לטובת המשתמשים שלכם ואני יכול להגיד לכם משהו שאני ועוד לא מעט משתמשים נגד החוק הזה שמותר להוריד רק 10 אחוז בכל חודש אתם לא חושבים שזה קצת חוק קשה?חשבתי אני ועוד מספר משתמשים פה וההצעה היא להציע 20 אחוז בתחילת חודש לדוגמא מישהו שיש לו 40 יוריד 20 אחוז כל חודש ועוד 20 אחוז כל חודש מי שיש לו 50 שיוריד 20 אחוז ועוד 20 אחוז ואחרי חודש עוד 10 אחוז אני ועוד משתמשים חשבנו על זה אז תחשבו על זה ואל תחזירו לי תשובה ישירה תדונו על זה כי זה באמת חוק יותר מידי קשה בתודה JONY .ואני מקווה שהמייסדים יקרא ויגיב פה על זה.

• משתמש מנוסה
    זה כדי שהם יתנהגו יפה ואהזהרה לא תעלה
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

• משתמש מנוסה
    לא מכים איתך ג'וני.. כי אזהרה לא חייבת לרדת רק בנושאים ההלו אלא גם סתךם אם המנהל רואה שאתה מתנהג טוב ולא עושה בעיות אז הוא מוריד לך..

<span style=\'color:red\'>עוצב על ידי רותם שמואלי. (RoTeM)</span>
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>תנו כבוד החתימה הישנה ביותר בפורום!!!חחח</span></span>
    מדריך ליצירת משחק תפקידים - בתהליכי כתיבה

• JONY_BOY
    Guest
    בסדר אני מסכים איתך אבל 10 אחוז בחודש זה כלום לכן הצעתי 20 אחוזים בחודש ככה יהיו מרוצים כולם אלה אם כן מישהו עושה בכוונה בעיות ולא אכפת לו מאזהרות אז את זה אני משאיר לטיפול ההנהלה.

• משתמש מנוסה
    יש אחי משהו במה שאתהאומר ..
    אני מציע שמי שיתנהג טוב מאוד(כלומר יבלוט בפורום) הוא יגיב לא לא יעשה בעיות וכו&#39; אז ירידו לו 20%
    והצעה נוספת מי שהוא ווינ ר אז כל האזהרות שלו נמחקות..

<span style=\'color:red\'>עוצב על ידי רותם שמואלי. (RoTeM)</span>
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>תנו כבוד החתימה הישנה ביותר בפורום!!!חחח</span></span>
    מדריך ליצירת משחק תפקידים - בתהליכי כתיבה

• ~TyLeR~
    Guest
    Originally posted by Michael@May 22 2009, 01:01 AM
    והצעה נוספת מי שהוא ווינ ר אז כל האזהרות שלו נמחקות..
    הצעה זו לא מתקבלת משום שקיימים הרבה מקרים.

נגיד אם למשתמש יש 6 אזהרות לדוגמה והוא ווינר והוא ספאמר גם כן ואם כל האזהרות שלו יימחקו,זה לא יהיה צןדק והוא ימשיך לעבור עוד על החוקים ויסבך את הפורום ויספים פה ואז שוב בחודש הבא ימחקו לו ההודעות ומה יהיה? שימשיך?? זה לא הולך ככה סורי...

• with great power comes great responsibility
    Originally posted by CaTiShinYSaMa@May 21 2009, 11:03 PM
    הצעה זו לא מתקבלת משום שקיימים הרבה מקרים.

נגיד אם למשתמש יש 6 אזהרות לדוגמה והוא ווינר והוא ספאמר גם כן ואם כל האזהרות שלו יימחקו,זה לא יהיה צןדק והוא ימשיך לעבור עוד על החוקים ויסבך את הפורום ויספים פה ואז שוב בחודש הבא ימחקו לו ההודעות ומה יהיה? שימשיך?? זה לא הולך ככה סורי...
    אבל הוא ווינר...
    ווינר=תרומה לפורום או זכייה בפרסים...
    אם הוא ימשיך פשוט יורידו לו תווינר.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

• היכל התהילה
    Originally posted by SexStyle@May 22 2009, 09:09 AM
    אבל הוא ווינר...
    ווינר=תרומה לפורום או זכייה בפרסים...
    אם הוא ימשיך פשוט יורידו לו תווינר.
    אי אפשר להוריד לו ווינר, אחרי הכל החוק אומר שמי שהשקיע מקבל ווינר.

בקיצור מה שבטוח לא נעשה שווינרים יהיה להם 0 אחוז.

עכשיו לנושא העיקרי של ה10%:
    המשתמש מלכתכילה עשה בעיות בפורום ולכן קיבל כל כך הרבה אזהרות, אם הוא יוכל להעלים אותן מהר א אין שום עונש באזהרות, כל הרעיון זה שקשה מאוד למחוק אותן מבחינת המשתמש, ככה משתמשים נותנים יותר חשיבות לאזהרות.
    לדעתי זו חוצפה שמשתמש עשה בעיות בפורום וקיבל אזהרות, אנחנו ברוב טובנו נתנו לכם לבקש הפחתה לאזהרות ועכשיו רוצים עוד?&#33; פעם היינו מורידים אזהרות רק כשהיינו נזכרים שלמשתמש יש הרבה אזהרות ואז בודקים כמה זמן עבר מאז האזהרה האחרונה.
    בברכה,
    אילון, הבעלים של pokemon-IL ומעצב אתרים.
    <div align=\"Center\">

</div>

• JONY_BOY
    Guest
    אבל בגלל שמשתמש אחד או שניים עושים בעיות אז החוק הזה לכל הפורום?יש לי עוד הצעה מי שעושה בעיות תתנו לו באן שילמד לקח ושילמד לכבד את חוקי הפורום אני מכיר כאן מישהו שיש לו 40 אחוזיםא אזהרה אז 4 חודשים יקח כדאי להוריד הכל זה לא קצת מוגזם אחי?אפשר לעשות לפחות 20 במקום 10 ומי שעושה בעיות באן זמני שילמד לקח.

• היכל התהילה
    אני לא דיברתי ספציפית עלך משתמשים, שוט כל משתמש שיש לו אזהרה אז הוא לא קיבל את זה סתם, לך אין את האזהרות שלך סתם ומי שיש לו 4 אחוז אזהרה אין לו סתם, כל אזהרה הוא קיבל בגלל שהוא עשה משהו והעונש זה ששהוא קיבל את האזהרות האלו וקשה להיפטר מהן בקלות
    בברכה,
    <div align=\"Center\">

</div>

• with great power comes great responsibility
    Originally posted by shadow@May 22 2009, 09:49 AM
    אי אפשר להוריד לו ווינר, אחרי הכל החוק אומר שמי שהשקיע מקבל ווינר.

בקיצור מה שבטוח לא נעשה שווינרים יהיה להם 0 אחוז.

עכשיו לנושא העיקרי של ה10%:
    המשתמש מלכתכילה עשה בעיות בפורום ולכן קיבל כל כך הרבה אזהרות, אם הוא יוכל להעלים אותן מהר א אין שום עונש באזהרות, כל הרעיון זה שקשה מאוד למחוק אותן מבחינת המשתמש, ככה משתמשים נותנים יותר חשיבות לאזהרות.
    לדעתי זו חוצפה שמשתמש עשה בעיות בפורום וקיבל אזהרות, אנחנו ברוב טובנו נתנו לכם לבקש הפחתה לאזהרות ועכשיו רוצים עוד?&#33; פעם היינו מורידים אזהרות רק כשהיינו נזכרים שלמשתמש יש הרבה אזהרות ואז בודקים כמה זמן עבר מאז האזהרה האחרונה.
    אין שום חוק כזה,מותר לכם לבטל פרסים.
    משתמש ווינר צריך להיות דוגמא ומופת :rolleyes: כמוני חחחח

קראו נושא שאני עומד לפתוח במשוב-הצעה לאיך יתנהלו האזהרות.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

• JONY_BOY
    Guest
    טוב חבל שאתם ההנהלה לא חושבים על ההצעה להוריד קצת את חומרת העונש להוריד 20 אחוז במקום 10 אני את שלי אמרתי דברתי עם לא מעט משתמשים ולא הרבה מרוצים מהחוק הזה ואני אחד מהם אם אין לכם מחשבה לשנות קצת את החוק של אהזהרות אז אני לא יכול לעשות כלום מה שבטוח שאני ועוד עשרה משתמשים פה שדבירו איתי בפרטי לא מרוצים מהחוק הזה וחבל שאתם לא מתחשבים בהצעה שהצעתי שפתחתי את הנושא אז תנעלו ושתהיה שבת שלום.

• היכל התהילה
    ברור שמשתמשים אחרים לא יתנגדו לחוק זה, גם אם תציע חוק שכל המשתמשים יועלו לדרגות בעלים הם לא יתנגדו, אבל אנחנו נעשה את זה? לא.

זה שלמשתמש יש הרבה אחוזי אזהרה זה אומר שהוא עשה הרבה עבירות, אז דווקא אלו שעשו הרבה עבירות צריכים לקבל הטבות כאלו?

ולSexStyle:
    אין רשמית חוק כזה אלב הכרזנו שמי שישיקע יקבל ווינר וזה גם יעודה של הדרגה הזו..
    בברכה,
    <div align=\"Center\">

</div>

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •