"אני גם רוצה למצוא פוקימון רעל" אני אומר לה בשמחה "אז איפה האזור הזה?"Originally posted by momo3@Jun 23 2009, 01:25 PM
omeriko
"יש מלא פוקימוני רעל, בדרך כלל פינק מנהיג מכון פוקימוני הרעל תופס שם את כל הפוקימונים שלו או מתאמן שם." אמרה אוולין.
אני רץ לעבר הקולות בשיא המהירותOriginally posted by momo3@Jun 23 2009, 12:25 PM
trevis222
אתה קופץ אל תוך הבור, אתה לר רואה פוקימונים אתה רק רואה עשן שמגיע מכל מני חורים שנימצאים בבור ואתה רואה מלא מערות קטנות וחלקם ממש גדולות, אתה שומע רעשים מאחת המערות.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
מוציא את פיפלאפ אקספסקיו ובלבזאור ואומר להם לתקוף אותם בעלי תער גחלת ובבועות עד שהם יילכוOriginally posted by momo3@Jun 23 2009, 01:25 PM
arad1021
אני אומר לך שאתה עדיין לא הגעתה למכון, למה בכוח.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לפתע אתה רואה את העיר מרחוק, אתה מנסה ללכת שלם אבל הבידרילים חוסמים אותך.
אני מתחיל לברוח אל עבר היער, למקום שאין בו כמעט אנשים.Originally posted by momo3@Jun 23 2009, 01:25 PM
זאב על מקל
אתה ומרים את הביצה לפתע אתה רואה שהיא עומד לפקוע עם המאמנים האחרים יראו אז זה הם ירצו גם את הפוקימון.
"חוץ מזה, אם הם ישאלו אותי אני אגיד שאני מצאתי את הביצה והיא שייכת לי" חשבתי לעצמי.
ספוילר
omeriko
"בוא אחרי." אמרה אוולין, אתה מתחיל ללכת אחרי אוולין, אתה רואה שהעצים מתחילים להראות יבשים יותר ושחלקם מתים.
"טוב תמשיך מפה ישר את שתיראה שדה ירוק מלא פרחים." אמרה אוולין.
trevis222
אתה רץ אל המערה ורואה מלא אווים ()
arad1021
הפוקימונים שלך תוקפים את הבידרילים ומבריחים אותם, אתה רץ במהירות אל העיר ותוך כמה דקות אתה מגיע אל העיר.
אתה רואה שרוב הבתים בנוייים ל העצים, לפתע אתה רואה את מכון הרעל על עץ אחד.
זאב על מקל
אתה הולך לכיוון העיר לפתע הביצה מתחילה לזהור, לפתע מן הביצה בוקע פוצ'יינה זוהר.
![]()
"אוקי תודה" אני אומר והולך בדרך ומחפש פוקימוני רעל טוביםOriginally posted by momo3@Jun 23 2009, 02:16 PM
omeriko
"בוא אחרי." אמרה אוולין, אתה מתחיל ללכת אחרי אוולין, אתה רואה שהעצים מתחילים להראות יבשים יותר ושחלקם מתים.
"טוב תמשיך מפה ישר את שתיראה שדה ירוק מלא פרחים." אמרה אוולין.
omeriko אתה הזוכה בפרס של עמוד 65 תשלח אלי בפרטי פוקימון שהייתה רוצה לפתח והוא יתפתח לך
omeriko
את ממשיך ללכת לפתע אתה רואה מלא אקנסים על העצים ()
אני זורק פוקדור על אחד הבידרילים בשביל ללכוד אותוOriginally posted by momo3@Jun 23 2009, 02:16 PM
arad1021
הפוקימונים שלך תוקפים את הבידרילים ומבריחים אותם, אתה רץ במהירות אל העיר ותוך כמה דקות אתה מגיע אל העיר.
"שלום פוצ'יינה" אני אומר בנעימות.Originally posted by momo3@Jun 23 2009, 02:16 PM
זאב על מקל
אתה הולך לכיוון העיר לפתע הביצה מתחילה לזהור, לפתע מן הביצה בוקע פוצ'יינה זוהר.
![]()
"אני גאווין, ברוך הבא לצוות שלי. אנחנו נהיה חברים טובים, בסדר?"
ספוילר
וואי איזה יום טוב גם אקנס גם לפתח ^_^Originally posted by momo3@Jun 23 2009, 02:20 PM
omeriko אתה הזוכה בפרס של עמוד 65 תשלח אלי בפרטי פוקימון שהייתה רוצה לפתח והוא יתפתח לך
omeriko
את ממשיך ללכת לפתע אתה רואה מלא אקנסים על העצים ()
אני בוחר בבורמי
___
"טוב צא סטריפין תתקוף את כולם חוץ מאחד במערבולת ואז את זה שנשאר תשתמש בדחיפה!"
"שוב סופת חול ואז נשיכה משולבת בשריטה!" אני אומרOriginally posted by momo3@Jun 23 2009, 12:38 AM
Dingo
לרביטר יוצר סביבו סופת חול וברגע שהוא מתקרב אל בויזל הוא תוקף אותו בנשיכה.
בויזל המבוהל מעיף את הלרביטאר ותוקף אותו במהירות, לרביטר חומק במהירות.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני מוציא את מריל ואומר לו "מריל אקדח מים על אחד האווים"Originally posted by momo3@Jun 23 2009, 01:16 PM
trevis222
אתה רץ אל המערה ורואה מלא אווים ()
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
arad1021
אתה לא מספיק לזרוק אליהם את הפוקדור הם ברחו כבר, אתה רץ במהירות אל העיר ותוך כמה דקות אתה מגיע אל העיר.
זאב על מקל
הפוצ'יינה מלקק אותך מרוב שמחה הוא ממש אוהב אותך.
omerikoכ
הבורמי שלך יתפתח בקרוב.
~~~~~~~~~~~~~~~~
סטריפין תוקף במערבולת ומפיל את כל האקנסים מהעץ, כל האקסנים בורחים חוץ מאחד שתוקף בעוקץ רעל ומרעיל את סטריפין שלא מצליח להלחם יותר, לפתע הפוקדור של בורמי נפתח ובורמי יוצא.
Dingo
לרביטאר עושה עם פעם את השילוב של סופת חול ונשיכה, לפתע בויזל תוקף באקדח מים שהופף את כל סופת החול שהופכת לסופת בוץ, כל הבוץ נופל על לרביטאר והשמש מקשה את הבוץ על לרביטאר.
trevis222
מריל פוגע באחד מהאיווים באקדח מים ופוגע בו חזק, לפתע כל האיווים תוקפים את מריל ומחסלים את מריל.
"סטריפין חזור! בורמי תשתמש בחבטה ואם הוא תוקף תשתמש בהגנה!" אני אומר לו במהירותOriginally posted by momo3@Jun 23 2009, 02:45 PM
omerikoכ
הבורמי שלך יתפתח בקרוב.
~~~~~~~~~~~~~~~~
סטריפין תוקף במערבולת ומפיל את כל האקנסים מהעץ, כל האקסנים בורחים חוץ מאחד שתוקף בעוקץ רעל ומרעיל את סטריפין שלא מצליח להלחם יותר, לפתע הפוקדור של בורמי נפתח ובורמי יוצא.
"אוקיי פוצ'יינה!, תכנס לכדור שלך!" אני אומר בנעימות ומצחקק מהדיגדוגים של הכדור.Originally posted by momo3@Jun 23 2009, 02:45 PM
זאב על מקל
הפוצ'יינה מלקק אותך מרוב שמחה הוא ממש אוהב אותך.
"או שבעצם..." אני אומר ומוסיף: "מה אתה מעדיף, להישאר מחוץ לכדור שלך או להיכנס לתוך הכדור?"
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)