"קדימה מדקיפ, צא!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "התחל עם סטירת בוץ!" אני מצווה עליו.Originally posted by momo3@Jun 24 2009, 02:53 PM
Ferrari
אתה נירשם לתחרות ותוך כמה דקות אתה עולה לזירה, מולך יש מאמן ויש לו קרבי ()
"קדימה מדקיפ, צא!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "התחל עם סטירת בוץ!" אני מצווה עליו.Originally posted by momo3@Jun 24 2009, 02:53 PM
Ferrari
אתה נירשם לתחרות ותוך כמה דקות אתה עולה לזירה, מולך יש מאמן ויש לו קרבי ()
"מוטים תנסה להזיז את הכנפיים שלך בשביל להשתחרר ממנו אם זה לא מצליח תפעיל כוח סודי והגנה!"Originally posted by momo3@Jun 24 2009, 02:53 PM
omeriko
מוטים תוקף בכח נסתר ואקנס תוקף בעוקץ רעל כתגובה ונוצר פיצוץ, מוטים לא מוותר הוא מחפש את אקנס ומוצא אותו.
מוטים תוקף את אקנס בחבטה ופוגע חזק בקנס, אקנס לא מוותר הוא תוקף בקשירה ותופס את מוטים בעזרת הגוף שלו ומתחיל ללחוץ עליו.
trevis222
אקספסקיו תוקף בריח בלש ומצליח לחמוק מעוד כמה איווים אבל הוא מתעייף, לפתע איווי אחד תקף את אקספסקיו בחבטה ופגע בו חזק, אקספסקיו התעלף.
זאב על מקל
אתה מבקש ממשהו לעזור לך להגיע לחוף הוא אומר לך לאן ללכת ואתה הולך לחוף.
לפתע אתה רואה פארק פוקימוני מים שאפשר לתפוס בו פוקימוני מים.
Ferrari
מדקיפ תוקף בסטירת בוץ חזק שפוגעת בקרבי ופוצע אותו, קרבי תוקף בבועות אבל מקיפ חומק.
omeriko
מוטים ומצליח להתשחרר ואז מוטים תוקף בכח נסתר ופוגע חזק באקנס, אקנס מחוסל.
אני אכנס אל הפארק ואחפש לי פוקימון מים.Originally posted by momo3@Jun 24 2009, 03:09 PM
זאב על מקל
אתה מבקש ממשהו לעזור לך להגיע לחוף הוא אומר לך לאן ללכת ואתה הולך לחוף.
לפתע אתה רואה פארק פוקימוני מים שאפשר לתפוס בו פוקימוני מים.
ספוילר
אני הולך לאזור האור למצוא את פינקOriginally posted by momo3@Jun 24 2009, 03:45 AM
arad1021
אתה רואה שהמכון סגור על דלת המכון יש מודע "אני באזור האסור ממני פינק מנהל מכון הרעל."
זאב על מקל
אתה ניכנס אל תוך פארק המים לפתע אתה רואה קורפיש() חזק מאוד כל פוקימון מים שנילחם בו בפארק מפסיד לו.
arad1021
אתה הולך אל אזור היער האסור אבל אתה לא מוצא אותו אתה לא כך כך ידע איפה הוא או מזה אזור היער האסור.
אתה הולך ביער ומחפש את האזור האסור לפתע אתה ניתקל במאמנת אחת.
אתה רואה שיש לה על החולצה סמל של שומרת יערות אולי הוא תוכל לעזור לך.
![]()
לפני שאני נלחם נגדו אני בודק איזה פוקימונים מעולפים שם, אולי אני אלכוד אחד מהם.Originally posted by momo3@Jun 24 2009, 03:40 PM
זאב על מקל
אתה ניכנס אל תוך פארק המים לפתע אתה רואה קורפיש() חזק מאוד כל פוקימון מים שנילחם בו בפארק מפסיד לו.
ספוילר
"פוכדור צא! הייתה נהדר ברפול!" אני אומר בשמחהOriginally posted by momo3@Jun 24 2009, 02:53 PM
Dingo
ברפול תוקף בפצצת קרח ופוגע ברגליו של בויזל ואז ברפול תוקף בחבטה ומחסל סופית את בויזל.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני שואל אותה אם היא יודעת איפה זה האזור האסור ואם היא יכולה לקחת אותי לשםOriginally posted by momo3@Jun 24 2009, 03:40 PM
arad1021
אתה הולך אל אזור היער האסור אבל אתה לא מוצא אותו אתה לא כך כך ידע איפה הוא או מזה אזור היער האסור.
אתה הולך ביער ומחפש את האזור האסור לפתע אתה ניתקל במאמנת אחת.
אתה רואה שיש לה על החולצה סמל של שומרת יערות אולי הוא תוכל לעזור לך.
![]()
התחמק והשתמש בחבטהkretorrbwly
זה קרב רגיל.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קדימה ופוריאון תוקף באקדח מים." אמרה המאמנת, ופוריאון עומד לתקוף באקדח מים.
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
אני זורק פוקדור על אחד האווים ומחזיר את אקספסקיוOriginally posted by momo3@Jun 24 2009, 02:09 PM
trevis222
אקספסקיו תוקף בריח בלש ומצליח לחמוק מעוד כמה איווים אבל הוא מתעייף, לפתע איווי אחד תקף את אקספסקיו בחבטה ופגע בו חזק, אקספסקיו התעלף.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
"עבור להתקלה!" אני מצווה עליו "לאחר מכן, אקדח מים!" אני מוסיף.Originally posted by momo3@Jun 24 2009, 03:09 PM
Ferrari
מדקיפ תוקף בסטירת בוץ חזק שפוגעת בקרבי ופוצע אותו, קרבי תוקף בבועות אבל מדקיפ חומק.
זאב על מקל
אתה רואה מלא וופרים מחוסלים הם ניראים חלשים מאוד.
Dingo
בויזל ניתפס בפוקדור בתוך שניות, ברפול מרוצה מאוד מכך שהוא ניצח את בויזל.
arad1021
"שמי אוולין, מה שמך? האזור האסור הוא אזור מסוכן מאוד אתה בטוח שאתה רוצה ללכת לשם?" שאלה אוולין.
omeriko
הפוקדור פוגע באקנס ותופס אותו תוך שניות, כל הכבוד תפסתה אקנס.
kretorrbwly
פיבאס חומק ותוקף את ופוריאון בחבטה ופוריאון חומק ותוקף שוב באקדח מים אבל פיבאס תוקף בהתזה וחספ את אקדח המים במזל.
trevis222
הפוקדור לא מצליח לתפוס את אחד מהאיווים, אתה רואה שלאיווים יש מחסור באוכל והם מאוד רעבים.
Ferrari
מדקיפ עוד לא למד אקדח מים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מדקיפ תוקף בחבטה ופוגע חזק בקרבי שלא מוותר ומנצל את הקירבה של מדקיפ עליו הוא תוקף את מדקיפ באחיזת צבט ופוגע חזק במדקיפ.
"סטירת בוץ לפניו על מנת שישחרר אותך! לאחר מכן, חבטה!" אני מצווה.Originally posted by momo3@Jun 24 2009, 09:00 PM
Ferrari
מדקיפ עוד לא למד אקדח מים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מדקיפ תוקף בחבטה ופוגע חזק בקרבי שלא מוותר ומנצל את הקירבה של מדקיפ עליו הוא תוקף את מדקיפ באחיזת צבט ופוגע חזק במדקיפ.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)