"יופי פיצ'ו עכשיו תשתמש בגל רעם ובחבטת זנב"Originally posted by momo3@Jun 26 2009, 12:48 AM
arad1021
פיצ'ו תוקף בזעזוע רעם ומשתק את קרוגנאק, קרוגנאק מתקשה לתקוף.
________________________________---------
מה מקבל פותח עמוד 100?
"יופי פיצ'ו עכשיו תשתמש בגל רעם ובחבטת זנב"Originally posted by momo3@Jun 26 2009, 12:48 AM
arad1021
פיצ'ו תוקף בזעזוע רעם ומשתק את קרוגנאק, קרוגנאק מתקשה לתקוף.
________________________________---------
מה מקבל פותח עמוד 100?
Loveless
הוא ילמד עוד מתקפות חדשות בקרוב, הוא למד מתקפה חדשה לא מזמן
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קרוגנאק מתעצבן ותוקף בהדהמה עוד לפני שמוטים תוקף בהגנה, מוטים נפגע אבל לא מוותר הוא תוקף בחבטה אבל קרוגנאק חומק במהירות.
arad1021
אני עוד לא מה יהיה הפרס אני אחשוב על משהו מגניב זה בטוח, אבל תתכונן בעמוד 80 יש פרס אני לא אספר מה הוא.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיצ'ו תוקף בגל רעם ומחשמל חזק את קרוגנאק, קרוגנאק מתרפס ויוצא מהשיתוק החשמלי.
ואז קרוגנאק תוקף בסטירת בוץ, פיצ'ו ניפגע חזק מאוד ומתקשה לקום.
"פיצ'ו קדימה אתה יכול לעשות את זה" אומר לו במטרה לעודד אותו ואגיד לו "תשתמש בגל רעל ואז תקפוץ עליו עם מכת זנב כדי לנצח אותו" אומר ואקווה שהמהלך יצליח כי זה הקרב הראשון שלי עם פיצ'וOriginally posted by momo3@Jun 26 2009, 12:59 AM
arad1021
אני עוד לא מה יהיה הפרס אני אחשוב על משהו מגניב זה בטוח, אבל תתכונן בעמוד 80 יש פרס אני לא אספר מה הוא.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיצ'ו תוקף בגל רעם ומחשמל חזק את קרוגנאק, קרוגנאק מתרפס ויוצא מהשיתוק החשמלי.
ואז קרוגנאק תוקף בסטירת בוץ, פיצ'ו ניפגע חזק מאוד ומתקשה לקום.
"קדימה מוטים אל תוותר! תקוף עם כוח סודי וחבטה!"Originally posted by momo3@Jun 26 2009, 12:59 AM
Loveless
הוא ילמד עוד מתקפות חדשות בקרוב, הוא למד מתקפה חדשה לא מזמן
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קרוגנאק מתעצבן ותוקף בהדהמה עוד לפני שמוטים תוקף בהגנה, מוטים נפגע אבל לא מוותר הוא תוקף בחבטה אבל קרוגנאק חומק במהירות.
arad1021
פיצ'ו קם בקושי מהריצפה ועד שהוא זז קרוגנאק כבר תוקף אותו בעוקץ רעל ופגע בו חזק.
פיצ'ו חוטף הרעלה.
Loveless
מוטים לא מוותר הוא תוקף את קרוגנאק בכוח נסתר ופוגע בו בהצלחה, קרוגנאק ניפצע.
קרוגנאק מנסה לקום אבל אז מוטים תוקף בחבטה ומחסל את קרוגנאק סופית.
פינק מחזיר את קרוגנאק לפוקדור ומוציא במקומו ארבוק עצבני במיוחד שניראה גם מאוד חזק.
![]()
"פיצ'ו תנסה להשתמש בגל רעם הכי חזק שאתה יכל"Originally posted by momo3@Jun 26 2009, 02:33 AM
arad1021
פיצ'ו קם בקושי מהריצפה ועד שהוא זז קרוגנאק כבר תוקף אותו בעוקץ רעל ופגע בו חזק.
פיצ'ו חוטף הרעלה.
arad1021
קרוגנאק תוקף בסטירת בוץ ומחסל סופית את פיצ'ו.
"טוטודייל, השתמש באקדח מים על הרצפה כדי לחטוף תנופה למעלה, ואז תסתובב במהירות ותשתמש שוב באקדח מים, זה יפגע על בטוח באוקטילרי ומרוב המהירות והתנועה של המים הנזק אמור לגדול!" אני צועקOriginally posted by momo3@Jun 26 2009, 12:48 AM
זאב על מקל
אני לא זוכר ששאלתה אותי את זה אבל לא שמנה צ'ארמינגו הוא מסוג רגיל, וכשהוא מתפתח הוא סוג מעופף רגיל.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל תוקף את אוקטלרי בחבטה אבל לפני שהוא מספיק להגיע אל אוקטלרי, אוקטלרי תוקף בפיצוץ סלע וזורק על טוטודייל סלעים ופוגע בטוטודייל חזק.
טוטודייל חוטף סחרחורת.
אני כן שאלתי ולא ענית..
בכ"מ, תודה P:
ספוילר
אני הולך משם שאני מסתכל במבט עצוב במנהיגOriginally posted by momo3@Jun 25 2009, 11:48 PM
trevis222
האיווים אוכלים ואז הם משחקים המנהיג של השבט של האיווים מחכה שתלך כמו שהבטחתה.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
"אווה ארבוק!" אני אומר באושר "טוב מוטים בוא תנסה להחזיק מעמד כוח סודי וחבטה!"Originally posted by momo3@Jun 26 2009, 02:33 AM
Loveless
מוטים לא מוותר הוא תוקף את קרוגנאק בכוח נסתר ופוגע בו בהצלחה, קרוגנאק ניפצע.
קרוגנאק מנסה לקום אבל אז מוטים תוקף בחבטה ומחסל את קרוגנאק סופית.
פינק מחזיר את קרוגנאק לפוקדור ומוציא במקומו ארבוק עצבני במיוחד שניראה גם מאוד חזק.
![]()
"מהר בוייזל תשלח כמה שיותר בומים קולים כדי לפרק את המערבולת! ואז אקדח מים משולב במהירות!" אני אומרOriginally posted by momo3@Jun 25 2009, 11:58 PM
Dingo
בויזל תוקף במתקפה מהירה אבל קלמפרל שולח עליו מערבולת רצינית בויזל עומד להיכנס במערבולת ולהיפגע חזק.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"צא בלבזאור" אני אומר ומוציא את בלבאור ואומר לו "בלבזאור תשתמש בזרע עלוקה ומיד אחרי זה בחבטה"Originally posted by momo3@Jun 26 2009, 05:15 AM
arad1021
קרוגנאק תוקף בסטירת בוץ ומחסל סופית את פיצ'ו.
"נסה לצאת מזה מדקיפ! תן לעצמך כמה סטירות עם הזנב!" אני מצווה עליו.Originally posted by momo3@Jun 25 2009, 11:30 PM
Ferrari
מדקיפ תוקף בסטירת בוץ אבל סלווברו חומק ותוקף בבילבול וגורם למדקיפ נזק רציני.
מדקיפ לא יודע לאן לתקוף הוא מבולבל מדי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הזירה נמצאת ליד מקור מים?
זאב על מקל
טוטודייל תוקף באקדח מים אבל הוא פוגע באזור אחר במקום לפגוע באוקטלרי בגלל הסחרחורת.
אוקטירלרי תוקף את טוטודייל ביריה מלוכלכת ופוגע חזק בטוטודייל שחוטף הרעלה.
trevis222
אתה יוצא מהמערה של האיווים וממשיך ללכת לפתע אתה שומע עוד קולות ממערה אחרת.
Loveless
מוטם תוקף בכוח נסתר אבל ארקוב חומק, אקבוק לוקח תנופה הוא קופץ לגובה לכיוונו של מוטים ותוקף בניב אש בופוגע חזק במוטים שנופל על הריצפה במהירות.
ואז שארבוק ומוטים נוחתים על הריצפה ארבוק תוקף בקשירה מוטים לא יכול לזוז, ואז ארבוק זורק את מוטים בעזרת הזנב שלו על קיר המכון.
מוטים מחוסל.
Dingo
בויזל תוקף את המערבולת בבומים על קוליים ללא הפסקה אבל המערבולת לא מתפוצצת, המערבולת פוגעת בבויזל ומעיפה אותו על אחד האבנים בזירה.
ואז בויזל מתגלגל על האבנים ונופל אל תוך ההמים.
אתה קוראה לו לעלות בחזרה מעל פני המים ולתקוף את קלמפרל אבל הוא לא מגיב.
לפתע בויזל עולה על פני המים כל גופו צף והוא לא מגיב, בויזל מחוסל.
arad1021
בלבאזור תוקף בזרע עלוקה, קרוגנאק רץ במהירות ומצליח לחמוק מזרע העלוקה.
בלבאזור מנצל את זה שקרוגנאק בר עייף ותוקף אותו בחבטה, קרוגנאק עף על קיר המכון.
קרוגנאק לא מוותר הוא עומד לתקוף את בלבאזור בעוקץ רעל.
Ferrari
הזירה היא בעצם בריכה ויש עליה מלא אבנים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מדקיפ תוקף את עצמו ומתאפס אבל סלווברו מנצל את זה שמדקיפ תוקף את עצמו.
סלווברו תוקף במתקפת חבטת ראש ופוגע חזק במדקיפ.
"בזבזאור תתחמק ותשתמש בזרע עלוקה ומיד אחרי זה בחבטה" אצעק לו ואקווה שהוא ייפגע הוOriginally posted by momo3@Jun 26 2009, 06:48 PM
arad1021
בלבאזור תוקף בזרע עלוקה, קרוגנאק רץ במהירות ומצליח לחמוק מזרע העלוקה.
בלבאזור מנצל את זה שקרוגנאק בר עייף ותוקף אותו בחבטה, קרוגנאק עף על קיר המכון.
קרוגנאק לא מוותר הוא עומד לתקוף את בלבאזור בעוקץ רעל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)