"שוב זנב ברזל שינקס" אני אומר לוOriginally posted by momo3@May 29 2009, 02:36 PM
Raichu sama
שניקס תוקף בזנב ברזל, ופוגע חזק בבאגון ומעיף אותו על קיר המערה.
"שוב זנב ברזל שינקס" אני אומר לוOriginally posted by momo3@May 29 2009, 02:36 PM
Raichu sama
שניקס תוקף בזנב ברזל, ופוגע חזק בבאגון ומעיף אותו על קיר המערה.
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"לא לא אני רציני! אני רק רוצה ללטף אותם ולהאכיל אותם! באמת, רציתי ללכוד אותם אבל עכשיו אני רואה, שפה טוב להם, אני לא רוצה לקחת אותם מפה, תאמין לי!" אני אומרOriginally posted by momo3@May 29 2009, 01:36 PM
דרטיני לשלטון!
"מה אתה חושב שאתה עושה פה, ידעתי שמשהו עוקב אחרי אבל לא ראיתי מי זה.
אתם המאמנים רק רוצים לתפוס את הפוקימונים האגדיים והחזקים, אני מזהיר אותך לך מכאן עכשיו אחרת אני אשתמש בכח שלי!" אמר המאמן בכעס.
"בסדר, אבל רק עוד דבר אחד.Originally posted by momo3@May 29 2009, 01:36 PM
norg
"אמרתי לך עם אתה רוצה שהפוקימון יצא מהאגם תלך על הגשר והוא יצא, אם אני אראה שאתה מסתבך אני אנסה לעזור לך." אמר המאמן
אני תופס את הפוקימון הזה, ברור?"
"וואו אני לא יודע במי לבחור" אני אומרOriginally posted by momo3@May 29 2009, 12:36 PM
איש-האיש
אתה מגיע אל הקופה וקונה כרטיס, אתה ניכנס אל גן העדן שלפוקימוני מים.
אתה מסתובב באזור ורואה סקווירטל () בויזל (
) ומריל (
)
אני מוציא את אקספסקיו ואמר לו "אקספסקיו בכל הכוח חבטה על סקווירטל ואז ריח ביש"
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
Raichu sama
שינקס תוקף בזנב ברזל אבל לפתע באגון הודף את המתקפה בנשיכה וזורק את שינקס על הריצפה ופוצע אותו קשה.
שינקס ניראה מסוחרר.
דרטיני לשלטון!
המאמן נותן לך אוכל להאכיל את הדרטיני, בזמן זה סטריפין ניכנס לתוך האגם.
כעבור כמה מן האגם יוצא דרגונייר() עצבני וסטריפין קשור בזנבו.
"אוי לא, דרגונייר תוקף בקשירה על סטריפין צריך לשחחר את סטריפין מהר אחרת הוא יחנק." אמר המאמן.
norg
"לי אין בעיה, אבל אין סיכוי שתצליח לתפוס אותו." אמר המאמן ותחיל לצחוק.
איש-האיש
סקווירטל מבחין באקספסקיו וחומק מיד, ואז סקווירטל תוקף בבועות, אבל אקספסקיו תוקף בריח בלש וחומק מהבועות.
"הו אני אתפוס אותו.Originally posted by momo3@May 29 2009, 01:48 PM
norg
"לי אין בעיה, אבל אין סיכוי שתצליח לתפוס אותו." אמר המאמן ותחיל לצחוק.
קדימה אקספסקיו, בוא נראה לו מה זה"
עולה על הגשר
"שינקס!תנסה להתאושש ואז טעינה!"Originally posted by momo3@May 29 2009, 02:48 PM
Raichu sama
שינקס תוקף בזנב ברזל אבל לפתע באגון הודף את המתקפה בנשיכה וזורק את שינקס על הריצפה ופוצע אותו קשה.
שינקס ניראה מסוחרר.
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
מרוב היסטריה אני צועק:Originally posted by momo3@May 29 2009, 01:48 PM
דרטיני לשלטון!
המאמן נותן לך אוכל להאכיל את הדרטיני, בזמן זה סטריפין ניכנס לתוך האגם.
כעבור כמה מן האגם יוצא דרגונייר() עצבני וסטריפין קשור בזנבו.
"אוי לא, דרגונייר תוקף בקשירה על סטריפין צריך לשחחר את סטריפין מהר אחרת הוא יחנק." אמר המאמן.
"דרטינים, תתקפו את דרגונייר בשיא הכוח, למרות שאני לא המאמן שלכם!"
וא אני קופץ למים, שוחה אל דרגונייר ומתחיל להכות בו
"אקספסקיו תחפש באזור אבן קטנה זרוק על סקוירטל ואז חבטה" אני אומרOriginally posted by momo3@May 29 2009, 12:48 PM
איש-האיש
סקווירטל מבחין באקספסקיו וחומק מיד, ואז סקווירטל תוקף בבועות, אבל אקספסקיו תוקף בריח בלש וחומק מהבועות.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
He's frozen,
The great believer,
Doesn't believe anyone
norg
אתה עולה באיטיות על הגשא לפתע אתה רואה שמשהו זז במים, מן המים יוצא הפוקימון, הוא עצבני במיוחד.
Raichu sama
שינקס תוקף בטעינה אבל באגון חומק ותוקף בנשיכה שוב, שניק צורח מכאב.
דרטיני לשלטון!
הדרטינים לא עוזרים לך הדרגונייר היא כניראה אמא שלהם, אתה מצליח לשחרר את סטריפיןאבל דרגוניר תופס אותך ותוקף אותך בקשירה.
אתה לא מצליח לזוז.
המאמן מוציא מגבי() "מגבי ערפיח" אומר המאמן, מגבי תוקף את דרגוניר והוא משחרר אותה וחוזר חזרה לתוך האגם וגם הדרטינים.
אתה חוזר אל האדמה.
"ראיתה למה גרמתה עכשיו!" אמר המאמן בכעס.
איש-האיש
אקספסקיו לא מוצא אבן הוא תוקף בחבטה אבל סקווירטל חומק שוב ותוקף בבועות אבל הפעם אקספסקיו חוטף את הבועות במכה ישירה.
אקספסקיו נופל על החול ולא מצליח לזוז מרוב כאב.
"אקספסקיו אני יודע שאתה יכול לקום אתה חזק ותנצח אותן קום בבקשה ותן לי ריח ביש וחבטה" אני אומרOriginally posted by momo3@May 29 2009, 01:00 PM
איש-האיש
אקספסקיו לא מוצא אבן הוא תוקף בחבטה אבל סקווירטל חומק שוב ותוקף בבועות אבל הפעם אקספסקיו חוטף את הבועות במכה ישירה.
אקספסקיו נופל על החול ולא מצליח לזוז מרוב כאב.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
He's frozen,
The great believer,
Doesn't believe anyone
איש-האיש
אקספסקיו קם הוא תוקף בריח בשל וחומק מהבועות של סקוווירטל, הוא תוקף בחבטה ומעיף את סקווירטל על אחת האבנים, סקווירטל ניכנס לתוך השריון שלו ולא יוצא החוצה.
"למה גרמתי?!" אני צורח עליו: "למה, לכך שהפוקימון שלי לא מת?!, אם כזה לא אכפת לך מפוקימונים, אז לך! אני כמעט מתי הרגע ומה אכפת לך? אכפת לך שהדרטיני הלכו? אז לך תצלול לחפש אותם! אולי אפילו תישאר שם!" אני צועק עליו ומתרחק לגדה המרוחק של האגם.Originally posted by momo3@May 29 2009, 02:00 PM
דרטיני לשלטון!
הדרטינים לא עוזרים לך הדרגונייר היא כניראה אמא שלהם, אתה מצליח לשחרר את סטריפיןאבל דרגוניר תופס אותך ותוקף אותך בקשירה.
אתה לא מצליח לזוז.
המאמן מוציא מגבי() "מגבי ערפיח" אומר המאמן, מגבי תוקף את דרגוניר והוא משחרר אותה וחוזר חזרה לתוך האגם וגם הדרטינים.
אתה חוזר אל האדמה.
"ראיתה למה גרמתה עכשיו!" אמר המאמן בכעס.
"טוב אין לי משהו טוב יותר לעשות" אני זורק פוקדור על סקווירטלOriginally posted by momo3@May 29 2009, 01:08 PM
איש-האיש
אקספסקיו קם הוא תוקף בריח בשל וחומק מהבועות של סקוווירטל, הוא תוקף בחבטה ומעיף את סקווירטל על אחת האבנים, סקווירטל ניכנס לתוך השריון שלו ולא יוצא החוצה.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
He's frozen,
The great believer,
Doesn't believe anyone
דרטיני לשלטון!
אתה הולך לצד השני של האגם, ויושב שם.
אתה רואה שהמאמן ההוא הולך, אתה ממשיך לשבת, לפתע דרטיני אחד יוצא מהאג ומסתקל עליך הוא ניראה רעב.
איש-האיש
הפוקדור מכניס לתוכו את סקווירטל ומיתנדנד מצד לצד, כעבור כמה דקות הפוקדור ניפתח סקווירטל יוצא ממנו ובורח אל המים.
אתה ממשיך לחפש פוקימוני מים ורואה פוקימון צלופח מוזר.
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)