"זה לא אומר שהיא מתה" אני פוסל שובOriginally posted by momo3@Jun 20 2009, 02:14 PM
The King Dratini
"היא מתה, הרופאה אמר שהיא הגיע לפה במצב גרוע והכדור פגע לה בדיוק בלב" אמרה אוולין.
"זה לא אומר שהיא מתה" אני פוסל שובOriginally posted by momo3@Jun 20 2009, 02:14 PM
The King Dratini
"היא מתה, הרופאה אמר שהיא הגיע לפה במצב גרוע והכדור פגע לה בדיוק בלב" אמרה אוולין.
The King Dratini
"הרופאים אמרו שהיא מתה, אני לא יודעת עכשיו מה לעשות." אמרה אוולין מהמשיכה לבכות.
אני מנסה להגיע לחור בתיקרהOriginally posted by momo3@Jun 26 2009, 11:33 PM
טוב בעמוד 80 יש פרס אני לא אגיד עדיין מה הוא אבל יש למה לצפות, אני רוצה לעשות הלילה מרתון תגובות אז תגיבו הרבה כי אני רוצה להגיע לעמוד 80
trevis222
לא הבנתי מה כתבתה, מה אתה עושה בדיוק?
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
אני לא מאמין ויוצא החוצהOriginally posted by momo3@Jun 27 2009, 09:25 AM
The King Dratini
"הרופאים אמרו שהיא מתה, אני לא יודעת עכשיו מה לעשות." אמרה אוולין מהמשיכה לבכות.
"לא תודה! יש פוקימון רעל או עשב אחר?" אני שואלOriginally posted by momo3@Jun 27 2009, 09:13 AM
Dingo
"פוקימון אש לא תמצא פה אבל אני יודעת איפה יש קן של כמה נידורנים והם מאוד חזקים רוצה שאני אקח אותך לשם?" שאלה אוולין.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"בסדק מדקיפ, הולך להיות לנו קרב קשה מאוד" אני אומר לו "צלול לתוך המים!" אני מצווה עליו.Originally posted by momo3@Jun 26 2009, 11:55 PM
Ferrari
מדקיף תוקף בסטירת בוץ שוב אבל במקום לפגוע בידיים שלו הוא פוגע בעניים של סלווברו.
סלווברו לא רואה כלום ונופל אל תוך מיי הבוץ, הוא לא רואה כלום והוא לא מצליח גם לשחות במיי הבוץ.
כעבור כמה דקות הוא טובע, המאמן מחזיר את סלווברו לפוקדור ואתה מנצח בקרב.
אתה עולה לשלב חצי הגמר, מולך יש מאמנת בשם קריסטל היא מאמנת חזקה מאוד וכולם מכירים אותה.
ויש לה קרוקונו.
![]()
"עכשיו תשתמש בדחיפה כדי לבלבל אותו אקטופאף!" אומר לאקטופאףOriginally posted by momo3@Jun 27 2009, 12:51 AM
FFire-Blaze
אקטופאף זז במהירות מאן אל אבן וגורם לסיל למן סחרחורת.
חזרתי!!
"גיבל תשתמש במכת חול כדי לטשטש לו את הראייה ומיד אחרי זה תשתמש בזעם דרקון הכי חזק שאפשר ואז גם תשתמש בחבטה" אומר לגיבלOriginally posted by momo3@Jun 27 2009, 09:13 AM
arad1021
גיבל תוקף בחבטה ופוגע שוב בקרוגנאק, ואז גיבל תוקף בזעם דרקון שוב ומחסל סופית את קרוגנאק של מאמן המכון.
המאמן מוציא את הארבוק שלו שוב.
אל תוותר! התזה כדי להסיח את דעתו ובמהירות לך מאחוריו וחבטה!"kretorrbwly
פיבאס תוקף בהתזה ומעף מים לכל מקום ופוריאון מתעצבן ותוקף את פיבאס במתקפה מהירה ופוגע חזק בפיבאס שניראה חלש מאוד.
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
Loveless
אקנס תוקף בעוקץ רעל אבל גולם חומק שוב, גלום תוקף בחומצה ופוגע חזק באקנס, ואז גלום תוקף בספיגה ומקבל אנרגיה מאקנס שנפצע.
trevis222
אתה מצליח לתפס החוצה, לפתע אתה רואה מסוק ליד עץ אחד ואתה רואה בתוכו את כל האיווים הם כלואים במן רשת, לפתע אתה רואה שהמסוק הוא של צוות DS.
דרגונייט
לפתע הפוקדע שלך מצלצל משהו מתקשר עליך.
Dingo
"אוי אני יודעת איפה יש צ'יקוריטה, רוצה לתפוס?" שאלה אוולין.
Ferrari
מדקיפ צולל אל תוך המים וקרוקונו צולל אחריו, מדקיפ לא יודע מה לעשות.
FFire-Blaze
אקטופאף תוקף את סיל סחבטה ומעיך אותו על אחד הסלעים ופוגע בסיל חזק.
לפתע הקרח נשבר וסיל ואקטופאף נכנסים למים.
arad1021
גיבל תוקף במכת חול אבל אקנס חומק, אקנס תוקף בחומצע ופוגע חזק בגיבל שחוטף הרעלה.
kretorrbwly
פיבאס תוקף בהתזה כדי להשיח את דעתו של ופוריאון, אבל ופוריאון מפוקס מאוד והוא רואה איפה נימצא פיבאס .
כאשר פיבאס מאחורי ופוריאון, ופוריאון מסתובב במהירות ותוקף את פיבאס במתקפה מהירה שוב ומחסל את פיבאס.
אתה מפסיד בקרב.
"גיבל תשתמש במכת חול ואז תקפוץ אל מאחוריו ותשתמש בזעם דרקון הכי חזק שאתה יכול"Originally posted by momo3@Jun 28 2009, 02:46 AM
arad1021
גיבל תוקף במכת חול אבל אקנס חומק, אקנס תוקף בחומצע ופוגע חזק בגיבל שחוטף הרעלה.
אני מוציא את הפוקימונים שלי ואומר להם לתקוף במתקפות לטווח ארוך לדוגמא:מריל אקדח מיםOriginally posted by momo3@Jun 28 2009, 01:46 AM
trevis222
אתה מצליח לתפס החוצה, לפתע אתה רואה מסוק ליד עץ אחד ואתה רואה בתוכו את כל האיווים הם כלואים במן רשת, לפתע אתה רואה שהמסוק הוא של צוות DS.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
"טוטודייל! אל תוותר! תנסה לגמור את זה באקדח מים אחד! תרכז את כל האנרגיה שלך בזה!" אני צועק אל עבר טוטודייל בשביל לעודד אותו.Originally posted by momo3@Jun 26 2009, 06:48 PM
זאב על מקל
טוטודייל תוקף באקדח מים אבל הוא פוגע באזור אחר במקום לפגוע באוקטלרי בגלל הסחרחורת.
אוקטירלרי תוקף את טוטודייל ביריה מלוכלכת ופוגע חזק בטוטודייל שחוטף הרעלה.
ספוילר
"בשמחה!" אני אמרOriginally posted by momo3@Jun 28 2009, 02:46 AM
Dingo
"אוי אני יודעת איפה יש צ'יקוריטה, רוצה לתפוס?" שאלה אוולין.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)