"טוב טורטוויג, אתה משיך! עלי תער!" אני קורא בקולOriginally posted by momo3@Jun 29 2009, 11:27 PM
Ducky
טורטוויג תוקף בספיגה ושואב את כל האנרגיה של ווילמר, ווילמר מחוסל, רודי מחזיר את ווילמר ומוציא פליפר.
"טוב טורטוויג, אתה משיך! עלי תער!" אני קורא בקולOriginally posted by momo3@Jun 29 2009, 11:27 PM
Ducky
טורטוויג תוקף בספיגה ושואב את כל האנרגיה של ווילמר, ווילמר מחוסל, רודי מחזיר את ווילמר ומוציא פליפר.
ספוילר
"אני מצטער" אני אומר לאוויOriginally posted by momo3@Jun 29 2009, 10:27 PM
trevis222
אתה לא מצליח, לפתע אתה רואה שאיווי אחד קופץ מהמסוק הוא נופל על אחד העצים שלידך.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
Ducky
טורטוויג תוקף בעלי תער אבל פליפר חומק במהירות הוא תוקף במכת כנף ופוגע חזק בטורטוויג.
לפתע טורטוויג מתחיל לזהור והפך לגרוטל עצבני במיוחד.
trevis222
אתה רואה שהאיווי הוא מנהיג השבט הוא מתחיל לרוץ אחרי המסוק במהירות.
"רודי!" אני אומר וקם מהר והולך אליו "זאת אוולין היא רוצה לבוא איתנו!" אני אומר בנחישות ומביא לו את החלקים של המפה.Originally posted by momo3@Jun 29 2009, 10:50 PM
Loveless
כן זו שומרת היערות ששרה הגנה עליה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני לא יודעת מה לעשות." אמרה אוולין, לפתע רודי ניכנס אל מרכז הפוקימונים הוא מחפש אותך.
"מדהים! טורטוויג התפתח!" אני צועק.Originally posted by momo3@Jun 29 2009, 11:49 PM
Ducky
טורטוויג תוקף בעלי תער אבל פליפר חומק במהירות הוא תוקף במכת כנף ופוגע חזק בטורטוויג.
לפתע טורטוויג מתחיל לזהור והפך לגרוטל עצבני במיוחד.
"אוקיי גרוטל, בוא נסיים את הקרב הזה מהר! עלי תער בשיא העוצמה!!!" אני קורא
ספוילר
"אז ברפול צא! מהר תתחיל בחבטה ואז פצצת קרח ותשתמש בצרחה כדי לשבוא את הקרח מעליו!" אני אומרOriginally posted by momo3@Jun 29 2009, 09:46 PM
Dingo
"האמת שעל כל הםוקימונים שלך יש לצ'יקוריטה יתרון אבל תנסה עם פוקימון הקרח.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
Loveless
"בסדר שאוולין גם תבוא, קדימה בואו נלך אל המפקדה של צוות DS." אמר רודי והלך לראפות את הפוקימונים שלו.
כעבור כמה דקות הוא חזק קדימה בואו, אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים ומתחילים ללכת כעבור כמה זמן אתם מגיעים קרוב אל המפקדה.
"טוב יש שני שומרים בכניסה וצריך לעבור אותם למשהו יש רעיון?" שאל רודי.
Ducky
לפתע אתה רואה שגרוטל מתנהג בצורה מוזרה הוא מאוד עצבני הוא תוקף בעלי תער לכל הצדדים בלי לכוון.
הוא מתנהג מאוד מוזר, עלי התער לא פוגעים בפליפר שמנצל את הרגע ותוקף את גרוטל בסופה ומעיף אותו מהספינה גרוטל עף אל תוך המים ומתחיל לנסות לשחות אבל הוא לא מצליח, הוא מתחיל לטבוע.
Dingo
ברפול תוקף בחבטה וגם צי'קוריטה שניהם ניכנסים זה בזה וניפצעים באותה מידה.
ברפול תוקף בפצצת קרח אבל צ'יקוריטה תוקפת בעלי תער ועלי התער פוגעים בחתיכות הקרח ושוברות אותם, אף חחד לא ניפצע.
"גרוטל!!!" אני צועק.Originally posted by momo3@Jun 30 2009, 12:04 AM
Ducky
לפתע אתה רואה שגרוטל מתנהג בצורה מוזרה הוא מאוד עצבני הוא תוקף בעלי תער לכל הצדדים בלי לכוון.
הוא מתנהג מאוד מוזר, עלי התער לא פוגעים בפליפר שמנצל את הרגע ותוקף את גרוטל בסופה ומעיף אותו מהספינה גרוטל עף אל תוך המים ומתחיל לנסות לשחות אבל הוא לא מצליח, הוא מתחיל לטבוע.
"חזור! מהר!" אני קורא ומנסה להחזיר אותו לכדור.
ספוילר
"אוולין איזה פוקימונים יש לך?" אני שואל בפתאומיות "יש לך אולי פוקימון שיודע אבקת שיתוק או אבקת שינה?"Originally posted by momo3@Jun 30 2009, 12:04 AM
Loveless
"בסדר שאוולין גם תבוא, קדימה בואו נלך אל המפקדה של צוות DS." אמר רודי והלך לראפות את הפוקימונים שלו.
כעבור כמה דקות הוא חזק קדימה בואו, אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים ומתחילים ללכת כעבור כמה זמן אתם מגיעים קרוב אל המפקדה.
"טוב יש שני שומרים בכניסה וצריך לעבור אותם למשהו יש רעיון?" שאל רודי.
שיו מהר שוב חבטה אך שתתקרב תצרח בכל בכח! ואז פצצת קרח!Originally posted by momo3@Jun 30 2009, 12:04 AM
Dingo
ברפול תוקף בחבטה וגם צי'קוריטה שניהם ניכנסים זה בזה וניפצעים באותה מידה.
ברפול תוקף בפצצת קרח אבל צ'יקוריטה תוקפת בעלי תער ועלי התער פוגעים בחתיכות הקרח ושוברות אותם, אף חחד לא ניפצע.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"השתמש שוב נגדו בסטירת בוץ, ולאחר מכן תצלול אל מתחת למים, ותעלה גבוה ותפגע בו עם דחיפה!" אני מצווה עליו.Originally posted by momo3@Jun 29 2009, 09:46 PM
Ferrari
קרוקונו תוקף בשריטה ומעיף בעזרתה את כל סטירות הבוץ שמדקיף מעיף עליו.
אף אחד לא ניפגע.
Ducky
אתה מצליח להחזיר את גרוטל לפוקדור.
Loveless
"לצערי לא, אבל אני יודעת מה לעשות, צא ביוטיפליי!!" אמרה אווליו והוציא ביוטיפליי יפיפה מהפוקדור שלה.
"ביוטיפליי תקוף בסופה עכשיו!!" אמרה אוולין, ביוטיפליי תוקף בסופה ומעיף את שני השומרים מהדלת.
Dingo
ברפול תוקף בחבטה אבל ציקוריטה חומקת ותוקפת בעלי תער ופוגעת חזק בברפול.
Ferrari
מדקיפ תוקף בסטירת בוץ שוב וקרוקונו שוב תוקף בשריטה ומעיף את כל סטירות הבוץ ממנו.
מדקיפ מנצל את ההיזדמנות ומפתיע את קרוקונו בחבטה שפוגעת בו חזק.
"שלא תעז לעשות לי צרות כאלה שוב" אני אומר ומחייך.Originally posted by momo3@Jun 30 2009, 12:36 AM
Ducky
אתה מצליח להחזיר את גרוטל לפוקדור.
"טוב טוטודייל, זה תורך! השתמש בשריטה ואז באקדח מים!"
ספוילר
תלמד את ברפול מתקפות חדשות, בקושי יש לו.....Originally posted by momo3@Jun 30 2009, 12:36 AM
Dingo
ברפול תוקף בחבטה אבל ציקוריטה חומקת ותוקפת בעלי תער ופוגעת חזק בברפול.
![]()
-------
![]()
"גם זה רעיון טוב" אני אומר בצחוק קליל "טוב מה התוכנית?" אני שואל את רודיOriginally posted by momo3@Jun 30 2009, 12:36 AM
Loveless
"לצערי לא, אבל אני יודעת מה לעשות, צא ביוטיפליי!!" אמרה אווליו והוציא ביוטיפליי יפיפה מהפוקדור שלה.
"ביוטיפליי תקוף בסופה עכשיו!!" אמרה אוולין, ביוטיפליי תוקף בסופה ומעיף את שני השומרים מהדלת.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)