"תודה רודי" אני אומר ויורד מהספינה על אי המוות ומתחיל לחפש את המכון.Originally posted by momo3@Jul 1 2009, 02:38 AM
Ducky
" עוד חמש דקות נגיע." אמר רודי, כעבור חמש דקות הספינה הגיעה אל אי המוות, "טוב אתה יכול לרדת פה." אמר רודי.
"תודה רודי" אני אומר ויורד מהספינה על אי המוות ומתחיל לחפש את המכון.Originally posted by momo3@Jul 1 2009, 02:38 AM
Ducky
" עוד חמש דקות נגיע." אמר רודי, כעבור חמש דקות הספינה הגיעה אל אי המוות, "טוב אתה יכול לרדת פה." אמר רודי.
ספוילר
Loveless
סטריפין תוקף במרבולת ופליפר במכת כנף אבל דילברד חומק ותוקף את מקתפת המערבולת של סטריפין במכת קרן קרח שוב ומקפיא את המצפקה שלו הונצ'קרוו תוקף במכת כנף ופוגע בסטריפין חזק.
Ducky
אתה רואה שכל האי מוקף יער אתה מחפש את העיר אבל אתה לא מוצא כניראה שהיא בתוך היער.
"סטריפין קדימה אתה יכול לנצח אותם! תשתמש בדחיפה על דליברד ובוא זמית תשתמש במערבולת חזק!"Originally posted by momo3@Jul 1 2009, 03:02 AM
Loveless
סטריפין תוקף במרבולת ופליפר במכת כנף אבל דילברד חומק ותוקף את מקתפת המערבולת של סטריפין במכת קרן קרח שוב ומקפיא את המצפקה שלו הונצ'קרוו תוקף במכת כנף ופוגע בסטריפין חזק.
אני אומר בקול מלא תקווה
"טוטודייל, צא!" אני אומר ומוציא את טוטודייל.Originally posted by momo3@Jul 1 2009, 03:02 AM
Ducky
אתה רואה שכל האי מוקף יער אתה מחפש את העיר אבל אתה לא מוצא כניראה שהיא בתוך היער.
"תקשיב, אנחנו ניכנס ליער בשביל לחפש את העיר, ואני אצטרך מלווה צמוד, אז..." אני אומר.
"בכל מקרה, בוא נלך" אני אומר לו בנעימות והולך לכיוון היער.
ספוילר
Loveless
סטריפין תוקף את דילברד בחבטה ופוגע בו חזק, סטריפין מנצל את זה שדילברד נפצע ותוקף אותו במערבולת דילברד מחוסל, הונצ'קרוו תוקף את פליפר בסופה ואז במכת כנף ומחסל את פליפר.
Ducky
אתה וטוטודייך נכנסים לתוך היער לפתע תוקפת אותכם חבורת ווידלים עצבנית בעוקץ רעל.
![]()
"מזה חששתי! טוטודייל, אקדח מים על כולם!" אני אומר מפוחד.Originally posted by momo3@Jul 1 2009, 03:10 AM
Ducky
אתה וטוטודייך נכנסים לתוך היער לפתע תוקפת אותכם חבורת ווידלים עצבנית בעוקץ רעל.
![]()
ספוילר
"קדימה סטריפין הונצ'קרו אחרון בוא נחסל אותו תשתמש במערבולת ודחיפה!"Originally posted by momo3@Jul 1 2009, 03:10 AM
Loveless
סטריפין תוקף את דילברד בחבטה ופוגע בו חזק, סטריפין מנצל את זה שדילברד נפצע ותוקף אותו במערבולת דילברד מחוסל, הונצ'קרוו תוקף את פליפר בסופה ואז במכת כנף ומחסל את פליפר.
אני מסתכל על מה הוא מביטOriginally posted by momo3@Jul 1 2009, 01:13 AM
היום יש ספיישל לילה לבן ולכן אני עושה לכם פה ספיישל מיוחד אז הלילה תגיבו הרבה כי יש סיכוי גדול שהפוקימונים שלכם יתפתחו מהר, ואם נגיע היום לעמוד מאה משהו יזכה בפוקימון אגדי.
trevis222
אתה רץ אחרי האיווי, הוא יוצא מהאזור האסור ורץ ביער, אתה מתחיל להתעייף אבל ממשיך לרוץ.
לפתע אתה רואה את האיווי מרחוק הוא נעצר ומביט על משהו.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
Ducky
טוטודייל תוקף באקדח מים אבל הווידלים חומקים ותוקפים את טוטודייל בעוקץ רעל ופוגעים בו חזק.
Loveless
סטריפין תוקף במערבולת והונצ'קרוו תוקף בסופה כמיתקפת נגד, המתקפות פוגעות זו בזו ואף אחד לא נפגע.
הונצ'קרוו תוקף במכת כנף ופוגע חזק בסטריפין.
trevis222
לפתע אתה רואה את המפקדה של צוות DS אתה רואה שהאיש שהיה במסוק מכניס את האיווים אל תוך המפקדה.
אני מנסה להכות את האישOriginally posted by momo3@Jul 1 2009, 03:12 AM
trevis222
לפתע אתה רואה את המפקדה של צוות DS אתה רואה שהאיש שהיה במסוק מכניס את האיווים אל תוך המפקדה.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
He's frozen,
The great believer,
Doesn't believe anyone
trevis222
אתה רץ במהירות אל האיש לפתע אתה רואה עוד שני אנשים שיוצאים מהמפקדה, אין לך סיכוי אליהם, לפתע אתה רואה שאיווי נעלם.
אני מנסה לחפש את האוויOriginally posted by momo3@Jul 1 2009, 03:16 AM
trevis222
אתה רץ במהירות אל האיש לפתע אתה רואה עוד שני אנשים שיוצאים מהמפקדה, אין לך סיכוי אליהם, לפתע אתה רואה שאיווי נעלם.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
He's frozen,
The great believer,
Doesn't believe anyone
trevis222
לפתע אתה רואה שהאיווי הצליח להתגנב אל תוך המפקדה.
אני מנסה לעכב את האנשים שםOriginally posted by momo3@Jul 1 2009, 03:21 AM
trevis222
לפתע אתה רואה שהאיווי הצליח להתגנב אל תוך המפקדה.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
He's frozen,
The great believer,
Doesn't believe anyone
trevis222
לפתע אחד מהם יורה עליך רשת, הם תופסים אותך וזורקים אותך לתוך המסוק ונועלם אותך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)