אני מחכה לראות מה הם יעשו שהם יבואוOriginally posted by momo3@Jul 1 2009, 03:31 AM
trevis222
לפתע אחד מהם יורה עליך רשת, הם תופסים אותך וזורקים אותך לתוך המסוק ונועלם אותך.
אני מחכה לראות מה הם יעשו שהם יבואוOriginally posted by momo3@Jul 1 2009, 03:31 AM
trevis222
לפתע אחד מהם יורה עליך רשת, הם תופסים אותך וזורקים אותך לתוך המסוק ונועלם אותך.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
trevis222
אתה רואה שהאנשים מצוות DS חוזרים למפקד האויר במסוק מתחיל להיגמר.
אני מנסה לחמוק או לעשות רעשOriginally posted by momo3@Jul 1 2009, 03:36 AM
trevis222
אתה רואה שהאנשים מצוות DS חוזרים למפקד האויר במסוק מתחיל להיגמר.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
He's frozen,
The great believer,
Doesn't believe anyone
trevis222
אף אחד לא שומע, לפתע אתה שם לב שאתה יכול להגיע עם היד אל הפוקדורים שלך.
אני מוציא את הפוקימונים שליOriginally posted by momo3@Jul 1 2009, 03:40 AM
trevis222
אף אחד לא שומע, לפתע אתה שם לב שאתה יכול להגיע עם היד אל הפוקדורים שלך.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
He's frozen,
The great believer,
Doesn't believe anyone
trevis222
לפתע אפספסקיו יוצא מהפוקדור.
"מהר ברפול תנבה לדחוף אותו על אחד העצים ואז תקפיא אותו על העץ בקרן קרן ושוב פצצת קרח!" א ני אומרOriginally posted by momo3@Jul 1 2009, 02:13 AM
Dingo
העץ קפא
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני מנסה להגיד לו לרוע את חבלים שקשרו אותי בהםOriginally posted by momo3@Jul 1 2009, 04:15 AM
trevis222
לפתע אפספסקיו יוצא מהפוקדור.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
He's frozen,
The great believer,
Doesn't believe anyone
"טוטודייל, בא נברח!" אני צועק ומרים אותו על גבי ומתחיל לרוץ הרחק מהווידלים.Originally posted by momo3@Jul 1 2009, 04:12 AM
Ducky
טוטודייל תוקף באקדח מים אבל הווידלים חומקים ותוקפים את טוטודייל בעוקץ רעל ופוגעים בו חזק.
ספוילר
"סטריפין תשתמש בבועות בשביר לעוור אותו ואז תעיף אותו במערבולת!"Originally posted by momo3@Jul 1 2009, 04:12 AM
Loveless
סטריפין תוקף במערבולת והונצ'קרוו תוקף בסופה כמיתקפת נגד, המתקפות פוגעות זו בזו ואף אחד לא נפגע.
הונצ'קרוו תוקף במכת כנף ופוגע חזק בסטריפין.
אקטופאף יכול להתפתח?Originally posted by momo3@Jul 1 2009, 02:13 AM
FFire-Blaze
אקטופאף תוקף במסך אור וגורם לסיל להסתנוור, ואז אקטופאף תוקף בחבטה ומחסל את סיל, אתה עולה לשלב הבא.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"יש" אומר לאקטופאף ואחזיר אותו לפוקדור
חזרתי!!
סליחה שלא הגבתי גם השרת לא עבד כי החליפו אותו וגם היו לי מבחנים שסוף סוף סיימתי איתםOriginally posted by momo3@Jun 30 2009, 12:36 AM
Ferrari
מדקיפ תוקף בסטירת בוץ שוב וקרוקונו שוב תוקף בשריטה ומעיף את כל סטירות הבוץ ממנו.
מדקיפ מנצל את ההיזדמנות ומפתיע את קרוקונו בחבטה שפוגעת בו חזק.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
"כל הכבוד, מדקיפ! תקוף מיד עם סטירת בוץ!" אני מצווה.
הוקפא לשבוע לבקשת פותח המשחק. טענות מענות וכו', לפותח המשחק בלבד.
הופשר לבקשת פותח המשחק.
משתמשים אני מגניב עכשיו ואז אני מתחיל לשפץ את המשחק ורק בשעה 4 אני אתחיל מרתון תגובות, היום ננסה להגיע לעמוד 100, אז שוב אני אומר עם יש לכם רעיונות איך לשפר את המשחק ועוד לא שלחתם לי שלחו עכשיו.
Dingo
ברפול תוקף בחבטה כדי להתקרב אל צ'יקוריטה ואז הוא תוקף בקרן קרח, צ'יקוריטה מנסה לחמוק אבל עדיין נפגעת מהקרן קרח והרגליים שלה קופאות צ'יקוריטה לא יכול ללכת.
smog
אקפסקיו משתמש בזנב שלו ושורף את החבלים, אתה משתחרר ומנסה לפתוח את דלת המסוק ולא מצליח היא נעולה.
Ducky
אתה רץ ומנסה לברוח אבל הווידלים רודפים אחריך לפתע טוטודייל קופץ מגבך הוא עצבני מאוד, לפתע הוא תקף בזעם משולב עם נשיכה ופגע בווידלים שרצו לכיוונכם.
(טוטודייל למד מתקפת נשיכה)
Loveless
סטריפין תוקף בבועות אבל הונצ'קרוו חומק שוב, סטריפין מתעצבן ותוקף בזעם בכל הכוח ופוגע חזק בהונצ'קרוו ומחסל אותו.
(סטריפין למד זעם)
FFire-Blaze
כן אבל הוא צריך אבן נדירה מאוד בשביל להתפתח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יורד מהבמה ומרפאה את אקטופאף במרפאה אתה מקבל מאחד השופטים, כעבור כמה דקות אתה עולה לזירה לקרב הבא, מולך יש מאמנת ויש לה סטאריו.
The Avatar
מדקיפ תוקך בסטירת בוץ קרוקונו מגיב במהירות ותוקך באקדח מים המתקפות פוגעות זו בזו ואף אחד לא ניפגע.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)