Pokemon GO
עמוד 142 מתוך 176 ראשוןראשון ... 4292132140141142143144152 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,116 עד 2,130 מתוך 2639
  1. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 01:02 AM

Loveless
    אתה משתחחר מהכלוב אבל אתה רואה שכדי לצאת מהחדר צריך כרטיס לפתע אקנס מוציא מהכיס של האיש את הכרטיס שפותח את הדלת, אתה ואקנס יוצאים מהחדר, אתה מחפש את רודי ואוולין אבל אתה לא מוצא אתה רץ במיסדרונות ומחפש לפתע אתה רואה דלת ענקית ועליה כתוב הבוס של המפקדה באי המוות.
    "קדימה אקנס, בוא ניכנס" אני אומר לו מעט בחשש ומנסה לפתוח את הדלת.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    The Avatar
    "קוראים לאי המוות ככה בגלל שיש שם אזור מסוכן שנימצא בו אוצר, אנשים שחיפשו באזור הזה את האוצר נהרגו בגלל משהו, אז אתה רוצה שאני אקח אותך לשם?"שאל רודי
    "בהחלט" אני אומר לו "יש שם גם פוקימונים מעניינים?" אני שואל אותו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני הולך לישון ל"ט אל תתקדם יותר מדי :}

3. משתמש מנוסה

Dingo
    קרוגנאק צפיל את לרביטאר על הריצפה ותוקף אותו ברדיפה ללא הפסקה, לרביטאר ניפצע חזק מאוד.
    "לרבי סופת חול וחזור! ציקוריטה צא! תשתמש באבקת רעל תוך כדי שאתה צורך! ואז תשתמש בעלי טער בלי הפסקה וחבטה בכל הכח!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    Loveless
    אתה מעביר את הכרטיס במקום שצריך להעביר אותו והדלת ניפתחת במהירות, אתה מציץ אל תוך החדר ורואה שהוא ריק.
    לפתע אתה רואה על השולחן פוקדור מזהב.

The Avatar
    אני אשמור לך אגדי אחד.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    "כן אפשר לומר" אמר רודי ושניכם, והתחיל ללכת, אתה הולך אחריו וכעבור כמה זמן אתם מגיעים אל המזח אם עולים על ספינה אחת ורודי מניעה אותה, כעבור כמה דקות הספינה מתחילה לשוט ורודי יוצא מחדר הבקרה.
    "היי רוצה מולי קרב 2 על 2?" שעל רודי.

Dingo
    אתה בקרב מכון אתה לא יכול להשתמש בשני פוקימונים

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 01:10 AM

Dingo
    אתה בקרב מכון אתה לא יכול להשתמש בשני פוקימונים
    אסור להחליף פוקימון?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 01:10 AM
    Loveless
    אתה מעביר את הכרטיס במקום שצריך להעביר אותו והדלת ניפתחת במהירות, אתה מציץ אל תוך החדר ורואה שהוא ריק.
    לפתע אתה רואה על השולחן פוקדור מזהב.

אני מתקרב לשם ולוקח את הכדור (מקווה שלא יקרה משהו XD) ואז מחפש דרך לצאת משם.
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    Dingo
    סליחה לא שמתי לב שהחלפתה פוקימון, לרביטאר חוזר לפוקדור וצ&#39;יקוריטה יוצאת מהפוקדור ותוקפת באבקת רעל שלא מזיזה לקרוגנאק רק מחזקת אותו בגלל שהוא פוקימון רעל, צ&#39;יקוריטה תוקף בעלי תער אבל קרוגנאק חוסם את העלי התער ברדיפה ואף אחד לא ניפצע.

Loveless
    אתה לוקח את הפוקדור הוא מאוד כבד אתה מחבר אותו לחגורה ובטעות נופלות לך המכנסיים, לפתע אתה שומע שמשהו מתקרב.

8. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 01:20 AM

Loveless
    אתה לוקח את הפוקדור הוא מאוד כבד אתה מחבר אותו לחגורה ובטעות נופלות לך המכנסיים, לפתע אתה שומע שמשהו מתקרב.
    אני מרים את המיכנסיים XD
    ומנסה מקום להיתחבא בו.
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 01:20 AM
    Dingo
    סליחה לא שמתי לב שהחלפתה פוקימון, לרביטאר חוזר לפוקדור וצ&#39;יקוריטה יוצאת מהפוקדור ותוקפת באבקת רעל שלא מזיזה לקרוגנאק רק מחזקת אותו בגלל שהוא פוקימון רעל, צ&#39;יקוריטה תוקף בעלי תער אבל קרוגנאק חוסם את העלי התער ברדיפה ואף אחד לא ניפצע.
    "שוב עלי טער ואז תפתיע אותו מאחור בחבטה בכל הכח&#33;" אני אוחר
    --------

-------

10. משתמש מנוסה
    Loveless
    אתה מתחבא בתוך הארון שנימצא בחדר, אל החדר ניכנסים שני אנשים, "מוריס בוא תיראה את הפוקדור" אחד האנשים, "איפה הפוקדור?" שאל מוריס, "אוי לא גנבו אותו, שנייה יש על הפוקדור מן אזעקה מיוחד, לפתע מן שבב על הפוקדור מתחיל לצפצף בחוזרה ולהדליק אורות אדומים. "זה מגיע מהארון." אמר מוריס.

Dingo
    צ&#39;יקוריטה תוקפת בעלי תער אבל לרביטאר חומק הוא תוקף בסטירת בוץ ובוגע בעינייה של צ&#39;יקוריטה, צ&#39;יקוריטה לא יכולה לראות כלום.

11. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 01:31 AM
    Loveless
    אתה מתחבא בתוך הארון שנימצא בחדר, אל החדר ניכנסים שני אנשים, "מוריס בוא תיראה את הפוקדור" אחד האנשים, "איפה הפוקדור?" שאל מוריס, "אוי לא גנבו אותו, שנייה יש על הפוקדור מן אזעקה מיוחד, לפתע מן שבב על הפוקדור מתחיל לצפצף בחוזרה ולהדליק אורות אדומים. "זה מגיע מהארון." אמר מוריס.
    &#39;שיט&#33;&#39; אני חושב לעצמי "סטריפין תישתמש במערבולת הכי חזק על הדלת ותעיף את האנשים האלה&#33;" אני אומר " אקנס תתכונן אם הוא לא מצליח תשחרר עוקץ רעל&#33;"
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 01:31 AM

Dingo
    צ&#39;יקוריטה תוקפת בעלי תער אבל לרביטאר חומק הוא תוקף בסטירת בוץ ובוגע בעינייה של צ&#39;יקוריטה, צ&#39;יקוריטה לא יכולה לראות כלום.
    תכוונת קרוקאנק.. קרוקאנג יודע סטירת בוץ?
    ------
    "נסה להוריד עם העלה שעל הראש שלך את הבוץ ואז עלי טער וחבטה בכל הכח&#33;&#33;&#33;" אני אומר
    --------

-------

13. משתמש מנוסה
    Loveless
    שניה אחת לפני שאחד מהאנשים פותח את הדלת סטריפין תוקף במערבולת ושובר את הדלתות של הארון ומעיף על האנשים את המערבלות, אתה סטריפין ואקנס בורחים לתע שני מאמנים מצוות DS חוסמים אותך, אתה רץ לצד השני ושני המאמנים שהיו במחד חוסמים אותך אחד מהם הוא הבוס של צוות DS באי המוות.
    לפתע המחזיק של פוקדור הזהב נשבר והפוקדור נופל על הריצפה וניפתח, לפתע האדמה מתחילה לרעוד.
    ומן הפוקדור יוצא הו-או ענקי ומפחיד הוא צווח בחוזקה וכל המאמנים בורחים חוץ מהבוס.

Dingo
    כן סליחה אני פשוט טיפה עייף.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    צ&#39;יקוריטה לא מצליחה להוריד את הבוץ מהעניים שלה, לפתע קרוגנאק רץ עליה במהירות ועובד לתקוף אותה ברדיפה, צ&#39;יקוריטה שומעת את הצעדים שלו ומקדימה אותו ותוקפת אותו בעלי תער ופוגעת בו פגיע ישירה, קרוגנאק ניפצע חזק.

14. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 01:46 AM
    Loveless
    שניה אחת לפני שאחד מהאנשים פותח את הדלת סטריפין תוקף במערבולת ושובר את הדלתות של הארון ומעיף על האנשים את המערבלות, אתה סטריפין ואקנס בורחים לתע שני מאמנים מצוות DS חוסמים אותך, אתה רץ לצד השני ושני המאמנים שהיו במחד חוסמים אותך אחד מהם הוא הבוס של צוות DS באי המוות.
    לפתע המחזיק של פוקדור הזהב נשבר והפוקדור נופל על הריצפה וניפתח, לפתע האדמה מתחילה לרעוד.
    ומן הפוקדור יוצא הו-או ענקי ומפחיד הוא צווח בחוזקה וכל המאמנים בורחים חוץ מהבוס.
    "הו-או תוכל לעזור לי?" אני שואל בפחד
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 01:46 AM

Dingo
    כן סליחה אני פשוט טיפה עייף.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    צ&#39;יקוריטה לא מצליחה להוריד את הבוץ מהעניים שלה, לפתע קרוגנאק רץ עליה במהירות ועובד לתקוף אותה ברדיפה, צ&#39;יקוריטה שומעת את הצעדים שלו ומקדימה אותו ותוקפת אותו בעלי תער ופוגעת בו פגיע ישירה, קרוגנאק ניפצע חזק.
    "יופי תאתר אותו שוב לפי הצעדים ואז חבטה בכל הכח&#33;&#33;" אני אומר
    --------

-------

עמוד 142 מתוך 176 ראשוןראשון ... 4292132140141142143144152 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •