Pokemon GO
עמוד 144 מתוך 176 ראשוןראשון ... 4494134142143144145146154 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,146 עד 2,160 מתוך 2639
  1. משתמש מנוסה
    Dingo
    צ'יקוריטה תוקפת בצרחה שלא משפיע כל כך על ארבוק שתוקף בקשירה ומתחיל לחנוק את צ'יקוריטה.

Loveless
    "עומר הסיג פוקימון אגדי והוא מושבע מהיום, אני צריך להסביר לו מה הוא צריך לעשות עם ההו-או הזה זה ממש חשוב, אני טולדו אחד מהמושבעים." אמר טולדו.

2. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 03:13 AM
    Loveless
    "עומר הסיג פוקימון אגדי והוא מושבע מהיום, אני צריך להסביר לו מה הוא צריך לעשות עם ההו-או הזה זה ממש חשוב, אני טולדו אחד מהמושבעים." אמר טולדו.
    "מה זה מושבע?" אני שואל בפליאה.
    _________
    רגע זה אומר שהו-או שלי? D:
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 03:13 AM
    Dingo
    צ'יקוריטה תוקפת בצרחה שלא משפיע כל כך על ארבוק שתוקף בקשירה ומתחיל לחנוק את צ'יקוריטה.
    אם הוא חונק אותה היא יכולה להשתמש בעלי טער כי היא מוציא את זה מהעלה שברא אז..?
    ------
    "צ'יקוריטה תצרחי בכל הכח ואז עלי טער!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    Loveless
    כן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מושבע הוא מאמן בעל פוקימון אגדי המטרה שלו היא לשמור על עולם הפוקימון בעזרת האגדי הזה, גם אני מושבע וגם אני החזקתי בעבר פוקימון אגדי, בגלל שאני השלמתי את משמתי החזרתי את הפוקימון אל הטבע שלו." אמר טולדו.

Dingo
    צ&#39;יקוריטה תוקפת בעלי תער ומצליחה להשתחרר אבל ארבוק לא מוותר הוא תוקף בחומצה ומוצע את רגליה הקדמיות של צ&#39;יקוריטה, צ&#39;יקוריט מתקשה לעמוד.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 03:19 AM

Dingo
    צ&#39;יקוריטה תוקפת בעלי תער ומצליחה להשתחרר אבל ארבוק לא מוותר הוא תוקף בחומצה ומוצע את רגליה הקדמיות של צ&#39;יקוריטה, צ&#39;יקוריט מתקשה לעמוד.
    "תמשיכי להשתמש בעלי טער ונסי לחבוט בלי להשתמש ברגליים הקידמיות&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 03:19 AM
    Loveless
    כן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מושבע הוא מאמן בעל פוקימון אגדי המטרה שלו היא לשמור על עולם הפוקימון בעזרת האגדי הזה, גם אני מושבע וגם אני החזקתי בעבר פוקימון אגדי, בגלל שאני השלמתי את משמתי החזרתי את הפוקימון אל הטבע שלו." אמר טולדו.
    חזק
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    טוב משתמשים אני זו התגובה האחרונה שלי להלילה פשוט אני צריך לעבוד על משהו בבית הספר לפייקים ממליץ לכם להרשם גם תלמדו לצייר כמו שצריך וגם להכין פייקים.

Dingo
    צ&#39;יקוריטה תוקפת בעלי תער אבל אקנס חומק במהירות הוא מתקרב עליה היא מנסה לתקוף בחבטה אבל נופלת על הפנים, אקנס תוקף בקשירה שוב ואז זורק אותה על קיר המכון צ&#39;יקוריטה לא מוותרת למרות שהיא ממש חלשה.

Loveless
    "כרגע אין לך משימה, אבל מהיום תוכל להחזיק שבע פוקימונים, אבל יהיה אסור לך להשתמש בהו-או בקרבות מכון או נגד סתם מאמנים או בכלל להשתמש בו בליגה, תוכל להשתמש בו רק במשימות, וחשוב אסור לך לספר לאנשים שיש לך הו-או." אמר טולדו.

8. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 03:56 AM
    Loveless
    "כרגע אין לך משימה, אבל מהיום תוכל להחזיק שבע פוקימונים, אבל יהיה אסור לך להשתמש בהו-או בקרבות מכון או נגד סתם מאמנים או בכלל להשתמש בו בליגה, תוכל להשתמש בו רק במשימות, וחשוב אסור לך לספר לאנשים שיש לך הו-או." אמר טולדו.
    "מתי אני אדע כשתיהיה לי משימה?" אני שואל בטיפת חשש.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 03:56 AM

Dingo
    צ&#39;יקוריטה תוקפת בעלי תער אבל אקנס חומק במהירות הוא מתקרב עליה היא מנסה לתקוף בחבטה אבל נופלת על הפנים, אקנס תוקף בקשירה שוב ואז זורק אותה על קיר המכון צ&#39;יקוריטה לא מוותרת למרות שהיא ממש חלשה.

יהיו עוד אגדיים?לוגיה או משהו?
    -----
    "צ&#39;יקוריטה עלי טער בכל הכח&#33; ואז נסי להוציא מגופף גפן ולצלוב בו&#33;" אני אומר
    --------

-------

10. משתמש מנוסה
    Loveless
    "אמרו לי שקיבלתה כרטיס לאי של הו-או אז ברגע שתגיע לאי תקבל את המשימה הראשונה שלך, אבל רק שתדע מומלך שץלך עם הפוקימון הראשון שבחרתה אצל הפרופסור ועם הו-או כי יש באי הזה הרבה פוקימוני טובים" אמר טולדו.

Dingo
    כן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ&#39;יקוריטה תוקפת בעלי תער ופוגעת באקנס, אקנס לא מוותר הוא עומד לתקוף בקשירה שוב.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 05:03 AM

Dingo
    כן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ&#39;יקוריטה תוקפת בעלי תער ופוגעת באקנס, אקנס לא מוותר הוא עומד לתקוף בקשירה שוב.
    "ברגע שהוא קושר אותך תתקפי בעלי טער תוך כדי שאת צורכת הכי חזק שלך&#33;&#33;&#33;" אני אומר
    --------

-------

12. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 01:02 AM
    Ducky
    טוטודייל תוקף באקדח מים וקרוגנאק תוקף בעוקץ רעל המתקפות פוגעות זה בזו ומחסלות את שני הפוקימונים.
    פינק מחזיר את קרוגנאק ומוציא את אקנס

אממ, הפוקימון שועל שוב נעלם מהעדכון אז אני לא זוכר ממש את השם שלו, אז אני אקרא לו בשם הפרטי שנתתי לו.
    "טוטודייל, חזור&#33;" אני צועק ומחזיר את טוטודייל.
    "צא, לייט&#33;" אני צועק וזורק את הפוקדור של הפוקימון שלא מזמן לכדתי.
    "תשתמש במכת ברק&#33;"

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    Dingo
    צ&#39;יקוריטה נתפסת במתקפת הקשירה של אקנס היא תוקפת אותו בעלי תער בכל הכוח שנשאר לה ואז מתעלפת וגם אקנס מתעלף, מי שיתעורר מבינהם ראשון יוחרז כמנצח.

Ducky
    שנייה אני העדקן לך אותו שוב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    השם שלו זה לייטקיוו, לייטקיוו תוקף במכת ברק חזקה שפוגעת חזק בארבוק, ארבוק לא מוותר הוא תוקף בעוקץ רעל ופוגע חזק בלייטקיוו.

14. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 05:26 AM
    Ducky
    שנייה אני העדקן לך אותו שוב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    השם שלו זה לייטקיוו, לייטקיוו תוקף במכת ברק חזקה שפוגעת חזק בארבוק, ארבוק לא מוותר הוא תוקף בעוקץ רעל ופוגע חזק בלייטקיוו.
    אז השם שבחרתי לו מתאים D:
    "אוקיי לייט, תשתמש בזעזוע רעם ואז במכת ברק&#33;"

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    Ducky
    לייטקיוו תוקף בזעזוע רעם וגורם לארבוק למן שיתוק חשמלי מוזר, ואז לייטקיוו תוקף מכת ברק ופוגע חזק בארבוק.

עמוד 144 מתוך 176 ראשוןראשון ... 4494134142143144145146154 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •