"אוקיי לייט, תסיים אותו! מכת ברק בשיא הכח!" אני צועקOriginally posted by momo3@Jul 18 2009, 07:21 AM
Ducky
לייטקיוו תוקף בזעזוע רעם וגורם לארבוק למן שיתוק חשמלי מוזר, ואז לייטקיוו תוקף מכת ברק ופוגע חזק בארבוק.
"אוקיי לייט, תסיים אותו! מכת ברק בשיא הכח!" אני צועקOriginally posted by momo3@Jul 18 2009, 07:21 AM
Ducky
לייטקיוו תוקף בזעזוע רעם וגורם לארבוק למן שיתוק חשמלי מוזר, ואז לייטקיוו תוקף מכת ברק ופוגע חזק בארבוק.
ספוילר
Ducky
לייטקיוו תוקך במכת ברק אחרונה אבל לפתע אקנס חומק במהירות הוא תוקף בעוקץ רעך ופוגע בלייטקיוו וגורם ללייטקיוו להרעלה.
"לייט, תנסה להלחם בחזרה, מכת ברק שוב!"Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 07:30 AM
Ducky
לייטקיוו תוקך במכת ברק אחרונה אבל לפתע אקנס חומק במהירות הוא תוקף בעוקץ רעך ופוגע בלייטקיוו וגורם ללייטקיוו להרעלה.
ספוילר
Ducky
לייטקיוו לפתע מקבל התפרצות של עצבים ותוקף במכת ברק רצינית שמחשמלת את ארבוק ברמה רצינית ארבוק מתעלף ולא יכול להלחם יותר, אתה מנצח בקרב המכון הראשון שלך!!
פינק ניגש עליך ולוחץ את ידך "כל הכבוד הלייטקיוו שלך מדהים, כך זכיתה בזה בכבוד, זה תג הארס" אמר פינק ונתן לך את התג.
![]()
"תודה!" אני אומר לו ומחייך.Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 07:36 AM
Ducky
לייטקיוו לפתע מקבל התפרצות של עצבים ותוקף במכת ברק רצינית שמחשמלת את ארבוק ברמה רצינית ארבוק מתעלף ולא יכול להלחם יותר, אתה מנצח בקרב המכון הראשון שלך!!
פינק ניגש עליך ולוחץ את ידך "כל הכבוד הלייטקיוו שלך מדהים, כך זכיתה בזה בכבוד, זה תג הארס" אמר פינק ונתן לך את התג.
![]()
"בוא, לייט" אני אומר ללייט וממתחיל לצאת מהמכון.
כשאני יוצא אני מתכופף ומסתכל על לייט.
"תודה, היית מדהים בזירה" אני אומר לו ומחזיר אותו לכדור ומתחיל ללכת למרכז הפוקימונים, בשביל שינוחו קצת אחרי הקרב הזה.
ספוילר
Ducky
אתה מרפאה את הפוקימונים של לפתע שומע מכמה ילדים שבאי הבאה בעיר ג'יין פוו יש תחרות קרבות גדולה מאוד, והזוכה בא יקבל פרס טוב במיוחד, הם מדברים על כך שבעיר הזו יש מלא פריטים נדירים.
"אקספסקיו קדימה צא מהבילבול ואז גחלת!" אני אומרOriginally posted by momo3@Jul 18 2009, 12:02 AM
יש לכם מזל כי אני זוכר מה כתבתי בהמשכים האחרונים שלכם, ורק שתדעו הים אני אנסה להגיע לעמוד 100
smog
אקספסקיו תוקף את ההוט הוט של המאמן מצוות DS, אבל הוט הוט חומק ותוקף את אקספסקיו בבילבול.
אקספסקיו מבולבול והוא לא יודע לאן לתקוף.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
מצתער שלא נשארתי בלילה הכריכו אותי לישון...Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 05:26 AM
Dingo
צ'יקוריטה נתפסת במתקפת הקשירה של אקנס היא תוקפת אותו בעלי תער בכל הכוח שנשאר לה ואז מתעלפת וגם אקנס מתעלף, מי שיתעורר מבינהם ראשון יוחרז כמנצח.
------
"צ'יקוריטה קומי!!!!עומדים לשרוף את כל היער!!" אני אומר בצעקה
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"בשמחה רבה!" אני אומר לו "אבל איפה נילחם, כאן על הסירה שלך?" אני שואל אותו.Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 01:10 AM
The Avatar
אני אשמור לך אגדי אחד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"כן אפשר לומר" אמר רודי ושניכם, והתחיל ללכת, אתה הולך אחריו וכעבור כמה זמן אתם מגיעים אל המזח אם עולים על ספינה אחת ורודי מניעה אותה, כעבור כמה דקות הספינה מתחילה לשוט ורודי יוצא מחדר הבקרה.
"היי רוצה מולי קרב 2 על 2?" שעל רודי.
"אוקי, תודה!" אני אומר לו בחיוך.Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 05:03 AM
Loveless
"אמרו לי שקיבלתה כרטיס לאי של הו-או אז ברגע שתגיע לאי תקבל את המשימה הראשונה שלך, אבל רק שתדע מומלך שץלך עם הפוקימון הראשון שבחרתה אצל הפרופסור ועם הו-או כי יש באי הזה הרבה פוקימוני טובים" אמר טולדו.
איזו אבן? מתי אקטופאף ילמד מכה טובה יותר מדחיפה?Originally posted by momo3@Jul 12 2009, 02:01 PM
FFire-Blaze
כן אבל הוא צריך אבן נדירה מאוד בשביל להתפתח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יורד מהבמה ומרפאה את אקטופאף במרפאה אתה מקבל מאחד השופטים, כעבור כמה דקות אתה עולה לזירה לקרב הבא, מולך יש מאמנת ויש לה סטאריו.
![]()
~~~~~~~~
אני מוציא את אקטופאף ואומור לו לעשות מתקפת דחיפה
חזרתי!!
smog
אקספסקיו המבובל תוקף בגחלת ובטעות פוגע ברגליים שלך והנעליים שלך מתחילות להישרף.
Dingo
בסדר לא הייתה חייב אבל היום ננסה להגיע לעמוד 100
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'יקוריטה מנסה לעמוד וגם ארבוק שניהם מביטים זה על זה במבט כועס לפתע ארבוק מתעלף, השופט מחריז עלך כמנצח, אתה מנצח בקרב המכון הראשון שלך, מאמן המכון פינק לוחץ את ידך "כל הכבוד אחלה קרב נתנתה, כך הינה זה מגיע לך, זה תג הארס." אמר פינק ונתן לך את תג המכון הראשון שלך.
The Avatar
"כן היא מאוד יציבה לקרבות, יאלה אתה מוכן להתחיל?" שאל רודי.
Loveless
טולדו הלך לו ונעלם, "נו אז מה אתה מתכוון לעשות?" שאל רודי.
FFire-Blaze
בגלל שיש לך פוקימון נדיר את כל המידע על האבן ואיפה להסיג אותה אתה תקבל בהמשך, ובקשר למתקפות של אקטופאף הוא ילמד בקרוב מאוד עוד מתקפות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אקטופאף תוקף במכת דחיפה וסטאריו שתוקף בסיבוב מהיר שני הפוקימונים נכנסים זה בזה וניפגעים באותה המידה.
Loveless
"טוב וזתכור שעם אתה צריך שאני אקח אותך לאיזה אי אתה רק צריך להתקשר, אז ביי" אמר רודי ולחץ את ידך והתחיל ללכת, "ביי מקווה שתהפוך למושבע מוצלח ותיזהר מצוות DS הם מאוד מסוכנים." אמר אבוולין וחיבקה אותך ואז גם היא הלכה, אתה הולך למרכזז הפוקימונים ומרפאה את הפוקימונים שלך כעבור כמה דקות האחות מחזירה לך את הפוקימונים.
"תודה" אני אומר לה בחיוך ואז שולח את כל הפוקימונים שלי חוץ מסטריפין לפרופסור, וקונה עוד 4 פוקדורים ומתקשר לרודי שיבוא לקחת אותי לאי.Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 07:29 PM
Loveless
"טוב וזתכור שעם אתה צריך שאני אקח אותך לאיזה אי אתה רק צריך להתקשר, אז ביי" אמר רודי ולחץ את ידך והתחיל ללכת, "ביי מקווה שתהפוך למושבע מוצלח ותיזהר מצוות DS הם מאוד מסוכנים." אמר אבוולין וחיבקה אותך ואז גם היא הלכה, אתה הולך למרכזז הפוקימונים ומרפאה את הפוקימונים שלך כעבור כמה דקות האחות מחזירה לך את הפוקימונים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)